annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10692461
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2083593
Et andet syn 1799185
Jesu ord 1381620
Den Evige Filosofi 1175040
Galleri
Jorden
Hvem er online?
0 registrerede 31 gæster og 153 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 52 af 73 < 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 72 73 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#30515 - 22/08/2020 03:19 Re: Samtaler omkring bålet... [Re: ABC]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Du: "Lad os tale om dit projekt. Som jeg forstår dig handler det om et sted, hvor mennesker kan komme og tale med andre om tingene. Det kan jeg godt støtte op omkring. Hvordan er du nået frem til at der ikke er nogen guddom? Hvis der ikke er nogen gud, så giver det ikke megen mening, at du skriver, at du er sendt af en gud."Kan du forstå forvirringen?"

Jeg anbefaler jer læsning af min tråd ´Gerth Drost´ om den guddommelige vilje i et menneskes kald ved en større plan end ens egen fatteevne. Nu kommer pludseligt tre forskellige typer gæster, hvilket sker oplysende udfordrende godt om rummelighed, fællesskab og kærlighed. En spurgte om, der findes for dumme spørgsmål. Jeg citerede om lærerig åben nysgerrighed:

Biblen, NT - Lukas (Jesus og de små børn): "Og de bar også deres spædbørn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; da disciplene så det, truede de ad dem, men Jesus kaldte børnene hen til sig og sagde: »Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres. Sandelig siger jeg jer: Den, der ikke modtager Guds rige ligesom et lille barn, kommer slet ikke ind i det."

En guddom handlede om en maskulin gud eller feminin gudinde. Både Moses og Jesus ændrede på guds opfattelsen og ´billedet´ på det, hvor jeg derfor idag istedet på en kønsløs måde uden religion og trosretninger siger som det næste nye ´Det guddommelige´ (hen).
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#30518 - 24/08/2020 11:58 Re: Samtaler omkring bålet... [Re: Gerth]
ABC Online   content
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3377
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Har du fået læst disse artikler:

https://www.information.dk/1999/04/bibelske-israel-aldrig-eksisteret

https://www.vandrermotlyset.net/Treenighetsdogmets%20utvikling.html

Hvorfor finder du det interessant at beskæftige dig med bibelen?

Citat:
Jeg anbefaler jer læsning af min tråd ´Gerth Drost´ om den guddommelige vilje i et menneskes kald ved en større plan end ens egen fatteevne.

I Vandrer mod Lyset tales der om tanken og viljen:

http://www.vandrermodlyset.dk/m-a01.htm

http://www.vandrermodlyset.dk/m-ko01.htm

Er vi ikke allesammen udstyret med en (guddommelig) tanke og vilje?

Citat:
En guddom handlede om en maskulin gud eller feminin gudinde. Både Moses og Jesus ændrede på guds opfattelsen og ´billedet´ på det, hvor jeg derfor idag istedet på en kønsløs måde uden religion og trosretninger siger som det næste nye ´Det guddommelige´ (hen).

Bringer du noget nyt i forhold til Vandrer mod Lyset? Hvad er det for en gud du er sendt af? Kan du fortælle lidt mere om det?

Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#30545 - 30/08/2020 21:28 Re: Samtaler omkring bålet... [Re: ABC]
ABC Online   content
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3377
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Mon du har en rolle at spille på denne klode halvfuld har du ikke sat gang i noget herinde heart

https://www.youtube.com/watch?v=UgKRgb6nOis
Skal vi lave et forum sammen for spirituelle mennesker ler og tjene kassen stortchock så kunne vi sende RoseMarie på en velfortjent ferie blinker sammen med Simon tommelop hvor bliver han af hjælp

https://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE

Hvad har vi brug for...

Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#30547 - 31/08/2020 01:09 Re: Samtaler omkring bålet... [Re: ABC]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Du: "Hvorfor finder du det interessant at beskæftige dig med bibelen? Er vi ikke allesammen udstyret med en (guddommelig) tanke og vilje? Hvad er det for en gud du er sendt af? Kan du fortælle lidt mere om det? Mon du har en rolle at spille på denne klode? Har du ikke sat gang i noget herinde" Læs mere om dette i min tråd ´Gerth Drost´.

Profilen Tikka med hendes kristne ord, hun har kaldt noget det for: "Vær en tjener af Guds vilje!" Her har den medfødte arv Helligånden for mennesker en vigtig betydning, men forhåbentligt tjener jeg folket godt. Andre profiler har tilsyneladende opgivet os her.

Biblen, NT - Johannes (kapitel 5 om Jesus ord): "Sandelig, sandelig siger jeg jer: Den, der hører mit ord og tror ham, som har sendt mig, har evigt liv. Jeg kan intet gøre af mig selv; som jeg hører, dømmer jeg, og min dom er retfærdig, for jeg søger ikke at gøre min egen vilje, men hans vilje, som har sendt mig. Er det kun mig selv, som vidner om mig, er mit vidnesbyrd ikke gyldigt. Og Faderen, som har sendt mig, han har selv vidnet om mig. I har aldrig hørt hans røst og heller ikke set hans skikkelse, og hans ord lader I ikke blive i jer, for ham, som han har udsendt, ham tror I ikke. I gransker Skrifterne, fordi I mener, at I har evigt liv i dem; og netop de vidner om mig. Og dog vil I ikke komme til mig og få liv. Min ære vil jeg ikke have fra mennesker; nej, for jeg ved, at I ikke har Guds kærlighed i jer. Jeg er kommet i min faders navn, og I tager ikke imod mig; hvis en anden kommer i sit eget navn, skal I nok tage imod ham. Hvordan skal I kunne tro, når I vil have jeres ære fra hinanden og ikke søger æren hos den eneste Gud? Tro ikke, at jeg vil anklage jer hos Faderen; den, der anklager jer, er Moses, ham I har sat jeres håb til. Havde I troet Moses, ville I have troet mig; for det var mig, han skrev om. Men tror I ikke hans skrifter, hvordan skal I så tro mine ord?"

Arne har tidligere sammenlignet mig og/eller projekt OPLYSTHED med følgende:

Biblen, NT - Johannes (Kapitel 14 om Jesus ord): "Men Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, han skal lære jer alt og minde jer om alt, hvad jeg har sagt til jer."

Selv om religiøse, new age og ikke troende ikke anerkender mig, tror jeg ikke, at jeg skal spilde hele mit liv på desperat hor, alkoholisk forvirring og ligegyldigt ensomhed. Kun negativ tankegang synes, det virker kedeligt, at jeg har løvens mærke i mig. Dog alligevel har jeg personligt åbenbart ikke en særligt vigtig rolle, men jeg tilbeder altså stadig ikke mennesket Jesus og symbolet Kristus. Kroppen ifølge mit sygesikringsbevis Gerth, han lever ikke evigt. Det nye budskab handler igen om kærlighed:

Biblen: "Elsker I mig, så hold mine bud; og jeg vil bede Faderen, og han vil give jer en anden talsmand, som skal være hos jer til evig tid: sandhedens ånd, som verden ikke kan tage imod, fordi den hverken ser eller kender den. I kender den, for den bliver hos jer og skal være i jer. Jeg vil ikke efterlade jer faderløse; jeg kommer til jer. Endnu en kort tid, og verden ser mig ikke længere, men I ser mig, for jeg lever, og I skal leve. Den dag skal I erkende, at jeg er i min fader, og I er i mig og jeg i jer. Den, der har mine bud og holder dem, han er den, der elsker mig; og den, der elsker mig, skal elskes af min fader; også jeg skal elske ham og give mig til kende for ham."

Efter de her overvejelser læser jeg mystisk relevant fra en anden person: "Selve korsdøden er også skildret anderledes end i de kanoniske evangelier. Jesu sidste ord lyder ´min kraft! Min kraft! Du har forladt mig. I pertersevangeliet udånder han ikke og han overgiver ikke sin ånd, men hans kraft forlader ham i korsdøden, og han tages direkte op i himlen. Hele korsscenen er endvidere omgærdet af mystiske forhold. Solen forsvinder, og jøderne tror, det er nat. Til gengæld kommer solen derefter igen, da jøderne forstår, at de har gjort en ond gerning." OPLYSTHED´s symbol med sol og tolv stråler symboliserer blandt andet det guddommelige men åbenbart også til Biblen.

Jeg har netop lige set i fjernsynet noget om den katolske nonne moder Teresses kald, hvilket hun beskrev som et kald i kaldet. I fortolker her i landet Biblens GT og NT, som man selv ubevidst eller mere bevidst vil vedrørende fakta og fiktion, men mit åbenbaring sker ifølge min opfattelse som en slags historisk videreudvikling siden dengang.

En frivillig på et socialt værested siger til mig: "Jeg tror ikke på Kristendommen, men jeg betaler stadig skat til Folkekirken, fordi jeg vil gerne begraves af mine børn på et helligt sted." Om død og opstandelse til evigt liv - Det er ikke jord, som gør jer hellige - Men kun jeres tro på den, som har sendt mig. Til trods for det, sandheden om virkeligheden handler ikke mere om hvem/hvad, som tror på evigt liv eller ej, fordi om den lover jeg hele menneskeheden det forevige. Misbrug ikke via synd denne forttrøstende nyhed, da vi bør gøre verden til et bedre sted for os alle.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#30555 - 31/08/2020 17:31 Re: Samtaler omkring bålet... [Re: Gerth]
ABC Online   content
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 3377
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Hvordan kan vi gøre verden til et bedre sted for alle...

https://www.youtube.com/watch?v=n72GJ0lziw8

Hvad skal børnene lære...

https://videnskab.dk/naturvidenskab/kaempe-udregni...ste-mindre-koed

Kan jorden bære 11 milliarder mennesker...

https://videnskab.dk/kultur-samfund/skal-vi-bremse-overbefolkning-for-at-redde-verden

Har du en løsning på problemerne...

https://www.youtube.com/watch?v=F8sRP0Ih6ww

Jeg drikker bare øller og får Arne til at tænke over tingene blinker 🍺 heart

Your friend forever

Jan
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
annonce
Side 52 af 73 < 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 72 73 >


Seneste indlæg
hjertes og sjæls lykke i ramadanen
af somo
30/03/2023 22:22
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
30/03/2023 13:12
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
30/03/2023 13:04
Kan man blive ven med Gud?
af ABC
27/03/2023 17:12
Så er der linet op...
af Gerth
27/03/2023 16:43
Nyheder fra DR
Danske forskere opdager fugle med nerveg..
31/03/2023 13:45
Wimbledon åbner for tennisspillere fra ..
31/03/2023 13:27
Minister møder minkavlere med nedslåen..
31/03/2023 12:57
Lukasjenko: Putins planer om taktiske at..
31/03/2023 11:34
Stoltenberg: Finlands flag bliver hejst ..
31/03/2023 11:21
Nyheder fra Religion.dk