annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 6211190
Et andet syn 1348448
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1225529
Jesu ord 956335
Spirituel omsorg 855372
Galleri
Kunsten at være stille.
Hvem er online?
1 registreret Hanskrist 85 gæster og 19 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#18583 - 05/10/2014 10:35 Please stop
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 765
Allah says (Ye who believe intoxicants and gambling, (dedication of) stones, and (divination by) arrows, are an abomination, of Satan's handiwork: eschew such (abomination), that ye may prosper.

- Satan's plan is (but) to excite enmity and hatred between you, with intoxicants and gambling, and hinder you from the remembrance of God, and from prayer: will ye not then abstain?) 90-91].

Allah
forbød om at drikke vin

profeten Muhammed, fred være med ham forbød drikke vin
selv små mængder, bekræftes dette af de vers og hadith af et tusind og 400 år

Men nogle læger påstod, at lidt vin kan være en kur og helbrede, og nogle har hævdet, at en smule af det animerer Fouad, hvad siger den nyeste undersøgelse om emnet vin?

I en undersøgelse foretaget af Dr. Sarah Lewis af Institut for Social Medicin, University of Bristol fundet en stærk sammenhæng mellem alkoholforbrug og mellem højt blodtryk, og sagde, at drikke alkohol påvirker blodtrykket meget mere, end vi troede tidligere. Har foretaget en undersøgelse af et specifikt segment af mennesker, der lider af deres krop 's manglende evne til at fjerne virkningerne af alkohol efter at have spist. Men det betyder ikke, at skaden er begrænset til disse, men hver dag afslører en nye videnskabsfolk om de skader alkohol.

Antallet af forskere bekræftede, at en mand, selv hvis man spiser en lille mængde vin det negativt vil påvirke sundheden og gradvis føre til en stigning i blodtrykket, der forårsager pludselige død sin ejer, hvis ikke slippe af med den endelige alkoholmisbrug .

Dr. Sarah siger:

Denne undersøgelse viser, at forbruget af alkohol kan øge blodtrykket til en meget stor grænse mere, end vi troede, og selv hvis en person drikker alkohol i små mængder.

Og bekræfter forskerne, at
hvis en person drikke vin, selv en lille mængde af det og derefter lade det forblive i hans krop, er mængden af ​​alkohol ikke forsvinder først efter snesevis af dage, angav ikke forskerne nøjagtigt, hvor meget rester af alkohol i humane celler efter at have spist , og der er ingen præcise undersøgelser om det, men profeten ham og fortalte os, at den, der drikker ikke accepterer hans bøn Gud 40 dage! ! ! Ære være Gud! Hvis den Hellige Profet vil have os til at være hver eneste celle i vores krop ren, ren,

forskning har vist medicinsk gennemført på søvn, hjernen er udstedt bølger langsom under søvn rettigheder, og disse bølger bidrager til produktionen og frigivelsen af væksthormon er vigtigt for mennesker, har forskere fundet noget overraskende er, at en mand har spist beløb, selv om et par stykker molekyler af vin, vin rejser gennem blod til hjernen og forblive i lange perioder af tid og arbejde for at forvirre hjernen ikke er i stand til at lancere elektromagnetiske bølger under søvn og dermed produktionen af ​​væksthormon afhænger ikke i stand til at få til at sove naturligt.

Forskerne kommer i dag til den samme tale og med tillid: Selv lille mængde skade på mennesker og helst permanent forladt! ! ! Det er videnskab altid kommer til at bære vidnesbyrd om sandheden af ​​denne sande religion, og at profeten Muhammed, fred være med ham, da han forbød drikke vin eller noget berusende

Vi siger til dem, der misbruger til

profeten Muhammed, fred være med ham
hvad de ikke-muslimer sige læse og tænke over det, hvis du følger den videnskabelige metode af tænkning er, at få dette resultat ....

Du har måske hørt om bogen, skrev en forsker fra Vesten om "hundrede mest indflydelsesrige mennesker i historien," De 100: en rangordning af de mest indflydelsesrige personer i historien, og hvad jeg har bemærket er, at denne klassifikation selv overraskede forfatter, før alle andre!

Denne forfatter har at holde sig væk stor indsats fra denne klassificering, lavet, og især, fordi billedet af islam er blevet fordrejet i Vesten dårligt, og fordi det kunne skade bogen, men han var i stand til at undslippe denne sandhed, at Muhammed "fred og velsignelser Allah på ham var den mest indflydelsesrige mand "i menneskehedens historie er!

Michael H. Hart, forfatter til bogen siger:

Kære læsere, kan de spekulerer på, hvorfor jeg har navnet "Muhammed" er placeret på toppen af ​​listen i denne bog, men der er tvingende argumenter for, at Muhammed er den eneste mand, der lykkedes på begge niveauer, religiøse og verdslige er. Indflydelsen af ​​Muhammads stadig som strak trods passage af 14 århundreder, og Muhammed er den eneste politiske leder, der har formået at skabe en suveræn, som var meget religiøs og videnskabelig succes, så han fortjener den mest indflydelsesrige person i historien til at være:

Det er denne enestående kombination af verdslig og religiøs indflydelse, som jeg føler giver Muhammed skal betragtes som den mest indflydelsesrige eneste figur i menneskehedens historie.
og sige til mine brødre og søstre i Gud være med dig! Denne
profet værd os at offentliggøre hans mirakel at kende hele verden er vores profet, og hvad der er vores religion? ! Jeg vil derfor bede dig om at offentliggøre mirakler Den Hellige Profet,
http://www.youtube.com/watch?v=RE9Oj_UQQuI

http://www.youtube.com/watch?v=9gIIgL9alTY
Top Svar Citer
#18586 - 05/10/2014 15:20 Re: Please stop [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”at drikke alkohol påvirker blodtrykket meget mere, end vi troede tidligere.”

- Hvornår var det? Det har man da vidst i masser af år.

”Antallet af forskere bekræftede, at en mand, selv hvis man spiser en lille mængde vin det negativt vil påvirke sundheden og gradvis føre til en stigning i blodtrykket, der forårsager pludselige død sin ejer, hvis ikke slippe af med den endelige alkoholmisbrug.”

- Det er fuldt ud fornuftigt at drikke et par gl. vin hver dag, som modvirkning til arteriosklerose m.m. Det er i sidste ende nok mere kvaliteten af al den forarbejdede mad vi konsumerer, der plasker arterier til med fedt med en på sigt dårlig indflydelse på vores helse. Fx burde der sikkert være 60% færre pizzeriaer og i stedet flere folkekøkkener, med sund mad og hvor folk naturligvis kunne få sig en øl og evt. et gl. brændevin til maden, hvis det var et ønske, hvilket bare sætter lidt skub i den blodfyldte mave efter indtagelsen.

Du selv burde fremfor dine korstog her, se lidt mere alvorligt på de skadevirkninger din religion har haft på dit liv, i perspektiv se, hvor ødelæggende den har været for din evne til at se tingene i proportion. Jeg skal nemlig sige dig, vi andre lægger mærke til det, men vi er jo også lidt på afstand ,)

Er du stadig fortaler for at mure kvinder inde i, ja omskære dem, for dermed at forandre deres kroppe til islamiske fødemaskiner, som var de et produkt af en overtro du o.a. fanatiske troende ikke under dem frigørelse fra?

Ak ja, alle disse fanatiske mennesker vi efterhånden har gående rundt; forstår du, ét er selv at indrette sit liv efter et middelalderligt verdensbillede, noget andet er at påtvinge andre mennesker det – en etisk distinktion, du burde undersøge nærmere ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (05/10/2014 15:22)
Top Svar Citer
#18588 - 06/10/2014 04:03 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Her lidt, temmelig mange af os finder temmelig skræmmende, særlig de af os der er vokset op i et land med rimelig fred og ro overalt, længe før indvandringen tog fart og blev en belastning med en kolossal kriminalitet som følge, og hvordan skal det ende – stikker mon de politikere der sørgede for at disse tilstande blev en realitet, bare halen mellem benene og forlader skuden, så andre kan leve videre med deres ”politiske karriere”?

http://www.mx.dk/nyheder/kobenhavn/story/29581781

mvh
Simon
Top Svar Citer
#18610 - 11/10/2014 10:17 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 765
Den korrekte holdning er, at omskæring er obligatorisk for mænd, og at det er et af symbolerne på islam, og at omskæring af kvinder er mustahabb men ikke obligatorisk.

At der er nogle kvinder og piger

De har en stor klitoris og lidt høj

I så fald kræver omskæring

\\\\\


Hvor kommer den vestlige kvinde stå i omfanget af menneskeheden og som repræsenterer hende?
Er de repræsenteret ved de kunstige damer i Hollywood, der vises på tv-skærme, der er undertrykt af den massive arbejdsbyrde og af mænd?

Ved sammenligning af to forskellige kulturer, kan en reel undersøgelse foretages med henblik på at sammenligne mellem de faktiske forhold i de to kulturer, og dermed nå frem til en praktisk svar (og ikke blot en informativ én), hvilke af de to er mere ærefuld og civiliseret?
I et medie, der er kontrolleret af korrupte mennesker er kvinder, der bekender sig til Hijab betragtes som et klart bevis for hendes ydmyghed, tilbageståenhed nedbrydning, uvidenhed ... etc. På den anden side, at handle med kvinders kroppe er aldrig blevet betragtet som sådan ... !!


Vi forsøger at hævde, at situationen for muslimske eller arabiske kvinde er i det højeste niveau af perfektion og udvikling. Derudover mener vi ikke, at humongous stress hun står over for, skyldes at hun er en kvinde, men det er snarere en del af, hvad mænd ansigt, som alle kommer som en naturlig følge af nationen undertrykt, tyranniseret og tvunget til at følge andre kulturer.
Når vi tackle situationen og status for den vestlige kvinde, vil vi gøre det fra en indvendig se, og vi vil lade de pågældende gør det taler, og lad tal og statistikker informere om virkeligheden.
Vi vil rejse en reel dialog mellem to civilisationer, ikke kun en metodisk eller ideologisk, men en ægte sammenligning mellem de to virkeligheder. Det emne, vi valgte at starte med og adresse er; "Vold mod kvinder i Vesten".
Vi skal bemærke, at en sådan vold, der går ud over menneskelige begrænsninger og dimensioner, der ikke udøves af analfabeter, der bor på landet eller andet sted, og heller ikke i de fattigste områder. Omvendt er et sådant

misbrug praktiseres af smarte mænd som dem, der optræder i Hollywood, der i nogle tilfælde veluddannede med høj social status. Det udøves mod svage kvinder, uanset hvor fint de kan synes at være ... efter at vende tilbage til deres hjem; de bliver intet mere end slaver under påvirkning af vipperne af ydmyghed og vold.
Vi vil begrænse vores snak til vold mod kvinder i vest, og vi vil vise med tal, at den ydmyget kvinde er ikke den, der bor i Afghanistan og bærer hendes ansigt dækning. Vi vil illustrere, at en sådan kvinde er ikke den ene fra den arabiske halvø, der er faktisk godt beskyttet og æret i et samfund, der kræver hendes respekt. Fast nedbrydes og vulgaritet er det, der gør en kvinde billig merchandise ligesom enhver anden handelsvare, og gjorde hende udsat for angreb og alle typer af undertrykkelse og uretfærdighed.
De Forenede Stater:


Vold i alle dens former, har ramt de svageste medlem af familien, nemlig kvinder og børn. Ting som, hemmeligholdelse, ingen tilstrækkelig dokumentation, og juridiske og sociale barrierer gør det vanskeligt at opnå meget præcise data om vold mod kvinder, der er i henhold til de sociale lærde, er den mindste form for kriminalitet, der bliver rapporteret.
Ironisk nok, de fleste af de foreliggende oplysninger om vold mod kvinder er indsamlet fra små statistikker gjort her og der, som giver et hurtigt overblik for noget så vigtigt som dette internationale fænomen. Sådanne oplysninger kan ikke bruges til at give præcise indikatorer til niveauet for vold og misbrug praktiseret af kvinder, men det sikkert præciserer, at vold og misbrug på boliger er et udbredt fænomen, og at kvinden er offer i de fleste tilfælde.


• I 1980 blev en statistik udført af Appleton, som omfattede 620 amerikanske damer viste, at 35% af dem var genstand for fysisk mand misbrug mindst én gang. I 1981 Chtraws udtryk for, at mand misbrug svinger mellem 50-60% i USA. På den anden side, i 1982, blev den procentdel skønnes at være 21% af Russell, mens Baglo anslås det at ligge mellem 25-30%.
• I 1984 er baseret på hendes forskning, Walker påpegede, at amerikanske kvinder er godt med erfaring i fysisk misbrug, og at 41% af kvinderne har oplevet fysisk vold af deres mødre og 44% af deres fædre. 44% af dem var vidne ulykker for fysisk vold af deres fædre på deres mødre.


• To tusinde 928 mennesker blev dræbt i 1985 af en af ​​deres familiemedlemmer, og hvis kun overveje det drejer sig om kvinder, ser vi, at to tredjedele af dem blev dræbt af deres mænd eller kærester. Så igen, i 1984, blev 20% af alle kvinder dræbt af deres mænd og 10% af deres kærester.
• Statistikker viser, at tre ud af fire kvinder var udsat for misbrug; 9% blev udført af ex-mænd, 35% af kærester og 32% af ex-kærester.
• En anden statistik, der studerede den procentdel af angriberne bekræftet, at ex-mænd eller adskilte ægtemænd begået 79% af angrebene, mens ægtemænd begået 21% af angrebene.
• Statistik viste, at den mest almindelige årsag til fysisk skade for kvinder (og i nogle tilfælde den eneste årsag) var deres kærester. Det var højere i antal end skader forårsaget af bilulykker, røverier og voldtægt alle akkumuleret.
• Ifølge en undersøgelse, en ud af hver fire kvinder, der søger lægehjælp ved en familie læge, rapporterer, at de fysisk mishandlet af deres kærester. 37% af disse kvinder rapporterede, at de næppe overvandt dem bliver seksuelt misbrugt i deres barndom, og 29% rapporterede, at de blev seksuelt misbrugt, når de nåede puberteten. Også kvinder, der var genstand for et sådant misbrug oplevet depression mere end kvinder, der ikke gjorde.


• Resultater af et spørgeskema, som blev udført på seks Tusinde amerikanske familier viste, at 50% af mændene løbende misbruger deres koner og børn fysisk.
• Børn, der har været udsat for fysisk vold fra deres fædre som regel vokse op til at være voldelige mennesker med deres hustruer og misbrug af dem tre gange mere end andre mænd, der ikke oplever misbrug fra deres fædre i barndommen. Derudover børn, hvis fædre var meget barsk og misbrug er tusind gange større sandsynlighed for at være misbrug til deres koner.


• Mere end tre millioner børn er truet af forældrenes misbrug per år.
• En million kvinder om året lider blive offer for misbrug af et familiemedlem, der ikke når omfanget af døden; denne statistik er en af ​​de mest moderate dem.
• Fire millioner amerikanske kvinder et års erfaring livstruende misbrug af deres kærester. Endvidere er det en ud af hver tredje vokset op kvinder står fysisk misbrug fra deres kærester mindst én gang.
• I 1993 557 mænd blev arresteret for deres misbrug til kvinder.
• I 1994 blev 21% af de fysiske misbrug sager mod kvinder gjort slægtninge, mens kun 4% af angrebet sager mod mænd blev udført af kvindelige slægtninge.
• 90-95% af ofrene for vold i hjemmet var kvinder.
• Børn, der bor i boliger var mand og kone angreb hinanden er underlagt fysisk misbrug femtenhundrede gange mere end andre børn.

• 40-60% af de mænd, der mishandler deres koner fysisk misbruger deres børn.
• I en af ​​undersøgelserne gjort, 27% ​​af mordsager inde i samme familie var børn.
• 90% af børn, der bliver dræbt, før en alder af ti blev dræbt som følge af en familie tvist, og 56% af dem var yngre end to år.
• I 1994 243.000 af dem, der modtog medicinsk behandling i "Emergency Room" blev behandlet for skader som følge af fysiske overgreb udført af en slægtning, og forholdet mellem mænd til kvinder i dette nummer var 1: 9.
• Der er mindst fire millioner rapporter om vold mod kvinder årligt, og omkring 20% af dem skete i huset.
• I 1991 blev mere end halvfems kvinder dræbt ugentlig; ni ud af ti blev dræbt af en mand.
• I omkring 30% af familiens sager om vold våben blev anvendt.
• 95% af familiens sager om vold var angreb fra mænd på kvinder.

http://www.youtube.com/watch?v=uX7r7ytqlDA

http://www.youtube.com/watch?v=9gIIgL9alTY
Top Svar Citer
#18611 - 11/10/2014 10:22 Re: Yes, please stop! - thanks.. [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 765
Jesus Kristus, fred være med ham

Fandt du ikke drikker vin aldrig i sit liv

Betydningen af ​​denne tale er meget farligt
Dette bekræfter kristne væk for de handlinger og ord Jesus Kristus, fred være med ham

Hvem kan garantere, at vi lever i morgen?


CCTV udgivet af beruset kvinde falder ind under toget youtube
http://www.youtube.com/watch?v=_hBsQQvFYl8
Islam hæve værdien af ​​de mennesker

Og holdt det fra ødelæggelse
se
Som et resultat af misbrug og drikke

vin-medføre tab af koncentration, tab af bevidsthed
Enhver person kan begå mord, røveri og voldtægt
Det er forfærdeligt


Tak Gud for den velsignelse af islam

Fortalt af Aisha: Allahs Apostel blev spurgt om Al-Bit. Han sagde: "Alle drikkevarer, der beruse er ulovlige (at drikke.)
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
Konfucianisme
af Gerth
27/01/2021 04:31
Adam og Eva
af ABC
25/01/2021 16:43
Panteisme
af Gerth
18/01/2021 22:30
BibleProject
af ABC
12/01/2021 13:14
Lyset - et forum for spirituelle mennesker...
af Gerth
05/01/2021 03:09
Nyheder fra DR
Otte inaktive timer på hjemmekontoret? ..
27/01/2021 13:52
Brostrøm skælder ud: De sparsomme vacc..
27/01/2021 13:47
Shahs 'hemmelige' håndlanger afsløret:..
27/01/2021 13:45
Oscar-vindende mesterinstruktør er tilb..
27/01/2021 13:41
Advarsel fra Apple: Hold ikke din iPhone..
27/01/2021 13:40
Nyheder fra Religion.dk
Verdens største pilgrimsfærd gennemfø..
27/01/2021 05:50
Tidslinje: Videnskabsteoretiske idéer g..
19/01/2021 10:25
Fremtidens folkekirke kan risikere kun a..
18/01/2021 06:00
Selvudnævnte profeter spåede en valgse..
18/01/2021 06:00
Forfatter i ny bog: Det er ikke Koranen,..
12/01/2021 11:31