annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15894826
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2400500
Et andet syn 2004823
Åndelig Føde 1608752
Jesu ord 1535007
Galleri
September Rødhus strand
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 583 gæster og 55 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 16 af 53 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 52 53 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#39841 - 22/05/2023 00:55 Re: skadelige urenheder [Re: ]
ABC
Uregistreret

Hej Gerth (øvelse gør mester)

Er du træt ler Kunne blive ved hele natten blinker Læste jeg forkert...

http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/39827/Gerth.html#Post39827

Det kigger vi på i morgen...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#39847 - 22/05/2023 02:13 Re: skadelige urenheder [Re: ]
ABC
Uregistreret

Hej Gerth (øvelse gør mester)

Hvad har du fjernet ler Dommedagen blinker Skal vi ikke længere stå til ansvar for vores liv? Lad os lige få det på plads først...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#39850 - 22/05/2023 02:31 Re: skadelige urenheder [Re: ]
ABC
Uregistreret

Hej Gerth (øvelse gør mester)

Har du drukket ler Tag dig sammen blinker Sov godt...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#39857 - 22/05/2023 09:33 Re: skadelige urenheder [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Hej Somo (øvelse gør mester)

Jeg tager hatten af for dit store arbejde tommelop Lad os tage sagerne i rækkefølge...


Citat:
Når jeg ser tilbage, er det, der synes mærkeligt for mig nu, ikke, at folk ville ønske at legemliggøre Jesu værdier, men at andre ville kritisere dem for det. Hvad der virker endnu mærkeligere er, at få kristne i nutiden matcher denne profil. er, at muslimer syntes at legemliggøre Jesu værdier bedre end kristne.

1. Jesus var skægget, som de fleste muslimer er, men kun den sjældne kristne.

2. Jesus klædte sig beskedent. Hvis vi lukker øjnene og danner os et mentalt billede, ser vi flydende klæder, fra håndled til ankler – meget ligesom de løse arabiske thobes og den indio-pakistanske shalwar kameez, typisk for muslimerne i disse områder. Hvad vi ikke forestiller os, er det afslørende eller forførende tøj, der er så allestedsnærværende i kristne kulturer.

3. Jesu mor dækkede sit hår, og denne praksis blev opretholdt blandt de kristne kvinder i Det Hellige Land op til midten af det tyvende århundrede. Igen er dette en praksis, der opretholdes blandt muslimer såvel som ortodokse jøder (hvoraf Jesus var en), men ikke blandt moderne kristne.
Manerer

1. Hvorfor hænge sig i noget skæg? Er det vigtigt?

2. Mon ikke Jesus ville tage en t-shirt eller kortærmet skjorte på i vore dage? Kan kvinderne ikke tåle at se lidt arme?

3. Det er meget muligt, at Jesu mor dækkede sit hår. Men hvorfor gøre det? Kunne mændene ikke tåle at se det? Underlige mennesker?


Citat:
1. Jesus fokuserede på frelse og undgik skønhed. Hvor mange "retfærdige" kristne passer til denne "Det er ikke kun om søndagen"-profil? Hvor mange "fem bønner om dagen, hver dag hele året" er muslimer?

2. Jesus talte med ydmyghed og venlighed. Han "showboat" ikke. Når vi tænker på hans taler, forestiller vi os ikke teater. Han var en simpel mand kendt for kvalitet og sandhed. Hvor mange prædikanter og hvor mange evangelister følger dette eksempel?

3. Jesus lærte sine disciple at hilse "Fred" (Luk 10:5), og derefter sætte eksemplet: "Fred være med jer" (Luk 24:36, Joh 20:19, Joh 20:21, Joh. 20:26). Hvem fortsætter denne praksis den dag i dag, kristne eller muslimer? "Fred være med dig" er betydningen af den muslimske hilsen, "Assalam alaikum." Interessant nok finder vi også denne hilsen i jødedommen (1. Mosebog 43:23, 4. Mosebog 6:26, Dommere 6:23, 1. Samuel 1:17 og 1. Samuel 25:6).
Religiøs praksis

1. Hvad bedte Jesus om? Hvor tit? Hvis bønnen ikke kommer fra hjertet, har den så nogen værdi? Hellere 1 god bøn om ugen end 5 dårlige bønner om dagen? Skal hele vores liv være en bøn?

2. Hvilke taler tænker du på? Jeg kender ikke meget til prædikanter og evangelister, så det er meget muligt, at du har ret?

3. Jeg kan godt lide ordene: "Fred være med jer". Det er en god hilsen: "Fred være med dig". Som stammer fra jøderne...

http://hindudharmaforums.com/showthread.php?15672-Abrahamic-Greetings


Citat:
1. Jesus blev omskåret (Luk 2:21). Paulus lærte, at det ikke var nødvendigt (Rom 4:11 og Gal 5:2). Muslimer tror, det er.

2. Jesus spiste ikke svinekød, i overensstemmelse med Det gamle Testamentes lov (3 Mosebog 11:7 og Femte Mosebog 14:. Muslimer mener også, at svinekød er forbudt. Kristne … ja, du forstår ideen.

3. Jesus gav eller tog ikke åger i overensstemmelse med Det Gamle Testamentes forbud (2. Mosebog 22:25). Åger er forbudt i Det Gamle Testamente og Koranen, som det var forbudt i Jesu religion. Økonomierne i de fleste kristne lande er imidlertid struktureret på åger.

4. Jesus utugt ikke og afholdt sig fra udenomsægteskabelig kontakt med kvinder. Nu strækker dette problem sig til den mindste fysiske kontakt med det modsatte køn. Med undtagelse af at udføre religiøse ritualer og hjælpe dem i nød, rørte Jesus aldrig engang en anden kvinde end sin mor. Strengt praktiserende ortodokse jøder opretholder denne praksis den dag i dag i overholdelse af Det gamle Testamentes lov. Ligeledes giver praktiserende muslimer ikke engang håndtryk mellem kønnene. Kan Christian "kram din næste" og "kysse bruden" menigheder fremsætte samme påstand?

1. Gik Jesus ind for omskæring? Ville han have omskåret sit eget barn? Paulus var ikke småt begavet?

2. Var tingene gået efter planen, så var der sikkert mange forbud, som ville være blevet ophævet? Måske Jesus endda ville have talt om (og for) vegetarinisme? Hvad var Guds hensigt med ham?

3. Hvem har forstand på det økonomiske system? Jeg har ikke...

https://da.wikipedia.org/wiki/%C3%85ger

4. Hvad kender vi til Jesu liv? Er det forkert at kramme hinanden? Hvorfor? Fordi de ikke gjorde det dengang? Er der nogle som stadigvæk lever i stenalderen?


Citat:
Tilbedelsespraksis


1. Jesus rensede sig selv med vask forud for bøn, sådan som de fromme profeter gik forud for ham (se 2. Mosebog 40:31-32 med henvisning til Moses og Aron), og som det er praksis for muslimer.

2. Jesus bad i udmattelse (Matt 26:39), ligesom de andre profeter (se Nehemias 8:6 med hensyn til Ezra og folket, Josva 5:14 for Josva, 1. Mosebog 17:3 og 24:52 for Abraham, Anden Mosebog 34:8 og 4. Mosebog 20:6 for Moses og Aron). Hvem beder sådan, kristne eller muslimer?

3. Jesus fastede i mere end en måned ad gangen (Matt 4:2 og Luk 4:2), ligesom de fromme gjorde før ham (2. Mosebog 34:28, 1. Kongebog 19:, og det samme gør muslimer i den årlige faste i måneden ramadan.

4. Jesus valfartede med det formål at tilbede, som alle ortodokse jøder stræber efter at gøre. Den muslimske pilgrimsrejse til Mekka er velkendt og hentydes til i Bibelen (se Det første og sidste bud).
Trosbekendelsesspørgsmål

1. Hvad kender vi til Jesu liv?

2. Er det ikke en latterlig historie? Hvorfor køber du den?

3. Var Jesus virkelig så dum?

4. Havde Jesus brug for et tempel?


Citat:
1. Jesus underviste i Guds enhed (Mark 12:29-30, Matt 22:37 og Luk 10:27), som formidlet i det første bud (2. Mosebog 20:3). Ingen steder erklærede han treenigheden.

2. Jesus erklærede sig selv som en mand og en Guds profet (se ovenfor), og ingen steder hævdede han guddommelighed eller guddommelig sønskab. Hvilken trosbekendelse er ovenstående punkter mere i overensstemmelse med – den treenige formel eller islams absolutte monoteisme?

1. Hvem bad Jesus til? Faderen? Den eneste ene?

2. Det kan nok diskuteres? Guddommelighed? Men der er ingen over, under eller ved siden af Gud = Faderen/Moderen = Gud er både kvindelig og mandlig = Har lige meget i sit væsen = er du enig i det?


Citat:
Man undrer sig over, hvad der skete mellem den første generation af Jesu tilhængeres praksis og nutidens kristne. Samtidig skal vi respektere det faktum, at muslimer eksemplificerer Jesu lære mere end kristne gør. Desuden bør vi huske, at Det Gamle Testamente forudsagde, at tre profeter skulle følge. Johannes Døberen og Jesus Kristus var nummer et og to, og Jesus Kristus forudsagde selv den tredje og sidste. Derfor taler både Det Gamle og Det Nye Testamente om en endelig profet, og vi ville tage fejl, hvis vi ikke betragtede den sidste profet for at være Muhammed, og den endelige åbenbaring for at være islams

http://www.youtube.com/watch?v=OXNQ4Z1B44g

Man kan undre sig over mange ting? Findes der et helvede længere? Er du sikker? Hvad skal der til for at komme i det? Skal man ryge, drikke og spise svinekød? Kan du argumentere for tingene...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#39865 - 22/05/2023 15:44 Re: skadelige urenheder [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1465
de fleste kristne, der let smider det gamle testamente væk, hvis en muslim afviser et enkelt vers i Koranen, bliver han en kafir (ikke-muslim).


Problemet er, at de fleste ikke følger de 10 bud, især i dag. Jeg har en kristen kollega, der elsker at fortælle mig, at religionen er ond. Men jeg har fanget ham i flere løgne, set ham stjæle fra firmaet, og han er sin kone utro.

Folk kan afvise det hele vejen til graven, men den, der sendte Toraen, Injeel og Koranen, er den samme guddom. Abrahams Gud. Selvfølgelig vil du finde lignende regler, i det mindste med hvad man ikke har formået at redigere.





Hvorfor sendte Gud profeter som Moses, Jesus og Muhammed, fred være med dem?

For at advare os mod at følge polyteister og ateister, der er korrupte i landet, og dem, der tvivler på Guds vej og lige vej, som bekymrer sig om hele samfundets interesser.

Frihed i tænkning og kreativitet betyder ikke at afvige fra Guds bud, og ethvert menneske gør, hvad han vil efter sine personlige luner, også selvom personen skader sig selv eller andre.

For i dette tilfælde vil kriterierne for godt og dårligt være forskellige fra person til person
Hvad der virker sandt for dig, vil virke forkert for en anden person, fordi det konstante kriterium kun er personlig interesse



er faktisk logikken bag hvorfor katolikker tror på et rige eller en stat kaldet "Limbo", på grund af spædbørn, der dør, er de ikke rene nok til at komme ind i himlen på grund af arvesynden, så de er i denne mellemtilstand indtil dagen dom. Skærsilden ligner hinanden, men har ikke de samme præ-dødelige aspekter.

Vi på den anden side tror på Fitrah, at sjælen er skabt ren, og at det er samspillet med synd i verden, og Shaitans (Satan) fristelser, der gør, at den behøver omvendelse - hvilket også er grunden til, at Gud sender profeter og sendebud. for at give os frelsens kort.
Vi tror på en mellemtilstand, kaldet Barzakh, men den fungerer ikke som mellemtilstandene i kristen teologi.
I islamisk teologi er en sjæl kun ansvarlig for sine egne handlinger, uanset om den er god eller dårlig over for sig selv eller over for andre.




Arbejde vs. sociale pligter | Ydmyghed 1/4
https://www.youtube.com/watch?v=kvyThqiJBuU

Arrogance | Ydmyghed 2/4

https://www.youtube.com/watch?v=GehDgg07VZ4
Top Svar Citer
annonce
Side 16 af 53 < 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 52 53 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Anonym
15/05/2024 19:42
Kristi himmelfart
af Anonym
15/05/2024 18:23
Vigtige præciseringer
af somo
10/05/2024 22:05
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Borgmester vandt kampvalg i Randers
15/05/2024 19:40
Engelske fodboldklubber skal stemme om a..
15/05/2024 19:32
Putin sender tanker til Robert Fico
15/05/2024 18:30
Udvider tilbagekald af hakket oksekød
15/05/2024 18:23
Første tv-debat mellem Biden og Trump p..
15/05/2024 18:06
Nyheder fra Religion.dk