annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383757
Et andet syn 1992990
Åndelig Føde 1529753
Jesu ord 1524685
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 468 gæster og 35 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Anonym
Emne: Re: Hvad laver vi her på jorden...

Kære præster

Jeg samlede en folder op på messen - mystikkens univers - som jeg gerne vil dele med jer. Den er skrevet af Alex René Tomkiewicz og er en kort beskrivelse af Vandrer mod Lyset! - et budskab til menneskeheden fra den oversanselige verden.

----------

Hvordan er værket fremkommet?

I 1908 blev et jordisk medium kontaktet af personligheder fra den oversanselige verden. Årsagen var, at man fra oversanselig side ønskede at gøre menneskeheden bekendt med en række forhold vedrørende deres oprindelse, Guds forhold til dem og kampen mellem Lyset og Mørket - det gode og det onde. Man ønskede også at meddele Kristi sande lære, befriet fra århundreders tildigtninger og forvanskninger samt nogle af de guddommelige love herunder nogle af de love, der ligger til grund for menneskehedens vandring og udvikling.

På grund af begivenheder der forklares i værket, var det på dette tidspunkt blevet muligt for første gang i menneskehedens historie direkte at bringe menneskeheden et sådant budskab.

På basis af en række spørgsmål, stillede af seancekredsens deltagere ved flere seancer i perioden 1913-14, fremkom værket Vandrer mod Lyset! Mediet virkede kun som et intuitivt-inspiratorisk redskab for de manifesterende oversanselige personligheder, uden selv hverken at slette eller lægge noget til de givne meddelelser. Værket giver sig således ud for at være en direkte åbenbaring fra menneskehedens åndelige ledere.

De der giver sig i kast med at studere værket bør have et åbent sind og nøje gennemtænke værkets tanker og indhold, før det vurderes. Værket indeholder både religiøse, filosofiske. historiske og videnskabelige oplysninger. Nogle af disse oplysninger, måske især på det religiøse område, kan forekomme overraskende, da de korrigerer mange menneskelige misforståelser og forvanskninger.

Er Vandrer mod Lyset endnu en religion?

Nej! Værket er et budskab til hele menneskeheden om dens oprindelse, vandring og mål. Om Guds forhold til menneskene, om menneskelivet og om den læreproces, menneskeheden skal igennem. Værket afslutter derfor de store religionsstifteres gerning. Værket giver også Kristi kærlighedsbudskab, det budskab som han selv forsøgte at bringe menneskeheden som Jesus af Nazareth, befriet fra århundreders tildigtninger og forvanskninger og afslutter dermed også reformatorernes gerning. Men Vandrer mod Lyset! er også et åndsvidenskabeligt værk, der giver svar på nogle af de eksistentielle spørgsmål, der har optaget mennesker i årtusinder (og også hvorfor det ikke før har været muligt at bringe menneskene dette budskab!), og som giver ledetråde til områder, hvor menneskene selv kan søge videre. Værket er derfor ikke slutpunktet for den søgende, men et solidt fundament for den vandrende.

Vandrer Mod Lyset! opstiller ingen dogmer som skal godtages. Dyrkelsen kræver ingen ritualer. Der kræves ikke medlemskab af noget trossamfund. Vandrer mod Lyset! søger at belyse og bibringe menneskene nogle af de evige sandheder. Det står frit for den enkelte at efterforske ethvert budskab, enhver påstand, der gives i værket!

Vandrer mod Lyset! er kærlighedens, sandhedens, barmhjertighedens og tilgivelsens budskab. For Gud, Herren den Almægtige, er idel kærlighed. Et væsen, hvis renhed og ophøjethed kun glimtvis og tilnærmelsesvis kan erkendes af mennesker. Men også en Gud, som ikke er længere væk end en kærlig tanke! Vandrer mod Lyset! er et budskab til alle jordens mennesker og folkeslag. Over for Herren den Almægtige er vi alle lige. Uanset tro og tilhørsforhold, høj eller lav, rig eller fattig. Paradiset er ikke forbeholdt de få, ingen mennesker vil fortabes. Men det er op til hver enkelt menneske at opbygge sin personlighed. At udrense sit jeg for det onde og søge det gode. Gud har givet hvert enkelt menneske det evige livs gave. Hver enkelt har fået en fri vilje med evnen og muligheden til at søge sit væsens ophav, udvikle sig til det gode og fortsætte denne udvikling videre i al evighed. Kampen med Mørket i den jordiske verden er en svær opgave, en hård vandring, men målet og belønningen ligger over enhver menneskelig fatteevne!

Findes der yderligere værker?

Ja! Hele serien omhandler:

Vandrer mod Lyset!
Supplement til Vandrer mod Lyset: Spørgsmål og svar I og II (samlet i ét bind)
Forsoningslæren og Genvejen

Desuden:

Hilsen til Danmark - en digtsamling af afdøde danske digtere (i 1911) givet som bevis for personlighedens beståen efter døden.

----------

Og på bagsiden af folderen står der dette...

----------

I en lille kreds af danske psykiske forskere fremkom i begyndelsen af 1900 tallet - via et medlems særlige psykiske evner - oplysninger uden sidestykke af etisk-religiøst, filosofisk, historisk og videnskabeligt indhold.

Efter Guds ønske og under Guds vejledning modtog Johanne Agerskovs hovedværket Vandrer mod Lyset! ved direkte tankeinspiration. På basis af menneskers spørgsmål er de tankeinspirerede svar givet af navngivne oversanselige personligheder.

Vi må derfor forvente os et værk af usædvanlig kvalitet, der forklarer de store livsspørgsmål logisk, forståeligt og uden selvmodsigelser; på en måde hvor kærligheden fremstår som det højeste.

Vandrer mod Lysets hovedformål er:

At klarlægge vores oprindelse og Guds forhold til os.
At beskrive kampen mellem det gode og det onde, Lyset og Mørket, som den har udspillet sig i den åndelige verden og nu foregår på jorden.
At oplyse Kristi sande lære, befriet for århundreders tildigtninger og forvanskninger.

----------

Der var også mange andre foldere...

Hvem er Gud? Hvordan ser Han/Hun ud? Hvorledes er Hans/Hendes personlige fremtræden?

Hvordan kan en kærlig Gud tillade alt det onde i verden? Er der en mening med det onde?

Er mennesket skabt i Guds billede? Hvor stammer mennesket fra?

Findes der skytsånder? Hvad er meningen med det onde? Hvad er samvittighed?

Er der grænser for tilgivelse?

Nytter det at bede? Hvem skal vi bede til og hvordan?

Findes der åbenbaringer? Findes der budskaber fra den oversanselige verden til menneskeheden?

Hvad er reinkarnation? Har vi mere end ét liv?

Hvad er bevidsthed? Har vi en sjæl? Hvad er under- og overbevidsthed?

Om Livets guddommelighed - hvorfor man ikke må afbryde det i utide.

Livet efter døden - hvad sker der når vi dør?

Findes der mirakler? Kan man helbrede sygdomme ved anvendelsen af magnetiske strygninger?

Lys og Mørke: Det gode og det onde - hvorledes påvirkes vi af disse kræfter? Hvilken betydning har de for vores åndelige udvikling?

Dem skal jeg lige have læst igennem...

Your friend forever

Jan
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
27/04/2024 18:12
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
45 mennesker dræbt i oversvømmelser i ..
27/04/2024 23:17
31-årig fængslet og sigtet for drabsfo..
27/04/2024 23:12
Ny lov giver op til 15 års fængsel for..
27/04/2024 22:05
Knivstikkeri i Nordvest: 27-årig mand r..
27/04/2024 21:37
Harvey Weinstein indlagt fra fængslet
27/04/2024 21:27
Nyheder fra Religion.dk