annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15660759
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380389
Et andet syn 1989730
Jesu ord 1522508
Åndelig Føde 1515606
Galleri
Hammershus
Hvem er online?
3 registrerede ABC, Arne Thomsen ,(1 usynlig), 379 gæster og 32 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: Hvad er kristendom?

så kom de personforfølgende intimideringer, latterliggørelse og ringeagtelse en anden debattør, det siger lidt sig selv at når ophavsmanden til denne OS IMOD DEM (troldene) progrom personforfølgende intimiderende agenda vender tilbage, så vækker det lille simone der ikke fik sin nattesøvn forleden nat grundet sin angst for at folk ikke skulle forstå hans ateisme som svaret på alt.

Nå men ingen debat, overhovedet siges der intet i relation til hvad jeg har skrevet (hvilket jeg nok ej heller havde ventet). Hvad gør de så de to, bjørn og simon, jo de sætter sig til tastaturet og glemmer alt, ALT, om hvad jeg har skrevet, og så begynder de bare at skrive om min person som de opfatter mig (og det er vist ingen hemmelighed hvad de mener om mig, gad vide om andre ikke også finder dette trivielt på 10. år at skulle konfronteres med dagligt (lad os dog for pokker komme lidt videre i programmet (eller også drop ham HansKrist))).

Nu har vi hørt i over 10 år fra simone der påstår han er filosofisk kompetent at jeg vrøvler (utroligt det skulle være nødvendigt at nævne det dagligt igennem så mange år, man må ligesom gå ud fra at det kan folk godt selv konstatere)

(og simon har skam studeret Heidegger (hvor alt hos Heidegger drejer sig om det værende ;) lol huha som det går simone rothsten,,, og for et ½ år siden havde han ikke studeret Sartre, men forleden skrev han: "Så i stedet for at du bare afleder opmærksomheden fra forklaringer kun du skylder, så lad mig netop for at fastholde dig, henlede din opmærksomhed på Camus, Nizan, Ponty og Sartre;
hvor Ponty med "Dialektikkens Vildveje" forholder sig til Sartres Væren & Intet, ligesom Sartre gjorde op med Camus efter dennes "Den Fremmede" - som forklares nærmere i bl.a. "Situationer, udvalgte essays".
citat simon,

for satan da folkens der er blevet studeret Sartre det sidste ½ års tid yeah fnis lol).

jeg tror alle der har lidt forstand på filosofi kan se hvor vi er i verden med simone, ja korrekt filosofi er for ham poesi og intet andet, han har ikke et eneste begreb på plads, hvilket hans religionskritik på fornemste vis har givet et utal af eksempler på, hvordan han kløjs i kategorierne, ej heller nemt for en mand der kun har det sanselige nærværende at relatere til (så er der ej heller meget at komme efter hos filosofferne, og da slet ikke Heidegger).


Nå men lad os ta ham lidt seriøs den lille stakkel, han skriver:

Citat:
Du forveksler bare kristendom med psykologi og filosofi, fordi du har misforstået hensigten og meningen med både filosofi og psykologi. Men kristendom er i bund og grund gudetro på linje med alle andre og tidligere religioner, og gudetroens nødvendighed kan ikke forklares filosofisk eller psykologisk – hvilket imidlertid er apologeters fejl, du og andre glade troende hoppede bare i søen.


Nej filosofien og psykologien kaster lys på en lang række forhold ved kristendommen. Dette er en kendt sag, nøjagtig som neurovidenskaben idag kaster en forklarelsens lys på en lang række forhold ved den kristne tro såvel som spiritualitet.

Nej kristendom er ikke gudetro som I ateister opfatter guden eller Gud eller gudsspørgsmålet. Også lidt mærkeligt at det er en ateist som dig der skal forklare hvad kristendom er og ikke er, du har jo intet trosliv såvel som liv med Gud, eller du lever jo ikke dit liv på den måde at du har taget Gud med ind over dit liv. Så det er sgu da tåbeligt at vi skal høre på dine ideer om hvad kristendom er og ikke er. Håber du selv kan se det absurde i at det er en ateist som dig der skal skyde os dine fordomme i skoene omkring den kristne tro, at det virkelig er en mand uden kristen trosliv og spiritualitet, der så skråsikkert skal fortælle os andre hvad det drejer sig om. Meget morsomt rent faktisk.

Citat:
Pointen er jo, at vi politisk kan bruge de forskellige fagområder til en hel masse for at fremme samfundsudvikling og menneskelig selvudvikling, men vi ka’ desværre ikke rigtig bruge kristendom til noget særligt.


fuldstændig korrekt det her: "vi ka’ desværre ikke rigtig bruge kristendom til noget særligt" og vi refererer til jer ateister,
men det går udmærket for de kristne og det er vel også dem kristendommen primært er til for.

Citat:
At mennesker kan føle stor selvtilfredsstillelse ved selvbedrag og ligefrem hopper i søen fordi muligheden foreligger, er der heller intet nyt i.
Ateister interesserer sig for de socialpsykologiske mekanismer der ligger til grund for den slags i kulturer, ikke for små lommepsykologiske forklaringer for eksempelvis dit eget selvbedrag hønsemand. Det ku’ måske være interessant at udrede i samarbejde med en psykolog, men det ligger udenfor debattens område.. ;)




mangelfuld theory of mind, er årsag til selvbedrag, og ja du selvbedrager dig selv med dine igennem 11 år personforfølgende debatstil, hvor du kravler på nakken af visse debattører 24 timer i døgnet for at latterliggøre og ringeagte dem,,

din theory of mind er ikke bare mangelfuld udviklet, den er også syg syg kain abel syg, temmelige sikkert grundet nogle gevaldige frustrationer såvidt karriere og succes her (mangel på succes, forstås)

dette er hvad selvbedrag er, og det ville en psykolog kunne udrede for dig, og ja det ville være det eneste han ville interessere sig for ved dig, disse dine personforfølgende onsdskabsfuldheder og latterliggørelse andre mennesker (især når han hører hvor meget det tar over og at du bruger natten på det).

mange meget kærlige hilsner HansKrist

PS:

til trods for at simon og bjørn spammer flere indlæg i denne tråd, så er tråden stadig en ganske udmærket tråd, og vi så endda at simone kunne holde sig nogenlunde fra personforfølgende intimideringer, lige indtil hans nattesøvn ødelagde næstfølgende dag og bamse bjørn var vendt tilbage, det er ligesom til ære for ham at den stil skal føres igennem og læg dertil oveni at manden var træt, nervesvækket og pirrelig irritabel, ovenpå for lidt søvn, så vil det gå galt.

Det spændende bliver blandt andet at læse Ove's indlæg såvidt Paulus til bjørn. Det spændende bliver at se hvornår de to eneste her på siden der højt og tydeligt ikke er bange for at vedstå sig deres kristne tro, hvornår de to mødes. Hvilket møde? Ja hvordan vil det spænde af?

Og så bliver det også spændende at se om der ikke skulle være andre der fra tid til anden, hopper ind og siger noget i denne tråd.

Om der skulle komme kommentarer til simones historieforfalskning, eller fordrejet fremstilling, hvor hans ateisme-fanatisme løber af med ham og han mister objektivitet, nøgternheden og proportionerne i sin fremstilling, så det indimellem ender i en gang tendentiøs sludder som en direkte fordrejet og forkert fremstilling, blot for at hans ateisme skal fremmes, selv når han leger nu også "historiker" den lille poet.

Seneste indlæg
Kom op på bjerget...
af ABC
20/04/2024 13:52
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
20/04/2024 13:31
Vigtige præciseringer
af ABC
20/04/2024 13:23
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Region vil tage hul på milliardlån til..
20/04/2024 12:26
Coops regnskab går i minus med 717 mill..
20/04/2024 11:31
Clara Tauson er finaleklar uden kamp
20/04/2024 11:28
Haiti er hærget af vold: Bander bortfø..
20/04/2024 11:04
Politi undersøger sprængning af pengea..
20/04/2024 10:06
Nyheder fra Religion.dk