annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15820860
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2394771
Et andet syn 2000374
Åndelig Føde 1576324
Jesu ord 1531253
Galleri
Svensk træhus
Hvem er online?
2 registrerede somo ,(1 usynlig), 143 gæster og 32 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 10 1 2 3 ... 9 10 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#42924 - 19/02/2024 14:33 Er dette videnskab...
ABC
Uregistreret

Namaskaram...

Lad os gå til makronerne...

https://www.kristen-videnskab.dk/

https://www.christianscience.com/da/hvad-er-kristen-videnskab

Hvornår begynder du at helbrede de blinde ler I bøger kan alt lade sig gøre blinker Hvad med at beskæftige dig med virkeligheden...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-15/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xv/

Hvor vildledt har man lov til at være...

https://www.jesusfrelser.dk/bibelcitat-jesus-helbreder-handikappede-blinde-lamme-og-stumme/

Kom op på bjerget...




Your friend forever

Krishna

PS: Mens vi venter på forklaringen...








Top Svar Citer
#42925 - 19/02/2024 15:39 Re: Er dette videnskab... [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3683
Sted: Nørresundby
Citat:
Jan ABC:

Hvornår begynder du at helbrede de blinde ler I bøger kan alt lade sig gøre blinker Hvad med at beskæftige dig med virkeligheden...



Det er netop det de gør - praktiserer HEL'bredelse konkret i virkeligheden - og Kristen Videnskab gør et stort nummer ud af at det ikke er teori og abstrakt.

Jeg er jo selv blevet HEL'bredt for en kronisk lidelse for næsten halvtreds år siden og det var en fuldkommen HEL'bredelse som undrer lægerne. Og det er ret detaljeret beskrevet i min lægejournal.

Altså den HEL'bredelse jeg erfarede var en en gang for alle HEL'bredelse af mine tilbagevendende regnbuehinde betændelse i øjnene.

Lægerne forventede med min diagnose Morbus Bechterew at det ville komme igen - men med min Kristen Videnskabs HEL'bredelse der for cirka 50 år siden - det er forsvundet helt ud af mit liv.

At beskylde Kristen Videnskab for ikke at være beskæftiget med virkeligheden - det kan man ihvertfald ikke gøre - de gør ikke andet - og det er de netop verdensberømte for at Kristen Videnskab er en praksis og det drejer sig om konkrete HEL'bredelser - iøvrigt hvordan skulle man kunne blive HEL'bredt teoretisk om jeg må spørge.



Citat:
I modsætning til nogle former for liberal protestantisme ser Christian Science imidlertid ikke Jesus som blot et moralsk eksempel. Tværtimod betragtes hans helbredende værker og hans sejr over døden som bevis på, at begrænsningerne i den dødelige tilstand kan overvindes gradvist, efterhånden som man opnår "Kristi sind" - det vil sige en forståelse af menneskehedens sande åndelige status. Denne opnåelse kræver, at man ser ud over materielle tilsynekomster til en åndelig virkelighed, som ortodoks kristendom forbinder med himlen, men som Christian Science anser for at være en påviselig kendsgerning.


som Christian Science anser for at være en påviselig kendsgerning



Som Kristen Videnskabs tilhænger må man fx ikke ryge eller drikke eller være i medicinsk behandling for noget. Og Einstein blev engang spurgt om hvorfor han ikke tilsluttede sig bevægelsen nu han så ofte kom hos dem? Hvortil han havde gjort opmærksom på sin pibe i brystlommen.

Virkeligheden er jo netop at man opgiver selvmodsigende dårlige vaner (rygning og at drikke og visse andre ting), man ved forhindrer mennesket i at opnå en ægte forbindelse til det guddommelige spirituelle der HELBREDER.

Ja som Kristen Videnskabs tilhænger må man ikke være alkoholiker og ej heller gå rundt og have de tanker du har Jan ABC - dit sind ville de erklære være urent og fyldt med fejlagtige tanker om livet og tilværelsen vores. Du ville ifølge Kristen Videnskab ikke blive betragtet som havende forstået det med Gud i dit liv. VELKOMMEN TIL VIRKELIGHEDEN Jan ABC.

Der er så meget alvor og virkelighed over Kristen Videnskab at du ikke når dem til sokkerholderne.

Men de vil selvfølgelig gerne hjælpe dig.

Mvh HansKrist


PS:



Mest betydningsfuld er måske nedbrydningen af den gamle, kunstige skillelinie mellem de såkaldt hellige og de verdslige. To af de teologer, hvis skrifter i vor tid har vakt størst interesse - Paul Tillich og Martin Buber- har lagt vægt på det guddommelige som en virkelighedens dimension, der altid er til stede i enhver menneskelig aktivitet, og i hvilken noget nyt er blevet til! I et vist omfang har de vendt sig bort fra den ydre verden og en overnaturlig indgriben i den og er søgt ind til Kærlighedens og Åndens intuition i deres eget indre.

Kirsten Videnskab roser netop Paul Tillich og Martin Buber for at forholde sig til det spirituelle åndelige guddommelige som en dimension ved virkeligheden. Og ikke snik snak herfra og til evigheden uden at vi kan vide noget og forstå tingene og opnå et konkret udbytte: opnå glæde og fornøjelse og HEL'BREDELSE og HELLIGGØRELSE.



Jeg har jo altid sagt at du Jan ABC og Arne I begge går udenom VIRKELIGHEDEN - udenom at den spirituelle åndelige dimension er en virkeligheds dimension vi har erfaringer med og hvorigennem vi oplever HELbredelser og alle Gud Helligåndens mange vidunderlige forunderlige gerninger med os - Helligåndens Frugter og Helligåndens Karismatiske ÅndsGaver med mere.

Begge skubber i det hele væk fra jer selv - og gør det hele til snak eller ingenting.

Men det er jo noget helt konkret.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#42926 - 19/02/2024 16:33 Re: Er dette videnskab... [Re: Hanskrist]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...

Var du født blind ler Hvilke lidelser kan helbredes blinker Hvad med at undersøge tingene...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-15/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xv/

Har Jesus overvundet døden...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-27/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xxvii/

Hvor vildledt har man lov til at være...

https://www.jesusfrelser.dk/bibelcitat-jesus-helbreder-handikappede-blinde-lamme-og-stumme/

Kom op på bjerget...




Your friend forever

Krishna

PS: Mens vi venter på forklaringen...








Top Svar Citer
#42927 - 20/02/2024 12:47 Re: Er dette videnskab... [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3683
Sted: Nørresundby
Hej du Jan Krishna Kærlighedens ABC ❤️


Har du en spirituel praksis?

Er der noget der er Helligt for dig - som du hengiver dig til med hele din sjæl - noget der er et ubetinget anliggende af ultimativ betydning for dig?

Har du en daglig bøn og meditations praksis?

Lovsang og lovprisning og andre former at udvise taknemmelighed på - at leve i tak på - at takke for livet på? At leve i skænkethed og ja taknemlighed - at sige tak for livet og den åndelige gavmildhed vi erfarer (hvis vi da ser glasset som halvt fyldt og ikke hele tiden halvt tomt).



Du er et meget kærligt menneske men også meget forvirret menneske der rummer mange urene tanker især om livet. Du virker som en fjende af livet - som du konstant tordner imod. Og især fornemmer jeg at du er meget vred på Gud og slet ingen TRO på Gud har, og dermed hvem skal du så hengive dig til - ja så har du jo åndeligt set ingen Fader/Moder Gud at støtte dig til i dit liv - ja SPIRITUELT set står du faderløs eller moderløs - Forældreløs og Gudløs alt alt for alene. Og et Gudløst liv tror jeg ikke er godt. Fordi vi har brug for Guds Kærlighed og Fred der overgår vores forstand og vi har brug for Guds tanker der er så forskellige fra vi menneskers forvirrede meget uklare og ængstelige og vrede og forbitrede tanker om alting.


Først må du gøre op med dig selv om der er noget der er Helligt for dig i dit liv. Ellers kan det hele være lige meget. Hvis du på ingen måder klart føler og fornemmer og mærker og sanser at noget er HELLIGT for dig kan det hele være lige meget. Men er det Hellige - Åndelige og Spirituelle - altså det religiøse noget du klart kan mærke er en del af dig - så er forudsætningerne i orden for en mulig forandring eller forvandling med dig igennem en HELLIG'GØRELSENS Personligheds Udvikling hvor du vil erfare mange vidunderlige forunderlige mirakler på din vej gennem livet.

Dernæst hvis ovenfor anførte forudsætninger er i orden, så skal du begynde en daglig seriøs disciplineret Bøns og Meditations praksis.



Jeg kom til at tænke på at du Jan Krishna Kærlighedens ABC ❤️ opsøgte Kristen Videnskab's Læsesal i København som Einstein gjorde det i New York et par steder og i Princeton og som HansKrist gjorde det ca 30 år senere i Kristen Videnskab's Læsesal i Hans Broges Gade i Århus? Men pludselig kunne jeg se at du nok slet ikke i åndelig religiøs forstand er moden nok og seriøs nok som menneske og person til med fordel at kunne få et udbytte af sådan et besøg.

Først skal dine meget urene tanker om livet standses, hvilket også er det første de vil forsøge at lære dig. Lære dig at tage imod Guds Kærlighed og Fred der overgår din egen forstand - dernæst at lære dig hvor forskelligt Guds Tanker er fra vi menneskers tanker. Ja Kristi Sind og Tanker som vi gerne skulle kunne iklæde os er meget forskelligt fra menneskers forvirrede jordiske sanselige måde at tænke på om tingene.

Personligt efter at have kendt dig og dine tanker - din tænkning og sansning af livet - så tror jeg det første man skulle hjælpe dig med er at få styr på din meget urene tankegang og sind der bor ved roden af dit hjerte og nok også i dit belastede ret ødelagte hjerne og forstand - der er alt alt for stresset af alkohol og ja alle de forvirrede tanker du konstant gør dig om alting. Du mangler ro og overblik og fred og harmoni med dig selv - du lever alt alt for anstrengt og stresset og forvirret.

Mange Kærlige Hilsner HansKrist

Der virkelig ønsker for dig at du må begynde at opleve Guds Fred og Kærlighed Kristus der overgår din forstand så du kan begynde at få ro på og få overblik over dit liv og ja større harmoni og glæde ind i din hverdag.

Jeg er bange for at hvis du ikke opnår dette, mine udtrykte ønsker for dig ovenfor, da er der stor risiko for at du vil ødelægge Vietnam Rejsen med din datter næste år.

Jeg fornemmer at du mangler mod til at undgå kaos. På grund af noget åndeligt set umodent - du tror ikke rigtig på noget - så tiltrækkes du af kaos - grænsende til noget psykotisk og hvis dette er skulle være nok så drikker du bare for at være 100% sikker på at du havner i kaos uden overblik og nogen som helst kontrol over dit liv.

Har jeg ret i noget her, er der noget om snakken, du kære Jan Krishna Kærlighedens ABC ❤️

Er det kommunen - altså din kontrakt med samfundet der presser dig?



💕💌💘💌💕


PS:

Er der nogle af jer der erfarer hvordan Gud hjælper jer igennem Bøn og Meditation (kontemplation) og taksigelser (at leve i skænkethed og taknemmelighed gennem aktivt at takke for alle velsignelser i erfarer) - gennem Gudstjeneste og salmesang og takkebøn og saligprisning og jubel og glæde. Eller hvordan nu end jeres daglige religiøse spirituelle åndelige praksis ser ud.

Er der nogle af jer der kan bekræfte at "tingene" virker konkret i praksis. Og her taler vi altså om konkrete HEL'BREDELSER og andet konkret HJÆLP i det daglige der kan bevises - bevise at I pludselig har fået et på alle måder meget bedre liv (eller at ihvertfald noget begynder at bevæge sig i en ønskelig bedre retning) - både med jer selv men også jeres omgivelser fx arbejdsliv - familieliv venskaber og dette at holde hus og dyrke de fleste grøntsager og frugter selv.


Det var Jan Krishna Kærlighedens ABC ❤️ der fejlagtigt kritiserede Kristen Videnskab for ikke at være orienteret mod virkeligheden.

Hvis der er noget Kristen Videnskab er verdensberømte for så er det at være meget konkrete virkeligheds orienterede. Tingene - ens Åndelige Spirituelle praksis skal kunne demonteres og deres onsdags aften møder drejer sig ikke om andet. Her bevidner man for hinanden hvordan ens Åndelige Spirituelle praksis medfører HEL'BREDELSER og SUNDHED og større LYKKE GLÆDE og FREMGANG - både karriere og arbejdsmæssigt men sørme også familie og venskabs mæssigt. Større social harmoni og glæde på alle måder.


Jeg har jo fortalt om min underfulde HEL'BREDELSE i sin tid der er vidner på var mirakuløst og som er beskrevet i min lægejournal.

Og lige i dag har jeg HEL'BREDT mig selv for høfeber. Vågnede i morges og må konstatere at jeg er ødelagt af høfeber med invaliderende astma og træthed til følge. Jeg ved også godt hvorfor - nemlig løb jeg i Skanseparken her i Nørresundby og jeg så godt alle de aktive pollen ranker på træerne og ja regningen var tydeligt imorges da jeg vågnede.


Men igen jeg brugte min Kristen Videnskab's BØNS praksis. Altså jeg arbejdede åndeligt SPIRITUELT med mig selv og ja nu er jeg ikke mere generet af det høfeber som jeg vågnede med. Men ikke nok med det - jeg er fyldt med energi og godt humør.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#42929 - 20/02/2024 13:17 Re: Er dette videnskab... [Re: Hanskrist]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...

Hvornår begynder du at forholde dig til virkeligheden ler Hvilke lidelser kan helbredes blinker Hvad med at undersøge tingene...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-15/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xv/

Har Jesus overvundet døden...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-27/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xxvii/

Hvor vildledt har man lov til at være...

https://www.jesusfrelser.dk/bibelcitat-jesus-helbreder-handikappede-blinde-lamme-og-stumme/

Kom op på bjerget...




Your friend forever

Krishna

PS: Mens vi venter på forklaringen...








Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 10 1 2 3 ... 9 10 >


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
09/05/2024 14:19
Kristi himmelfart
af Tikka
09/05/2024 14:10
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Svensk politi advarer: Kriminelle rekrut..
09/05/2024 14:32
FN: 80.000 er flygtet fra Rafah de senes..
09/05/2024 13:36
Odense godkender byggeri af Novo Nordisk..
09/05/2024 13:28
Cyperns udenrigsminister: Første skib m..
09/05/2024 13:18
Motorvej ved Horsens genåbnet efter uhe..
09/05/2024 12:33
Nyheder fra Religion.dk