annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15658771
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380208
Et andet syn 1989590
Jesu ord 1522457
Åndelig Føde 1514772
Galleri
Hønseskidning i Svaneke
Hvem er online?
0 registrerede 426 gæster og 35 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: per
Emne: Re: Lidt af hvert

Jeg startede mit skriv med denne sætning : "For dem der ikke forstår kan henvises til Asger lorentsen : Engle- og stjernemennesker."
Jeg er ked af, at du skriver, at jeg ""påstår"", at jeg er en engel ...
Asger lorentsen startede i en tidlig alder med hypnose. Han fik en dag den ide at spørge sine klienter om tiden før fødslen. Her fik han mange spændende svar og begyndte derefter at praktisere regressionsterapi. Med tiden fik han opbygget en kæmpe viden om emnet.
Groft sagt kunne man opdele menneskeheden i 2 store hovedkasser og den ene er engle, som efter en inkarnationsrække bliver til englemennesker. Han startede med en lille procentdel, som kom udefra inden deres 1. inkarnation til at slutte med det modsatte. Dvs 85 pct stammer udefra, tallet er lidt usikkert, men deromkring. Resten stammer især fra dyreriget i deres evolution. Nogle er i lavere udvikling, før de inkarnerer her, mens andre er højere udviklet. Dog kan man sige, at vi alle har forskellige væsensforskelle. Kassetænkning med 2 kasser er en begrænset måde at anskue det på og et jordisk begreb. Det er bedre at se det individuelt og i et højere perspektiv. Selv engle er højest forskellige.
Hvad vi kan som andre ikke kan ... ?? Hmm Hmm , meget stort spørgsmål ! Mens store dele af menneskeheden går fremad i evolution, så har mange engle allerede prøvet det hele før. Dvs vi skal mere "aflægge" den involution, som vi har gennemgået for at blive til mennesker. Asger lorentsen har et begreb som han kalder "det primære chok". Det er her, hvor vi i kontrakt med gud for første gang står alene uden den rene Gudsforbindelse. Det er sådan, at engle har en naturlig tilgang til det guddommelige på et højere plan og den fjernes, når man fødes som menneske. Ellers kunne vi simpelthen ikke leve som mennesker med et ego oa.
At starte for en engel som menneske er som at hoppe ned i vandet og vedblive derunder .... Vi er ikke vant til den modgang og mørke, som specielt findes her med helt andre spilleregler. Derfor udvikler vi os også eller sagt alligevel her på Jorden og i Universet er "College Earth" et meget anset sted for udvikling af især den dybe medlidende kærlighed. Facetter af kærligheden kan altid udvikles uanset sted i Universet !
Vi som engle er specialister i, hvad der nu kommer på "skoleskemaet" i fremtiden. Alle de bløde værdier eller kaldet feminine værdier vil nu komme frem modsat den lange træning, vi har haft med hovedsageligt maskuline religioner og samfundsværdier.
Engle har generelt det nemt med såkaldt oversanselige evner. Jeg har feks en forrygende intuition. Jeg sanser meget i vibrationer og energi og har en renhed med mig, som både giver fordele og ulemper i mødet med
friktionerne her i det fysiske liv.
Jeg lever et helt almindeligt, men alligevel vil jeg dristes til at sige, at alt i mit liv er anderledes qua min englebaggrund. Jeg vægter anderledes og har andre udfordringer. Som sagt så skal vi renses for involution i stedet for at køre menneskeevolutionen. Jeg gennemgår lige for tiden store udrensninger på mange planer fra fortidige liv. De er massive og skyldes også at en del af mig længes hjem. Som engel er man meget uforstående i andre folks generelle liv og fokus ....
I de sidste 10 linjer har jeg så at sige haft en prop i systemet og har haft svært ved at skrive spontant. Det skyldes, at det er svært at videreformidle forskellige tunge og store emner på en kort måde :
Jeg har en kusine, der er kristen. Med hende har jeg valgt ikke at drøfte noget overhovedet om min situation, da skelet mellem forståelsen er for stor ...
Mvh Per




Seneste indlæg
Så er der linet op...
af Anonym
20/04/2024 07:19
Kom op på bjerget...
af Anonym
20/04/2024 06:35
Til papirkurven?
af Anonym
20/04/2024 06:04
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:46
Nyheder fra DR
Kevin Magnussen misser point
20/04/2024 05:53
Razziaer på Vestbredden: Mindst fem har..
20/04/2024 05:38
Russisk guvernør: To personer har miste..
20/04/2024 05:08
Er du vågen? Hvis du er heldig, kan du ..
20/04/2024 03:04
Efter et døgn med massiv hastighedskont..
20/04/2024 02:43
Nyheder fra Religion.dk