annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15696883
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383021
Et andet syn 1992443
Åndelig Føde 1527744
Jesu ord 1523947
Galleri
Hammershus
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 419 gæster og 200 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 5 af 24 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#29703 - 25/04/2020 18:17 Re: Hvad vi lærer hos Paulus [Re: Hanskrist]
ABC
Uregistreret

Hej HansKrist (og Thomas og alle andre)

Tak for dine ord og opfordring til at give lyd fra mig heart Får helt lyst til at drikke mig i hegnet, men det går ikke, for jeg skal ud til en kammerat imorgen ler Har faktisk ikke drukket særlig meget siden sidste brandert, hvilket skyldes at jeg røg ind i en psykose som varede 1½ måned, og det er først nu, at jeg sådan er kommet på benene igen yeah

Det skulle selvfølgelig fejres med et lille indlæg blinker

https://debatingchristianity.com/forum/viewtopic.php?p=1010151#1010151

Your friend forever

Jan

Ps. Og tillykke med fødselsdagen HansKrist smiler Hvor gammel blev man så?
Top Svar Citer
#29710 - 26/04/2020 12:14 Re: Hvad vi lærer hos Paulus [Re: Anonym]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3675
Sted: Nørresundby
Opråb:

Læs Gerth!

Læs ABC!

Læs Thomas!

Jeg kunne også skrive læs Arne, manden der bevidst forsøger at tie mig ihjel. Som om manden tænker, hvis jeg ikke åbner øjnene for hvad HansKrist skriver, hvis jeg ikke konfronterer mig selv med mandens tanker, så forsvinder han og alt hvad han står for nok. Men det gør det ikke Arne, kun i dit eget univers kan du forsøge en undertrykkelse.



Linus på 24 skriver disse ord til os på sit dødsleje

Jeg finder disse tanker fra døende Linus på 24 år, at være så meget på linje med den måde Thomas beskriver min tro og spiritualitet at jeg bringer dem her.

Håber I kan følge det link og læse Linus's tanker om livet han skænkede os kort før han skulle herfra.

Ellers tror jeg de er her:

Disse kloge ord skrev min søn Linus Magnusson, før han døde. Jeg deler, så hans stemme ikke vil tie. Det er, hvad vi alle bør leve af:

Jeg er kun 24 år gammel. Alligevel har jeg allerede valgt mit sidste slips. Det er den, jeg skal bære til min begravelse om et par måneder. Det matcher måske ikke mit jakkesæt, men jeg tror, det er perfekt indtil videre.
Kræftdiagnosen kom for sent til selv at give mig en snert af håb om et langt liv, men jeg har indset, at det vigtigste, når det kommer til døden er, at du forlader denne verden lidt bedre, end den var før dig og dine bidrag Du kan ikke lide det. Den måde, jeg levede mit liv indtil videre, min eksistens eller rettere dets ophør, vil ikke betyde noget, fordi jeg levede mit liv uden at gøre noget, der gjorde en forskel.
Før var der så mange ting, jeg tænker på. Da jeg fandt ud af, hvor lidt tid jeg havde tilbage, stod det klart for mig, hvilke ting der er virkelig vigtige. Så jeg skriver til dig af egoistiske årsager. Jeg vil give mening med mit liv ved at dele med dig, hvad jeg forstår:

* Spild ikke din tid på arbejde, som du ikke kan lide. Det er tydeligt, at du ikke kan lykkes med noget, du ikke kan lide. Tålmodighed, lidenskab og engagement kommer nemt, kun når du elsker det, du gør.

* Det er dumt at være bange for andres meninger. Frygt svækker og lammer dig. Hvis du lader det, kan det vokse og blive værre hver dag, indtil der ikke er noget tilbage af dig. Lyt til din indre stemme og følg den. Nogle kalder dig måske skør, men andre tror måske, at du er en legende.

* Tag kontrol over dit liv, tag det fulde ansvar for de ting, der sker for dig. Begræns dårlige vaner og prøv at leve et sundere liv. Find en sport, der gør dig glad. Lad dit liv blive formet af beslutninger, som du har truffet, ikke af dem, du ikke gjorde.

* Sætter pris på de mennesker omkring dig. Dine venner og pårørende vil altid være en uendelig kilde til styrke og kærlighed. Derfor skal du ikke tage dem for givet.

Det er svært for mig at udtrykke vigtigheden af disse enkle indblik, men jeg håber, at du vil lytte til nogen, der har oplevet, hvor værdifuld tid er.
Jeg er ikke ked af det, fordi jeg forstår, at de sidste dage af mit liv er blevet meningsfulde. Jeg fortryder bare, at jeg ikke kan se en masse fede ting, der snart burde ske, som skabelsen af kunstig intelligens. Jeg håber også, at krigene i Syrien og Ukraine snart slutter.
Du kan flyde gennem et liv skabt af omstændighederne, miste dag efter dag, time efter time. Eller du kan kæmpe for det, du tror på og skrive dit livs store historie. Jeg håber, du vil træffe det rigtige valg.
Lav et aftryk på denne verden. Lev et meningsfuldt liv, uanset hvordan du definerer det. Gå hen imod det. Stedet vi forlader er en smuk legeplads, hvor alt er muligt. Vores liv er en kort gnist på denne smukke lille planet, flyver med utrolig fart til det uendelige mørke for det ukendte univers. Så nyd lidenskabeligt din tid her. Gør det interessant. Få det til at tælle!

(Jeg ved, at Linus gerne vil have, at I deler 😍 / Kia)
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#29713 - 26/04/2020 14:36 Re: Hvad vi lærer hos Paulus [Re: Hanskrist]
ABC
Uregistreret

Hej HansKrist

Jeg har læst det, og tænker, hvad ville jeg mon skrive i en lignende situation...nok noget meget filosofisk ler Jeg skal sgu ikke forlade denne verden uden at give folk noget at tænke over halvfuld Men stærkt gået Linus...håber du har det godt på den anden side af plankeværket heart

https://www.youtube.com/watch?v=zch-lM1_ECY

Nu vil jeg drikke nogle flere øller og se om der kommer noget godt ud af det - øvelse gør mester yeah

https://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08

Your friend forever

Jan

Ps. Mon du også synes at jeg er pjattet stortchock hjælp blinker
Top Svar Citer
#29714 - 26/04/2020 15:43 Re: Hvad vi lærer hos Paulus [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3675
Sted: Nørresundby
Kære Jan,

Jeg har netop tænkt på at det meget filosofiske er dig rigtig meget.

Men på samme tid er du også en fuldstændig nede på jorden humørfyldt jublende sjoveste menneske, hvor du ikke er bange for at skrabe bunden i crazy comic.

Du er så glad for musik.

Men du går jo ej heller af vejen for en håndbajer og håndjager til pornhub. Se nu skraber vi to bunden sammen Jan.

Du virkede så seriøs og ædruelig sidst du var aktiv her, og så bliver du væk, og kommer tilbage og fortæller at noget psykotisk har drillet dig. Godt du er på ret køl igen.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#29715 - 26/04/2020 15:51 Re: Hvad vi lærer hos Paulus [Re: Arne Thomsen]
Anonyme_Thomas
Uregistreret

Hej Arne

Citat:
Jeg ser, at du udover Huxley's evige filosofi nu også nævner Huston Smith - der åbenbart endte med at dø som muslim.
Det lyder spændende blinker
Hvis der var noget, jeg savner her på Trosfrihed.dk, så er det gensidig anerkendelse og åbenhed - ligeværd.


Jeg er netop begyndt at lytte til ham. Det overraskede mig, det du har læst på wikipedia. Så jeg spurgte nogle, som kender til manden, og som har anbefalet ham. Huston Smith "dyrkede" mange religioner. For ham er de ligeværdige. Han er virkelig tilhørende Den Evige Filosofi. Linjen fra wiki er nok mere forvirrende, end den gør ham ret. For han dyrkede ikke kun elementer fra Islam, men også elementer fra andre religioner. Det var jo netp hans "særkende".

Når jeg skal lære noget nyt, så går jeg ofte til wiki for at skabe mig et overflade-billede. Men jeg lægger også mærke til nu og da, at der er fejl i deres artikler. Det er let at se, når artikler, som skal forsøge at tale om det samme, siger noget modsætningsfyldt. Derfor ved jeg også, at jeg skal gå til personens egne værker eller studere emnet fra flere forskellige forfattere.

Jeg har faktisk tænkt en del på dig. Vi havde jo en lang tråd om Den Evige Filosofi. Kunne du tænke dig at fortsætte? Så vil jeg læse op på tråden og læse bogen af sammen navn igen - og inddrage Huston Smith!

Kh Thomas
Top Svar Citer
annonce
Side 5 af 24 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
26/04/2024 12:57
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Admin
26/04/2024 08:08
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
25/04/2024 21:42
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
USA's regering sætter forbud mod mentol..
27/04/2024 00:40
WHO maner til besindighed: Fugleinfluenz..
26/04/2024 21:07
USA's militær skal holde øvelse på Bo..
26/04/2024 16:29
Folketinget foretog ulovlig søgning i m..
26/04/2024 16:14
Hovedvej mellem Viborg og Holstebro spæ..
26/04/2024 15:35
Nyheder fra Religion.dk