annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15703557
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383558
Et andet syn 1992840
Åndelig Føde 1529234
Jesu ord 1524620
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
0 registrerede 428 gæster og 39 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 7 af 15 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#3618 - 28/08/2008 08:21 Re: Den Skyldfri Verden [Re: Hanskrist]
Zen
Uregistreret

Men at feje Huset (Huset der er lig med personligheden/personen i drømme og i symbolsk forstand) er jo ej heller det samme som at rive huset ned, nedbryde huset.

Det er at "komme af vejen" selv, så Gud kan fylde. Så længe vi er i kroppen og på jorden, bør vi give plads til Guds Ånd; ikke os selv eller hvad vi bilder os ind angående en given "personlighed".

Vi må opgive det lille selv, for at gøre plads til det store selv, der i virkeligheden er intet-selv. Månen må give plads for solen - skyerne må vige.
Top Svar Citer
#3626 - 28/08/2008 17:52 Re: Den Skyldfri Verden [Re: Veulf]
Zen
Uregistreret

'Jesus sagde: "Hvis I bringer det frem i jer, som I har, vil det frelse jer. Hvis I ikke har det i jer, vil det, som I ikke har i jer, dræbe jer"'.

Korrekt. Kærlighed og visdom frelser. Kærligheden opleves, når man giver den, ikke når man kræver den. Og visdommen findes i selve kærligheden.

Elsk derfor hinanden og alle Guds væsener. Gud er kærlighed; den, der ikke elsker, kender ikke Gud.
Top Svar Citer
#3627 - 28/08/2008 17:54 Re: Den Skyldfri Verden [Re: serotonin]
Zen
Uregistreret

Jeg arbejder på sagen, min kære ven, Zen.

Hvordan arbejder du på sagen?
Top Svar Citer
#3628 - 28/08/2008 19:41 Re: Den Skyldfri Verden [Re: ]
serotonin Offline
godt igang
Registeret: 07/04/2008
Indlæg: 416
Hej igen Zen.

Jeg tilgiver i stilhed.

Hvad er tilgivelse?

Tilgivelse forstår, at det du troede du broder gjorde imod dig, ikke er sket. Den undskylder ikke synder, og gør dem virkelige. Den ser at der ingen synd var. Og med den synsmåde tilgives alle dine synder. Hvad er synd, andet end en falsk ide om Guds Søn? Tilgivelse ser blot dens falskhed, og opgiver den derfor. Det som nu er fri til at afløse den, er Guds Vilje.
En utilgivende tanke, er en tanke der fælder en dom den ikke vil sætte spørgsmålstegn ved, selv om den ikke er sand. Sindet er lukket, og vil ikke være frit. Tanken beskytter projektion, og strammer dens lænker, så fordrejninger slører og skjules endnu mere; gøres mindre tilgængelig for tvivl, og holdes endnu længere væk fra forstandigheden. Hvad kan komme imellem en stivnet projektion, og det den har valgt som sit ønskede mål?
En utilgivende tanke gør mange ting. Den forfølger sit mål med barbariske handlinger, imens den fordrejer og vælter det omkuld, den ser som en hindring på den vej den har valgt. Formålet med den er fordrejning, ligesom det er midlet til at nå det. Den iværksætter sine rasende forsøg på at smadre virkeligheden, ganske hensynsløs overfor alt hvad der synes at frembyde en modsætning til dens synsmåde.
Tilgivelse på sin side er stille, og gør roligt intet. Den krænker intet aspekt af virkeligheden, eller prøver på at fordreje den til fremtrædelsesformer den kan lide. Den ser blot, og venter, og dømmer ikke. Den der ikke vil tilgive må nødvendigvis dømme, for han må retfærdiggøre at han nægter at tilgive. Men den der ønsker at tilgive sig selv, må lære at modtage sandheden nøjagtigt som den er.
Gør derfor intet, og lad tilgivelse vise dig hvad du skal gøre, igennem Ham Der er din Fører, din Frelser og Beskytter; stærk i håbet og sikker på din grundlæggende succes. Han har tilgivet dig allerede, for det er Hans funktion, som er givet Ham af Gud. Nu må du dele Hans funktion, og tilgive den Han har frelst, hvis syndfrihed Han ser, og som Han ærer som Guds Søn.

Og så praktisere jeg denne her ide så ofte min bevidsthed tillader det:

Jeg er ånd.

Dagens ide indentificerer dig med dit eneste Selv. Den accepterer ikke en splittet identitet, eller prøver på at væve modsætningsfyldte faktorer ind i eenheden. Den fastslår simpelthen sandheden. Øv dig med denne sandhed i dag så ofte du kan, for den vil føre dit sind væk fra konflikter og hen til fredens rolige enge. Intet gys af frygt kan træde ind her, for dit sind er blevet løst fra vanviddet, fordi det har opgivet illusionen om en splittet identitet.
Vi fastslår atter sandheden om dit Selv, Guds hellige Søn, Som hviler i dig; Hvis sind er blevet ført tilbage til forstandighed. Du er den ånd der kærligt er skænket al din Faders Kærlighed og fred og glæde. Du er den ånd der fuldstændiggør Ham, og deler Hans funktion som Skaber. Han er altid med dig, som du er med Ham.
I dag prøver vi på at bringe virkeligheden endnu nærmere til dit sind. Hver gang du øver dig, bringer bevidstheden i det mindste en lille smule nærmere; somme tider spares tusind år eller mere. De minutter du giver mangedobles atter og atter, for miraklet gør brug af tid, men beherskes ikke af den. Frelse er et mirakel, det første og det sidste; det første, som er det sidste, for det er eet.
Du er den ånd i hvis sind miraklet bor, og hvor al tid står stille; det mirakel, hvor eet minut der anvendes til disse ideer bliver til en tid, der ingen grænser og ingen afslutning har. Giv da villigt disse minutter, og forlad dig på Ham, Som lovede at lægge tidløshed ved siden af dem. Han vil tilbyde al Sin styrke til hver eneste lille anstrengelse du gør. Giv Ham de minutter Han har brug for i dag, til at hjælpe dig til at forstå, at du sammen med Ham er den ånd der er i Ham, og som igennem Hans Stemme kalder på alt levende; tilbyder Sit syn til alle der beder; erstatter fejltagelser med den enkle sandhed.
Helligånden vil være glad for at modtage fem minutter af hver time fra din hånd, og bære dem omkring i denne forpinte verden, hvor lidelse og elendighed synes at herske. Han vil ikke overse et eneste åbent sind der vil tage imod de helbredende gaver den bringer, og Han vil lægge dem overalt, hvor Han ved de vil være velkomne. Og deres evne til at helbrede vil forøges hver gang en eller anden accepterer dem som sine tanker, og anvender dem til at helbrede med.
Således vil hver eneste gave til Ham mangedobles tusind gange, og titusind gange mere. Og når den gives tilbage til dig, vil den i mægtighed overgå den lille gave du gav, lige så meget som solens stråleglans overgår den lille glød en ildflue laver i et usikkert øjeblik, før den går ud. Den bestandige funklen fra dette lys varer ved, og fører dig ud af mørket, og du vil ikke være i stand til at glemme vejen igen.
Begynd disse glade øvelser med de ord Helligånden siger til dig, og lad dem genlyde ud over verden igennem Ham:

ÅND ER JEG, EN HELLIG SØN AF GUD, FRI FOR ALLE GRÆNSER, TRYG, HELBREDT OG HEL, FRI TIL AT TILGIVE, OG FRI TIL AT FRELSE VERDEN.

Når denne gave udtrykkes igennem dig, vil Helligånden tage imod den, som du modtog af Ham, forøge dens magt og give den tilbage til dig.
Tilbyd Ham med glæde hver øvelsesperiode i dag. Og Han vil tale til dig, og minde dig om at du er ånd, eet med Ham og Gud, dine brødre og dit Selv. Lyt til Hans forsikringer hver gang du siger de ord Han tilbyder dig i dag, og lad Ham sige til dit sind, at de er sande. Benyt dem imod fristelser, og undgå deres sørgelige følger, hvis du skulle give efter for troen på at du er noget andet. Helligånden giver dig fred i dag. Modtag Hans ord, og tilbyd Ham dem.

Hvordan arbejder du på sagen kære Zen?

Kærligst Jan.
Top Svar Citer
#3637 - 29/08/2008 11:57 Re: Den Skyldfri Verden [Re: serotonin]
Zen
Uregistreret

Tilgivelse forstår, at det du troede du broder gjorde imod dig, ikke er sket. Den undskylder ikke synder, og gør dem virkelige. Den ser at der ingen synd var.

Voldtægt, mord og tyveri sker desværre. Ubarmhjertige tanker og handlinger samt løgne eksisterer desværre også. Alle ægte profeter og seere har bedt os gå på den gode sti. Dette består ikke i at vende det blinde øje til den lidelse og smerte, som mennesker og dyr må gennemgå.

Når Jesus taler om tilgivelse, så består det i at erkende, at vi selv har ufatteligt meget på samvittigheden - og derfor ikke bør dømme andre.


Redigeret af Zen (29/08/2008 12:30)
Top Svar Citer
annonce
Side 7 af 15 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 >


Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Min ”religion”
af Anonym
27/04/2024 08:48
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ge..
27/04/2024 10:29
Norge forment adgang til internationalt ..
27/04/2024 10:02
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ne..
27/04/2024 09:41
Grøn-billetter udsolgt på rekordtid
27/04/2024 09:29
Københavnske skoler skal have hjælp ti..
27/04/2024 09:13
Nyheder fra Religion.dk