annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15788205
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2392572
Et andet syn 1998883
Åndelig Føde 1558769
Jesu ord 1530152
Galleri
Limfjorden, Strandparken Nørresundby
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 58 gæster og 240 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Kristus-Ordet

Stadig det er ikke evangelisk kristendom og det har aldrig været Ny Testamentlig kristendom (læs Luther om troen) og det har aldrig været det Kirken møder os med vi skal konfronteres med og tro på, nej det findes i Nye Testamente og er evangeliet om Kristus Jesus og den ny væren og Gudsvirkelighed (fader søn) han bærer ind i verden kendetegnet ved Helligåndens ekstatiske livgivende nærvær som alle karismatiske forhold.

Dette er og har alle dage været essensen i kristnes trosliv og spiritualitet og det er hvad Kirken bygger på og hvad kirken møder os med og du er velkommen til at:

1):

læse i nye testamente

2):

gå til gudstjeneste (selv om du har meldt dig ud og er fyldt med aversion imod kristne)

3):

velkommen til at læse Tillich fx eller hvad jeg skriver

4):

velkommen til at studere teologi eller snakke med en præst om de her ting du har fået fuldstændig galt i halsen

PS:

Har du nogensinde læst forord til systematisk teologi værker?? Her får du at vide at den måde du bruger dogmerne på ikke er den måde de skal opfattes på. Det er ikke dogmerne (som det ikke er dogmatisk læsning af bibelen) der er troens genstand.

Jeg begynder at forstå hvorfor du fik den meddelelse ved din ikon oplevelse at du ikke skulle tage dogmerne alt for alvorligt, for det er jo det du gør, og stadig gør selv om du har fået at vide højere oppefra at det skal du ikke.

Vi kristne har altid været klar over at disse ikke er vores Tros genstand, men evangeliet om Jesus Kristus og hvad der her bryder løs i verden, en ILD, en SPIRITUALITET som Kirkerne stadig holder levende i hævd.


Paulus: Undervis og forman med al visdom hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng med tak i jeres hjerte til Gud.

Paulus: lad jer fylde af Ånden, tal til hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng og spil af hjertet for Herren


-0-0-0-

jeg er ked af at sige det Arne, men jeg kender ikke et menneske som dig der er så fortænkt og død i roen, forstået på den måde at du mangler SPIRITUALITET, SPIRITUEL INTELLIGENS, din ekstatiske fornuft, din entusiasme og ekstatiske begejstrings struktur med de spontane suveræne religiøse spirituelle ekstatiske livsytringer gør sig overhovedet ikke gældende hos dig.

Hvis Paulus mødte et menneske der manglede de forhold gendøbte han dem så de kunne få Helligånden.

Er det alderen der trykker dig eller er det dit humør den er gal med?? Du svinger overhovedet ikke som de kristne skal. Dans syng eller gå en lang tur eller ring til din elskerinde og sig du er kørt fast i tanker der kører i ring for dig på trosfrihed og du fylder folk derover med dogmatisk tænkning som du påstår er det de kristne tror på. Sig til hende at du er ked af at du kan være så ond og dum, uintelligent, stupid i din optræden. Du må sgu da fortryde denne din optræden. Eller komme med den tilståelse at det nu nok er folk der er fortrolige med Nye Testamente og moderne teologi der ved bedst hvordan kristendommen skal forstås.
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
05/05/2024 18:44
Hilsner
af Hanskrist
05/05/2024 14:48
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
03/05/2024 15:09
Vigtige præciseringer
af somo
03/05/2024 12:20
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Nyheder fra DR
FN anklager Israel for at nægte dem hum..
05/05/2024 22:22
Der kører ingen tog mellem Slagelse og ..
05/05/2024 22:14
Ung kvinde varetægtsfængslet for knivs..
05/05/2024 21:50
Danske Saba mødte op til Eurovision-åb..
05/05/2024 21:09
Kinas præsident vil løse Ukraine-krige..
05/05/2024 19:35
Nyheder fra Religion.dk