annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 518 gæster og 54 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Anonym
Emne: Re: Troen på Jesus

"Jeg tror faktisk, at Gud uanset hvad handler med os."

Der er da forskel på at gøre ondt og godt! Der er da forskel på at efterleve Jesu befalinger og på at forkaste dem.

"Havde vi holdt Jesu ord og bud, da Gud sendte sin søn til verden?"

Hvor leder dette spørgsmål hen? Forstår det ikke helt i sammenhængen.

"Havde jeg holdt Jesu ord og bud, da Gud åbnede mig for dybereliggende processer og ikke mindst kærlighedens kilde?"

Det er ikke umuligt at forestille sig. Du kan have haft kærlighed i hjertet. Og denne kærlighed HØRER Jesu ord. KUN dem, der har hørt og lært af faderen, kommer til Jesus. Siger Jesus selv. Og hvad er Gud? Gud er kærlighed!

"Det er selvf. svært at bevidne, hvornår Gud handler med os, og derfor er det, at jeg gentagne gange har understreget, at vores individuelle trosoplevelse spiller en væsentlig rolle i diskussionen."

Selvfølgelig er det individuelt, hvordan og hvilke ord vi tager til hjertet. Efterhånden, som vi holder budene, vil sandhedens ånd leder os til sandheden. Nogle forstår en smule. Andre forstår mere. Kærlighed og visdom vokser sammen.

"det at vi gennem Jesus Kristus gør Guds vilje betyder, at Guds vilje sker med os."

Men Guds vilje ER at vi tror på Jesus, som giver os sandheden og livet gennem sine ord. For han taler, som han har hørt af faderen. Der er INGEN vej uden om hans ord. Dette siger Jesus også selv.

Jeg får hele tiden en fornemmelse af, at du gerne vil aftegne en smutvej uden om ordene og budene. At de ikke skulle være ABSOLUT AFGØRENDE. Det kan jeg ikke forstå, og jeg mener at det er en mangel på respekt over for Jesus, som selv siger, at vi skal holde fast i hans ord og bud - han understreger det hele tiden.

"Udgangspunktet må være Jesus Kristus selv (1=2, 2=1). Tro og lydighed er hinandens forudsætninger i ethvert kald."

Troen er en tro på, hvad han siger. Lydigheden er en lydighed mod, hvad han siger.

"Når telefonen på arbejder bipper er der en, som kalder på mig. Jeg tror på, at jeg er kaldet og det første skridt er at følge op på kaldet. Først når jeg har taget skridtet og står over for den beboer, der kaldte, kan jeg lytte til hendes ord og opfylde dem. Jeg bliver med andre ord nødt til at handle."

'Bippet' er en røst, der lyder i ørkenen: Jævn vejen! Johannes røst! Det er disciplenes røst! Men selve troen kan først komme, når vi har hørt, hvad Jesus og disciplene har på hjerte. Før vi har hørt budskabet, er der jo ikke noget at tro på!!

Hvis jeg kommer farene ind i stuen til en fremmed familie og siger: "I må tro mig", så har 'bippet' lydt. Og så venter de spændt på, hvad jeg har at sige, før de kan afgøre, om de tror på mig. Det siger sgu da sig selv...

"Her må du så vise, hvad det vil sige at holde Guds bud. Alle Gudsskabte mennesker er på en måde ét med Gud, men vi kommer først i en dybere relation med Gud og kan føle enheden, når vi erkender ham, tror ham og følger vejen til ham."

Det er altså IKKE, hvad Jesus siger. Det er måske, hvad Anne siger, men ikke hvad Jesus siger. Ifølge Jesus bliver vi ét med Faderen og Sønnen, når vi holder fast i hans ord og bud.

"Essensen i billedet er for mig at se Guds handlen med menneskene."

Denne handlen, Guds gerning!, er jo netop, at vi skal tro på sønnen, som giver os sandheden, og i samme sammenhæng siger, at det er hans ORD, der er ånd og liv.

"Til hver gudsteneste siger præsten nogle ord fra et af de fire evangelier: Jesus sagde til sine disciple osv. Under nadveren siges der endnu en Jesu ord."

Ikke til de gudstjenester jeg har været til. That's for sure! Jeg har sjældent hørt et af Jesu bud i kirken. Teologiske fortolkninger og Jesu mirakler har jeg hørt masser af.

ENHVER SOM MENER SIG SIKKER PÅ, AT JESUS VIRKELIG ER SELVESTE FRELSEREN, BURDE DA HÆNGE VED HANS LÆBER OG LYTTE TIL HVERT ET ORD!!!

Historen om Maria og Martha... kender du den?!
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Fare for, at stilladset ved Børsen kan ..
28/04/2024 21:48
Biden og Netanyahu har talt sammen
28/04/2024 20:46
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Prins Harry markerer tiåret for Invictu..
28/04/2024 18:32
Brøndby snubler i guldkampen, men undg..
28/04/2024 18:21
Nyheder fra Religion.dk