annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15535776
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372279
Et andet syn 1980771
Jesu ord 1518378
Åndelig Føde 1465535
Galleri
Mad for sjov
Hvem er online?
1 registreret somo 335 gæster og 305 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Simon
Emne: Re: Blasfemiparagraffen er jeg da ligeglad med.

Arne skr. atter:
”Citat: Menneskets fornuft - intet over - og intet ved siden af.
Alt er tilfældigt og meningsløst.
Kristendommens ekstase.
Gud er kærlighed.
Eksistensen er et vidunder”.

- Spørgsmålet var, hvorfra du citerer - men det er måske også en hemmelighed, må ingen vide hvem du citerer, Arne? ;)
Du skal altid sørge for at belyse hvem det er du citerer Arne, jeg behøver forhåbentlig ikke forklare hvorfor.

”Når uregistrerede Anonym skriver, som han gør, er det mon så Ole Bjørn, der danser "de syv slørs dans" for at få "Arnes hoved på et fad".

- Du ka’ hvile i tillid til, at du slet ikke er interessant nok til at blive forfulgt af nogen, og vær du glad for det. Du ville aldrig kunne skrive noget der ville være nogen anstødeligt, dertil er du alt for behagesyg en debattør Arne, og det ved du udmærket godt. Men det hjælper heller ikke her, at forsøge at flytte opmærksomheden fra meningsindholdet i Zeffs kommentar til forestillinger om hans person. Mit indlæg handlede bare om den psykologiske motivationsfaktor for dine gentagelser, det der driver dig rundt i religiøs overtro alle vegne på debatten, hvorfor du selvfølgelig aldrig ville føle behov for at udfordre fx blasfemiparagraffen. Zeff var så tilsyneladende enig i visse aspekter, og kommenterede derfor flg.:

”Citat: 'Simon skriver - om mig bl.a.:
- "psykologiske behov for religiøs overtro"
- "en kristen mand der på sine ældre dage flagrer lidt rundt i udødelighedsrelationer til den østlige kulturtradition, fordi dine psykologiske behov kan passes ind som i et horoskop"
- "faktisk bedrager du jo medmennesker, idet du netop ikke er ærlig omkring standpunkter du rent faktisk lægger til grund for dit livssyn"
- "forsøg på at autorisere meninger du kun indirekte tør lægge åbent frem, ved fx at skabe en fiktiv religiøs relation til historiske personligheder som Einstein eller videnskabelige arbejder i øvrigt." -' citat slut.

- "... en kristen mand der på sine ældre dage flagrer lidt rundt i udødelighedsrelationer til den østlige kulturtradition, fordi dine psykologiske behov kan passes ind som i et horoskop" ...

Er du da ikke netop det? Det er dine egne skriverier, (under medlemsnavn Arne Thomsen) der præsenterer denne tryghedssøgende person som underskriver sig som Arne...

- Har man ingen selverkendelse, kan det være hårdt at blive gennemskuet - men når man vælger et offentlig forum til at forsøge på at skabe respekt for sit holdningsløse, vankelmodige livssyn (hvad det så end er?) - må man affinde sig med at blive kikket i kortene.

"... en sådan gang løgnagtig tilsvining ikke fortjener det..."

Dette er et typisk eksempel på, hvordan du får drejet meningen med det du læser... - Jeg tror, du har et problem med forståelsen af ord (ofte gir' du link til et ord, tilsyneladende alene, fordi det har mere end tre(3) bogstaver) og dine udfald viser ofte at du lider af begrebsforvirring. - Det som måske er mest slående, er din totale mangel på selvironi og humor.

Du angler efter respekt men respekt vinder man kun ved at gøre sig fortjent til det... ikke ved at ytre rørstrømsk fantasteri ind i et voldsomt men totalt indifferent Univers”.


Mvh
Simon
Seneste indlæg
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Er dette videnskab...
af Anonym
28/03/2024 17:32
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
International domstol beordrer Israel at..
28/03/2024 17:51
Pingvinerne i Guldborgsund Zoo har fået..
28/03/2024 17:33
Sam Bankman-Fried får 25 års fængsel ..
28/03/2024 17:08
Rusland: Gerningsmænd bag formodet terr..
28/03/2024 16:27
Holland vil bruge 18,6 milliarder kroner..
28/03/2024 16:05
Nyheder fra Religion.dk