annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15648183
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379329
Et andet syn 1988801
Jesu ord 1521946
Åndelig Føde 1511041
Galleri
Himmellandskab
Hvem er online?
0 registrerede 336 gæster og 43 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Sand KristusTro overfor teologiske floskler

modsat dig michael, mener jeg det var smukke og ja stærke ord fra Thomas af,

ord der burde få os få aktive debattører her på trosfrihed til at tænke os om en ekstra gang

der skides og urineres i egen rede her på trosfrihed, så jeg forstår godt at folk vender sig bort fra trosfrihed

det er en incestituøs rede, redelighed, som ingen gider deltage i

og problemet er ikke arne, thomas og hanskrist, men at disse skal defineres og stemples som trolde (at være debatødelæggende) og så må man omkostningsfrit kaster sig over dem i 24 timers non stop personforfølgende hetzende intimidering af dem, hvor de i et væk intimideres, latterliggøres, ringeagtes, som beklikkes og belyvet.

Jo mere dårlig eller negativ omtale man opfinder om disse personer, jo mere må man rakke dem ned. Den negative omtale af os (troldene) tar magten fra selv simon og bjørn. Vi er ikke mennesker i deres øjne der fortjener nogen former for respekt eller ligeværdig behandling.

Uden sammenligning iøvrigt, så er de gruppepsykologiske, massepsykologiske, mekanismer nøjagtig de samme som i forbindelse jøderne før og op til anden verdenskrig. Her får vi det hele illustreret i mini format. Først skal de stemples, og når stemplingen (øgenavnene) er godt og grundigt slået fast og er de benævnelser man må bruge om dem, så man kan skelne mellem DEM OG OS, så skal de gøres til synderbukke for at noget ikke går som man ideelt set kunne ønske sig det. Det er dem der er skyld i alle landets ulykker (her trosfrihed manglende blomstring og succes). Trolde progromerne begynder nu at fungere i praksis, forstået sådan at massen, flokken (den anonyme flok) følger dem der aggressivt satte det hele igang.

Problemet er selv sagt, hvad siger flertallet, det anonyme tavse flertal, til hvad mobberne og de aggressive debatterrorister, finder på af tilfældigheder, når de skal have luft for deres frustrationer og mest primitive følelser, hvor de skal have fundet nogen der skal gøres til synderbukke.

Jeg vil aldrig opgive at påpege det forhold som jeg her beskriver, så den rettighed at se i øjnene og påpege uretfærdighederne og hvor de kommer fra vil jeg bevare som en del af min sunde dømmekraft i etisk mellemmenneskelige anliggende. Men derudover vil jeg også arbejde seriøs som debattør, til trods for at jeg er omgivet af folk (bjørn, simon og michael) der useriøst blot spammer disse mine indlæg med personlige intimideringer, latterliggørelse og ringeagtelse min person, såvel som der konstant skal beklikkes og belyves omkring min person.

Jeg har styrken til begge dele og ville ønsker der var flere der magtede det samme. Ikke at jeg ønsker at trænge bjørn, simon og michael op i en krog i rettergang og henrettelse eller kapitulation, men jeg vil blot igen og igen påtale om de dog ikke gider stoppe de der personforfølgende intimideringer andre debattører. For det er sgu trættende og skulle være vidner til (selv kan jeg sagtens stå for mosten) men jeg hader at lukke indlæg efter indlæg op i ellers spændende tråde, med interessante emner til debat, og så se hvordan det eneste der foregår er simon og bjørn der er i fuld gang med at latterliggøre og ringeagte en anden debattør.

jeg jeg jeg jeg jeg og atter jeg/mig (som ikke bare michael siger, men også min egen bror (ja jeg jeg jeg mig/mig/mig kan bare være for meget)),, men jeg cool har styrken til at turde tale simon og bjørn imod og jeg vil gøre dette til den bitre ende og det bliver med det jeg kæmper for der sejrer, en bedre debatadfærd, hvor de der OS IMOD DEM personforfølgende automatismer er ophørt, ja hvor visse debattører ikke pr automatik skal intimideres, latterliggøres og ringeagtes som beklikkes og belyves konstant.



det siger sig selv at ham der spænder sig selv for en god sag, han vil i sidste ende sejre, ja for det er ikke mig der sejre til sidst, men den gode sag der vinder sejren.

Min sag er ikke at der er nogle vi ikke kan være tjent med, men at der er en adfærd (den OS IMOD DEM personforfølgende) vi ikke kan være tjent med.

Jeg kæmper ikke imod andre mennesker, det gør simon og bjørn (dem de har defineret som trolde, eller dem de ikke bryder sig om som personer). Jeg kæmper for at vi en dag vil begynde at behandle hinanden med så megen respekt at vi kan få nogle gode debatter og blive fri for de der konstante personangreb, intimideringer, latterliggørelse og ringeagtelse hinanden, såvel som de der beklikkelse og belyvelse hinanden.

Jeg har da også iblandt debattørerne, personer jeg bryder mig mindre om end andre som personer, men det får mig da ikke til at hoppe på nakken af dem år efter år, og se det som min opgave at informere omverdenen om hvad jeg mener og synes om disse personer. Ofte tænker jeg, hvornår mon simon er tilfreds og føler han fik luft og sagt det sidste ord om hvor 'usmagelig' han finder mig som person og menneske eller min stil (eller mangel på samme).

Jeg har skam for længst vænnet mig til hvad han og bjørn mener om mig, og ja jeg tror også at det er gået op for de andre debattører her på stedet, så hvorfor dog gentage i en uendelighed de Kain Abel pis i kog følelser man har overfor en anden debattør, der blot rationaliseres konstant, men dog får hele drivet fra noget emotionelt dyrisk primitivt. Det Jung behandler under SKYGGEN; en Skygge problematik i ens liv. Og neuropsykoanalytikerne behandler det som et led i den psykologiske udvikling, under "theory of mind" strukturen.

vh HansKrist.
Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
18/04/2024 13:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
Russisk bombefly er styrtet ned i eget l..
19/04/2024 09:09
Sidste år uddelte politiet næsten 4.00..
19/04/2024 08:52
Omstridt stutteri ryger på tvangsauktio..
19/04/2024 08:34
Minister annullerer besparelser på inte..
19/04/2024 08:20
Træværksted brændt ned i Bramming
19/04/2024 08:16
Nyheder fra Religion.dk