annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10694596
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2084072
Et andet syn 1799284
Jesu ord 1381721
Den Evige Filosofi 1175131
Galleri
Rødhus i januar
Hvem er online?
1 registreret ABC 108 gæster og 172 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 32 af 36 < 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#29490 - 02/04/2020 16:37 Re: Lyser på vej [Re: Arne Thomsen]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3192
Sted: Nørresundby
Jamen så vælg dog at gå igang med opgaven, tá de to afsnit hvor Paulus bliver forstået i moderne psykiatris lys.

Du kaster dig over de to afsnit og når der kommer noget du ikke forstår så giver du mig en tilbagemelding om hvor langt du er med, og hvor det er det kniber. Sådan gjorde Krænp konsekvent og sådan burde vi alle gøre. Iøvrigt dengang før Bjørn fik trolde på hjernen gjorde han også sådan. Eneste person der aldrig har magtet en tekstnær læsning og kritik er Simon, nok af angst for at få røven på komedie og afsløre at han ikke har styr på hvad begreberne dækker over.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#29494 - 02/04/2020 19:45 Re: Lyser på vej [Re: Hanskrist]
Arne Thomsen Offline
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 6828
Sted: Sydsjælland
Hanskrist, jeg ved ikke, hvad det er for to afsnit, du skriver om:
Citat:
tá de to afsnit hvor Paulus bliver forstået i moderne psykiatris lys
Og hvorfor magter du ikke selv i det mindste en opklarende introduktion?
At du end ikke kan dét, det svækker din troværdighed - set med mine øjne.

M.v.h. Arne smiler Harmoni og kærlighed til denne klode - og alt dens liv heart
Top Svar Citer
#29496 - 04/04/2020 00:16 Re: Lyser på vej [Re: Arne Thomsen]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1144
Hvordan Paulus opfandt kristendommen og ødelagde Jesu religion!


Dette er, hvad Jesus sagde om ham, der vil ændre lovens bud:

”For i sandhed siger jeg jer, indtil himlen og jorden passerer, et enkelt iota eller et enkelt streg af brevet vil ikke vedtage loven, før alt er gennemført. Den, der overtræder et af disse mindste bud og lærer mennesker at gøre det, vil blive kaldt den mindste i himlenes rige; men den, der praktiserer dem og lærer dem, vil blive kaldt stor i himlenes rige. ”[Bibelen, Matteus 5: 18-19]Det, der er mest forbløffende i de kristne bøger, er det bogstaverne fra Paulus af tarsus, som hver kristen sekt tager som et påskud for at adskille sig fra de andre og bekæmpe dem), og dette fordi disse breve indeholder modstridende ord. Jeg siger til kristne: disse breve er årsagen til afvigelsen af ​​Jesu sande religion og dette ved vidnesbyrd om selve bibelen.

Tal om gud

Paulus plejede at sige Lord Jesus Kristus og sagde, at tro er nok til at retfærdiggøre sig selv:

"vores Herre Jesus Kristus" se alle hans breve

Og Jesus siger, at dette ikke er vejen til at komme ind i himlenes rige:

"[Det var ikke] nogen, der sagde til mig: Herre, Herre, som skal komme ind i himlenes rige; men han, der gør min Faders vilje, der er i himlen. »[Bibelen, Mathieu 7:21]

Paulus prædikede i Jesu navn:

”I vores Herre Jesus Kristi navn, når I er samlet, [du] og min ånd med vores Herre Jesus Kristus kraft,” [Bibelen, I Korinter 5.4]

og Jesus siger, at mange vil prædike i hans navn, men han vil benægte dem på opstandelsens dag

"Mange vil sige til mig den dag: Herre, Herre, har vi ikke profeteret i dit navn? og har vi ikke kastet djævlene ud på dine vegne? og har vi ikke gjort mange vidunderlige værker i dit navn? Og så vil jeg erklære dem: Jeg har aldrig kendt dig; træk dig tilbage fra mig, du, der udøver misgerning. "[Bibelen, Mathieu 7: 22-23]

Jesus blev omskåret:

"Og da de otte dage var afsluttet for omskærelsen af ​​barnet, blev hans navn kaldt JESUS, ). [Bibelen, Lukas 2:21]

Paul afviser omskærelse:

”Se, jeg Paulus fortæller jer, at hvis du er omskåret, vil Kristus ikke tjene noget på dig” [Bibelen, Galaterne 5: 2]


Drik vin


Alkohol og homoseksualitet er forbudt i islam
Kristne drikker alkohol og udøver homoseksualitet


JESUS, fred være med ham, drak ikke vin
Du og dine sønner og dine børn vil ikke drikke vin , når du går ind i mødeteltet, : det vil være en evig lov blandt dine efterkommere,

Pauls første brev til Timothy


Luke
22.17
Og han tog en kop og takkede og sagde: Tag denne kop, og fordel den blandt eder;

Så Lukas ord lå som Paulus
Matthew, Mark, Luke, John og Paul mødte aldrig Jesus -

Hvordan Paul ikke finder noget problem med at lyve:

han tøver ikke med at skifte farve og højde:

”Og for jøderne blev jeg som en jøde, så jeg kunne vinde jøderne; for dem, der er under loven, som under loven, så jeg kan vinde dem, der er under loven; For dem, der er lovløse, ligesom [at være] lovløse, så jeg kan vinde dem, der er lovløse. ” [Bibelen, I Korinter 20:21]
for ham er løgnen lovlig:
Hvordan Paulus erklærer, at han aldrig modtog videnskab fra en af ​​Kristi apostle:

”Jeg forsikrer jer nu, brødre, at det evangelium, som er blevet forkynt af mig, ikke er i overensstemmelse med mennesker. For jeg modtog hverken det eller lærte det fra en mand, men gennem åbenbaringen af ​​Jesus Kristus. [Bibelen, Galaterne 1: 11-12] (ved at vide, at han aldrig så Jesus)


\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Nogle kristne missionærer fortsætter med at kritisere ægteskabet med profeten Mohamad med Aisha (ra). Vi kan forklare dem, at denne form for ægteskab var helt legitim for det arabiske samfund i det 7. århundrede, men i dårlig tro fortsætter de med at dømme profeten (sws), arabisk mand i det 7. århundrede med en mentalitet i det 21. århundrede. !
:

Som vi lige har set, giftede sig små kristne og havde sex meget tidligt i århundreder, forhold, der ville blive straffet ved lov i dag. I Frankrig var det først revolutionen og bruddet med kristendommen, at aldersgrænsen steg til 13 år.

Hvis vi nu følger ræsonnementet fra nogle kristne islamofobe missionærer, skal vi overveje, at alle kristne var pedofile, og at Jesus og Paul er medskyldige af pedofili, da de ikke fordømmer denne praksis, der eksisterede i deres tid.

I virkeligheden er det, der skal huskes, at disse ægteskaber skal placeres i deres historiske kontekst. De tidlige kristnes mentalitet eller de gamle regimes mentalitet adskiller sig fra den mentalitet, vi har i dag, ligesom arabere i det 7. århundrede er forskellig fra vores vestlige mentalitet i det 21. århundrede. Det, der chokkerer os i dag som borgere i det 21. århundrede, var i andre tider legitime

- Romerne giftede sig og havde sex i en alder af 12 år og under, før de menstruerede, med mænd, der kunne være deres bedstefedre.

- Da ingen skrifter fra Det nye testamente fordømmer denne praksis, heller ikke Paulus, der gav anbefalinger om ægteskab og konjugalt liv, fortsatte de kristne med at følge disse skikke.

- Trentrådet, der blev indkaldt af pave Paul III i 1542, bekræfter ægteskabsalderen ved 12 år for piger.


Meningen med livet (spoken word) (danske tekster) [HD]

https://www.youtube.com/watch?v=n6puDpCHnqM&feature=emb_title


Paradiset kræver ofring

https://www.youtube.com/watch?v=avAt_cZMY74
Top Svar Citer
#29499 - 04/04/2020 08:14 Re: Lyser på vej [Re: somo]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2490
Sted: Odense, Danmark
Somo: " og Jesus siger, at mange vil prædike i hans navn, men han vil benægte dem på opstandelsens dag. Alkohol er forbudt i islam - Kristne drikker alkohol. JESUS, fred være med ham, drak ikke vin."

Prædiker du også lige nu og her falsk i Jesus´ navn? Det siges, at et glas alkoholisk rødvin er sundt for helbredet, hvilket der i verden er delte meninger omkring. Jeg drikker ikke alkohol, fordi Helligånden i mig selv fungerer bedst uden det, men når det er sagt, så vid følgende om vinens bibelske symbolik:

Vin eksisterer eksempelvis som noget glædeligt i Biblens både det gamle og nye testamente:
1. Salmernes Bog 104,15; Højsangen 7.
2. Esajas' Bog 25,6; 55,1 om profeternes forkyndelse.
3. Markusevangeliet 14,25 da Jesus sagde: „Jeg skal afgjort ikke mere drikke af vintræets frugt før den dag, da jeg drikker den ny i Guds rige.“
4. Johannesevangeliet kapitel 2 ved Jesus mirakel/under med vand, der festligt ved brylluppet i Kana blev til en god vin som et åbenbarende tegn.
5. Johannesevangeliet kapitel 15 i Jesus lignelse om ham selv, hvor han var ligesom vintræet.
6. Matthæusevangeliet 26,17-30 hos den sidste nadver til påskefrokosten for Jesus og hans disciple, som alle havde et fællesmåltid med brød og vin.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#29500 - 04/04/2020 13:17 Re: Lyser på vej [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1144

Kristne drikker, fordi de tror, ​​at der ikke er noget galt, når man drikker moderat alkoholiske drikkevarer. De støtter endda deres påstand gennem medicinsk forskning, at moderat drikke er godt for hjertet.

De støtter deres påstand ved at oplyse, at Jesus Kristus (PBUH = Fred være med ham) lavede gæret vin ved brylluppet i Kana; At han godkendte berusende drikkevarer i lignelsen om nye vinskind og gammel vin; At han indrømmede at have drukket vin i beskrivelsen af ​​sin livsstil (”spise og drikke”).

Og ved at indstille koppen til Herrens nadver beordrede han dets anvendelse indtil evigheden. I andre ord for de kristne danner Jesu (PBUH) eksempel og lære en tro og praksis. Logisk og rationelt, hvis vin var god for Jesus (PBUH), er det også godt for hans tilhængere.Brylluppet i Cana

Ifølge Bacchiocchi var vinen ”, der blev brugt i brylluppet i Cana, ufermenteret druesaft, og at jøderne på det tidspunkt vidste, hvordan de kunne konservere ufermenteret druesaft gennem året. Udtrykket "har drukket frit", siger han, "bruges i form af mætning. Det henviser ganske enkelt til den store mængde vin, der generelt konsumeres ved en fest, uden nogen henvisning til dens berusende virkning. ”


Sidste aftensmad

Kristne mener, at den vin, der blev brugt under Sidste aftensmad, var alkoholisk, fordi ordene "frugt af vin" fortolkes som gæret vin. For det andet antager de, at i løbet af påsken drikker jøder kun gæret vin.

Bacchiocchi (Ibid) siger, ”Fermenteret vin er ikke den naturlige frugt af vinstokken, men den unaturlige frugt af gæring og forfald. Den jødiske historiker Josephus, der var en samtid for apostlene, kalder eksplicit de tre drueklynger friskpresset i en kop af Faraos cupbearer "vinens frugt." Således blev udtrykket brugt til at betegne druens sød ufermenterede juice…. Kristus kunne næppe have befalet ”alle” af sine tilhængere gennem tiderne at drikke koppen, hvis den indeholdt alkoholholdig vin.


Der er nogle, til hvilke alkohol i enhver form er meget skadelig. Vi kan ikke forestille os, at Kristus bøjer over for at velsigne i taknemmelig bøn en kop, der indeholder alkoholisk vin, som Skriften advarer os om ikke at se på (Spr 23:31). Et berus, der beruset, er et forbandelsesmand og ikke ”velsignelsens kopp” (1 Kor 10:16); det er "dæmonenes kopp" og ikke "Herrens kopp" (1 Kor 10:21); det er en kop, der ikke passende kan symbolisere det uforklarlige og "dyrebare blod fra Kristus" (1 Peter 1: 18-19).

Dette giver os grund til at tro, at koppen, som han "velsignede" og gav sine disciple ikke indeholdt nogen "gæret ting", der er forbudt af Skriften. "
Top Svar Citer
annonce
Side 32 af 36 < 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 >


Seneste indlæg
hjertes og sjæls lykke i ramadanen
af ABC
31/03/2023 13:58
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
30/03/2023 13:12
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
30/03/2023 13:04
Kan man blive ven med Gud?
af ABC
27/03/2023 17:12
Så er der linet op...
af Gerth
27/03/2023 16:43
Nyheder fra DR
49-årig mand anholdt i drabssag fra Dra..
31/03/2023 14:49
Chatbotten ChatGPT begrænses i Italien
31/03/2023 14:23
Finanstilsynets direktør stopper i jobb..
31/03/2023 13:54
Danske forskere opdager fugle med nerveg..
31/03/2023 13:45
Wimbledon åbner for tennisspillere fra ..
31/03/2023 13:27
Nyheder fra Religion.dk