annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15685097
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2382002
Et andet syn 1991611
Åndelig Føde 1524567
Jesu ord 1523363
Galleri
Symbol
Hvem er online?
0 registrerede 418 gæster og 59 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Den skinnende sol på verden

Profeten Muhammeds (fvmh) fysiske træk og karakter

Profetens ansigt

Profetens ansigt var lyst, attraktivt og rundt. Hver gang han var glad, skinnede hans ansigt klart som fuldmånen, men det ville blive rødt, når han var vred.

Hvis der kom sved på hans ansigt, glimtede perlerne som perler, og duften af ​​hans sved oversteg duften af ​​moskus.

Profetens kinder var bløde, hans pande bred og hans øjenbryn tynde og buede. Hans øjne var store med sorte pupiller, mens de hvide var blandet med karmosinrøde. Han havde lange tykke øjenvipper.

Profetens næsebro var høj og skinnende. Hans mund var bred, og der var mellemrum mellem hver af hans tænder. Hans tænder var lyse og så ud som små hagl, når han smilede, og de funklede, mens han talte.

Profetens skæg var sort, tykt og fuldt og dækkede det meste af hans bryst. Et par grå hår viste sig på hans øreflipper og hage.
Hoved, nakke og hår

Profeten (saw) havde et stort hoved på en lang hals. Hans hår var let krøllet, og han bar det med adskilt på midten. Nogle gange holdt han håret så langt, at det rørte begge hans skuldre, mens det andre gange faldt lige over hans øreflipper. Han havde et par grå hår på hovedet og skægget sammen.
Lemmer

Profeten (fvmh) var storbenet med store albuer, skuldre, knæ og håndled. Hans håndflader og foder var brede. Hans arme var tunge og behårede, og hans hæle og læg var lette. Han havde brede hirsede skuldre, men hans bryst var bredt og hårløst, med kun en linje af hår, der løb fra hans bryst til navlen.
Byg og statur

Profeten (fvmh) var af middel bygning og var hverken fed eller tynd. Han havde en lige krop. Selvom han ikke var særlig høj, rejste han sig over de fleste mænd i højden.
Duft

Flere af profetens ledsagere har nævnt en duft, sødere end nogen parfume, der kommer fra profetens krop. Anas siger: "Jeg lugtede aldrig nogen moskus eller nogen anden sådan parfume, der var så sød som duften af ​​profeten." Jabir siger: "Profetens duft vedblev, efter han var gået, og vi kunne se, hvilken vej han havde taget ved at snuse i luften." Hvis profeten tilfældigvis gav hånd med nogen, ville duften forblive hos den person hele dagen. Når han spredte sin hånd over et barns hoved, kunne andre se hans duft på barnet. Umm Sulaym plejede at samle noget af profetens sved i en lille flaske og blandede det med parfume.
Profetens gang

Profeten (fvmh) var hurtigfodet og havde et fast skridt. Han rejste sig med et ryk og gik hurtigt, men jævnt, som om han gik ned ad en skråning. Han ville vende sig hurtigt og yndefuldt.

Profeten (fvmh) syntes aldrig at blive træt, når han gik, og ingen kunne holde trit med ham. Abu Hurayrah siger: "Jeg har aldrig set nogen, der gik så hurtigt som profeten . Det så ud, som om jorden rullede sig op for ham, når han gik. Vi ville trætte os selv ud at gå med ham, mens han ville komme videre med lethed."
Karakter

Profeten (fvmh) virkede normalt munter, og han kunne lide at smile. Selv når de andre var uhøflige mod ham, var han aldrig hård og uforskammet. Han hævede aldrig stemmen på markedspladsen.

Hvis han stod over for et valg mellem to muligheder, ville profeten altid vælge den nemmeste, forudsat at det ikke førte til synd. Frem for alt andet undgik han at synde eller noget, der førte til Allahs ulydighed. Han søgte aldrig hævn for nogen forseelse begået mod ham selv, men når Allahs ære var på spil, ville han helt sikkert straffe gerningsmanden.

Som vi har set i løbet af begivenhederne i hans liv, var profeten generøs, modig, stærk og ekstraordinært tålmodig. Aldrig vulgær eller obskøn, hans modvilje mod noget var tydelig i hans ansigt. Han stirrede aldrig direkte på nogen, og han stirrede aldrig på nogen i misfornøjelse. Han irettesatte aldrig sin tjener, og han blev aldrig hørt sige noget om nogen.

Selv før hans udnævnelse som Allahs sendebud, var profeten (fvmh) kendt som "Al-Ameen" (den troværdige). Han holdt altid sine løfter og forblev ydmyg selv i sejren. Han respekterede slægtskabsbåndene og deltog i begravelserne af sine slægtninge og ledsagere. Han sad sammen med de fattige og trængende og tog imod invitationer til ham fra hans slaver. På højden af ​​sin magt som leder af den islamiske stat levede han beskedent. Han forsøgte aldrig at overgå andre ved at servere rig mad eller iført dyrt tøj.


https://www.youtube.com/watch?v=tXU7B4pRTvs
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
25/04/2024 00:40
Kom op på bjerget...
af ABC
24/04/2024 23:29
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
24/04/2024 22:52
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
I dag skal du punge ud med 5 euro for at..
25/04/2024 06:09
Yderligere fem personer sigtes efter kni..
25/04/2024 04:48
Houthierne hævder at sende droner mod i..
25/04/2024 04:22
Biden mødtes med 4-årig: 'En påmindel..
25/04/2024 02:03
USA kræver svar i sag om 'massegrav' i ..
25/04/2024 00:04
Nyheder fra Religion.dk