annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 3484198
Et andet syn 1125139
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 851055
Jesu ord 775085
Spirituel omsorg 749342
Galleri
Kirkebø
Hvem er online?
0 registrerede 138 gæster og 19 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 5 < 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#18612 - 11/10/2014 14:53 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

As we see it, somo, you are nothing but a pig, lying about islam and trying to hide the fact, that islam is the most murderous religion in the world, whose aim is to surpress all people of the world. Everything you say about islam is a lie, and you yourself deserve to have your head cut off by one of your fellow militant islamists.

The quoran is nothing but a fraud. There is no Allah, and unfortunately there is also no hell. I wish there were, because then you would burn there forever due to your violent religion and your lies.

Denmark was a peaceful country until the militant muslims moved here to become parasites on our society, but hopefully all militant muslims eventually will kill each other so that the world can be a good place to live for all people.

You are a sick person. syg
Top Svar Citer
#18617 - 11/10/2014 16:33 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
and if you double the amounts, you have the statistic figures for the islamic world, are you blind or can´t you hear and see what is going on in your own satanic world??
More than 50% of the crimes you wrote about has muslims involved
they are the real problem.
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#18648 - 14/10/2014 10:34 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 615
Muslimske værdier gør Alkohol Unødvendig

Islam indgød familiemæssige værdier og gav sikkerhed til folket. Således med islam, er der ikke længere et "behov" for at drikke for at lindre utilfredshed og stress ved at glide ind i en fantasiverden. En amerikansk konvertit til islam, der bruges til at drikke før i sin præ-muslimske dage, kommentarer, "Jeg tror, ​​at det at være muslim har gjort mig leve op til en masse ting, der er smertefuldt, men ved at arbejde dem ud Jeg føler mig meget mindre nødt til at køre væk fra mine problemer, og alkohol er dybest set den bedste måde til at løbe væk fra problemer. "

Frygten for Gud hjælper muslimer holde sig væk fra, ikke kun alkohol, men alle andre onder, der er forbudt af Koranen, såsom utroskab, misbrug af kvinder og børn, og hasardspil. Gruppepres (broderskab) hjælper også muslimer afholde sig fra disse synder.

Forsøg på at afskaffe alkohol i Amerika (i forbudstiden) og narkotika ("Krigen mod narkotika"), var ikke en succes, fordi de faktorer, der forårsager folk i Amerika til at drikke og tage stoffer ikke er blevet elimineret.

Hvad tvinger folk til at drikke? En lang række faktorer, herunder personer, hvis job bringe dem i kontakt med alkohol, eller som befinder sig i sociale sammenhænge, hvor alkohol er til rådighed, eller endda "skubbes" på dem. Også, at kunne tillade sig den luksus at bruge penge på alkohol og have fritid til at drikke det, samt at blive forført af annoncer, der allure en person til at tro, at drikke alkohol er en måde at have en god tid, eller synes sexet , rige, magtfulde og kosmopolitisk. Endelig eksemplet fra andre drikker, kan normalt venner eller familie lokke en person til at tro, at det er okay at drikke. Alkoholikere (folk afhængige af overdreven indtagelse af alkohol) har en tendens til at ville øjeblikkelig tilfredsstillelse og er afhængige af denne verdensfjern fornøjelse. De behøver ikke en tendens til at bekymre sig om de langsigtede konsekvenser.

Sælgere af khamr i Medina fik rigelig advarsel om, at de skulle finde en anden handel, så ændringen væk fra en alkohol-laden økonomi var gradvis og ikke forstyrrende. I dag i Amerika, en stor del af økonomien kredser om alkohol industrien. Regeringen, for eksempel, indsamler en heftig sum penge fra afgifter på alkohol. Tror du, at den amerikanske regering i dag, kan være seriøst ønsker at slippe af alkohol? Virksomheder, der producerer alkohol fortsat bruge storladent på annoncer og tv-reklamer, og derefter donere en del af deres fortjeneste at "hjælpe" nogle af de mennesker, hvis liv er blevet ødelagt af forbruget af deres produkt.

En praktiserende muslim vil ikke røre alkohol ud af frygt for Gud. De, der gør normalt føler meget skyld på at bryde en Koran-påbud. Mange drikker vil ophøre denne aktivitet under ramadanen. Nogle gange, alkoholikere, befinder sig således ændres ved oplevelsen af ​​Hajj (pilgrimsrejse), at de aldrig drikke igen.

I en sand islamisk stat, en person er ikke sandsynligt, at nogensinde nå det punkt af fysisk afhængighed af alkohol. Venner, vil familie og naboer ikke bare kigge væk, mens en person ødelægger sig selv og sin familie. Muslimer formodes at være meget involveret i at korrigere uretfærdigheder, som de ser. Islam er en meget community-orienterede tro. Der er ikke plads til en person at gøre, hvad han ønsker at gøre, hvis det gør ondt andre. Og ved at såre dig selv ved at drikke, du uforvarende såre andre.

For meget skyld om at drikke alkohol kan gøre en person føler sig så dårligt, at han eller hun drikker bare for at kvæle skyld. For at afbalancere følelser af skyld, muslimer skal huske barmhjertighed og tilgivelse fra Allah.

"Og dem, der efter at have gjort noget at skamme sig over, eller forurettet deres egen sjæl, inderligt bringe Allah til at tænke på, og bede om tilgivelse for deres synder, --- og hvem kan tilgive synder undtagen Allah? "(3: 135)
Moderne metoder til at kurere alkoholikere har ikke været meget vellykket; mange vil relatere til at drikke igen. Blandt de nye metoder til "behandle" alkoholikere indsprøjtningen drinker med et lægemiddel som apomorfin, hvilket gør offeret føler sig syge og kaste op, så snart drikken er taget. Dette gøres gentagne gange over flere uger, så drikker lærer at associere drikke med kvalme og opkastning. Midlertidig lammelse via scoline indsprøjtning og elektriske stød er andre teknikker vestlige læger bruger til at forsøge at få tunge drikker til at holde op.
Perspektivet i islam og kristendom

Ordsprogene 31: 6-7

Genesis 9: 21-22 "" Og han drak af vinen, og var beruset; og han blev afsløret i sit telt. Og Ham, far til Kana'an, så nøgenhed hans far, og fortalte sine Brødre det. ""

Genesis 9:24 "" Og Noa vågnede af sin vin, og vidste, hvad hans yngste søn havde gjort mod ham. ""

Genesis 19:32 "" Kom, lad os give vor Fader Vin at drikke og ligge hos ham, så vi kan bevare frø af vores far. ""

Numbers 06:20 "" Og Præsten skal udføre Svingningen dermed for bølge HERRENs Åsyn: det er helligt for Præsten, med bølge bryst og hive skulder:. Og efter at nasiræere kan drikke vin ""

Numbers 28: 7 "" Og drikoffer skal være den fjerde del af en Hin for et lam: i den hellige sted skal du lade den stærke vin skal hældes HERREN til Drikoffer. ""


http://www.youtube.com/watch?v=uX7r7ytqlDA
Top Svar Citer
#18679 - 18/10/2014 10:33 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 615
I Australien, et land med en befolkning på omkring 20 millioner, omkring 3000 mennesker dør hvert år af alkoholmisbrug, mens 65.000 andre er indlagt. Undersøgelser har konsekvent vist en sammenhæng mellem druk og hjerneskade og omkring 2500 australiere behandles årligt for alkoholrelaterede hjerneskader. Forskning i Det Forenede Kongerige viser, at 6%


kræftdødsfald er relateret til alkoholmisbrug og Harvard Center for Cancer Prevention siger, at drikke øger risikoen for mange kræftformer. Alkohol anses for meget kræftfremkaldende, øger risikoen for mund, svælg, strube, spiserør, lever og brystkræft. Indtagelse af alkohol under graviditeten kan føre til føtalt alkoholsyndrom, hvilket får barnet til at være lille ved fødslen, har nogle facial misdannelser, små øjne åbninger, svømmehud eller endda manglende fingre eller tæer, orgel deformiteter, indlæringsvanskeligheder, mental retardering og meget mere.

Forskere i Australien har også vurderet, at 47% af alle dem, der begår voldelige forbrydelser, og 43% af alle ofre for disse forbrydelser, blev drukket forud for arrangementet. Alkohol er ansvarlig for 44% af brand skader, 34% af fald og drukneulykker, 30% af bilulykker, 16% af børnemisbrug tilfælde og 7% af arbejdsulykker. Selvom det er klart, at alkohol er ansvarlig

for mange onder det er lovligt, og endda opmuntret i de fleste samfund. I muslimske lande, hvor alkohol er forbudt mange mennesker stadig har svært ved at modstå fristelsen og blive offer for den sygdom, der er alkoholisme. Forbløffende selv i lyset af en sådan overraskende beviser mod alkohol, mennesker over hele kloden fortsætter med at indtage alkohol i stadigt stigende mængder

http://www.youtube.com/watch?v=b7rzIpYxX1s

http://www.youtube.com/watch?v=XvIDqgyK8fw
Top Svar Citer
#18681 - 18/10/2014 12:46 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
De samme misdannelser ser du tit hos muslimske børn, idet mange muslimer bliver giftet med slægtninge kusiner-fætre, så indavlen giver sig udslag i netop misdannelser, så det er noget at man burde tage ved lære af.

Og hvad angår vin var der vistnok en Jesus der lavede vand til vin, rigtigt meget vistnok,hvis man ellers kan tro på skrønerne.


Redigeret af treram (18/10/2014 12:50)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 5 < 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Arne Thomsen
25/03/2019 22:14
Rizq af Allah og Zakat
af ABC
25/03/2019 20:56
Reinkarnation og andre ting...
af ABC
25/03/2019 20:10
Mellemrummet
af Simon
25/03/2019 08:06
MYSTISK IDENTITET
af Gerth
24/03/2019 23:55
Nyheder fra DR
USA fordømmer den voksende antisemitism..
26/03/2019 03:32
Venezuelas regering betegner nyt strømn..
26/03/2019 01:39
Trump-modstander er blevet anholdt i New..
26/03/2019 01:07
Parlamentet kan tage brexit-magt fra May..
26/03/2019 00:03
Lægemangel eksploderet i Venstres reger..
25/03/2019 22:43
Nyheder fra Religion.dk
Buddhist: Buddha er imod social kontrol
21/03/2019 08:32
Festligt forårsjævndøgn over hele ver..
20/03/2019 09:20
Forfatter: Ligestillingens rødder er gu..
20/03/2019 06:00
Newroz-myten om frihedskæmperen Kawa
19/03/2019 13:42
Lektor: Justin Bieber tror på Gud. Hans..
19/03/2019 11:05