annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9410393
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1855022
Et andet syn 1662774
Jesu ord 1250342
Den Evige Filosofi 1052888
Galleri
ER DU GAL MAND
Hvem er online?
1 registreret ABC 152 gæster og 16 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#1223 - 05/07/2008 13:00 ARABISKE RACISTER JAGER GRØNLÆNDERE UD AF GELLERUP
Ilskov-Jensen Offline
ny
Registeret: 22/04/2008
Indlæg: 39
"TOLERANCE og RESPEKT for etniske minoriteter", lyder det velkendte slogan fra alle "gode og anstændige, rettænkende danske humanister"; men hvad nu hvis mennesker fra de selvsamme minoriteter, som VI forventes at tolerere, ikke tolererer minoriteter på "eget område"...?

Som det desværre meget tydeligt fremgår af en artikel på Århus Stiftstidendes Internetavis fra i dag lørdag den 5. juli stortrives racismen - vendt imod grønlændere - blandt mange arabere, især blandt de yngre årgange, i Gellerup. Og det endda i en sådan grad, at grønlænderne nu føler sig tvunget til at modtage et tilbud om at blive evakueret fra Gellerup-Parken, efter at have udstået araberes og somalieres årelange chikane.

En racistisk chikane, som myndighederne ikke har kunnet eller villet sætte ind over for.

=====================

Her er hvad Århus Stiftstidende skriver:(CITAT):

Grønlændere fordrevet efter racistiske overfaldBoligforening magtesløs over for voldelige unge arabere, der overfalder lejere.


Af Karsten Bjørno
kabj@stiften.dk

Det er blevet for meget for et større antal grønlændere i ­Gellerupparken. I flere år har de ­været udsat for racistisk betonet forfølgelse fra arabiske og somaliske beboere. Nu har en gruppe grønlændere måttet flygte.

»Jeg kunne ikke længere klare at være skydeskive. Det var et psykisk pres. Men jeg er vred over, at det var os, der måtte ud. Det var jo dem, der angreb os,« siger Johanne Christiansen.

»Det er frygtelig mangel på ­respekt.«

Hun blev sammen med de andre akut hjulpet af kommunen til at flytte. Grønlændere i Gellerup bliver nemlig stenet, overfaldet og forhånet. Beboerne fra den nordligste del af Rigsfællesskabet trykker sig mestendels i deres lejligheder, fordi de er bange for at gå ud. De er fredløse og jaget vildt i området.

Tidligere mødte de hinanden ved biblioteket eller foran Netto på Sigridsvej. Der var desuden en tradition for grønlænderfodbold om søndagen. Men de vedvarende angreb med sten har standset aktiviteterne.

Også festligholdelsen af grønlændernes nationaldag 21. juni blev afbrudt af stenkast. Arrangementet fandt sted på festpladsen ved Gellerupbadet. De senere år har professionelle vagter måttet holde orden, for at fejringen kunne gennemføres.

Men i år blev arrangementet på ­stedet for første gang helt droppet. Det er blevet for risikabelt.Overfald
Johanne Christiansen fortæller, at de fleste grønlændere i Gellerup har været udsat for ubehageligheder. En ven blev overfaldet og bestjålet lige uden for hendes dør. En anden fik voldsomme skader i ansigtet efter angreb. En tredje blev sparket i ryggen af unge, der kørte forbi på knallert. En fjerde turde ikke være alene hjemme, fordi hun blev chikaneret af unge arabere, som overfaldt hende der og kastede sten mod hendes ruder.

Råb på gaden som; »Fuck hjem til Grønland, det er vores Gellerup«, er helt almindelige, ligesom det er normalt, at arabiske unge skyder fyrværkeri efter dem.

Johanne Christansen er ikke i tvivl om, at araberne i Gellerup udøver racisme mod grønlændere.

»De går målrettet efter os som gruppe. Jeg har prøvet at fortælle, at vi er danskere og født til statsborgerskab. Det forstår de ikke,« siger 47-årige Johanne Christiansen, der er HK-uddannet og nåede at bo i Gellerup i 16 år.

»Mit hjerte banker stadig vildt, når jeg møder unge arabere. Men her, hvor jeg bor nu, gør de mig ikke noget. Det skal jeg lige vænne mig til. Jeg er meget glad for mit nye sted og tager aldrig mere til Gellerup igen.«

Direktør i Brabrand Boligforening, Torben Overgaard, fordømmer overfaldene på Grønlændere.

»Det kan vi ikke leve med. Men vi har intet kunne gøre. For at forvalte boligloven må vi konkret kende overfaldsmændenes identitet. Og det gør vi ikke i disse sager, hvor henvendelserne ikke indeholder navn eller bopæl på gerningsmænd,« siger Torben Overgaard, der ser problemet sådan:

»Hvis grønlændere, der drikker meget, bor et sted, hvor der primært bor muslimer, som ikke godtager alkohol, så vil der opstå konflikter.« (CITAT SLUT).

====================

Skal den "gode humanist" tie og samtykke over for racistiske overfald og forfølgelse, eller skal han eller hun vise sin vrede og foragt ved at gå i demonstrationstog...?

For et stykke tid siden var ved skæbnens ironi en somalisk familie i Langeskov på Vestfyn ofre for præcis den samme form for racistisk chikane, som grønlænderne i årevis har været udsat for i Gellerup ved Århus: Lokale voldsbøller forsøgte at forjage den somaliske familie med racistiske tilråb og chikane, som kulminerede med stenkast imod somaliernes hus...

Det fandt Langeskov-borgerne sig ikke i: Der blev arrangeret en stor anti-racistisk protestdemonstration i Langeskov, hvor danske Langeskov-borgere i faklernes skær højlydt protesterede imod deres landsmænds racistiske forfølgelse af den somaliske familie.

JEG VIL OPFORDRE ALLE JER SELVERKLÆREDE ANTIRACISTER: Gå hen og gør ligesådan i Gellerup. Gennemfør en ANTI-RACISTISK DEMONSTRATION I GELLERUP-PARKEN I SOLIDARITET MED GRØNLÆNDERNE, og vis i ORD og HANDLING, at I tager afstand fra AL slags racisme, ligegyldigt hvem der udøver den, eller hvem den går ud over!!!

Gør I det, vil I få ikke blot min; men utvivlsomt også mange andre menneskers RESPEKT, og I vil på allerbedste vis have tilbagevist alle de beskyldninger om hykleri, som bl.a. jeg igennem årene har fremsagt imod jer...

For I kan da vel ikke mene, at "Gellerup er arabisk område", hvor grønlændere ikke har nogen ret til at være...?

I må da vel for pokker føle trang til at protestere mod sådanne herrefolksmanérer...!?

--------------------

»Hvis grønlændere, der drikker meget, bor et sted, hvor der primært bor muslimer, som ikke godtager alkohol, så vil der opstå konflikter.« siger direktør i Brabrand Boligforening, Torben Overgaard. Et udsagn, der af flere grunde er tankevækkende:

For det første siges det her klart, at der er tale om et KULTURSAMMENSTØD med baggrund i islams forbud mod at drikke alkohol, hvor en del muslimer tydeligvis IKKE VIL tolerere en livsindstilling, som er i uoverensstemmelse med deres egne forestillinger om "korrekt opførsel".

For det andet ved vi jo godt, at mange etniske danskere - især blandt de grupper, der typisk er henvist til at bo i socialt boligbyggeri - OGSÅ drikker, og det vel at mærke i betydeligt større mængder end rettroende muslimer kan acceptere: Bliver øl-drikkende etniske danskere den næste målgruppe for de "alkohol-rene" muslimske udrensnings-racisters mini-jihad...!?

------------------

For at ikke alt skal være "sort i sort" vil jeg gerne slutte med endnu engang at understrege det for mig at se POSITIVE i at kunne være sammen med andre mennesker og more sig uden nødvendigvis at skulle drikke sig fra sans og samling. (Der findes næppe mange - om overhovedet nogen - muslimer blandt dømte SPRITBILISTER...).

Som jeg ofte før har understreget det, mener jeg, at vi danske (og selvfølgelig også grønlænderne) på det punkt kunne lære meget af vore mellemøstlige muslimske indvandrere.

MEN DET SKAL NATURLIGVIS VÆRE PÅ FRIVILLIG BASIS!!!

-----------------

Min hensigt med dette debatoplæg er bestemt IKKE at "dæmonisere alle arabere og somaliere", for som den grønlandske Johanne Christiansen selv siger: "Mit hjerte banker stadig vildt, når jeg møder unge arabere. Men her, hvor jeg bor nu, gør de mig ikke noget."

"Men her, hvor jeg bor nu, gør de mig ikke noget"...: Islams krav om alkoholfri livsstil kan altså således NATURLIGVIS sagtens efterleves uden forfølgelse af anderledes troende og "anderledes drikkende", og så meget des større grund er der til at gå i DEMONSTRATIONSTOG mod de mennesker, som på grund af racistiske eller religiøse fordomme ikke kan finde ud af at tolerere andre mennesker, og lade dem være i fred...!

SÅ HVAD BLIVER DET TIL, selverklærede ANTI-RACISTER...!?

Henrik Ilskov-Jensen
Top Svar Citer
#1225 - 05/07/2008 13:16 Re: ARABISKE RACISTER JAGER GRØNLÆNDERE UD AF GELLERUP [Re: Ilskov-Jensen]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
Jeg bakker fuldstændig op om dit forslag, Henrik. Hvis ikke århusianerne arrangerer en massiv demonstration mod den islamiske racisme i Gellerupparken, vil jeg tillade mig fremover at stemple enhver århusiansk forsvarer af muslimske indvandrere som en hykler. Det gælder i særlig grad deres imamer.

Mvh

Ole Bjørn ;)

.
Top Svar Citer
#1241 - 06/07/2008 23:56 Re: ARABISKE RACISTER JAGER GRØNLÆNDERE UD AF GELLERUP [Re: Ilskov-Jensen]
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien
Kære Henrik!

Tak for at sætte den aktuelle anspændte situation i Gellerupparken mellem grønlandske medborgere og områdets muslimer til debat.

Fra tidligere kender jeg jo dine kristne humanistiske og pacifistiske synspunkter, som jeg respekterer, men samtidig må jeg sige, at de veje du anbefaler for at gøre krisen mere håndterbar svarer til at pisse i bukserne for at få varmen, eller først ringe efter brandvæsenet når huset er brændt halvt ned.

Problemet er jo ikke, at grønlændere er som de er og at muslimer er som de nu engang er, men at der blev truffet nogle storpolitiske beslutninger mellem EF og Den Arabiske Liga tilbage i 1973/74, som blev udmøntet i dansk lovgivning i 1983/84, af det såkaldte alternative politiske flertal bestående af de radikale og socialistiske partier, der fik gennemtvunget en så liberal flygtninge- og indvandrerpolitik, at den på sigt kom til at undergrave den demokratiske samfundsstruktur ved at underminere samfundets værdimæssige sammenhængskraft gennem muslimsk kædeindvandring og asylanter i et antal som aldrig tidligere er set i danmarkshistorien.

I 1983 var det konservative folkeparti, og især justitsminister Ninn Hansen, mest betænkelig ved gennemhulningen af den forholdsvis restriktive fremmedlovgivning, som havde været forberedt i et udvalg nedsat af Ander Jørgensen, men på grund af Mogens Glistrups grove racistiske udfald mod muslimer og muhammedanismen, valgte man at holde lav profil for ikke at blive slået i hartkorn med fremskridtsfolkenes ekstreme synspunkter.

Statsminister Poul Schlüter var ligeglad. Hans primære interesse var genopretning af økonomien efter at anker Jørgensen var løbet af pladsen efter at have kørt den ud over afgrundens rand. Det lovforslag som blev vedtaget svarerede stort set til hvad mindretallet i udvalget havde foreslået, under anførsel af den senere ombudsmand, juristen Hans Gammeltoft-Hansen.

Efter min vurdering begyndte den politiske korrekthed med vedtagelsen af hvad der er blevet kaldt verdens mest liberale fremmedlovgivning i 1983.

Der er to hovedgrunde til, at socialisterne på dette tidspunkt valgte at markedsføre sig som forkæmpere for en højere mere radikal internationel humanistisk etik med antidiskriminationsideologi og multikulturalisme indbygget.

Den først grund var almindelig surhed og hævngerrighed over at Sociademokratiet havde mistet regeringsmagten. Altså et slags benspænd og tak for sidst som udmøntede sig i den chikane- og obstruktionspolitik som det alternative politiske flertal påtvang Schlüter regeringerne med fodnoterne på det forsvarspolitiske område og de liberale love på udlændingeområdet, indtil de borgerlige frivilligt opgav ævret efter 11 år ved magten med offentliggørelsen af Tamilrapporten i jaunuar 1993. Besynderligt nok afsluttedes denne lange borgerlige regeringsperiode, i lighed med den forrige socialdemokratiske med, at statsministeren løb af pladsen uden at udskrive folketingsvalg.

Den anden grund var, at aftalerne mellem EF/EU og Den Arabiske Liga efter Hambrug Symposiet i 1983 nåede et nyt højere niveau af forpligtende politikker på en lang række områder, der de facto befæstede den politiske og kulturelle symbiose mellem Europa og det muslimske mellemøsten/Afrika/Lilleasien (EURABIA), med præference for muslimsk masseindvandring, islamisering og shariasering som på grund af muslimernes konstant voksende antal og styrken i den globale muslimske vækkelsesbevægelse har opnået selvstændig politisk enerti og en styrke, som er ved at smadre sammenhængskraften i alle Unionens vestlige medlemsstater.

Venstrefløjen, hvis grundideologi er lighed og international solidaritet med de undertrykte folk, har efter Sovjetunionenns fald i 1991 fundet en afløserreligion for kommunismen med det utopiske projekt EURABIA – sammensmeltningen af postkristen og muslimsk kultur i en ny type multikulturel superstat med islam som stærk komponent både demografisk og politisk.

Den sidste danske statsminister som skarpt tog afstand fra arabiske politiske diktater og forsvarede Israels legitime ret til selvforsvar mod uprovokerede angreb var faktisk Anker Jørgensen, der i en tale i Middelfart i 1973, som vakte international opsigt, kritiserede den arabiske politik over for Israel samt OPECs olieafpresningspolitik med total olieboycot af lande som støttede Israel. Danmark blev faktisk boycottet efter Ankers tale, sammen med Holland og USA. Anker blev dog på et topmøde i København i december 1973 og i Paris året efter banket på plads af EFs to stormagter Frankrig og Tyskland, og siden har alle danske statsministre indtil 9/11 og systemskiftet i Danmark uden at kny levet op til EUs storpolitiske agenda, som krævede anerkendelse af Palæstinensernes umistelige rettigheder, en kritisk holdning til Israel, samt distance til USA. I den gode samarbejdes ånd kritiserede man heller ikke de muslimske diktatures politik, men arbejdede ihærligt på, som et først skridt mod arabisk ekspansion, at få Tyrkiet optaget som fuldgyldigt medlem af EU.

Jeg skal henvise til et indlæg om beslutningerne på Hamburg Symposiet i 1983 som jeg tidligere har lagt ind på religion.dk under et alternativt debatnavn. Link:

http://onlinedebat.religion.dk/printthread.php?Board=religionsartikler&main=35690&type=post

At islamiseringen ikke er så fremskreden i Danmark som i f.eks. Sverige, UK, Frankrig og Holland kan vi takke et oplyst og kritisk antiautoritært vælgerkrops for. Det danske folk har påtvunget Danmark en slags fodnotepolitik i forhold til EU med nejet og de fire forbehold ligesom den kritiske linie kommer til udtryk i tilslutningen til det stærkt EU-kritiske Dansk Folkeparti der siden systemskriftet har påtvunget VK regeringerne en mere stram fremmedpolitik end den linie som EU forsøgte at lægge. Med Frankrigs og Hollands nej til den nye EU forfatningstraktat som skulle lette vejen for Tyrkisk medlemsskab og præsident Zarkozys tilnærmelse til USA og (måske?) mere kritiske holdning til projekt EURABIA, er denne utopi de facto sat på stand by. Det eneste som ikke er sat på stand by er muslimernes stærke selvfølelse og aggressive og truende adfærd i forsøg på at overskære demokratiets livsnerve, den frie politiske debat, gennem en indskrænkning af ytringsfriheden når det gælder kritik af islam, dens profet eller muslimer.

Kort sagt, islamofascismen har kronede dage og EU forholder sig på samme måde over for dens trusler og krav som Neville Chamberlain forholdt sig til Hitlers trusler og krav. EU viser uendelig stor forhandlingsvilje, tålmodighed og underdanig imødekommenhed, som man f.eks. gjorde gennem fem års forhandlinger med det islamofascistiske og ultraracistiske islamiske præstestyre i Iran, hvor man lovede guld og grønne skove hvis blot landet ville standse berigelsesprogrammet for uranium og købet brændstoffet i f.eks. Rusland. Hvis der er een ting bortset fra had til jøder som islamofascister har fælles med nationalsocialister, så er det en dyb og kynisk foragt for svaghed. Efter at Iran igennem fem år havde forhandlet på skrømt med EU uden andet resultat end at landet forstærkede sin militære opbygning og atomvåbenprogram, og efter Sikkerhedsrådets vedtagelse af nogle næsten virkningsløse mini-sanktioner mod Iran, er EU gud hjælpe mig nu parate til nok en forhandlingsrunde med det aggressive mullahregime.

Det er München 1938 om igen, hvor Hitler købte sig tid til at forberede angrebet på Polen og Sovjetunionen. En storpolitisk hovedambition som Hitler allerede havde udstukket i Mein Kampf i 1924/25, og en linie som han konsekvent og beslutsomt forfulgte fra magtovertagelsen i 1933. Det eneste forskel fra dengang og i dag er vel, at ingen blot nogenlunde rationelle vestlige borgere vel tror på fred i vor tid, men derimod på, at Iran vil gøre alvor af truslen om at udslette Israel så snart landet erhverver atomvåben. Hvilket anslås til at ske inden for et år. Så en markant optrapning af mellemsøtenkonflikten er undgåelig.

Spørgsmålet er blot om Israel eller USA kommer først med en sønderbombning af de iranske atominstallationer. Hvis Obama bliver ny præsident må det forudses at han vil forsøge nye forhandlinger med præstestyret, mens McCain er mere tilbøjelig til at anvende den nødvendige militærmagt. Jeg tilslutter mig de analytikere som anser det for mest sandsynligt, at Israel afventer udfaldet af det amerikanske præsidentvalg og i tilfælde af en sejr til Obama vil Israel iværksætte et solo angreb på Iran i perioden inden det formelle præsidentskifte 20. januar 2009.

På denne baggrund svarer det Henrik opfordrer til: at alle antiracister sammen med demokratiske humanister demonstrerer deres klare fordømmelse og afstandtagen til muslimsk racisme og herrefolksmentalitet over for grønlænderne i Gjellerup, som den lov Danmark vedtog i marts 1939 for at dæmme op for danske nazisters propagandahetz mod vore jødiske medborgere – straffelovens antiracismeparagraf 266 b, som den også hed den gang, selv om indholdet var noget mere simpelt. At forhindre den nazistiske besættelse af Danmark et års tid senere kunne dette slag i luften selvfølgelig ikke udvirke. Danmark var af realpolitiske grunde nødt til at føre en samarbejdspolitik med den tyske besættelsesmagt indtil det stod klart for alle, at Tyskland ville tabe krigen.

Danmarks realpolitiske situation siden medlemsskabet af EF i 1973 og af Unionen svarer stort set til den politik som Danmark førte over for nazityskland fra 1933 til 1945. At Danmark som EU-medlem skulle kunne føre en selvstændig politik på fremmedpolitikkens område er en illusion.

Trusler om indgriben fra EUs Overvågningscenter i Wien, som det skete over for Østrig, har kastet sin skygge over landet siden systemskiftet i 2001, hvor afhængigheden af DFs stemmer tvang regeringen til en mere restriktiv politik på området end den ellers ville have ført. Man bevægede sig lige til kanten af, hvad EU kunne acceptere, hvilket DF selvfølgelig er klar over.

Løsningen på islamiserings- og sharia problemer som dem vi ser i Gjellerup er således ikke blot en massiv protest og afstandtagen, men en politisk bevidstgørelse af befolkningen, hvor spørgsmålet om fortsat medlemsskab af EU og dets officielle politik om at skabe et EURABIA ved at gøre multikulturalisme til bindende officiel politik, og dermed en pligt for medlemssaterne at gennemføre, bliver udsat for reel debat, hvorved alternativet til underkastelsen under EUs diktater undersøges. Hvis ikke EU opgiver projekt EURABIA og det nære samarbejde med de muslimske diktaturer, så er det sådan set lige gyldigt om vi demonstrerer mod islamisk herrefolksmentalitet og racisme eller ej. Så er løbet allerede kørt, selv om Danmark qua den noget strammere håndtering af muslimerne nok vil falde noget senere for islamiseringen end de andre vesteuropæiske lande.

Det nytter ikke stort at bebrejde muslimer at de er muslimer, det har omtrent samme virkning som at bebrejde kannibaler, at de spiser menneskekød - de slikker sig blot om munden selvtilfreds At ændre kulturelle "spisevaner" kræver både beslutsomhed og styrke til at påtvinge en ændring af normerne. Vesten ejer for tiden ingen af delene, mens islam er på begejstret jihadisk fremmarch som de ikke har været det, siden de stod foran Wiens porte i 1683. Forskellen fra dengang og i dag er, at vi selv har inviteret muslimerne inden for bymuren og bedt dem om at tage for sig af retterne.

Det er denne større kontekst tingene bør ses i, og så nytter det ikke stort at vise vor afstandtagen til sharia, jihad og islamisk racisme gennem demonstrationer i Gjellerupplanen. Om der så kom 100.000 mennesker til en sådan demonstration ville det rage muslimerne en høstblomst, og blot blive stemplet som endnu et grusomt udtryk for islamofobi, samt måske udløse nye terrortrusler mod Danmark og danske interesser i de muslimske lande.

Det svarer til, for nu at anvende min yndlingsanalogi, de alsangsstæver under besættelsen hvor man sang gamle nationale danske sange med verselinier som: "ugræs er føget over hegnet", "altid frejdig når du går". "vi vil fred her til lands" for at vise sit nationale sindelag og foragt for nazismen. Det eneste tyskerne havde lidt respekt for var jernbanesabotagen og bombesprængningen af virksomheder som producere krigsmateriel for tyskerne, samt den modstandskamp som først rigtigt kom igang efter at forhandlings- og samarbejdspolitiken var brudt sammen.

Desværre er vi ikke i dag i en historisk fase hvor vi kan skimte sejren over islamofascismen for enden af tunnelen. Det kan islamisterne derimod, og det giver et helt andet psykologisk klima, et som udløser underkastelse og dhimmisering hjulpet på vej af EU kolossen, som har nedkaldt islam over demokratiet.

Som altid står vor lille nation i et frygteligt dilemma, og vi kommer snart til at træffe nogle ubehagelige valg, som kan have vidtrækkende konsekvenser. Alternativet er for mig at se, at ellers er demokratiets dage talte i Europa, hvorefter islam uden modstand overtager det, som den ikke formåede at erobre gennem tusinde år i to store jihadbølger ved hjælp af klassisk jihad.

Hilsen

Ipso Facto

_________________________
"Lad dig ikke forvirre af andre - kom først til mig." - Ipso Facto

Top Svar Citer
#20574 - 02/05/2016 17:20 Re: ARABISKE RACISTER JAGER GRØNLÆNDERE UD AF GELLERUP [Re: Ilskov-Jensen]
Anonym
Uregistreret

Indtage alkohol.... for helvede.... der bor over 15.000 grønlændere i Danmark. Jeg tror nu ikke det er alle der sidder og drikker øl på de forskellige pladser i Danamrk.

De grønlændere i plejer at se på de pladser er blot en lille brøkdel af os.
Jeg vil vædde med, at i aldrig har set mig, mine venner og min familie på de pladser!!

De fleste RIGTIGE grønlændere i Danmark har fast arbejde, studere og er med til at bidrage til det danske samfund.
De som i kalder rigtige grønlændere, er ikke de samme RIGTIGE grønlændere vi kender.

Kalak
Top Svar Citer
#20576 - 02/05/2016 21:48 Re: ARABISKE RACISTER JAGER GRØNLÆNDERE UD AF GELLERUP [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Du besvarer et 8 år gammelt indlæg...

mvh
Simon
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
Livskvalitet
af ABC
28/05/2022 19:53
Kanal Spirit
af ABC
28/05/2022 15:00
Fornyet Evangelisk Teologi for Folkekirken
af Gerth
28/05/2022 11:55
Religion og krigen i Ukraine – Hvad siger Bibelen?
af Gerth
26/05/2022 00:30
korrigere misforståelser
af somo
24/05/2022 14:30
Nyheder fra DR
Kø udsætter Champions League-finalen
28/05/2022 20:57
Canada bliver igen, igen, igen Finlands ..
28/05/2022 20:12
SE BILLEDERNE: Verden over samles fodbol..
28/05/2022 19:23
Rekordfå cykeltyverier - men de stjåln..
28/05/2022 18:27
Team Esbjerg stryger forbi Odense og for..
28/05/2022 17:39
Nyheder fra Religion.dk
10 ting, du skal vide om religion i Ukra..
15/03/2022 11:55
Hvad er gode og onde gerninger ifølge b..
07/12/2021 14:10
Hvorfor lader Gud mennesker blive alvorl..
07/12/2021 09:31
Hvorfor fejrer vi halloween?
19/10/2021 09:00
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17