annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383757
Et andet syn 1992990
Åndelig Føde 1529753
Jesu ord 1524685
Galleri
Min første store kærlighed
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 472 gæster og 40 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 21 af 42 < 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 41 42 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#34818 - 13/02/2022 13:55 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3675
Sted: Nørresundby
Jeg håber Koranen er et sublimt religiøst værk der fuldstændig tilintetgør de dommedags profetier vi omtalte forleden der tydeligvis var formørkede ateistiske Gudløse Åndløse skriverier - simpelthen elendigt menneskeværk der umuligt kunne/kan være fra Gud og som vi ikke må tilskrive nogen som helst guddommelig gyldighed og autoritet og gør vi så er det djævlen eller fjendskabet imod Gud der har sejret, da det aldrig vil kunne være Guds Vilje at være racistisk og forfølge religioner. Dette ved man iøvrigt fra neurovidenskab at hopper man på sådanne formørkede atetistiske dommedags profetier så roder folk sig ud i alvorlige problemer hvor deres religion virker skadeligt i verden og for dem selv. Det medfører mistrivsel for den enkelte og det skader nærmiljøet og ødelægger det omgivende samfund.


Ja kristendommen og islam er meget forskellige fordi kristne ikke har samme syn på bibelen som muslimer tilskriver Koranen - hvorfor I får Koranen som et problem I må leve med - virkelig en tung arv - men kunne også være en spændende udfordring hvis man lykkes med at løse de vanskeligheder der opstår når menneskets aftryk altid vil være i en tekst der endda skal fortolkes så det bevarer sin aktualitet og relevans for vor tid, og ikke forbliver en forældet tankegang der forhindrer mennesker i at udvikle sig i en fredelig retning med respekt for menneskerettigheder, respekt for andre racer og religioner.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#34819 - 13/02/2022 14:32 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Hej Somo (fred være med dig)

Jeg vil bare gøre opmærksom på følgende...






Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#34823 - 13/02/2022 17:43 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461
Af hvilken grund betragtes korset som en hellig genstand i kristendommen, samtidig med at det er stedet for Kristi tortur – som du tror? Er det ikke erindring om en forseelse? Er det ikke et symbol på forbrydelsen og dens instrument? Kan du desuden ikke se, at korsfæstelsen, som forbundet med Kristus, ikke har noget historisk eller religiøst grundlag, som den autentisk kan tilskrives? Og hvor tænkeligt er det, at universet i tre dage kunne fortsætte uden en gud (Jesus) i kontrol og opretholdelse af dets stabilitet?


"Hele Bibelen indeholder seksogtres bøger skrevet af fyrre forskellige forfattere over et tidsrum på omkring femten århundreder." Det står tydeligt i bogen, at: Jesus Kristus selv skrev intet om kristendommen. "Evangelierne giver ikke en fuldstændig historie om Kristi liv. De er snarere erindringer." ('Grundlægger af Kristendommen og hans Religion' Side 17-18, udgivet af Christian Literature Society, Madras)


Børn skubbes i kirke

"Når du er ung, bliver du taget i kirke af dine forældre, og du bliver skubbet ind i religion i skolen. De forsøger at sætte noget ind i dit sind. Selvfølgelig fordi ingen går i kirke og ingen tror på Gud. Hvorfor? Fordi de har ikke fortolket Bibelen, som den var tiltænkt. Jeg troede ikke rigtig på Gud, som jeg var blevet lært det. Det var ligesom noget ud af en science fiction-roman. Man bliver lært bare at have tro, det gør man ikke Du behøver ikke bekymre dig om det, bare tro på, hvad vi fortæller dig." (George Harrison
)





Tomme kirker

"Det er næppe overraskende... når verdens kirker tømmes, fyldes islams moskeer op, for i denne tidsalder, som i de sidste fjorten århundreder, er viden om Jesus, som kun muslimerne har adgang til, langt mere nøjagtig og langt mere pålidelig end nogen af ​​de perversioner af den oprindelige lære om og beretninger om Jesus, som stadig eksisterer i dag - og som er alt, hvad nutidens troende kristne, uanset om det , har - og i denne tidsalder, som for de sidste fjorten århundreder, er den eneste måde at virkelig følge Jesus, islams profet, fred være med ham, ved at følge islams vej." (Ahmad Thomson)


Paulus' Bibel

Ud af de i alt 27 bøger i Det Nye Testamente er mere end halvdelen forfattet af Paulus. I modsætning til Paulus har Mesteren ikke skrevet et eneste ord af de 27 bøger. Hvis du kan lægge dine hænder på det, der kaldes "'A Red Letter Bible", vil du finde hvert ord, der påstås at være blevet udtalt af Jesus - med rødt blæk og resten med almindelig sort blæk. Bliv ikke chokeret over at opdage, at i dette såkaldte Jesu evangelium er over halvfems procent af de 27 bøger i Det Nye Testamente trykt med sort blæk!

Skrev Jesus Bibelen?

Nej, Jesus skrev ikke den bibel, der blev åbenbaret af Gud. Ikke engang blev det skrevet umiddelbart efter hans afgang. Han beordrede eller ønskede ikke på noget tidspunkt i sit liv at skrive noget på hans vegne. Derfor er Bibelen, som er i omløb i dag, ikke en gengivelse af Jesu lære.

Bibelens modsigelser - Prof. Bart Ehrman


Bible Contradictions - Prof. Bart Ehrman


https://www.youtube.com/watch?v=G0jakZXApcg
Top Svar Citer
#34824 - 13/02/2022 17:44 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1461
Koranen er blevet lært udenad

Fordi Gud reddede Koranen fra at ændre sig

Prædikatet er forbundet

Og forfatterne af Koranen er kendt generation efter generation.

Den Hellige Koran blev skrevet direkte
og hadith

Fra profeten Muhammeds mund, fred være med ham

Koranen blev skrevet af profeten Muhammeds ledsagere, fred være med ham

Og profeten Muhammed, fred være med ham, var i live. Der var også kendte øjenvidner

Den oprindelige besked er fuldt ud bevaret indtil nu



De videnskabelige beviser i Koranen gør den til den mest omtalte bog i tankeverdenen i dag.


Det stærkeste bevis på, at Koranen ikke er (og ikke vil blive) forvrænget er, at Allah Den Ophøjede udfordrede Sin skabelse til at frembringe lignende; derefter udfordrede han dem til kun at producere ti kapitler og til sidst udfordrede han dem til at producere selv et enkelt kapitel. I dag er denne udfordring fortsat åben. Hvis Koranen er opdigtet, hvorfor kan de så ikke engang producere et enkelt kapitel og besejre deres fjende?


1.500 år gammelt Koranmanuskript kan være den ældste kendte kopi



For nylig radiocarbon dateret kopi af det 7. århundredes Koran ved University of Birmingham. Et 1.500 år gammelt pergament kan være en af ​​de ældste kendte kopier af Koranen, muligvis dateret tilbage til en tid, der skrævede profeten Muhammeds liv , ifølge forskere, der for nylig daterede fragmenterne af manuskriptet.

Teksten var radiocarbon dateret, hvilket målte alderen på organiske materialer fra fundet. Forskere ved University of Birmingham, Storbritannien, fandt ud af, at pergamentarkene daterede tilbage til 568 og 645 e.Kr.
Susan Worrall, direktør for særlige samlinger ved University of Birmingham, sagde i en erklæring.
"Radiocarbon-datering har leveret et spændende resultat, som bidrager væsentligt til vores forståelse af de første skrevne kopier af Koranen",

Profeten Muhammed siges at have levet mellem 570 og 632 e.Kr., og ifølge muslimsk tradition modtog han de åbenbaringer, der udgør Koranen mellem 610 og 632 e.Kr.. Disse ark dateres tilbage til slutningen af ​​den 6. eller begyndelsen af 7. århundrede. De blev opdaget på biblioteket på University of Birmingham, hvor de havde været opbevaret i næsten 100 år, uden at nogen havde mistanke om deres alder.





Ældste version af Koranen ved University of Birmingham - YouTube


Oldest version of the Quran at the University of Birmingham - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=XUSLHTqYWmE

see here

05-12-2018 Dr. Zakir Naik: The Quran And Modern Science
https://www.youtube.com/watch?v=Oqa_ucuARn8


FULL - Dr. Zakir Naik The Quran and the Bible in the Light of Science vs Dr William Campbell
https://www.youtube.com/watch?v=Xk61hslLHlw
Top Svar Citer
#34828 - 13/02/2022 22:20 Re: tegn og begivenheder / beviser på islam [Re: somo]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 7210
Sted: Sydsjælland
Hej Somo.
Jeg respekterer, hvad jeg har opfattet om islam - om jeres profet, der i en grotte modtog budskaber fra Gud via ærkeenglen Gabriel - primært om, at der kun er én Gud, hvilket jo afstedkom megen uro i Mekka, men også meget mere.

Jeg mener også at have forstået, at Muhammed var analfabet og måtte have andre til at nedskrive hans åbenbaringer.

Ret mig gerne, hvis jeg ikke har forstået ret.

Dét, jeg er kommet til at tænke på, er udvinding af fossil olie, som jo foregår i stor mængde i muslimske områder.
Står der noget i Koranen om dét?

M.v.h. Arne agnostisk pan"teist" - ydmyghed, mådehold, harmoni, empati, omsorg, kærlighed smiler heart
Top Svar Citer
annonce
Side 21 af 42 < 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 41 42 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
27/04/2024 18:12
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
FN's Sikkerhedsråd frygter snarligt ang..
27/04/2024 21:10
Britney Spears indgår forlig med sin fa..
27/04/2024 20:46
Ruslands industriproduktion stagnerer
27/04/2024 19:32
Danmark investerer i Ukraines forsvarsin..
27/04/2024 18:30
Selskab overvejer at lukke flyrute melle..
27/04/2024 17:05
Nyheder fra Religion.dk