annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
treram som stjernedreng anno 1946
Hvem er online?
2 registrerede somo ,(1 usynlig), 509 gæster og 40 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Den skinnende sol på verden





Christ rejects Christians on Judgment Day! Hashem in conversation with a Christian woman

Kristus afviser kristne på dommedag! Hashem i samtale med en kristen kvinde
https://www.youtube.com/watch?v=g3WtdkxNKc4




ange vil sige til mig på hin dag: Herre, Herre! Har vi ikke profeteret i dit navn, og har vi ikke uddrevet dæmoner i dit navn, og har vi ikke gjort mange mægtige gerninger i dit navn? Og da vil jeg sige dem, som det er: Jeg har aldrig kendt jer. Bort fra mig, I som begår lovbrud!«

(Matt. 7,22f.)



Sagde Jesus denne sætning til jøderne eller til muslimerne???? Eller for de kristne, der siger, at vi driver dæmoner ud i Guds navn?

det siger han ikke til muslimer eller jøder

, fordi de ikke betragter Kristus som en Gud

Det er de kristne, som Kristus vil uddrive
Selvfølgelig,
de kristne, der siger, at vi driver dæmoner ud i Guds navn




\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\



Hvad berømte ikke-muslimer sagde om islam og profeten Muhammad PBUH

Napoleon Bonaparte

Jeg håber, at tiden ikke er langt væk, hvor jeg vil være i stand til at forene alle de kloge og uddannede mænd i alle landene og etablere et ensartet regime baseret på Koranens principper, som alene er sande og som alene kan føre mennesker til lykke.

Sir George Bernard Shaw

Jeg har altid holdt Muhammeds religion højt på grund af dens vidunderlige vitalitet. Det er den eneste religion, der ser ud til at besidde den evne til at assimilere til den skiftende fase af tilværelsen, som kan appellere til enhver tidsalder. Jeg har studeret ham - den vidunderlige mand, han må kaldes menneskehedens frelser.

Jeg tror, at hvis en mand som ham skulle påtage sig den moderne verdens diktatur, ville det lykkes ham at løse dens problemer væk, hvilket ville bringe den tiltrængte fred og lykke: Jeg har profeteret om Muhammeds tro, at den ville være acceptabel for morgendagens Europa, som det begynder at være acceptabelt for nutidens Europa.

H.G. Wells

Den islamiske lære har efterladt store traditioner retfærdig og skånsom omgang og opførsel og inspirerer folk med adel og tolerance. Dette er menneskelig lære af højeste orden og på samme tid praktisk muligt. Disse læresætninger skabte et samfund, hvor hårdhjertethed og kollektiv undertrykkelse og uretfærdighed var det mindste sammenlignet med alle andre samfund, der gik forud... Islam er fyldt med mildhed, høflighed og broderskab.

Philip Hitti

I hele den første del af middelalderen ydede ingen mennesker et så vigtigt bidrag til menneskets fremskridt som araberne, hvis vi tager dette udtryk til at betyde alle dem, hvis modersmål var arabisk, og ikke blot dem, der bor på den arabiske halvø. I århundreder var arabisk sproget for læring, kultur og intellektuelle fremskridt for hele den civiliserede verden med undtagelse af Fjernøsten. Fra det 9. til det 12. århundrede var der flere filosofiske, medicinske, historiske, religiøse, astronomiske og geografiske værker skrevet på arabisk end på noget andet menneskeligt sprog.

R. Bosworth Smith

Han var Cæsar og Pave i ét; men han var pave uden pavens prætentioner, Cæsar uden Cæsars legioner: uden en stående hær, uden en livvagt, uden et palads, uden en fast indtægt; hvis nogen nogensinde havde ret til at sige, at han regerede af det rigtige guddommelige, var det Muhammed, for han havde al magten uden dets instrumenter og uden dets støtte. Han brød sig ikke om magtens forbindinger. Enkelheden i hans private liv var i overensstemmelse med hans offentlige liv.

Sarojini Naidu

Det var den første religion, der prædikede og praktiserede demokrati; for i moskeen, når opfordringen til bøn lyder og tilbedere er samlet, bliver islams demokrati legemliggjort fem gange om dagen, når bonden og kongen knæler side om side og proklamerer: 'Gud alene er stor'
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Uheld på Vejlefjordbroen giver kø i ef..
29/04/2024 14:25
40 smittet med samme type salmonella - m..
29/04/2024 13:59
Kongeparret skal på sit første statsbe..
29/04/2024 13:38
Skotlands regeringschef træder tilbage
29/04/2024 13:21
Andreas Mogensen er tilbage på dansk jo..
29/04/2024 12:39
Nyheder fra Religion.dk