annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15535776
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372279
Et andet syn 1980771
Jesu ord 1518378
Åndelig Føde 1465535
Galleri
Narcissisten og legebarnet!
Hvem er online?
1 registreret somo 335 gæster og 305 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: ole bjørn
Emne: Re: ISLAM - frygtens religion.


Alverdens religioner har altid taget udgangspunkt i to ting: Frygten for gudernes straf og håbet om en belønning efter døden. Med disse to instrumenter har religionernes stiftere, præster og autoriteter søgt at styre andre menneskers tanker og opførsel til egen fordel, f.eks. ved at kræve offergaver af de troende. Dette foregår stadig i de mere end 5000 religioner, der dyrkes verden over.

I de senere år har en særlig tyrannisk en af slagsen bredt sig ind i den vestlige verden, som ellers gennem århundreder har kæmpet sig frem til en begrænset indflydelse af gudsfrygten til fordel for mere belønningsbaserede udgaver af kristendommen. Der er selvfølgelig tale om islam, hvor fundamentalistiske imamer og ayatollaher har gjort frygten til hovedvåbnet for religionens udbredelse.

De fleste danskere synes at mene, at det kommer ikke os ved, for vores religiøse tradition bygger jo på de kristne idealer om barmhjertighed og menneskekærlighed. De fatter derfor ikke de grusomheder, som islamisk fundamentalisme står for. De aner intet om, hvad der står i koranen, og hvordan det kan og bliver tolket, og de kender kun de islamiske kulturer fra turistsiden, og bliver sjældent udsat for sharialovenes menneskefjendske virkelighed. De forstår derfor ikke den fare, som islamismen udgør for deres egen levevis både her og nu og fremover.

Men islamismen er her allerede og lægger begrænsninger på vores liv. Danske børn må ikke længere få leverpostej i børnehaver og andre institutioner. Skoler skal bygge specielle omklædningsrum til muslimske piger. Firmaer har ikke længere frihed til at designe uniformer til deres ansatte. Der er kommet love, der begrænser den religiøse ytringsfrihed. Flyrejser er blevet besværliggjort på grund af islamiske terroraktioner. Vi har fået ghettoer med muslimske indvandrere, der ikke vil integreres, og som angriber brandfolk og ambulancer, der kommer ind på "deres område", og muslimske krige i Mellemøsten og Afrika har øget presset af indvandrere og asylansøgere.

Stifteren af Danmarks største virksomhed tilskrev sin succes begrebet "rettidig omhu", som ganske enkelt betyder, at man skal reagere i tide, hvis man vil påvirke fremtiden. Rettidig omhu kunne have stoppet nazismen i starten, og også facisme og stalinisme. Den kunne have stoppet den globale opvarmning og de deraf følgende klimaændringer og katastrofer, og den kunne have begrænset problemet med befolkningstilvæksten. Desværre bekymrer de fleste mennesker sig kun om at have det godt i nuet, og nøjes med at håbe, at fremtiden bliver god. Det gør den dog kun for os selv og vore børn og børnebørn, hvis vi reagerer på de tegn på spredning af fremtidige dårligdomme, som vi allerede kan se nu.

Derfor vil jeg fremover fremlægge nogle fakta om islamismen og dens farlighed. Om du vil reagere rettidigt på dem, er selvfølgelig dit eget valg, ligesom du selvfølgelig også har et medansvar for udviklingen.

Mvh

Ole Bjørn :o)


Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af Anonym
28/03/2024 17:32
Ramadan-måneden
af somo
28/03/2024 16:34
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Pingvinerne i Guldborgsund Zoo har fået..
28/03/2024 17:33
Sam Bankman-Fried får 25 års fængsel ..
28/03/2024 17:08
Rusland: Gerningsmænd bag formodet terr..
28/03/2024 16:27
Holland vil bruge 18,6 milliarder kroner..
28/03/2024 16:05
Frankrig genoptager støtte til palæsti..
28/03/2024 15:25
Nyheder fra Religion.dk