annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15660879
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380393
Et andet syn 1989734
Jesu ord 1522509
Åndelig Føde 1515643
Galleri
Tålmodighed belønnes.
Hvem er online?
0 registrerede 373 gæster og 31 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 8 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#17930 - 07/07/2014 10:40 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456
Der er andre specielle funktioner i ramadanen.
De sidste ti nætter
1. “Indeed we have revealed it (the Quran) in the Honored Night.
2. And what will explain to you what the Honored Night is?
3. The Honored Night is better than a thousand months.
4. In it, the angels descend as well as the Spirit (Gabriel) by the permission of their Lord, with all types of decrees.
5. ‘Peace’ it is until the rising of dawn.” (Quran:97:1-5)

Det var Ramadan, hvori Koranen blev åbenbaret fra himlen til Jorden. Mere specifikt var det en af ​​de sidste ti nætter i denne velsignede måned. Profeten sagde:
"Søg det hædret Night i de sidste ti." (Sahih Al-Bukhari)
På den nat, tilbedelse og gode gerninger er bedre end at udføre dem i tusind måneder, som nævnt i ovenstående vers. Profeten vil således øge sin tilbedelse ved opholder sig vågen hele natten i tilbedelse.


"Da han kom ind i [sidste] ti [nætter] Ramadan ville Profeten 'opdateringspakke ærmerne" og give liv til hele natten, og vække hans familie. "(Sahih Al-Bukhari)
Muslimer i Ramadan søge denne hædret Night, så de kan gives en stigning i belønning. Muslimer tilbringe hele natten i tilbedelse, at bede den taraweeh bøn til at læse Koranen, bønfaldende til Gud og bede ekstra frivillige bønner. I løbet af disse nætter, der er endnu en ekstra

menighedens bøn afholdt i moskeerne, der varer cirka en time og en halv til to timer indtil tidspunktet for den predawn måltid. Nights er i live med tilbedelse, og folk for disse ti nætter forbruge alle bestræbelser i at gøre det, Søger at de kan have brugt hædret Night i tilbedelsen af ​​Gud. Profeten sagde:
"Hvem stod i bøn i hædret Night, tro på Gud og håbet om hans belønning, vil alle hans tidligere synder blive tilgivet." (Sahih Al-Bukhari)
Ramadan er en måned af tilgivelse, og folk håber, at de vil folk fra dem, der er reddet fra brand:
"Gud vælger som vil blive frelst fra den Brand (i Ramadan), og det er hver aften." (Al-Tirmidhi)
Af denne grund i Ramadan, folk hurtigt, bede og søge hædret natten for at de kan blive tilgivet for deres mangler og komme i Paradis.

http://www.youtube.com/watch?v=wBWCIjXu3Go
Top Svar Citer
#17963 - 10/07/2014 11:55 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456
Fasten er ikke enestående for muslimerne. Det har været praktiseret i århundreder i forbindelse med religiøse ceremonier af kristne, jøder, Confucianists, hinduer, taoister og jainister. Gud nævner dette i Koranen:

“O you who believe, fasting is prescribed for you as it was prescribed for those before you, that you may develop God-consciousness.” (Quran 2:183)


Nogle indianske samfund fastede at afværge katastrofen eller at tjene som bod for synd. Native nordamerikanerne holdt stammeledere faster at afværge truende katastrofer. De indfødte amerikanere i Mexico og inkaerne i Peru observeret penitential faster at formilde deres guder. Tidligere nationer i den gamle verden, såsom assyrerne og babylonerne, observerede fastende som en form for bod. Jøder observere fasten som en form for anger og rensning hvert år på Forsoningsdagen eller Yom Kippur. På denne dag er tilladt hverken mad eller drikke.

Tidlige kristne forbundet fastende med anger og rensning. I løbet af de to første århundreder af sin eksistens, den kristne kirke etablerede fastende som en frivillig forberedelse til at modtage sakramenterne af den hellige kommunion og dåb og for ordination af præster. Senere blev disse faster gjort obligatorisk, da andre dage blev efterfølgende tilføjet. I det 6. århundrede blev fastetiden hurtigt udvidet til 40 dage på hver af hvilke kun én måltid var tilladt. Efter reformationen blev fasten tilbageholdt af de fleste protestantiske kirker og blev gjort valgfri i nogle tilfælde. Strengere protestanter dog fordømte ikke kun festivaler i kirken, men dens traditionelle faster så godt.

I den romersk-katolske kirke, kan fastende indebære delvis afholdenhed fra mad og drikke eller total afholdenhed. Den romersk-katolske dages faste er Askeonsdag og Langfredag​​. I USA, er fastende meste observeret af episkopale og lutheranere blandt protestanter, af ortodokse og konservative jøder, og af katolikker.

Fasting tog en anden form i Vesten: sultestrejken, en form for faste, som i moderne tid er blevet et politisk våben efter at være blevet populariseret af Mohandas Gandhi, leder af kampen for Indiens frihed, der påtog faster at tvinge sine tilhængere til at adlyde hans forskrift af ikkevold.

Islam er den eneste religion, der har bevaret de ydre og åndelige dimensioner af fastende gennem århundreder. Egoistiske motiver og begær af basen selv fremmedgøre en mand fra sin Skaber. De mest uregerlige menneskelige følelser er stolthed, griskhed, frådseri, begær, misundelse og vrede. Disse følelser ved deres natur er ikke let at styre, og dermed en person skal stræbe hårdt for at disciplinere dem. Muslimer hurtigt at rense deres sjæl, det lægger et bidsel på de mest ukontrollerede, savage menneskelige følelser. Folk er gået til to yderpunkter med hensyn til dem. Nogle lader disse følelser styre deres liv, som fører til barbariet blandt de gamle, og kras materialisme forbruger kulturer i moderne tid. Andre forsøgte at berøve sig helt af disse menneskelige træk, hvilket igen førte til klostervæsen.

Den fjerde søjle i islam, fasten i Ramadan, sker en gang hvert år i 9. månens måned, ramadanen, den niende måned i den islamiske kalender, hvor:


“…the Quran was sent down as a guidance for the people.” (Quran 2:185)


Gud i sin uendelige barmhjertighed har fritage syge, rejsende og andre, der er ude af stand til på fastende ramadanen.

Fastende hjælper muslimer udvikle selvkontrol, få en bedre forståelse af Guds gaver og større medfølelse mod berøvet. Fasten i islam indebærer at afholde sig fra alle kropslige fornøjelser mellem daggry og solnedgang. Ikke alene er maden forbudt, men også enhver seksuel aktivitet. Alt, der betragtes som forbudt, er endnu mere i denne måned, på grund af sin hellighed. Hvert eneste øjeblik under den hurtige, en person undertrykker deres lidenskaber og begær i kærlig lydighed mod Gud. Denne bevidsthed om pligt og ånd tålmodighed

hjælper med at styrke vores tro. Fastende hjælper en person opnå selvkontrol. En person, som afholder sig fra tilladte ting som mad og drikke er tilbøjelige til at føle bevidst om sine synder. En øget følelse af spiritualitet hjælper med at bryde vaner liggende, stirrede med begær på det modsatte køn, sladre, og spild af tid. Opholder sultne og tørstige efter bare en dags portion gør en føler elendighed af 800 millioner, der sulter eller én ud af ti husstande i USA, for eksempel, at lever med sult eller er i risiko for sult. Efter alt, hvorfor skulle nogen bekymre sig om sult, hvis man aldrig har følt sine kvaler selv?


http://www.youtube.com/watch?v=4852pNr3PLQ
Top Svar Citer
#17995 - 14/07/2014 14:06 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456
Abdulah b.. Abbas, sagde:
"Profeten var den mest generøse mennesker, og han var endnu mere generøse i ramadanen." (Sahih Al-Bukhari)
For at øge deres gode gerninger, nogle muslimer vælger at tilbyde deres Zakaah [1], eller obligatorisk årlig velgørenhed, i denne måned også.

privat Devotion
Der er en særlig form for tilbedelse i Islam, hvor man helliger sig til moskeen for en periode, hvad enten det er for en dag eller en uge, og bruger sin tid på at recitere Koranen og nævne lovprisninger af Gud, igen en uddannelse for at have en person, der ved at blive vant til at leve et liv kredsede tilbedelsen af ​​Gud. I secluding sig fra ens daglige rutine og hengive sig til tilbedelsen af ​​Gud, han lærer at prioritere sit liv og give mindre værd til livet i denne verden. Profeten kan nåde og velsignelser Gud være med ham, ville selv praktiserer denne handling af hengivenhed, kaldet I'tikaaf, i løbet af de sidste ti dage af Ramadanen. Han ville slå telt i moskeen og isolere sig selv i det, mangesidighed sig i forskellige typer af individuelle tilbedelse.

Muslimer over hele verden til at tage orlov fra deres arbejde eller skole og forsøge at opfylde denne handling af tilbedelse, men på grund af dens problemer, da det indebærer en form for afskæring fra hverdagen, få mennesker gør det. Ikke desto mindre, de fleste af de menighedsrådene moskeer har et par mennesker, der tager til denne tilbedelse.
konklusion
Som man kan se, Ramadan er faktisk en meget speciel tid for muslimer i hele verden. Det er en måned for tilbedelse, hvor syndere omvender sig og vende tilbage til Gud, og den troende forynge deres tro. Det er en uddannelse periode, hvor man bliver vant til at leve et liv i overensstemmelse med Guds befalinger og søger Hans velbehag. Det er en tid, hvor man styrker deres forhold til deres Skaber.

Det er en tid, hvor man uddanner sig til at gøre ekstra tilbedelseshandlinger foruden den obligatoriske. Måneden Ramadan er en, der ikke har nogen match, og de ​​følelser muslimerne har i denne måned er uforklarlige. Af denne grund, vil ledsagere af profeten bede Gud om at give dem den velsignelse at opleve Ramadan seks måneder før sin ankomst, og i seks måneder efter sin afgang, ville de søge tilgivelse fra Gud for deres mangler i det. Vi beder Gud om at acceptere muslimerne faster og beder i denne velsignede måned, og for at give andre den vejledning for at være i stand til hurtigt det som muslimer.

http://www.youtube.com/watch?v=37Mk9gATSUU
Top Svar Citer
#18033 - 17/07/2014 10:50 Re: Smukkeste måned i år [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456

There is this story about an Egyptian whose Doctor prescribed to him some medication in order to prepare him before he gets operated on, to rid him off certain tumor in his stomach. When he realized that the medication would prevent him from fasting, which it was about to begin, he became so sad and then gave his trust to Allah by fasting, with the hope that Allah will cure him.

Lo and behold, a miracle happened! This man went back to his doctor after Ramadan and the doctor examined him and he realized that, the tumor that he supposed to operate him and removed was nowhere to be found, and he told him about it, and the man then revealed to the Doctor that, perhaps he was cured because he fasted, and the doctor admitted to him the medical advantages of fasting, confirming what the Qur'an says.
Consider the Eleven Basic Medical Benefits of Fasting

A medical expert, Dr. Cinque summarizes it all very well below:
1. Fasting promotes detoxification. As the body breaks down its fat reserves, it mobilizes and eliminates stored toxins.
2. Fasting gives the digestive system a much-needed rest. After fasting, both digestion and elimination are invigorated.

3. Fasting promotes the resolution of inflammatory processes, such as in rheumatoid arthritis.
4. Fasting quiets allergic reactions, including asthma and hay fever.
5. Fasting promotes the drying up of abnormal fluid accumulations, such as edema in the ankles and legs and swelling in the abdomen.

6. Fasting corrects high blood pressure without drugs. Fasting will normalize blood pressure in the vast majority of cases, the blood pressure will remain low after the fast, if the person follows a health-supporting diet and lifestyle.

7. Fasting makes it easy to overcome bad habits and addictions. Many people have overcome tobacco and alcohol addictions by fasting, and even drug addictions. Fasting rapidly dissipates the craving for nicotine, alcohol, caffeine and other drugs.

8. Fasting clears the skin and whitens the eyes. It is common to see skin eruptions clear while fasting, and the whites of the eyes never look so clear and bright as they do after fasting.
9. Fasting restores taste appreciation for wholesome natural foods. People say that their taste buds come alive after fasting and that food never tasted so good.

10. Fasting is the perfect gateway to a healthful diet and lifestyle. Going on a fast gives you the motivation and enthusiasm to make a fresh start.
11. Fasting initiates rapid weight loss with little or no hunger. Most people are surprised at how little desire for food they have while fasting.

http://www.youtube.com/watch?v=RL9bkVKUuJQ
Top Svar Citer
#18086 - 23/07/2014 11:08 Re: Smukkeste måned i år [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456
Every Muslim who is adult and in possession of his faculties must fast Ramadan. They are exempted, however, in the following cases:

1. Women in menstruation, or in child-birth bleeding.
2. Persons on sick bed, or on a journey.


Women who are Bleeding during Menstruation of Child-Birth

1. Women in menstruation, or bleeding after giving birth, shall not fast.
2. If Ramadan begins while a woman is in menstruation or child-birth bleeding, she shall not fast until bleeding ceases in both cases and she takes the ritual bath.
3. If bleeding occurs during Ramadan, then a woman shall break the fast.
4. When bleeding ceases, a woman must wash and then fast. If she does not find water, she must perform the ritual purification with sand (tayammum).
5. If bleeding ceases during the night, she can formulate the intention to fast and lose no time in washing but postpone taking a bath until after dawn, providing she does so before sunrise.
6. If a bleeding woman deliberately postpones the bath until after sunrise, thereby missing the morning prayers, then her fast shall not be valid.
7. A bleeding woman shall fast a number of days equal to those she missed because of bleeding. `Aisha said :"In the Prophet's time we were ordered to compensate for fasting days missed in bleeding but were not ordered to perform restitution for our missed prayers"


The Sick, and Persons Traveling

(1) Out of Allah's mercy, a sick person or a traveller was instructed to fast a number of days equal to those he missed during Ramadan.

(2) The Quran did not mention any specific kind of sickness and did not describe the sickness which exempts a person from the fast during Ramadan. Therefore, a person suffering from any ailment whatsoever of the stomach, side, eye, heart, etc... may apply this stipulation. The Quran contains a general statement and does not specify the severity of pain or degree of danger involved.

Some of the early `ulama granted the exemption even in the case of a painful finger.

(3) The Quran also did not specify, in the case of a journey, the distance or means of transport used. So the stipulation applies in all cases of travel whether a person is travelling on foot; on an animal ; by train, or by plane.

Ulama differed, however, as to the distance which grants the exemption. Several authorities reported that one of the prophet's companions, a man by the name of Dihya Ibn Kalifa travelled during Ramadan for about three miles and had considered the distance sufficient to justify his breaking the fast, as did a number of people who were with him.

(4) The following are some regulations regarding travelling in Ramadan:

(a) A person may or may not break the fast if lie happens to be travelling during Ramadan; Anas Ibn Malik said "We used to travel with the Prophet. He never criticised those who had been fasting or th
Top Svar Citer
annonce
Side 8 af 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
20/04/2024 15:54
Kom op på bjerget...
af ABC
20/04/2024 13:52
Vigtige præciseringer
af ABC
20/04/2024 13:23
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Politiet kan først melde nyt ud om flya..
20/04/2024 15:30
Pernille Skipper er nu officielt formand..
20/04/2024 15:07
Satser på at åbne Knippelsbro inden my..
20/04/2024 15:02
Region vil tage hul på milliardlån til..
20/04/2024 12:26
Coops regnskab går i minus med 717 mill..
20/04/2024 11:31
Nyheder fra Religion.dk