annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15857041
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2397197
Et andet syn 2002226
Åndelig Føde 1595153
Jesu ord 1533599
Galleri
Et kig ud af vinduet i Rødhus
Hvem er online?
0 registrerede 268 gæster og 270 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 40 af 53 < 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 52 53 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#40976 - 08/09/2023 01:18 Re: skadelige urenheder [Re: ]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...

Lad os komme til bunds i sagen...

https://www.religion.dk/islam/islamisk-lov-foreskriver-d%C3%B8dsstraf-frafald

https://www.religion.dk/fra-bloggen/koranen-siger-intet-om-d%C3%B8dsstraf-frafald-fra-islam

Hvad sker der, hvis en muslim finder Gud, og begynder at fortælle om sit fund...skal Gud stemme overens med skriften eller skal skriften stemme overens med Gud...hvis skriften ikke stemmer overens med Gud, hvad er det så tilladt at gøre...lad os spørge profeten...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#40978 - 08/09/2023 11:55 Re: skadelige urenheder [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1465


Hvis det, der blev nævnt i Wasa'il Al-Aglam, var sandt om islam
For at forvrænge hans billede

Hvorfor omfavner tusindvis af mennesker islam, såsom betjente, berømtheder, advokater og lærde?


1-


Mere end én gang siger jeg til islamofobi og lejesoldater

Islam skal studeres i specialiserede centre for islam

Fordi disse uvidende mennesker sigter mod at fordreje billedet af islam og hans profet

Jeg er forbløffet over lejesoldatens løgne om islam,

Bare for at få en løn


Verden er ikke en fjols til at tro på løgne fra dine kristne missionærorganisationer om islam og muslimer

Hyppig tilskyndelse til løgne om islam for at fordreje sit image antallet af konvertitter stiger efter at have studeret islam, opdage misforståelser om islam og opdage islams tolerante lære. De takker Gud for at have gemt dem fra fælderne



Nogle kristne, efter at have set omfanget af konverteringer fra kristendommen til islam, kom ind i ideen om at udbrede falske konverteringer i den modsatte retning.

Så efter min mening bør dette "vidnesbyrd" klassificeres under rubrikken af "uvidende, der foregiver at være ex-muslimer"



. Der er så mange på internettet



De er virkelig falske
Se her

ركن المتحدثين - حسين والمرتدة


https://www.youtube.com/watch?v=0j4tr0Xkl5I






2-

Det frafaldne


i Koranen dræbe den frafaldne i ét tilfælde, som er
Krigstilstanden, når denne person slutter sig til fjenden og afslører sit lands hemmeligheder for fjenderne og udsætter folk for besættelse og drab


Koranen tvinger ikke folk til at konvertere til islam
Som i verset i Koranen

(256) Der må ikke være tvang i religionen, thi sandheden er visselig let at skelne fra løgnen. Deb, der derfor fornægter dem, der leder vild, og tror på Allah - han har visselig grebet fat i det stærkeste håndtag, der ikke kan sønderbrydes, og Allah er Althørende, Alvidende."(Koranen, 2: 256)



I det ekstraordinære tilfælde, hvor vi er i en krigssituation, er det absolut sandt, fordi den, der forlader sin religion, er skyldig i forræderi i et helt samfunds øjne og truer mange menneskers sikkerhed. Og i alle de samfund, der har eksisteret på denne planet, ikke kun i islam, har forræderne altid fået de hårdeste domme.

", at en person, der studerer den store arabernes profets personlighed, hvordan han levede og uddannede folket, føler en dyb agtelse og en stor respekt for denne ærede profet, en af 'Allahs store sendebude '








Den frafaldne straffes med døden!
i bibelen

Finder man hos dig, i en af de byer, som Herren din Gud giver dig, en mand eller kvinde, som gør noget, der er ondt i Herren din Guds øjne, og bryder pagten med ham og mod min befaling går hen og dyrker andre guder og tilbeder dem eller solen eller månen eller hele himlens hær, og du hører om det, så skal du undersøge det grundigt. Hvis det virkelig forholder sig sådan, at denne afskyelige handling har fundet sted i Israel, skal du føre den mand eller kvinde, der har begået denne onde handling, ud til byporten, hvad enten det er en mand eller kvinde, og stene dem til døde. På to eller tre vidners udsagn skal dødsstraffen fuldbyrdes; ingen må henrettes på et enkelt vidnes udsagn. Vidnerne skal være de første, der løfter hånden mod ham, når han skal dræbes; derefter skal resten af folket løfte hånden. Du skal udrydde det onde af din midte.

Femte Mosebog Kapitel 17



Den kommenterede bibel (5 Mosebog 17,2) siger dette:

17.2 2 til 7 Forsøg på at indføre afgudsdyrkelse.

Denne sag, der allerede er antaget 13.6-11, gentages her ud fra den procedure, der skal følges. Den er udviklet i lang tid af den grund, at den straf, der skal anvendes, er døden.

Vi bemærker, at enhver, der henvender sig til en anden religion, straks skal dræbes i henhold til Guds orden, uden nogen forskel, om han er mand eller kvinde! Ved at tilbede andet end deres egen og opgive deres religion underkaster de sig dødens højeste straf!

Andre vers fastlægger denne dødsstraf for den frafaldne eller for en, der spotter Herrens navn.



Hvis din bror eller din søn eller datter eller din kone, som du elsker, eller din nærmeste ven i hemmelighed prøver at lokke dig og sige: »Lad os gå hen og dyrke andre guder,« guder, som hverken du eller dine fædre har kendt, men som dyrkes af de folk, som bor rundt omkring jer, enten nærved eller langt borte, over hele jorden, da skal du ikke give efter for ham og ikke lytte til ham. Vis ham ingen barmhjertighed, og skån ham ikke, dæk ikke over ham, men slå ham ihjel! Du skal være den første, der løfter hånden mod ham, når han skal dræbes; derefter skal resten af folket løfte hånden. Du skal stene ham til døde, for han har forsøgt at lede dig bort fra Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Hele Israel skal høre om det og blive bange, og man skal ikke mere begå så ond en handling hos dig.
Femte Mosebog Kapitel 13


Denne passage specificerer, at hvis en person i din familie (lad os her forstå udtrykket "familie" for at betegne efterkommerne af Israels 12 stammer) inviterer dig til at tilbede andre guder og beder dig om at frafalde, ligesom denne person gjorde. frafalden, er det så nødvendigt at få dødsstraffen anvendt (ved stening)


حكم المرتد في الاسلام - ذاكر نايك Dr. Zakir Naik om at dræbe murtad i islam

https://www.youtube.com/watch?v=DbsejG--znc
Top Svar Citer
#40979 - 08/09/2023 11:57 Re: skadelige urenheder [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1465
Koranen

Levende i dag | Magi | Reformationen | Har I da ingen forstand? | Personligt fra Gud til læseren | Transcenderer tid og rum | Hellig og verdslig | Ordet Koranen | Indholdet af Koranen | Læren om Gud | Historier fra fortiden | Lovgivning | Videnskab | Moses og Jesus

Levende i dag

Koranen er gennem halvandet tusinde år forblevet levende og har bevaret sin appel til nutiden:

“Det er en dristig påstand, at Koranen bliver studeret mindre, end den gjorde før, eller at dens uforglemmelige rytmer har mistet deres magt over menneskers sind.”
– Whither Islam, H. A. R. Gibbs, 1932

En troende muslims kendskab til Koranen er indbygget i religionen, fordi det er en obligatorisk del af de fem bønner at recitere den på det originale arabisk sprog. Derfor lærer alle muslimer flere passager fra Koranen udenad, i dag som for halvandet tusinde år siden.

Magi

Koranens sprog er arabisk, og den er skrevet i poesiform med en rytme, der synges. Koranen er også i dag det fineste litterære værk, der findes på klassisk arabisk. Det fysiske omfang af Koranen, i antal ord, er cirka en sjettedel af Bibelen.

De første modtagere af denne åbenbaring var indbyggerne i Arabien i det syvende århundrede. Når de hørte Koranen blive reciteret på deres modersmål, var dens stil så sublim og sproget så kraftfuldt, at selv de ikke-troende kaldte dens virkning “fortryllende magi”.

Reformationen

Araberne på Muhammads tid var hverken ateister eller agnostikere, men de var heller ikke dybt religiøse. Deres indstilling til religion var lidt ligesom, den mange mennesker har i dag. Koranen søgte at reformere – ikke at ødelægge og begynde fra bunden – men at redde det, der var brugbart, og ændre og bygge videre på det.

Opgaven var at få araberne til at tænke religion på en ny måde, at indprente en ny begrebsramme, at overføre dem fra en verdensopfattelse til en anden og bedre. Det var at føre dem fra traditionalisme til individualisme, fra impulsivitet til disciplin, fra overtro til videnskab, fra intuition til bevidst tænkning – som til sidst kunne udgøre ét hele.

Har I da ingen forstand?

Et af Koranens centrale begreber er den meget store betydning, fornuften og fordybelsen har for at opnå tro. Mange vestlige forskere har bemærket det:

“Koranen fremsætter hele tiden rationelle beviser for Allahs almægtighed: Skabelsens vidundere, så som dyrs drægtighed, himmellegemernes bevægelse, atmosfæriske fænomener, mangfoldighed i dyre- og plantelivet, som er så veltilpasset til menneskets behov. Alle disse ting er ‘tegn for dem, der er forstandige.'”

Verbet “aqala“, som betyder at binde sammen, ræsonnere, forstå et intellektuelt argument, bliver gentaget cirka 50 gange i Koranen. Tretten gange støder vi på omkvædet “a fa la taqilun” – “har I da ingen forstand?”
– Islam and Capitalism, Rodinson

H. Lammens skrev i 1930, at Koranen:

“er ikke langt fra at betragte mangel på tro som en sindslidelse.”

Folk, der har læst andre religiøse bøger, vil bemærke nogle kendetegn ved Koranen.

Personligt fra Gud til læseren

Først, at det er en personlig åbenbaring i den forstand, at perspektivet altid er, at det er Gud, der direkte tiltaler mennesket, fx “Hør mine tjenere, som har syndet mod jer selv, opgiv aldrig håbet om Guds barmhjertighed”. Når Koranen vil lære læseren en bøn, begynder den oftest bogstaveligt med bydeformen “sig”, som i “Sig: Jeg søger tilflugt hos menneskehedens Herre.”

Transcenderer tid og rum

For det andet har Koranen ingen bestemt kronologi. Man kan læse Koranen næsten i en hvilken som helst rækkefølge. Så praktisk talt har Koranen ingen begyndelse eller slutning. For muslimer er det et meget relevant symbol, der beviser, at budskabet i Koranen transcenderer tid og rum.

Hellig og verdslig

For det tredje deler islam ikke virkeligheden op i “hellig” og “verdslig”. Det er, som om hele historien, livet og skabelsen er vidner til og samles om den eneste højeste sandhed, der er – at Gud er Opretholderen, Bestyreren og Herren overalt. Det er en stor forskel i forhold til andre bøger fra de store religioner.

Ordet Koranen

Ordet Koran eller Qur’an, kommer af det arabiske ord qara’a, ”at læse” eller ”at recitere”. Ordet al-Qur’an eller Koranen betyder derfor ”det læste”. Koranen er en samling af tegn (dvs. indikationer) fra Allah formidlet via profeten Muhammad til menneskeheden. Et vers i Koranen kaldes egentligt ikke et vers, men et tegn. Ligesom fugle på havet er et tegn på, at der er land i nærheden, er Koranen en samling af tegn på, at Gud eksisterer – er i nærheden.

Formidlingen startede med den første åbenbaring i år 610 e.v.t til den sidste åbenbaring 23 år senere i år 632 e.v.t. Profeten Muhammad modtog ligesom tidligere profeter disse åbenbaringer gennem englen Gabriel (Jibril). Når ordene var blevet åbenbarede, lærte Profeten dem udenad og lærte dem derefter fra sig til de, der fulgte ham. Også de lærte versene udenad eller skrev dem ned for at kunne huske dem. De repeterede ordene mange gange dagligt i bønnerne og med hinanden.

Indholdet af Koranen

Indholdsmæssigt opdeles Koranen i tre overordnede kategorier:

Læren om én Gud (monoteisme)
Fortællinger om fortidens folk og profeter
Lovgivning

Læren om Gud

Læren om Gud består af læren om den Eneste Ene, der har skabt alt andet. Hans særlige navn er ”Allah” – Guden. Koranen introducerer Allah, fortæller hvem Han er og nævner nogle af de egenskaber, der udgør Allahs Væsen, herunder at Han er Den Retfærdige, Skaberen, Den der drager Omsorg, Den Elskende, Dommeren, Freden, Den der Straffer, Den der Opretholder al ting, etc. Den nævner også Hans vilje og formål med, at skabe jorden og mennesket.

Fortællinger fra fortiden

Historier fra fortiden giver os indsigt i, hvordan tidligere folk, retledte som oprørske, har forvaltet Jorden, og hvordan Gud igen og igen har vist dem vej gennem sine udvalgte mennesker, profeterne. Historien om Adam, Noah, Abraham, Moses og Jesus viser os, at Allahs natur og Hans love er universelle, og at vi i vor tid på ingen måde er anderledes end de folk, der gennem tiderne har beboet Jorden og nu er gået bort.

Lovgivning

Lovgivningen i Koranen omfatter ejendomsret, personretslige love og strafferet. Den omfatter også påbud og forbud, som er grundlaget for Sharia, islamisk ret. Omkring 200 vers af Koranens 6.236 vers handler om lovgivningen.

Videnskab

Koranen omhandler en lang række videnskabelige begreber, såsom skabelsen af universet, livets oprindelse fra vand, et fosters udviklingsstadier, himmellegemers bevægelse og meget mere, som er i tråd med den opfattelse som videnskaben har i dag. Den bekræfter desuden forhold, vi i dag er usikre på. Den bekræfter fx eksistensen af andre væsner med intellekt som vores (menneskers) og eksistensen af andre verdener, at alting er skabt i par, at alting vil vende tilbage til sit origo etc.

Moses og Jesus

Muslimer betragter Koranen som et blivende mirakel, der udfolder sine rigdomme mere og mere, som tiden går – i takt med at vi udforsker os selv og universet omkring os gennem videnskab.

Der har været mange budskaber fra Gud til menneskeheden før Koranen. De seneste var fra Moses og Jesus. Efter Koranen kommer der ikke flere budskaber fra Gud. Gud har garanteret, at Han vil bevare Koranens indhold og eksistens til den allersidste dag. Åbenbaringen til Moses, den jødiske Torah er det gamle testamente, budskabet til Jesus, Evangelierne, det nye testamente og Koranen er det sidste testamente.







You will be shocked when watching the video
DEBATE : THE QUR'AN AND THE BIBLE IN THE LIGHT OF SCIENCE | TALK + REBUTTAL + Q & A | DR ZAKIR NAIK

https://www.youtube.com/watch?v=y2iMrxN4NyE

الأمين العام للأمم المتحدة يستشهد بآية من القرآن
https://www.youtube.com/watch?v=KgcBiFEghNU


What did Mr. Green from Texas say about Islam in America

https://www.youtube.com/watch?v=Lm8MwfeXaTw


Redigeret af somo (08/09/2023 11:59)
Top Svar Citer
#40981 - 08/09/2023 13:07 Re: skadelige urenheder [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...

Lad os komme til bunds i sagen...

https://www.religion.dk/islam/islamisk-lov-foreskriver-d%C3%B8dsstraf-frafald

https://www.religion.dk/fra-bloggen/koranen-siger-intet-om-d%C3%B8dsstraf-frafald-fra-islam

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/frafald-fra-islam-skal-ikke-straffes

https://www.altinget.dk/artikel/islam-forsker-vi-s...kter-og-trusler

Hvad sker der, hvis en muslim finder Gud, og begynder at fortælle om sit fund...skal Gud stemme overens med skriften eller skal skriften stemme overens med Gud...hvis skriften ikke stemmer overens med Gud, hvad er det så tilladt at gøre...lad os spørge profeten...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#40985 - 08/09/2023 15:53 Re: skadelige urenheder [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1465
Hvorfor brænder de Koranen?




For at forstå, hvorfor en person, der afbrænder en Koran foran en moske i København, beskyttes af både politiet og politikere, skal vi vende blikket et par årtier tilbage i tiden.

Politisk kontekst

Historien tager sin begyndelse i 2001, hvor et politisk parti med et såkaldt ”indvandrerkritisk” eller ”islamkritisk” udgangspunkt, Dansk Folkeparti, blev et vigtigt støtteparti for den danske regering under Venstres ledelse. Det blev i denne periode tydeligt, at en restriktiv indvandrerpolitik og love mod muslimer kunne skabe folkelig opbakning. I 2015 cementerede Dansk Folkeparti deres indflydelse, da de med 21% af stemmerne blev det næststørste parti i Folketinget.

Dansk Folkepartis succes førte til en række politiske efterligninger. Mange af de store partier integrerede lignende politikker i deres partiprogrammer, og der blev i stigende grad konkurreret om, hvem der kunne føre den strengeste politik overfor indvandrere og muslimer. I denne konkurrence blev muslimer desværre ofte betragtet som den fodbold, der skulle sparkes til for at få flere stemmer.

Samtidig førte det til en radikalisering af den politiske yderfløj i indvandrer- og islamdebatten. Da mainstream-partierne begyndte at adoptere denne politik, måtte disse yderfløje finde på nye og mere ekstreme metoder. Resultatet blev flere partier, hvis hovedbudskab var rettet mod indvandrere og islam og mere yderliggående forslag.

Konsekvenser

I 2005 førte den politiske udvikling i Danmark til karikaturkrisen. Denne krise blev igangsat af en minister, der med opbakning fra andre partier opfordrede muslimer til, at her i Danmark må de lære at tåle “hån, spot og latterliggørelse”.

I samme ånd kørte en landsdækkende valgkampagne med budskabet “Nazi-islam”, på offentlige busser gennem byen, bestilt af et større politisk parti.
Disse begivenheder og den politiske udvikling banede vejen for partiet Stram Kurs. Fra 2017 begyndte de at afbrænde Koraner og i højtalere at råbe skældsord mod Islam og muslimer ved moskeer og i boligområder med muslimske børnefamilier. Politiet blev sendt ud for at forsvare Stram Kurs og deres ligesindede. Senere er disse afbrændinger fortsat foran muslimske landes ambassader.

Diskussioner om forbud mod omskæring, tørklæde, halalslagtning og andre lignende emner genoptages jævnligt i Folketinget, mens nye temaer som social kontrol og parallelsamfund senest er kommet til. Flere partier har udtrykt ønske om, at karikaturtegningerne skal gøres til tvunget pensum i skoler.

Normaliseringen af en stadig hårdere tone i Folketinget legitimerer et nedladende sprog og dårligere behandling af muslimer i samfundet. Det kan desværre føre til mere vrede og hadforbrydelser i fremtiden.

Loven

Der er love i Danmark mod hadforbrydelser. Specifikt er det værd at nævne straffelovens § 266b, også kendt som racismeparagraffen, og § 81, nr. 6.
Straffelovens § 266b siger, at den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelser eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

Desuden kan § 81, nr. 6 i straffeloven anvendes som skærpende omstændighed, hvis en forbrydelse er begået på grund af ofrets etniske oprindelse, tro, seksuelle orientering, eller lignende, hvilket vil sige, at straffen kan blive strengere.

Det er svært at forstå, at disse love ikke anvendes mod koranafbrændinger og andre hadforbrydelser mod muslimer i Danmark. Tværtimod forsvares disse hadforbrydelser med henvisning til ytringsfrihed.

Svar med Godhed

Ifølge Koranen er et menneske det mest magtfulde væsen på jorden. Mennesker kan gøre både godt og ondt. Islam opfordrer til, at et menneske sætter grænser for sig selv for at gøre så lidt ondt i livet som muligt og sætter ambitiøse mål for sig selv om at opnå så meget godt i livet som muligt. Det er dette formål og ansvar vi er stillet overfor af Gud.

Et menneskes opførsel må derfor ikke være dikteret af hvad andre gør, men derimod af hvad der er godt og dermed tilladt og hvad der er ondt og dermed ikke tilladt. Man må naturligvis gerne være uenig med andre. Men grænsen er, at det ikke må føre til misundelse, at kalde folk ved øgenavne, misrøgte, bespotte, håne eller latterliggøre nogen person eller gruppe, hverken død eller levende. Hvis nogen begår hadforbrydelser, bespotter eller håner mig må jeg derfor ikke gøre det samme mod dem. Troen på Gud drejer sig netop ikke om, at se stor og magtfuld ud i andre menneskers øjne, men at leve op til den standard som Gud anbefaler.

“Lad ikke en gruppe (mænd) håne en anden gruppe, det kan være, at sidstnævnte er bedre end førstnævnte. Lad heller ikke (nogle) kvinder håne andre kvinder, det kan være, at sidstnævnte er bedre end førstnævnte. Ej heller bagvaske hinanden eller fornærme hinanden med øgenavne.” (Koranen 49:11)

I konfliktsituationer er det nemt at blive vred eller gøre gengæld med vold og magt. Men det går imod den moralkodeks som Gud nævner i Koranen, og dermed går man imod det formål, som mennesket har på jorden. Selvforsvar er naturligvis tilladt når man selv eller andre bliver udsat for direkte vold mod sin person eller ejendom eller andres person eller ejendom. Men ikke mere end det.

Her er den gyldne regel fra Koranen, som burde skrives på forsiden af enhver notesbog eller på mobiltelefonens forside:

“Godhed og ondskab kan ikke være lige. Besvar (det onde) med det bedre: Så vil han, mellem hvem og dig var had, blive din ven og betroet! Og ingen vil få en sådan godhed undtagen dem, der udøver tålmodighed og selvbeherskelse – ingen andre end personer med den største lykke.” (Koranen 41:34-35).

Den der gengælder had og ondskab med godhed vil få venner for livet, men det kræver tålmodighed og selvbeherskelse. Den person der har tålmodighed og selvbeherskelse har opnået lykke i livet.
En pointe her er, at man ikke skal forblive passiv eller tavs, men aktivt gøre det gode når man møder noget der er ondt. Passivitet kan føre til at situationen bliver værre og ramme flere og flere grupper i samfundet, som måske er endnu svagere eller mere sårbare.

At efterleve dette både i sine personlige relationer og på makroplan i samfundet kræver tro, mod, indsigt og anderledes tænkning end hvad vi er vant til fra vores egocentriske politiske systemer og kulturer. Citatet giver desuden en indsigt i lykkebegrebet i Islam.

Vejen frem

Det er forståligt, at der er enkeltpersoner og mindre grupper der går over grænsen i et samfundet. Det alvorlige er når magthavere står bag det og støtter det som en ret. Hidtil har der desværre ikke været lydhørighed overfor protester mod hadforbrydelser mod muslimer. Sagen om afbrænding af Koraner fik først opmærksomhed fra regeringerne i Danmark og Sverige i 2023 efter spørgsmålet om Sveriges optagelse i Nato og risko for økonomisk boykot af danske varer.

Det er godt at flere synes, at der nu er grund til at overveje at forbyde koranafbrændinger. Denne holdningsændring skyldes desværre hverken forståelse eller ovennævnte love men hensynet til mistet eksport. Der er derfor ikke noget der tyder på, at stramningerne mod muslimer stopper her.

Når det gælder den politiske situation i Danmark bør den muslimske befolkning i Danmark bruge flere kræfter på at finde passende svar ud fra Islams etik og filosofi om at besvare ondt med godhed.

Vi har brug for et fredeligt samfund hvor trusler og provokationer erstattes af glæde, samarbejde og vilje til sammen om at løse vores større problemer for natur, dyr og mennesker. Islam kommer med mange løsninger, som for eksempel ovennævnte vejledning i konfliktsituationer. Man kunne ønske sig, at muslimer blev bedre til selv at efterleve dem og gøre verdenen opmærksom på dem, og dels ønske at racisme og had mod muslimer ikke stod i vejen fra at studere dem.
Top Svar Citer
annonce
Side 40 af 53 < 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 52 53 >


Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Anonym
12/05/2024 20:41
Vigtige præciseringer
af somo
10/05/2024 22:05
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Københavnske skoler skal have færre kl..
13/05/2024 07:33
Flere byer i Canada bliver evakueret men..
13/05/2024 04:26
Dødstallet stiger i Brasilien, mens hun..
13/05/2024 02:27
Cataloniens separatister har mistet sit ..
13/05/2024 01:15
Putin vil skifte forsvarsministeren ud o..
12/05/2024 20:36
Nyheder fra Religion.dk