annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15690034
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2382409
Et andet syn 1991992
Åndelig Føde 1526074
Jesu ord 1523590
Galleri
Kunsten at være stille.
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 449 gæster og 163 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 38 af 48 < 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 47 48 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#32967 - 09/08/2021 12:19 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
Hanskrist Online   content
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3670
Sted: Nørresundby
Citat:
Jeg HansKrist skrev:

Nye Testamente er KRISTUS VIDNESBYRD - vidnesbyrd om begivenheden KRISTUS den GUD Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus.


Citat:
Du Somo svarer: Dine ord er forkerte, fordi Kristus Jesus ikke kendte til Det Nye Testamente og ikke så det


Jesus Kristus skal ikke kende til Nye Testamente - hvorfor skulle han dog det??? Og hvad har det med sagen at gøre???

Dagligt kommer der vidnesbyrd også idag og i vor tid - alle disse KRISTUS VIDNESBYRD - vidnesbyrd om begivenheden KRISTUS den GUD Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden der især tog sin begyndelse omkring mennesket Jesus - ja han var epicentret for denne SPIRITUAL REALITY som mennesker også idag kan erfare og tage imod da vi ikke kan sætte grænser for Gud - vi kan ikke binde Gud til Jesus kun (som teologerne gør det) eller til hvad der står i Bibelen (som bibelfundamentalisterne gør det) - ifald vi gør det er det ikke Gud.

-0-0-0-0-

Du Somo kan ikke få ind i dit hoved eller du kan ikke forstå at kristendommen ikke bygger på Bibelen - men på følgende historisk politiske religiøse spirituelle revolution blandt mennesker i verden:


Citat:
I er selv det brev, der står skrevet i vore hjerter, og som kendes og læses af alle mennesker, så det er klart, at I er et Kristus-brev, der er blevet til ved vores tjeneste, ikke skrevet med blæk, men med den levende Guds ånd, ikke på tavler af sten, men i hjerter, på tavler af kød og blod.

En sådan tillid har vi til Gud ved Kristus. Ikke at vi af os selv duer til at udtænke noget, som kom det fra os selv; at vi duer til noget, skyldes Gud, som også har gjort os duelige til at være tjenere for en ny pagt, ikke bogstavens, men Åndens; for bogstaven slår ihjel, men Ånden gør levende.


Citat:
Paul Tillich:

The worth "faith" cannot be applied to the Christ unless it is taken in its biblical meaning of a Spiritual reality in itself.

The faith of the Christ is the state of being grasped unambiguously by the Spiritual Presence.

Faith is an act of a finite being who is grasped by, and turned to, the infinite.

Faith is being grasped by an ultimate concern, or in the grip of something which is of infinite seriousness for me which surpasses life and death.



Jeg forstår godt du som muslim hvor Koranen spiller den afgørende rolle slet ikke magter at forstå kristendommen. Du tror kristendommen bygger på en ordret forståelse Bibelen eller en entydig fejlfri Bibel, men intet kan være mere forkert - det er en fejlagtig forståelse Bibelens rolle i kristendommen. Endda en skræmmende forkert forståelse du bliver ved og ved med at køre rundt i.


Nej kristendommen bygger på

a Spiritual reality in itself

Den SPIRITUAL REALITY der om noget især tog fart og begyndte omkring mennesket Jesus.

I og med at vi mennesker siger JA til og tager imod denne SPIRITUAL REALITY Jesus manifesterede og demonstrerede som en GUD Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden - da gør vi JESUS til KRISTUS - da slutter vi op om at for os er JESUS KRISTUS - altså ved ham Guds Riget gennem:

GUD Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed bryder løs i verden


Det er denne SPIRITUAL REALITY vi som kristne er født af - er børn af - er ivrige engagerede tilhænger af - sværere er det simpelthen ikke - vi må på ingen måder gøre tingene sværere end de er.

Derfor er de kristne så frie - så åndelige spirituelle - og så fyldt med sang og musik og stor ekstase - glæde og entusiasme - ekstatisk begejstring og inspiration der altid også virker i kærlighed.

Prøv nu at forstå tingene Somo, at du forstår kristendommen betyder jo ikke at du behøver være enig, blot er det vigtigt du forstår at Bibelen ikke i kristendommen har samme stilling som Koranen har i islam - men dine svar, hvad du skriver, bruger du hele tiden denne fejlagtige præmis - hvorfor din kritik rammer ved siden af, dine argumenter holder ikke i en kristen kontekst og hvad du skriver har ingen relevans overhovedet for os kristne.

Ha en god dag Somo og vær du kun glad for den store forskel der er på islam og kristendom. Vi må respektere forskellen - at vi mennesker ikke har helt de samme religiøse spirituelle ståsteder. Sufisme har den kristne SPIRITUALITET en del til fælles med - men ikke alt. Trancen ekstasen og glæden findes ihvertfald begge steder, men synet på verden, virkeligheden, er ikke helt det samme.

De bedste hilsner HansKrist


PS:

Og din kritik af evangelierne den har jeg fremført altid igennem årene, så du kommer bestemt ikke med noget nyt - som det ej heller svækker kristendommens troværdighed da den jo bygger på a SPIRITUAL REALITY - som vi hvert enkelte kristne må demonstrere og leve i kraft af at vi tager Gud med ombord i vores liv som sandheden og altså ikke Bibelen: the state of being grasped unambiguously by the Spiritual Presence:

Citat:
Hvad intet øje har set og intet øre hørt,

og hvad der ikke er opstået i noget menneskes hjerte,

det, som Gud har beredt for dem, der elsker ham,

det har Gud åbenbaret for os ved Ånden. Thi Ånden ransager alt, selv Guds dybder. For hvem ved, hvad der bor i mennesket, undtagen menneskets egen ånd? Således ved heller ingen anden end Guds ånd, hvad der bor i Gud. Vi har ikke fået verdens ånd, men Ånden fra Gud, for at vi skal vide, hvad Gud i sin nåde har givet os



PPS:


selvfølgelig kan du som ortodoks muslim ikke billige og bifalde kristendommens SPIRITUALITET som jeg har beskrevet det - men du må lære at anerkende at de to religioner kristendommen og islam på en lang række punkter er meget forskellige.

Er det ikke fint og smukt det er sådan Somo? Så har folk da et valg - noget at vælge imellem og det frie valg må vi give hinanden - give alle mennesker - for som Paulus siger der hvor ÅNDEN er der er også FRIHEDEN - ja under tvang findes Gud slet ikke - da vi kun i KÆRLIGHED og SPONTANITET FRIHED kan erfare Gud alt andet er menneskelig magt og tvang, falsk menneskelig udøvet autoritet og herredømme.

Og det er nu engang Gud der suverænt er autoriteten i vores liv og som sagt Gud virker kun hvor KÆRLIGHED (og dermed tryghed findes) og SPONTANITET FRIHED er tilstede - ihvertfald ifølge den kristne tradition - aner ikke om islam ser anderledes på tingene. Men gør de må du fortælle mig det.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#32968 - 09/08/2021 14:53 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: Hanskrist]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460

Arabisk "udvandring". Angiver profeten Muhammads udvandring fra Mekka til Medina i 622. Denne begivenhed blev skelsættende for islams udvikling, og derfor blev år 622 begyndelsesåret for den islamiske tidsregning.

På grund af forfølgelser i Mekka forlod Muhammad byen med nogle få tidlige tilhængere og drog til Medina, hvor han var inviteret til at mægle i en strid mellem byens stammer. Dette blev så stor en succes, at mange konverterede til islam, og Muhammad blev leder af dette nye islamiske samfund.


Den islamiske kalender, hijri-kalenderen, er baseret på profeten Muhammeds hijra, hans udvandring fra Mekka til Medina i 622, som er året efter ifølge hijri-kalenderen. Denne periode blev brugt i 600'erne i henhold til traditionen for den anden kalif, Umar ibn al-Khattab (d. 644).

Det islamiske år er et måneår. Det vil sige, en måned tælles fra nymåne til nymåne og har 29 eller 30 dage. Alle måneder kan have 29 eller 30 dage, afhængigt af månefaserne. Det islamiske måneår har 354 dage, 8 timer og 4,8 minutter på tolv måneder. Månens år er således kortere end solåret,. De religiøse helligdage kommer derfor altid ti eller elleve dage før sidste års fejring.

Det islamiske måneår har de følgende tolv måneder:

Muharram
Safar
rabi 'al-awwal
rabi 'al-thani eller rabi' al-akhir
jumada al-ula
jumada al-thania eller jumada al-akhira
Rajab
Chaâbane
Ramadan
Shawwal
dhu al-qa'da
dhu al-hijja

Ali (som senere blev den fjerde kalif) foreslog Hijra som begyndelsen af det islamiske år med Moharram som dens første måned. introducerede kalif derfor Omar. den islamiske kalender i sin nuværende form


. Profeten Muhammed (sws) Barmhjertighed - På Dansk

https://www.youtube.com/watch?gl=SN&hl=fr&v=Vnpv0Yt0PRA


Profeten Muhammed (slw) Udtalelser Om Dommedagen !!

https://www.youtube.com/watch?v=lDGrkeHcde4
Top Svar Citer
#32970 - 09/08/2021 17:38 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: somo]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5443
Sted: Vanløse
Hej Somo (fred være med dig)

Hvorfor kan du ikke være med til, at Jesus blev korsfæstet...

https://www.youtube.com/watch?v=Wnfl6ZuZgrg

Hvad skulle vi have haft...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-23/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xxiii/

Lad os samarbejde om tingene...




Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#32972 - 09/08/2021 21:27 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: ABC]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460


Debat: Var Kristus virkelig korsfæstet | MUMBAI | Fuld foredrag | Dr Zakir Naik v/s Pastor Ruknuddin Henry Pio

Debate : Was Christ (Pbuh) Really Crucified | MUMBAI | Full Lecture | Dr Zakir Naik v/s Pastor Ruknuddin Henry Pio

https://www.youtube.com/watch?v=t5TBPBj4Z5k
Top Svar Citer
#32973 - 09/08/2021 21:28 Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta [Re: ABC]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460


Arabisk "udvandring". Angiver profeten Muhammads udvandring fra Mekka til Medina i 622. Denne begivenhed blev skelsættende for islams udvikling, og derfor blev år 622 begyndelsesåret for den islamiske tidsregning.

På grund af forfølgelser i Mekka forlod Muhammad byen med nogle få tidlige tilhængere og drog til Medina, hvor han var inviteret til at mægle i en strid mellem byens stammer. Dette blev så stor en succes, at mange konverterede til islam, og Muhammad blev leder af dette nye islamiske samfund.


Den islamiske kalender, hijri-kalenderen, er baseret på profeten Muhammeds hijra, hans udvandring fra Mekka til Medina i 622, som er året efter ifølge hijri-kalenderen. Denne periode blev brugt i 600'erne i henhold til traditionen for den anden kalif, Umar ibn al-Khattab (d. 644).

Det islamiske år er et måneår. Det vil sige, en måned tælles fra nymåne til nymåne og har 29 eller 30 dage. Alle måneder kan have 29 eller 30 dage, afhængigt af månefaserne. Det islamiske måneår har 354 dage, 8 timer og 4,8 minutter på tolv måneder. Månens år er således kortere end solåret,. De religiøse helligdage kommer derfor altid ti eller elleve dage før sidste års fejring.

Det islamiske måneår har de følgende tolv måneder:

Muharram
Safar
rabi 'al-awwal
rabi 'al-thani eller rabi' al-akhir
jumada al-ula
jumada al-thania eller jumada al-akhira
Rajab
Chaâbane
Ramadan
Shawwal
dhu al-qa'da
dhu al-hijja

Ali (som senere blev den fjerde kalif) foreslog Hijra som begyndelsen af det islamiske år med Moharram som dens første måned. introducerede kalif derfor Omar. den islamiske kalender i sin nuværende form


. Profeten Muhammed (sws) Barmhjertighed - På Dansk

https://www.youtube.com/watch?gl=SN&hl=fr&v=Vnpv0Yt0PRA


Profeten Muhammed (slw) Udtalelser Om Dommedagen !!

https://www.youtube.com/watch?v=lDGrkeHcde4
Top Svar Citer
annonce
Side 38 af 48 < 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 47 48 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
25/04/2024 19:23
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
24/04/2024 22:52
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
FEJL VED TRÅDENS OVERSKRIFT?...
af Anonym
22/04/2024 16:20
Nyheder fra DR
Putin planlægger besøg i Kina
25/04/2024 18:46
28-årig røver Rema 1000 med økse og g..
25/04/2024 17:49
Dampen er gået lidt af den amerikanske ..
25/04/2024 17:35
Overgangsregering er indsat i det uropla..
25/04/2024 17:05
Danmark og 17 andre lande kræver alle g..
25/04/2024 16:16
Nyheder fra Religion.dk