annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
Løve i egen hule nu.
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 518 gæster og 62 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 8 af 17 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 16 17 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#37972 - 11/12/2022 14:54 Re: Den skinnende sol på verden [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1462
Hvor står den vestlige kvinde i omfang af menneskelighed, og hvem repræsenterer hende?
Er de repræsenteret af de kunstige damer i Hollywood, der optræder på tv-skærmene, som er undertrykt af den massive arbejdsbyrde og af mænd?
Når man sammenligner to forskellige kulturer, kan der så laves en reel undersøgelse for at sammenligne mellem de to kulturers realiteter og dermed nå frem til et praktisk svar (og ikke blot et informativt) om, hvilken af de to der er mest hæderlig og civiliseret?


I et medie, der er kontrolleret af korrupte mennesker, betragtes kvinder, der holder sig til Hijaab, som et klart bevis for hendes ydmyghed, tilbagestående nedbrydning, uvidenhed ... osv. På den anden side blev handel med kvinders kroppe aldrig betragtet som sådan...!!
Vi forsøger at påstå, at situationen for den muslimske eller arabiske kvinde er på det højeste niveau af perfektion og udvikling. Derudover tror vi ikke, at den enorme stress, hun står over for, skyldes, at hun er kvinde, men snarere en del af, hvad mænd står over for, hvilket alt sammen kommer som et naturligt resultat af, at nationen er undertrykt, tyranniseret og tvunget til at følge andre. kulturer.



Når vi tager fat på den vestlige kvindes situation og status, vil vi gøre det fra et indvendigt kig, og vi vil lade de berørte tale og lade tal og statistik informere om virkeligheden.
Vi vil rejse en reel dialog mellem to civilisationer, ikke kun en metodologisk eller ideologisk, men en sand sammenligning mellem de to virkeligheder. Det emne vi valgte at starte med og tage fat på er; "Vold i hjemmet mod kvinder i Vesten".



Vi må bemærke, at sådan vold, som går ud over menneskelige grænser og dimensioner, ikke udøves af analfabeter, der bor på landet et eller andet sted, og heller ikke i de fattigste områder. Omvendt praktiseres sådan misbrug af glatte mænd som dem, der optræder i Hollywood, der i nogle tilfælde er veluddannede og har høj social status. Den udøves mod svage kvinder, uanset hvor fine de ser ud til at være … efter at have vendt tilbage til deres hjem; de bliver intet andet end slaver under påvirkning af ydmyghed og vold.



Vi vil begrænse vores snak til vold i hjemmet mod kvinder i vesten, og vi vil bevise med tal, at den ydmygede kvinde ikke er den, der bor i Afghanistan og bærer sit ansigtsdæksel. Vi vil illustrere, at en sådan kvinde ikke er den fra den arabiske halvø, som faktisk er godt beskyttet og hædret i et samfund, der kræver hendes respekt. Virkelig nedværdigelse og vulgaritet er det, der gør en kvinde til billige varer ligesom ethvert andet omsætteligt gods, og som gjorde hende udsat for angreb og alle former for undertrykkelse og ulighed.
Amerikas Forenede Stater:







Vold i alle dens former har ramt det svageste medlem af familien, nemlig kvinder og børn. Ting som hemmeligholdelse, ingen tilstrækkelige beviser og juridiske og sociale barrierer gør det vanskeligt at opnå meget nøjagtige data vedrørende vold mod kvinder, som ifølge socialforskere er den mindste type kriminalitet, der bliver anmeldt.


Ironisk nok er det meste af den tilgængelige information om vold mod kvinder indsamlet fra små statistikker lavet her og der, som giver et hurtigt overblik over noget så vigtigt som dette internationale fænomen. Sådanne oplysninger kan ikke bruges til at give præcise indikatorer for omfanget af vold og overgreb mod kvinder, men det tydeliggør bestemt, at vold og overgreb i hjemmet er et udbredt fænomen, og at kvinden i de fleste tilfælde er offeret.



• I 1980 blev der lavet en statistik af Appleton, som omfattede seks hundrede og tyve amerikanske damer viste, at 35% af dem var udsat for fysisk ægtemandsmishandling mindst én gang. I 1981 udtrykte Chtraws, at ægtemandsmishandling varierer mellem 50-60% i USA. På den anden side blev procentdelen i 1982 anslået til 21% af Russell, mens Baglo anslog den til at ligge mellem 25-30%.



• I 1984 påpegede Walker på baggrund af sin forskning, at amerikanske kvinder er godt erfarne i fysisk mishandling, og at 41 % af kvinderne oplevede fysisk overgreb fra deres mødre og 44 % af deres fædre. 44 % af dem var vidne til ulykker med fysisk overgreb fra deres fædre på deres mødre.



• To tusinde ni hundrede og otteogtyve mennesker blev dræbt i 1985 af et af deres familiemedlemmer, og hvis man kun ser på kvindernes tilfælde, ser vi, at to tredjedele af dem blev dræbt af deres mænd eller kærester. Så igen, i 1984, blev 20 % af kvinderne dræbt af deres mænd og 10 % af deres kærester.


• Statistikker viser, at tre ud af fire kvinder var udsat for misbrug; 9% af dem blev udført af eks-mænd, 35% af kærester og 32% af eks-kærester.
• En anden statistik, der undersøgte procentdelen af angribere, bekræftede, at eks-mænd eller separerede mænd begik 79 % af angrebene, mens mænd begik 21 % af angrebene.



• Statistikker viste, at den mest almindelige årsag til fysisk skade hos kvinder (og i nogle tilfælde den eneste årsag) var deres kærester. Det var højere i antal end skader forårsaget af bilulykker, røveri og voldtægt alle akkumulerede.


• Ifølge en undersøgelse rapporterer hver fjerde kvinde, der søger lægehjælp hos en familielæge, at de er blevet fysisk misbrugt af deres kærester. 37 % af sådanne kvinder rapporterede, at de næppe overvandt dem ved at blive seksuelt misbrugt i deres barndom, og 29 % rapporterede, at de blev seksuelt misbrugt, da de nåede puberteten. Også kvinder, der var udsat for sådanne overgreb, oplevede depression mere end kvinder, der ikke gjorde det.



• Resultater af et spørgeskema, der blev lavet på seks tusinde amerikanske familier, viste, at 50 % af mændene konstant misbruger deres koner og børn fysisk.


• Børn, der blev udsat for fysisk mishandling af deres fædre, vokser normalt op til at være voldelige mennesker med deres koner og misbruge dem tre gange mere end andre mænd, der ikke har oplevet overgreb fra deres fædre i barndommen. Derudover er børn, hvis fædre var meget hårde og voldelige, tusind gange mere tilbøjelige til at misbruge deres koner.


• Mere end tre millioner børn er truet af forældres misbrug om året.
• En million kvinder om året bliver udsat for overgreb fra et familiemedlem, der ikke når dødsfaldet; denne statistik er en af de mest moderate.


• Fire millioner amerikanske kvinder om året oplever livstruende overgreb fra deres kærester. Desuden udsættes hver tredje voksne kvinder for fysisk mishandling af deres kærester mindst én gang.
• I 1993 blev fem hundrede og syvoghalvtreds mænd arresteret for deres misbrug mod kvinder.







• I 1994 var 21 % af sagerne om fysisk overgreb mod kvinder udførte pårørende, mens kun 4 % af angrebssagerne mod mænd blev udført af kvindelige pårørende.


• 90-95 % af ofrene for vold i hjemmet var kvinder.
• Børn, der bor i hjem, hvor manden og konen angriber hinanden, udsættes for fysisk mishandling femten hundrede gange mere end andre børn.


• 40-60 % af de mænd, der mishandler deres kone, mishandler deres børn fysisk.
• I en af de udførte undersøgelser var 27 % af mordsagerne i samme familie børn.


• 90 % af børn, der bliver dræbt før de fyldte ti år, blev dræbt som følge af en familiekonflikt, og 56 % af dem var yngre end to år.
• I 1994 blev to hundrede og treogfyrre tusinde af dem, der modtog lægehjælp på "skadestuen", behandlet for skader som følge af fysisk mishandling udført af en pårørende, og forholdet mellem mænd og kvinder i dette antal var 1:9.


• Der er mindst fire millioner indberetninger om vold mod kvinder årligt, og omkring 20 % af dem skete i huset.
• I 1991 blev mere end 90 kvinder dræbt ugentligt; ni ud af ti blev dræbt af en mand.


• I omkring 30 % af familievoldssagerne blev der brugt våben.
• 95 % af familievoldssagerne var angreb fra mænd på kvinder.


Kvinders rettigheder i islam beskyttet eller underkuet? - Dr. Zakir Naik



Women's Rights in Islam Protected Or Subjugated? - Dr. Zakir Naik

https://www.youtube.com/watch?v=Wd7c4OPi_UY
Top Svar Citer
#37976 - 11/12/2022 18:12 Re: Den skinnende sol på verden [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Kære Somo
Lad os fordrive mørket på jorden yeah yeah




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#37995 - 13/12/2022 11:54 Re: Den skinnende sol på verden [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1462


1-



Men dette er det evige Liv, at de kende dig, den eneste sande Gud, og den, du udsendte, Jesus Kristus.
Johannes 17:3 ►



Jesus i Johannes 17:3 henvender sig klart til Faderen (ental) som DEN eneste sande Gud og antyder ikke engang, at han er en del af sammensætningen af denne ene sande Gud.


Derfor -> dette nu er det evige liv, at de skal kende DIG -> (ental) (Fader) den ENESTE -> sande Gud (ental) OG (en anden) Jesus Kristus.

Der er ingen måde, at Gud her omtales som værende TO.

Kristus, fred være med ham, Guds profet



\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


2-





Jesus var ikke evig fra evighed af

Kun Gud er evig fra evighed. Jesus har en begyndelse. Det er derfor, han er fuldstændig fraværende i GT, men dukker op meget senere i Det Nye Testamente.


Dette siger Herren, der løskøber dig,

han, som dannede dig fra moders liv:

Jeg, Herren, har skabt alt.

Jeg alene har spændt himlen ud,

jeg har bredt jorden ud, hvem var med mig?
(Esajas 44:24)

Da Gud strakte himlen ALENE ud og spredte jorden FOR SIG SELV, følger det kun den Ene Gud, der er evig fra evighed.


Jesus var ikke evig fra evighed af






Argumentet fremsættes, at fordi Jesus var "før" Abraham, må Jesus have været Gud. Der er ingen tvivl om, at Jesus billedligt talt "eksisterede" på Abrahams tid. Men han eksisterede faktisk ikke fysisk som person; snarere "eksisterede" han i Guds plan. En omhyggelig læsning af versets sammenhæng viser, at Jesus talte om at "eksistere" i Guds forudviden.

Her er et andet eksempel, hvor en profet eksisterede i viden, selv før han blev født, men han var slet ikke guddommelig,

◄ Jeremiah 1:5 ►
"Før jeg danned dig i Moderskød, kendte jeg dig; før du kom ud af Moderliv, helliged jeg dig, til Profet for Folkene satte jeg dig


Profeten Muhammad (sallallaahu alayhi wasallam) sagde: "Jeg var en profet, da Adam var mellem vand og ler"
Men ingen muslim hævder, at profeten var guddommelig,



Fordi evangelierne er forvanskede, og Jesus sagde ikke alt, hvad Johannes nævnte

Teksten specificerer ikke den periode, hvor Jesus, fred være med ham, formodes at have levet før Abraham, og der er ingen beviser for, at den er evig. Derfor er der aldrig en trofast måde at få denne passage i Johannes 8:58 til at bevise Kristi guddommelighed


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


3-



C. Han holdt den almægtige Guds bud, ligesom hans oldefædre og gamle profeter havde gjort i fortiden (fred være med dem). Her er en udtalelse fra Muhammed, fred og velsignelse være med ham, mens Koranen blev åbenbaret for ham af englen Gabriel;


"Kom, jeg vil recitere det, som din Herre har forbudt dig fra: Slut dig ikke til noget i tilbedelse med ham; vær gode og pligtopfyldende over for dine FORÆLDRE; dræb ikke dine børn på grund af fattigdom - (Allah) giv næring til dig og for dem; kom ikke i nærheden af Al-Fawahish (skamfulde synder, ulovligt samleje osv.), hvad enten det er begået åbent eller hemmeligt, og dræb ikke nogen, som Allah har forbudt, undtagen af en retfærdig årsag. Dette har Han befalet dig, så du kan forstå. "

[Hellige Koran 6:151]



"Come, I will recite what your Lord has prohibited you from: Join not anything in worship with Him; be good and dutiful to your PARENTS; do not kill your children because of poverty - (Allah) provide sustenance for you and for them; do not come near to Al-Fawahish (shameful sins, illegal sexual intercourse, etc.) whether committed openly or secretly, and kill not anyone whom Allah has forbidden, except for a just cause. This He has commanded you that you may understand."

[Holy Quran 6:151]



D. Muhammed, fred og velsignelser være med ham, levede i total forpligtelse til sin tro på én Gud, og som sådan tilbad han Gud alene, uden nogen andre "guder" ved siden af Ham. Dette er det allerførste bud i Det Gamle Testamente (2. Mosebog kapitel 20 og Femte Mosebog, kapitel 5) og også i Det Nye Testamente (Markus, kapitel 12, vers 29).

E. Muhammad, fred og velsignelser være med ham, beordrede sine tilhængere til at adlyde Allah den Almægtige. Han beordrede at følge budene, som blev åbenbaret for ham af englen Gabriel fra den almægtige Allah. Læs nedenfor en af mange lignende udtalelser fra Koranen:


Sikkert, Allah befaler absolut retfærdighed og standhaftig forpligtelse til at udføre dine pligter over for den Almægtige Allah, i total oprigtighed og give hjælp til pårørende: og Han forbyder ondskab og ulydighed og alt, hvad der er forbudt af Allah (såsom; ulovlige seksuelle handlinger, ulydighed mht. FORÆLDRE, polyteisme, at fortælle løgne, at afgive falsk vidnesbyrd, at dræbe et liv uden ret osv.) og (han forbyder) enhver ondskab (dvs. alt hvad der er forbudt af Guds lov, såsom: polyteisme af enhver art, vantro og alle slags onde gerninger osv.), og al slags undertrykkelse, formaner han dig, så du kan tage dig i agt.

[Hellige Koran 16:90]


Surely, Allah Commands absolute justice and steadfast commitment to performing your duties to Almighty Allah, in total sincerity and giving help to relatives: and He forbids evil, and disobedience and all that is prohibited by Allah (such as; illegal sexual acts, disobedience of PARENTS, polytheism, to tell lies, to give false witness, to kill a life without right, etc.), and (He Forbids) any evil (i.e. all that is prohibited by God's Law, such as: polytheism of every kind, disbelief and every kind of evil deeds, etc.), and all kinds of oppression, He admonishes you, that you may take heed.

[Holy Quran 16:90]




Profeten Muhammed ﷺ biografi | del 3 | Sadiq A. Yasin

https://www.youtube.com/watch?v=gEzIFcMP8Vg











لماذا تحدث الكتاب المقدس عن ظهور الزومبي؟ - حوار حمزة مع مسيحيين
https://www.youtube.com/watch?v=LUO9GXHHIbk

إجابة تسحق الفم لمن يقولون أن النبي كان منجذب جنسيا لل... - عباقرة- حمزة وعباس Speaker's corner
https://www.youtube.com/watch?v=4M-HNrvvXb0

أمسية حلوة! كاد أن يأخذ الشهادة - عباس ومسيحي

https://www.youtube.com/watch?v=KUWNZHarR6U

مسيحية تقول كلاماً صادماً حتى الشيخ أمسك رأسه من هول الصدمة
https://www.youtube.com/watch?v=bhhSP7QDik8

سيدة تسأل عن الثالوث، وهل زواج الملحدة يجوز - شمسي Speaker's corner
https://www.youtube.com/watch?v=bOwUIkV0iKg
Top Svar Citer
#38025 - 15/12/2022 20:40 Re: Den skinnende sol på verden [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Kære Somo

Hvem har forbudt alkohol ler blinker halvfuld Kom nu ud af hulen...




Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#38029 - 16/12/2022 12:35 Re: Den skinnende sol på verden [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1462
Profeten Muhammed ﷺ biografi | del 4 | Sadiq A. Yasin


https://www.youtube.com/watch?v=6creB3YIrzk







القصة الحقيقية لتاريخ البشرية - عبد الرحيم غرين

https://www.youtube.com/watch?v=xxnaZf0UhV4


عبد الرحيم غرين يرد بقوة
https://www.youtube.com/watch?v=lVyCvFIQ3Xw


قصة اسلام عبدالرحيم جرين How I came to Islam

https://www.youtube.com/watch?v=3mP4907_NcM
Top Svar Citer
annonce
Side 8 af 17 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 16 17 >


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Fare for, at stilladset ved Børsen kan ..
28/04/2024 21:48
Biden og Netanyahu har talt sammen
28/04/2024 20:46
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Prins Harry markerer tiåret for Invictu..
28/04/2024 18:32
Brøndby snubler i guldkampen, men undg..
28/04/2024 18:21
Nyheder fra Religion.dk