annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15696883
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383021
Et andet syn 1992443
Åndelig Føde 1527744
Jesu ord 1523947
Galleri
Narcissisten og legebarnet!
Hvem er online?
0 registrerede 432 gæster og 145 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 13 < 1 2 3 4 ... 12 13 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15707 - 03/06/2013 17:20 Re: Hijab [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Jeg må igen sige til dig, at du ikke forklarer dine grundsyn (argumenterer) med henvisninger til hvad andre troende mener er godt for kvinden - den dutter ikke, og der findes ingen regler fra guder, også dette blir en trosopfattelse og ikke et argument!

Hvad angår voldtægter, ser vi gang på gang muslimske mænd udføre denne "macho-dåd" - muligvis fordi de ikke er attraktive nok til frivillig sex, men det er altså et stort problem at deres forældre fremfor at bruge mere tid på deres opdragelse i henhold til etik og god moral i det land de tilflytter, vælger at nøkke med deres koran!

Ej heller her lader det sig gøre at argumentere for en kvindeundertrykkende religiøs dogmetro som koranen din, ved at henvise til seksuelle overgreb i vesten. Dette skyldes, at friheden til at vælge hvem man vil dele sin krop med, kun skal besluttes af kvinder og mænd selv, hvorfor din koran også her er ude af billedet som et attraktivt alternativ.

Man får ikke færre voldtægter fordi man fabrikerer religiøs dogmetro, dermed skaber man kun grobund for blind overtro, og den slags har vi historisk belæg for aldrig har gavnet noget samfundsvæsen. Jeg ved, at der i fx. Iran er store problemer med seksuelle overgreb, også på børn, samt at der findes masser af homoseksuelle med store personlige problemer, fordi også den samfundsgruppe undertrykkes med din koran. Det er ganske enkelt en pose gamle leveregler du dyrker, som burde revideres og opdateres for at skabe bare en anelse virkelighedsforankring.

mvh
Simon


Redigeret af Simon (03/06/2013 17:22)
Top Svar Citer
#15709 - 06/06/2013 11:54 Re: Hijab [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460
Eksempel på tvillingesøstre

Antag to søstre, som er tvillinger, og som er lige så smuk, gå ned ad gaden. En af dem er klædt i den islamiske Hijab dvs hele kroppen er dækket, bortset fra ansigtet og hænderne op håndleddene. Den anden søster er iført vestlige tøj, en miniskirt eller shorts. Lige rundt om hjørnet er der en hooligan eller bandit, der venter på en fangst, at drille en pige. Hvem vil han drille? Pigen iført den islamiske Hijab eller pige iført nederdel eller mini? Naturligvis vil han drille pige iført nederdel eller mini. Sådanne kjoler er en indirekte opfordring til det modsatte køn for drilleri og forulempelse. Koranen siger med rette, at Hijaab forhindrer kvinder i at blive forulempet.

Dødsstraf for voldtægtsmændene

Under den islamiske Shari'ah er en mand dømt for at have voldtaget en kvinde, da dødsstraf. Mange er forbavset over denne "hårde" sætning. Nogle endda sige, at islam er en hensynsløs og barbarisk religion! Jeg har spurgt et simpelt spørgsmål til hundredvis af ikke-muslimske mænd. Antag, Gud forbyde det, nogen voldtager din kone, din mor eller din søster. Du er gjort dommeren og voldtægtsmand er bragt foran dig. Hvilken straf ville du give ham? Alle af dem sagde, at de ville slå ham ihjel. Nogle gik til omfanget af at sige at de ville torturere ham til døden. For dem spørger jeg, hvis nogen voldtager din kone eller din mor, du ønsker at slå ham ihjel. Men hvis den samme forbrydelsen er begået på en andens hustru eller datter du siger dødsstraf er barbarisk. Hvorfor skal der være dobbelte standarder?

Vestlige samfund fejlagtigt hævder at have opløftet kvinder

Vestlig snak om kvinders liberaliseringen er intet andet end en skjult form for udnyttelse af hendes krop, nedbrydning af hendes sjæl og fratagelse af hendes ære. Vestlige samfund hævder at have 'opløftet' kvinder. Tværtimod har det faktisk nedbrudt dem til status konkubiner, elskerinder og samfundet sommerfugle, der er blot værktøjer i hænderne på livsnydere og sex markedsfolkets, skjult bag den farverige skærm 'kunst' og 'kultur'.

http://www.youtube.com/watch?v=FEd1hKGIoCE


http://www.youtube.com/watch?v=TfIlJ8tNDqc
Top Svar Citer
#15710 - 06/06/2013 14:35 Re: Hijab [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”Sådanne kjoler er en indirekte opfordring til det modsatte køn for drilleri og forulempelse”.

- Du præciserer pointen: islamiske samfund reducerer kvinden til et indhyllet tøjstativ, fremfor at frigøre kvinder fra forulempelse af dårligt opdragede drengebasser, ergo undertrykkelse af kvinden.
Problemet løses let som ingenting: enten smider man koranen væk eller reviderer den med tidssvarende moralske direktiver.

”Dødsstraf for voldtægtsmændene”.

- Også dødsstraf viser kun til et samfunds virkningsløse love og regler for sameksistens, ikke mindst dårligt funderet logik: forulempes vi ubetinget over mord hvorfor staten lovgiver med forbud, kan staten ikke ekskluderes fra denne lov – og det går da helt galt ved at ansvarliggøre guder for statens handlinger!
I starten af indlægget dit, kastede du dig æblekækt ud i højsangen om islamisk visdom, ja filosofisk stringens m.m., men må ergo konkludere at dette ikke holdt vand. Ja, det ville faktisk svare til at forbyde tyveri, medmindre det var i den islamiske stats tjeneste ;)

Islamiske præstestyrer bilder sig ind, at de ved fortsat at fastholde mennesker i gammel dogmetro kan bevare den politiske magt i de enkelte lande. Hvad du imidlertid ser rundt omkring i verden, hvis ellers du kan løfte blikket fra din koran Somo, er det omvendte, nemlig at mennesker ønsker frihed og vil flytte lovgivning fra disse gamle præstestyrer over til folkelige repræsentanter, dvs. at flytte lovgivning over til demokratiske forfatninger. Dette vil selvsagt reducere div. islamiske præstestyrer til hvad kristne præster idag er, nemlig mennesker der forfægter en tro uden politisk indflydelse. Dette får selvsagt troende i fx. Hizb ut-Tahrir til at ryste i bukserne, for denne forening består jo lige præcis af mennesker der reelt har accepteret deres egen undertrykkelse. Ret beset har i blinde troende overladt styring af jeres eget liv til en gruppe præster uden nogen form for kontakt med virkeligheden, hvorfor i stillet overfor forklaringskrav kun reagerer instinktivt med korancitater.

Gælder det politiske forhold i USA, glemmer du helt og aldeles realiteterne, som er, at vi dér snakker om en stat med stort set alle befolkningsgrupper repræsenteret, for hvem også religiøse hensyn fylder en vældig masse i deres udviste tillid til valgmænd. USA består af uens stater med rigtig mange uensartede forhold, dvs. at folk frit kan flytte bopæl til den stat der nu engang måtte passe deres temperament og politiske overbevisning bedst. Man bekæmper dér hinanden med politiske værktøjer, borgerkrige har været afprøvet som tvingende nødvendighed, men resultatet var lamslående og efterlod staterne i armod – og det er nogenlunde hvad islamister bringer til torvs idag: armod, uvidenhed og frygt! For islamister har ingen stærke argumenter i posen, kun midler til at skabe frygt og mistrivsel, nåja, så lige undertrykkelsen af de kvinder man kan voldtage, tæve og myrde, hvorefter præster så kan tilgive mændene med henvisninger til kvinderne der jo i kraft af deres køn åbenbart ikke fortjener bedre. Det eneste vi kan håbe på er, at det på sigt vil lykkes befolkninger at frigøre sig fra den slags åg, så mennesker får mulighed for at opbygge fornuftigere leveregler i det land hvori de har deres rødder. USA derimod skal nok klare sig, og må indbyrdes finde frem til bedste leveregler. Der er nok at ta’ fat på i div. stater, for også dér findes religiøse grupper der decideret truer kvinders frihed til fx. at vælge abort. M.a.o. har vi kloden rundt en masse problemer med dogmatiske troende, så det kan kun anbefales at komme videre med skabelsen af bedre politiske rammer – og så overlade troen til hjemmets fire vægge, eller kirkerne.

mvh
Simon


Redigeret af Simon (06/06/2013 14:50)
Top Svar Citer
#15712 - 09/06/2013 11:40 Re: Hijab [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1460
den store Islam gav kvinden hendes ærefulde værdi, vil alle love i verden ikke nå dette høje niveau

Profeten Mohammad sagde:

1 - Kvinder er de to halvdele af mænd.
2 - Verden og alle ting i det er værdifulde, men den mest værdifulde ting i verden er en dydig kvinde.
3 - De bedste kvinder er dydige, de er de mest kærlige til spædbørn, og den mest forsigtige af deres mands ejendom.
4 - Når en kvinde performeth fem gange for bøn, og fasteth Ramadan måneden, og er kysk og er ikke ulydig mod sin mand, så fortæl hende at komme i Paradis ved alt efter hvilken dør hun liketh.
5 - Sandelig et stort antal kvinder er samlet i nærheden af ​​min familie, klagede over deres hubands, og de mænd, der mishandler deres koner ikke opfører sig godt. Han er ikke af min måde, der lærer det en kvinde at strejfe.
6 - Asma, datter af Yazid, sagde, "proviant blev bragt til Muhammed, og han satte dem, før nogle af os kvinder, der var til stede, og sagde:" Spis jer. ' Men trods vi var sultne, vi sagde: "Vi har ingen tilbøjelighed. Muhammad sagde: "O Kvinde! Bland ikke sult med løgne." "
7 - Hvem gør godt for piger, vil det være et gardin til ham fra Helvedes ild.
8 - hvem befriendeth to piger, indtil de kommer til alder, vil være i den næste verden sammen med mig, som mine to fingre sammenføjning hinanden.
9 - Hvem befriendeth tre døtre, eller tre søstre og lærer det dem manerer, og er kærlig for dem, indtil de kommer til alder, må Gud fordeler Paradis for ham.
10 - Hvem hath en datter, og fortærer ikke begrave hende levende eller skælde hende, eller foretrækker sine mandlige børn til hende, må Gud bringe ham ind i Paradis.
11 - Skal jeg ikke påpege over for Dem det bedste af dyder? Det er dit at gøre godt med din datter, når hun er returneret til dig er blevet skilt fra sin mand.
12 - Gud påbyder dig at behandle kvinder godt, for de er jeres mødre, døtre, tanter.
13 - Må ikke forhindre, at dine kvinder i at komme til moskeen.
14 - De troende, der viser den mest perfekte tro er dem, der har den bedste disposition og det bedste af jer er dem, der er bedst til deres koner

Også den hellige Koran annoncerede hendes rettigheder:


Kvinden i den vestlige verden er kun vare i hænderne på mænd ...
http://www.youtube.com/watch?v=VvQDyIGW8UU




\\\\\\






Allah


1.. Han er den ene Gud, som ikke har nogen partner.
2.. Intet er som ham. Han er Skaberen, ikke skabt, og heller ikke en del af Hans skabelse.
3.. Han er almægtig, absolut Just.
4.. Der er ingen anden enhed i hele universet tilbedelsesværdig udover Ham.
5.. Han er første, sidste og Evig, han var, da intet var, og vil være, når intet andet tilbage.
6.. Han er den alvidende, og All-Barmhjertige, den Højeste, den suveræne.
7.. Det er kun den, der er i stand til at yde liv til noget.
8.. Allah ved hvad der er i vores hjerter. Han ved, hvad vi skjuler, og hvad vi afslører.
9.. Allah er meget imødekommende og venlige til hans slaver.
10.. Allah lover der adlyder Ham til at komme i Paradis i det hinsidige og advarede, som ikke adlyder Ham mod helvede.
11.. Allah er nær, og at han reagerer på påkaldelser af supplikanter.
12.. Allah siger i Koranen: "Hvorfor skulle Allah straffe dig, hvis du har takket (Ham), og har troet på ham."
13.. Allah tilgiver ikke oprette partnere (i tilbedelse) med ham.
14.. Allah er den tilgivende, Den Mest Nådige, og han er også alvorlig i straf.
15.. Han sendte Hans Budbringere (fred være med dem) at vejlede hele menneskeheden.
16.. Han sendte Muhammad (fvmh) som den sidste profet og budbringer for hele menneskeheden.
17.. Allah har sendt alle sine budbringere til at invitere folk til at tilbede Ham alene.
18.. Hans bog er den hellige Koran, er den eneste autentiske åbenbaret bog i verden, der har været holdt uden ændringer.
19.. Allah ikke kun advarede os mod Satan, men også hans fodspor.
20.. Allah er med dem, der frygter ham (holde deres pligt til ham), og de gode-doers.


http://www.youtube.com/watch?v=5UWMiOB6rtU
Top Svar Citer
#15713 - 10/06/2013 12:27 Re: Hijab [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Profeten Mohammad sagde, osv.osv".

- Du skal ikke fortælle hvad andre har sagt og ment om kvinder i en fjern samtidtid, men forklare og begrunde egne synspunkter om kvinder, livet etc. Men den slags skal vi altså ikke forvente fra dig? - et trist syn, Somo ;)

mvh
Simon

Top Svar Citer
Array
Side 2 af 13 < 1 2 3 4 ... 12 13 >


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
26/04/2024 12:57
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Admin
26/04/2024 08:08
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
25/04/2024 21:42
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
USA's militær skal holde øvelse på Bo..
26/04/2024 16:29
Folketinget foretog ulovlig søgning i m..
26/04/2024 16:14
Hovedvej mellem Viborg og Holstebro spæ..
26/04/2024 15:35
Tidligere landsholdsspiller Stig Tøftin..
26/04/2024 14:38
Beboer på Christiania tjente 20 million..
26/04/2024 14:32
Nyheder fra Religion.dk