annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15453733
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2365629
Et andet syn 1975461
Jesu ord 1515118
Åndelig Føde 1445516
Galleri
Et lille udvalg
Hvem er online?
0 registrerede 265 gæster og 284 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 31 af 34 < 1 2 ... 29 30 31 32 33 34 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#29496 - 04/04/2020 00:16 Re: Lyser på vej [Re: Arne Thomsen]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436
Hvordan Paulus opfandt kristendommen og ødelagde Jesu religion!


Dette er, hvad Jesus sagde om ham, der vil ændre lovens bud:

”For i sandhed siger jeg jer, indtil himlen og jorden passerer, et enkelt iota eller et enkelt streg af brevet vil ikke vedtage loven, før alt er gennemført. Den, der overtræder et af disse mindste bud og lærer mennesker at gøre det, vil blive kaldt den mindste i himlenes rige; men den, der praktiserer dem og lærer dem, vil blive kaldt stor i himlenes rige. ”[Bibelen, Matteus 5: 18-19]



Det, der er mest forbløffende i de kristne bøger, er det bogstaverne fra Paulus af tarsus, som hver kristen sekt tager som et påskud for at adskille sig fra de andre og bekæmpe dem), og dette fordi disse breve indeholder modstridende ord. Jeg siger til kristne: disse breve er årsagen til afvigelsen af ​​Jesu sande religion og dette ved vidnesbyrd om selve bibelen.

Tal om gud

Paulus plejede at sige Lord Jesus Kristus og sagde, at tro er nok til at retfærdiggøre sig selv:

"vores Herre Jesus Kristus" se alle hans breve

Og Jesus siger, at dette ikke er vejen til at komme ind i himlenes rige:

"[Det var ikke] nogen, der sagde til mig: Herre, Herre, som skal komme ind i himlenes rige; men han, der gør min Faders vilje, der er i himlen. »[Bibelen, Mathieu 7:21]

Paulus prædikede i Jesu navn:

”I vores Herre Jesus Kristi navn, når I er samlet, [du] og min ånd med vores Herre Jesus Kristus kraft,” [Bibelen, I Korinter 5.4]

og Jesus siger, at mange vil prædike i hans navn, men han vil benægte dem på opstandelsens dag

"Mange vil sige til mig den dag: Herre, Herre, har vi ikke profeteret i dit navn? og har vi ikke kastet djævlene ud på dine vegne? og har vi ikke gjort mange vidunderlige værker i dit navn? Og så vil jeg erklære dem: Jeg har aldrig kendt dig; træk dig tilbage fra mig, du, der udøver misgerning. "[Bibelen, Mathieu 7: 22-23]





Jesus blev omskåret:

"Og da de otte dage var afsluttet for omskærelsen af ​​barnet, blev hans navn kaldt JESUS, ). [Bibelen, Lukas 2:21]

Paul afviser omskærelse:

”Se, jeg Paulus fortæller jer, at hvis du er omskåret, vil Kristus ikke tjene noget på dig” [Bibelen, Galaterne 5: 2]


Drik vin


Alkohol og homoseksualitet er forbudt i islam
Kristne drikker alkohol og udøver homoseksualitet


JESUS, fred være med ham, drak ikke vin
Du og dine sønner og dine børn vil ikke drikke vin , når du går ind i mødeteltet, : det vil være en evig lov blandt dine efterkommere,

Pauls første brev til Timothy


Luke
22.17
Og han tog en kop og takkede og sagde: Tag denne kop, og fordel den blandt eder;

Så Lukas ord lå som Paulus
Matthew, Mark, Luke, John og Paul mødte aldrig Jesus -

Hvordan Paul ikke finder noget problem med at lyve:

han tøver ikke med at skifte farve og højde:

”Og for jøderne blev jeg som en jøde, så jeg kunne vinde jøderne; for dem, der er under loven, som under loven, så jeg kan vinde dem, der er under loven; For dem, der er lovløse, ligesom [at være] lovløse, så jeg kan vinde dem, der er lovløse. ” [Bibelen, I Korinter 20:21]




for ham er løgnen lovlig:
Hvordan Paulus erklærer, at han aldrig modtog videnskab fra en af ​​Kristi apostle:

”Jeg forsikrer jer nu, brødre, at det evangelium, som er blevet forkynt af mig, ikke er i overensstemmelse med mennesker. For jeg modtog hverken det eller lærte det fra en mand, men gennem åbenbaringen af ​​Jesus Kristus. [Bibelen, Galaterne 1: 11-12] (ved at vide, at han aldrig så Jesus)


\\\\\\\\\\\\\\\\\\




Nogle kristne missionærer fortsætter med at kritisere ægteskabet med profeten Mohamad med Aisha (ra). Vi kan forklare dem, at denne form for ægteskab var helt legitim for det arabiske samfund i det 7. århundrede, men i dårlig tro fortsætter de med at dømme profeten (sws), arabisk mand i det 7. århundrede med en mentalitet i det 21. århundrede. !
:

Som vi lige har set, giftede sig små kristne og havde sex meget tidligt i århundreder, forhold, der ville blive straffet ved lov i dag. I Frankrig var det først revolutionen og bruddet med kristendommen, at aldersgrænsen steg til 13 år.

Hvis vi nu følger ræsonnementet fra nogle kristne islamofobe missionærer, skal vi overveje, at alle kristne var pedofile, og at Jesus og Paul er medskyldige af pedofili, da de ikke fordømmer denne praksis, der eksisterede i deres tid.

I virkeligheden er det, der skal huskes, at disse ægteskaber skal placeres i deres historiske kontekst. De tidlige kristnes mentalitet eller de gamle regimes mentalitet adskiller sig fra den mentalitet, vi har i dag, ligesom arabere i det 7. århundrede er forskellig fra vores vestlige mentalitet i det 21. århundrede. Det, der chokkerer os i dag som borgere i det 21. århundrede, var i andre tider legitime





- Romerne giftede sig og havde sex i en alder af 12 år og under, før de menstruerede, med mænd, der kunne være deres bedstefedre.

- Da ingen skrifter fra Det nye testamente fordømmer denne praksis, heller ikke Paulus, der gav anbefalinger om ægteskab og konjugalt liv, fortsatte de kristne med at følge disse skikke.

- Trentrådet, der blev indkaldt af pave Paul III i 1542, bekræfter ægteskabsalderen ved 12 år for piger.


Meningen med livet (spoken word) (danske tekster) [HD]

https://www.youtube.com/watch?v=n6puDpCHnqM&feature=emb_title


Paradiset kræver ofring

https://www.youtube.com/watch?v=avAt_cZMY74
Top Svar Citer
#29500 - 04/04/2020 13:17 Re: Lyser på vej [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436

Kristne drikker, fordi de tror, ​​at der ikke er noget galt, når man drikker moderat alkoholiske drikkevarer. De støtter endda deres påstand gennem medicinsk forskning, at moderat drikke er godt for hjertet.

De støtter deres påstand ved at oplyse, at Jesus Kristus (PBUH = Fred være med ham) lavede gæret vin ved brylluppet i Kana; At han godkendte berusende drikkevarer i lignelsen om nye vinskind og gammel vin; At han indrømmede at have drukket vin i beskrivelsen af ​​sin livsstil (”spise og drikke”).

Og ved at indstille koppen til Herrens nadver beordrede han dets anvendelse indtil evigheden. I andre ord for de kristne danner Jesu (PBUH) eksempel og lære en tro og praksis. Logisk og rationelt, hvis vin var god for Jesus (PBUH), er det også godt for hans tilhængere.



Brylluppet i Cana

Ifølge Bacchiocchi var vinen ”, der blev brugt i brylluppet i Cana, ufermenteret druesaft, og at jøderne på det tidspunkt vidste, hvordan de kunne konservere ufermenteret druesaft gennem året. Udtrykket "har drukket frit", siger han, "bruges i form af mætning. Det henviser ganske enkelt til den store mængde vin, der generelt konsumeres ved en fest, uden nogen henvisning til dens berusende virkning. ”


Sidste aftensmad

Kristne mener, at den vin, der blev brugt under Sidste aftensmad, var alkoholisk, fordi ordene "frugt af vin" fortolkes som gæret vin. For det andet antager de, at i løbet af påsken drikker jøder kun gæret vin.

Bacchiocchi (Ibid) siger, ”Fermenteret vin er ikke den naturlige frugt af vinstokken, men den unaturlige frugt af gæring og forfald. Den jødiske historiker Josephus, der var en samtid for apostlene, kalder eksplicit de tre drueklynger friskpresset i en kop af Faraos cupbearer "vinens frugt." Således blev udtrykket brugt til at betegne druens sød ufermenterede juice…. Kristus kunne næppe have befalet ”alle” af sine tilhængere gennem tiderne at drikke koppen, hvis den indeholdt alkoholholdig vin.


Der er nogle, til hvilke alkohol i enhver form er meget skadelig. Vi kan ikke forestille os, at Kristus bøjer over for at velsigne i taknemmelig bøn en kop, der indeholder alkoholisk vin, som Skriften advarer os om ikke at se på (Spr 23:31). Et berus, der beruset, er et forbandelsesmand og ikke ”velsignelsens kopp” (1 Kor 10:16); det er "dæmonenes kopp" og ikke "Herrens kopp" (1 Kor 10:21); det er en kop, der ikke passende kan symbolisere det uforklarlige og "dyrebare blod fra Kristus" (1 Peter 1: 18-19).

Dette giver os grund til at tro, at koppen, som han "velsignede" og gav sine disciple ikke indeholdt nogen "gæret ting", der er forbudt af Skriften. "
Top Svar Citer
#29501 - 04/04/2020 14:08 Re: Lyser på vej [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Jeg har altid undret mig over troende, ikke blot begrænset til dette lille rum, der partout ville forklare deres paradokser fra religioner med videnskabelig nøjagtighed. Kreationisme har nu aldrig bidraget til nogen fare for seriøs forskning indenfor videnskaber, hvad kreationismen derimod gør og har gjort, er at forkludre den troendes tænkemåde om naturen og sig selv som naturligt ophav, og det er jo en anden sag, der sagtens kan rettes op på.
For det meste er det bare morsomt at se få missionærer begrænse deres horisont til en billedbog der slet ikke udtrykker deres samtid, komisk blir det først, når de så forsøger at begrænse deres samtid til så mager en tankehorisont – og tilmed vredes over de forhindringer der oplever på vejen, når de kimer dørklokker. Festlighederne fortsætter:
http://www.verdidebatt.no/innlegg/11754083-id-og-dna-konsekvenser-for-religion

mvh
Simon
Top Svar Citer
#29519 - 06/04/2020 21:01 Re: Lyser på vej [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436
Ros til Gud, muslimen følger heldigvis Guds lære

Der er forskel mellem den sande lære om islam

Og mellem folks forskellige traditioner, skikker og kulturer

En sand muslim holder sig til islams lære

Og de vidunderlige principper og værdier i Den Hellige Koran

Profeten Muhammed skal være fred med ham

Talte om alle religiøse og materielle anliggender

Fordi islam
Forfatning og tilgang til livet

Ved at spise, sove og bede, tage et bad og foretage transaktioner mellem mennesker

Religion er ikke kun et ritual

Bed og gå derefter ud for at lyve og drikke alkohol og mangel på hygiejne og utroskab

Som andre religioner
de fleste kristne følger ikke engang deres egen tro, de bærer det bare som en slags "navn" på deres ID-kort eller på deres facebook-status

at blive muslim, betyder at ”give efter for GUD og ære og adlyde

Der er mange mennesker, efter Allahs nåde, som har konverteret til Islam

De forlod alkohol, spil, usury og stoffer

Men før de konverterede til islam, kunne de ikke forlade alle disse ting

Læger kunne ikke helbrede deres afhængighed, fordi de vendte tilbage til afhængighed hver gang
Fængsler kunne ikke holde dem væk fra narkotika

Og alle de andre religioner eller systemer kunne ikke hjælpe dem

Islam er ved Guds nåde en måde at beskytte og

beskytte disse mennesker mod dårlige ting
Der er mange eksempler på konvertitter til islam, familie og venner i samfundet
Du vil blive overrasket over at ændre deres opførsel til det bedre

Islamisk religion er virkelig den rigtige religion
\\\\\\\\\\\\\\






Alle profeterne drak ikke alkohol
Fordi Gud sender profeter forpligtet til at lære mennesker retfærdighed

Islam beordrer ikke at dræbe mennesker. Islam er en religion af barmhjertighed og sandhed
Islam henviser kun til løgnere, der har ødelagt den sande religion
Og de ændrede Guds ord

Profeten Jesus drak ikke vin og beordrede sit folk til ikke at blive beruset, men mange af hans folk kunne ikke hjælpe det og blev beruset, du har brug for en masse disciplin for ikke at blive beruset,gøre en masse tåbelige ting, der nogle gange kan ende dit liv eller en anden.

Alkohol, vin, øl er så vanedannende, og der er mennesker, der bruger dem til at løbe væk fra virkeligheden, de ville være triste,
, indtil de bliver beruset og begynde at handle som små forkælet børn.
Top Svar Citer
#29520 - 06/04/2020 21:43 Re: Lyser på vej [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436

I begyndelsen af åbenbaringerne fik muslimerne besked på, at de skulle bede i retningen af Jerusalem - denne bederetning blev kaldt "qiblah" på arabisk. Det var først efter, at Profeten (Guds fred med ham) og hans tilhængere var emigreret til Medina, at bederetningen i en åbenbaring blev ændret til at være i retning af Kabaaen, som står i Mekka.

Denne ændring gjorde jøderne i Medina vrede, da de havde troet, at Profeten (Guds fred med ham) var en jødisk profet. Fjendtlighederne derefter gjorde, at fredsaftalen mellem jøderne og muslimerne i Medina gik i vasken. Jøderne tabte og forlod Medina.

Mange islamiske lærde forklarer ændringen af qiblah sådan, at Jerusalem var symbolet på nogle af Allahs første åbenbaringer og Mekka stedet, hvor starten af de sidste åbenbaringer fandt sted.

Ændringen af qiblah er åbenbaret i Koranens andet kapitel Surat al-Baqarah vers 142-144.

I Medina modtog Profeten (Guds fred med ham) denne åbenbaring om at ændre bederetningen. Han sendte budbringere ud til sine venner, der var i gang med at forrette bøn i Bani Salamah-moskeen 5 km udenfor Medina. Da de hørte nyheden om den ændrede bederetning, skiftede de deres qiblah med det samme midt under bønnen.

Moskeen hedder derfor i dag Masjid al-Qiblahtain (De to bederetningers moske). Moskeen er en af de ældste i verden og har som den eneste moske to mihrab (bede-retning-nicher) i væggen. Den har også to minareter
Top Svar Citer
annonce
Side 31 af 34 < 1 2 ... 29 30 31 32 33 34 >


Seneste indlæg
Små mennesker...
af ABC
19/03/2024 10:44
ABC-spam
af Arne Thomsen
19/03/2024 00:31
Snyder religionerne?
af Arne Thomsen
18/03/2024 22:20
Ramadan-måneden
af ABC
16/03/2024 12:02
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
11/03/2024 09:54
Nyheder fra DR
Er det din kænguru? Politiet efterlyser..
19/03/2024 10:24
Københavns Politi lukker Pusher Street ..
19/03/2024 09:56
Kæmpesommerhuse på Lolland skaber beky..
19/03/2024 09:41
Skraldemænd i Hvidovre har fortsat nedl..
19/03/2024 09:39
Lamin skal åbne Orange Scene i år
19/03/2024 09:36
Nyheder fra Religion.dk