annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 523 gæster og 47 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Spørgsmål og svar

Der er ingen grund til at du bekræfter endnu engang at du ikke forstår hvad du læser.


Det eneste du venter på når en hel igennem fremragende tekst eller indlæg er blevet dig vist, præsenteret (som du tydeligvis ikke enten læser eller forstår (det må stå hen i det uvisse hvilke af de to muligheder der er tale om)) er at komme til at tale om dig selv. Du fører enhver samtale over på din egen banehalvdel selv om du ikke har noget væsentligt at sige, fordi dine tanker ikke er udviklet i dialog med den nyeste viden på de felter du udtaler dig om.

Hele tiden at mærke din utålmodighed med at skyde alt ned du bliver præsenteret for bare for at du kan komme til at snakke om dig selv er til at få spat af.

Du er det mest selvfede frelste menneske jeg kender. Og når dette sker for ofte at du udviser disse selvkredsende narcissistiske træk der dræner enhver debat for kant og skarphed såvel som den er fyldt med disrespekt for hvad din modpart skriver, så mister man tålmodigheden med dig.

Når du så deroveni finder på at skyde din modpart i skoene ting de aldrig har været i nærheden af, ja måske ligefrem ting de har bekæmpet og argumenteret imod alle årene de har været her, så stopper festen.

Tydeligvis magter du ikke i et hug at læse den Luther tekst og forstå det principielle i hvad han siger. Enhver der magtede dette ville falde på røven af respekt uanset om vedkommende var fuldstændig enig med Luther.

Vi er virkelig ude i at kaste perler for svin her og det er bedrøveligt og til at tude over og rive sig i håret over.

Du får folk imod dig hvis du ikke udviser bare lidt respekt og forståelse for hvad de skriver. Der er ikke tale om at være enige med dem nødvendigvis, der er tale om at du viser du forstår hvad din modpart skriver og hvordan vedkommende argumenterer, og det principielle og pointerne her. Springer du dette over udvander du enhver debat, du tager nerve liv og spænding ud af enhver debat, du dræner den for mening og konstruktivitet således at vi sammen kan blive klogere på en sag og komme videre.

-0-0-0-

At du kan skrive:

"Masser af tro - men ingen gerning"

Viser at du enten ikke har gidet anstrenge dig med at læse teksten eller også har du ikke forstået et ord af hvad du har læst.

Ser du, det er sådanne kommentarer fra dig der tager livet af enhver debat og kun folk der gider æres med dig eller foretrækker trivialiteter slår følge med dig hvor du forfører dem til i sidste ende at skulle høre på dine ikon oplevelser som du pynter mere og mere på for hver gang du beretter om dem, som digte flere og flere ting ind i dem som vand på/til din egen mølle.

Med den her bemærkning:

"Masser af tro - men ingen gerning"

Har du jo demonstreret at du ikke har forstået hvad TRO dækker over i kristen forstand.

Vi kunne jo spørge dig om hvad TRO betyder og hvordan vi indenfor kristendommen forstår TRO og TROEN.
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Fare for, at stilladset ved Børsen kan ..
28/04/2024 21:48
Biden og Netanyahu har talt sammen
28/04/2024 20:46
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Prins Harry markerer tiåret for Invictu..
28/04/2024 18:32
Brøndby snubler i guldkampen, men undg..
28/04/2024 18:21
Nyheder fra Religion.dk