annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15781563
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2392116
Et andet syn 1998405
Åndelig Føde 1556320
Jesu ord 1529969
Galleri
Himmellandskab
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen, Hanskrist 184 gæster og 86 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Gode ​​dage


Når vi går ind i de første 10 dage af denne velsignede måned, er vores hjerter og bønner hos dem, der foretager den hellige pilgrimsrejse til Hajj i disse dage. Selvom mange af os ikke er i stand til at foretage den velsignede rejse i år, er der stadig mange måder, hvorpå vi kan høste denne måneds velsignelser.




Betydningen af Dhul Hijjah

De ti dage af Dhul Hijjah har en stor mængde af betydning i islam. Denne måneds første ti dage betragtes som meget hellige og en tid til øget kontemplation, at finde tilgivelse fra Gud, Gør det godt, og andre former for tilbedelse. Profeten Muhammed (salAllahu alayhi wasalam) har sagt om de første ti dage af Dhul-Hijjah: Der er ingen dage, hvor retfærdige gerninger er mere elsket af Allah end disse ti dage." spurgte folket, "Ikke engang Jihad for Allahs skyld?" Han sagde, "Ikke engang Jihad for Allahs skyld, undtagen i tilfældet med en mand, der gik ud for at kæmpe og gav sig selv og sin rigdom op for sagen og kom tilbage uden noget [Sahih al-Bukhar]. Så hellige er de første ti dage af Dhul-Hijjah, at Allah sværger en ed ved dem, når Han siger i Koranen: "Ved daggry; ved de ti nætter” [al-Fajr 89:1-2]. At sværge en ed ved noget indikerer dets betydning og store fordel.



Dyder og tilbedelser under 10 Dhul Hijjahs dage:
Dhul Hajjahs første ti dage omtales også som årets bedste ti dage, og efter ramadanen, en ny chance. Til dem af os, der ikke har gennemført dette års Hajj-pilgrimsfærd, på grund af COVID’19. Dette er stadig en vidunderlig chance for at opnå en velsignelse og en enorm belønning. Selvom enhver god gerning, der udføres for Allahs skyld, som han godkender, vil blive enormt belønnet i de første ti dage, InshaAllah, nogle af de mere almindelige handlinger, der er opført i profetens traditioner (Sal Allaahu Alayhi Wasalam) er fastende og verbale Dhikr (erindring) af Allah.


Faste:
Hvad angår fasten, den niende dag i Dhul-Hijjah, kendt på arabisk som Yawm Arafah, opfordres især til at faste. På denne dag profeten [en Nisai og Abu Dawud] plejede at faste. Faste på denne dag vil i to år yde erstatning for en muslims synder.

Abu Qatadah rapporterede, at profeten (salAllahu alayhi wasalam) sagde: Faste på Arafahs dag vil blive krediteret med Allah ved at tilgive ens synder fra det foregående år og det følgende år. [muslim]
En af profetens hustruer (salAllahu alayhi wasalam) sagde: Allahs sendebud plejede at faste (først) ni dage af Dhul-Hijjah, Ashura-dagen, og tre dage i hver måned.[Sahil Sunan Abu Dawud # 2129]
Der er ingen dag, hvor Allah befrier folk fra ilden, som han ikke gør på Arafahs dag. Han kommer tæt på (til dem, der står på Arafah) og svælger derefter for hans engle, ordsprog: "Hvad søger disse mennesker? [muslim]


Dhikr:
En yderligere fortjenstfuld gestus i løbet af disse første ti dage af Dhul-Hijjah er den visuelle erindring om Gud. “Og angiv Allahs navn i de givne dage” [12:28].
Profeten (salAllahu alayhi wasalam) opfordrede muslimer til at recitere en masse Tasbeeh (Subhan Allah), Tahmeed (WL) og Takbeer (Gud er stor) i løbet af denne tid.
Takbeeren kan indeholde ordene "Allahu-Akbar, Gud er stor, la ilaha ill-Allah; wa Allahu akbar wa Lillahil-hamd (Allah er den største, Allah er den største, Der er ingen Gud udover Allah; Allah er den største og Allah være pris),” samt andre sætninger.
Mænd opfordres til at recitere disse sætninger højt og kvinder stille og roligt.


Ibn 'Umar og Abu Hurairah (radi Allahu anhu) plejede at gå ud på markedspladsen i de første ti dage af Dhul-Hijjah, reciterer Takbeer, og folket ville recitere Takbeer individuelt, når de hørte dem.
Gode gerninger:

Alle gode gerninger er normalt meget rost i dette velsignede øjeblik. Sådanne aktiviteter omfatter bøn, læse Koranen, laver Du’a (bønfald), giver i velgørenhed, og være god ved vores familier, og andre hellige tilbedelseshandlinger, der er frivillige (nafl). De er blandt de gerninger, der bliver mangedoblet i disse dage.


Omvendelseshandlinger:
desuden, det anbefales også at søge tilgivelse fra Gud (istighfar) og Tawbah (anger) på dette tidspunkt. Det betyder mere end blot en skriftlig fortrydelseshandling over tidligere forseelser. Det har også brug for en stærk vilje til at forhindre potentielle fejl ved at opgive dårlige vaner og handlinger, når man vender sig ærligt til Allah.



https://www.muslimmarriageguide.com/da/significance-of-dhul-hijjah/



Pastor forsøger at konvertere en muslimsk dame og får et chokerende svar

https://www.youtube.com/watch?v=rii5b5seevq

Se den jødiske ungdom i Amerika 🇺🇸 Omfavne ☝ Islam /

https://www.youtube.com/watch?v=ktnw7rr-22m
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
04/05/2024 17:42
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
03/05/2024 15:09
Vigtige præciseringer
af somo
03/05/2024 12:20
Hilsner
af Tikka
03/05/2024 09:21
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Nyheder fra DR
Parlamentsformand 'forfærdet' over angr..
04/05/2024 19:23
Tidsstraf koster for Magnussen igen, ige..
04/05/2024 19:08
Israel deltager ikke i Eurovision-åbnin..
04/05/2024 18:50
Pogacar viser tænder, men må nøjes me..
04/05/2024 17:29
Londons borgmester vinder valg og får e..
04/05/2024 17:26
Nyheder fra Religion.dk