annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
18 september Rødhus strand
Hvem er online?
0 registrerede 516 gæster og 39 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Holmskjold
Emne: Re: Dem og os

Arne Thomsen


Nu må du ikke overfortolke mig med hensyn til teknologien. At den kan fremstille visse afbødende opfindelse betyder ikke, at den så også er et egentligt gode, eller for den sags skyld menneskehedens redning. Tværtimod!

Kundskabets Træ med den forbudene frugt blev beskrevet som træet ”på godt og ondt”! Dét, som umiddelbart opleves som godt, eksempelvis teknologien, har en bagside, der er særdeles ond. Mennesket ser forudsigeligt kun på det, som de tror er godt, men overser derimod det godes modsætning, der med for meget af det gode, bliver det onde!

For en kendsgerning er det, at den teknologiske udviklingen er psykisk sygeliggørende mennesket i en stadig mere accelererende grad. Dette er et faktum! Eller som jeg plejer at sige om Guds ubøjelige vilje… at dén findes ikke, der med udgangspunkt i naturens lovmæssigheder kan modargumentere dette. Hvorfor det er en ufravigelig kendsgerning!

Det betyder, at den ærlige snak til menneskets sunde fornuft, som du er fremhævende, er utopisk. For psykisk syge mennesker har jo netop ikke en sund fornuft, men derimod en psykotisk virkelighedsopfattelse, og dermed en svækket realitetssans. Denne sunde fornuft, som du om muligt vil gør gældende, bliver derfor omtolket til en psykotiske, virkelighedsfortrængende forståelse, som er de syges virkelighed. De forstår derfor kun det, de vil forstå, og det i den betydning det syge betinger, at det sunde må blive forstået.

Dette kan være svært at forstå, dersom man ikke forstår de ubevidste psykiske mekanismer, som gør sig gældende. For man står jo, tror man, overfor tilsyneladende fornuftige mennesker. Eksempelvis landets statsminister, klimaminister, miljøminister eller andre topfolk. Herunder også spidserne indenfor miljøbevægelserne. Der dog alle har en helt anden, ubevidst, dagsorden, end den, de tror og påstår de har. Og som de i overbevisende vendinger giver indtryk af at mene alvorligt. Men når alt kommer til alt, da vil de ubevidst det helt samme samfund, som på alle måder er nedbrydende den natur, og den naturlighed, som de påstår at ville redde.

Derfor, og til trods for alle deres kundskaber, agerer de i forhold til helhedsforståelsen med samme naivitet (infantilitet), som var de små børn i børnehavealderen. Hvor alting forventes at være ubegrænset, og verden et utømmeligt overflødighedshorn!

Undtagelserne herfra er i den vestlige verden i sandheden blevet få, hvorfor jeg da også gør gældende, at det bliver de få mod de mange. Hvorfor alle midler, der kan bruges, skal bruges, i denne overlevelseskamp!

Kalifatet er jo netop derfor ingen utopi!

For med udgangspunkt i det kaos, som de enfoldige vil bibringe den hele verden, vil islam i logisk konsekvens af dette kaos vokse sig stor og umådelig stærk. For den vestlige verden vil med sin egocentriske adfærd, og de i konsekvens heraf omfattende klimaændringer i almindelighed, og naturødelæggelser i særdeleshed, skabet et voldsomt had mod de egocentriske vesterlændinge. Og det i en grad, som denne verden ikke har set tidligere. For den overflod, som de egocentriske ikke vil give afkald på, er allerede truende ufattelig mange millioner på mennesker på livet, som ingen overflod kender til, og som ingen overflod har at gøre godt med. Men trods det har de et liv, en familie og ikke mindst deres børns overlevelse at slås for.

Rekrutteringsgrundlaget for den altafgørende overlevelseskamp mod den vestlige verdens psykisk syge bliver derfor helt forudsigeligt i omfang umådelig, og i intensitet indædt altopofrende.

Det islamiske hus vil på den måde blive bygget på ruinerne af kristendommens hus!


InshaAllâh


Bjørn Holmskjold



Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
140 millioner kroner skal pumpe liv i d..
29/04/2024 09:06
Ørsted frasælger fransk energiforretni..
29/04/2024 09:03
I dag flager busserne for kongefamiliens..
29/04/2024 08:58
Cordsen: Mulig løsning på vej i højsp..
29/04/2024 08:13
Støjberg og Vanopslagh på vej til fors..
29/04/2024 08:09
Nyheder fra Religion.dk