annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15881791
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2399018
Et andet syn 2003686
Åndelig Føde 1604019
Jesu ord 1534505
Galleri
To verdener så forskellige
Hvem er online?
0 registrerede 560 gæster og 213 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Den store reformation...

Citat:
Jan ABC:

Hvis du vil tro på et liv, så skal du selvfølgelig have lov til det, men du skal ikke have lov til at bestemme over andre kristne. Det kaldes trosfrihed. Kristne kan godt tro på reinkarnation.



"men du skal ikke have lov til at bestemme over andre kristne".

Nu er det jo ej heller mig - men du og Lau Sander Esbensen der vil bestemme over andre kristne.

Det er jo jer der vil have Guds Evangelium om Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os - der gør Gud nærværende virkelighed i vores liv vi har modtaget - hvor Gud har fundet os og dermed sikret nøjagtig det menneske der sådan er i Kristus både et himmelsk åndeligt legeme hvor døden er besejret, således at når vi dør forbliver vi blot i Kristus som har vundet skikkelse i os, og der er ingen svær voldsom drastisk skræmmende begivenhed omkring vores død for vi er allerede der hvor vi skal være når vores såkaldte død indfinder sig og som husket i Gud vi har håb en opstandelse til det eskatologiske Guds Rige med vore kære.

Kristendommen kan aldrig lave om på det forhold ved at prædike et reinkarnations evangelium.

Så der er plads til jer med den tro på reinkarnation I har - men der er ikke plads til at I destruerer og ødelægger kristendommens evangelium og erstatte dette med noget andet der aldrig har været det kristne evangelium.

Som jeg argumenterede for er der to ting at sige:

1):

Det er ikke en reformation det du og Lau Sander Esbensen taler om - det er en total ødelæggelse eller destruktion af kristendommen.

2):

Det vil aldrig lykkes jer da ingen kristne kan opgive og vil opgive deres liv i Kristus. Så vil de hellere ofre deres liv end at blive tvunget af jer til noget der ikke er Kristus - ikke er lig med at være i Kristus og lig med det kristne håb og forjættelse vi har i TROEN vi har i Kristus.


Men hvad vil i dog med den kristendom (Guds Kærlighed Kristus udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os) I ikke bryder jer om og vil have nedbrudt destrueret og ødelagt for at bygge et helt andet evangelium op hvor Gud ikke er kommet os nær i Kristus. Men vi skal mange eller flere liv og stadier reinkarnationer igennem før vi er hjemme i Gud. Alle menneskers liv er ligegyldige ifølge jer - nej siger kristendommen ingen menneskers liv er blot en overgang et middel for noget andet eller nogen anden.


Men jeg er helt rolig da jeres reformation der ikke er en reformation - aldrig vil lykkes. Men nu har I jo også mange liv forude til at blive klogere - så I har jo go tid til at vandre i jeres vildfarelse.



-0-0-0-

Men er det navnet kristne I vil have del i?

Kæmper I for at blive kaldt kristne?

Kæmper I for at Domkirkerne og Kirkerne skal blive jeres huse og der her skal prædikes et andet evangelium end det kristne om Gud i Jesus Kristus.

Hvad det er I vil er svært at få klarhed over.

Men at I har det skidt med jer selv og jeres tro på reinkarnation er tydeligt.

Hvorimod vi kristne er glade tilfredse og fyldt med håb og jubel og ekstase, udtrykt livligt i sang og musik og bøn. Og gerne åbne døren for Hara Krisna og VML mennesker fyldt med tro på reinkarnation. I er hjerteligt velkomne og vi kan sagtens snakke reinkarnation med jer et stykke men på et tidspunkt må vi også pege på Gud i Kristus.

Vi kan ikke blive ved og ved med at være i jeres frustrationer og utilfredshed og ulykkeligheder.


Men den Glæde og Ekstase og Fred med Gud der kendetegner Helligånden vil vi gerne overbringe jer - byde jer hjertelig velkommen i - så jeres frustrationer og forpinthed over at stå så alene med jeres reinkarnations tro kan blive lindret.

Det er bestemt ikke rart at se hvor utilfredse og hidsige I er.
Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Anonym
15/05/2024 03:47
Vigtige præciseringer
af somo
10/05/2024 22:05
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Boeing i nyt stormvejr: Anklages for at ..
15/05/2024 02:59
Efter brokollaps i Baltimore: Containers..
15/05/2024 01:41
For tredje gang ligger der en haj på fo..
15/05/2024 00:41
Tidligere advokat for Trump grillet unde..
14/05/2024 23:47
Heftige kampe tvinger Ukraine til at fly..
14/05/2024 23:38
Nyheder fra Religion.dk