annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15892875
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2400250
Et andet syn 2004666
Åndelig Føde 1607990
Jesu ord 1534919
Galleri
Et lille udvalg
Hvem er online?
0 registrerede 551 gæster og 42 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: tegn og begivenheder / beviser på islam

Citat:
Somo:

Islam er kompatibel med det virkelige liv og afhænger ikke af fantasi, antagelser eller subjektive oplevelser


Vrøvl Somo - jeg har læst hvad du skriver og det er nøjagtig den samme gang BLIND TRO og OVERTROISKHED som vi finder hos de kristne kættere Bibelfundamentalisterne. Dem kan man ikke drøfte med, de er udenfor pædagogisk rækkevidde og det er du også. I er så syltet ind i OVERTROISKHED og BLIND TRO.

Du kan jo bare se de der dommedags profetier - overfor sådanne barnlige psykotiske primitive ondskabsfulde ateistiske ønsker - skriftlige udgydelser (ren og skær menneske værk der aldrig har haft at gøre med en åbenbaring) -- hvilket både psykologi og psykoanalyse og neurovidenskab for længst har demonstreret at nærer man sådanne ønsker så skader man sig selv, sin familie og det samfund man vokser op i - DET KOMMER DER ALDRIG NOGET GODT UD AF - at så sådanne barnlige ondskabsfulde ateistiske ideer og ønske drømme i folk.

Alle - selv muslimer tar kraftigt afstand fra sådanne tanker og ideer.

Ihvertfald kan jeg se det ikke har en dyt at gøre med muslimernes Gud.

Så hvis det er hvad du betragte som en del af islam (og du ikke klart kan tage afstand fra disse dommedags profetier) så er du og den form for islam du hylder bestemt ikke kompatibel med det virkelige liv - som du ellers hævder.

Alle højt udviklede religiøse mennesker der er så mange af i vor tid vil tage kraftig afstand fra disse dommedags profetier - de vil slet ikke kunne have med dig at gøre når du kommer med sådan noget snak.


Det er bare ikke godt nok Somo.

Det er en katastrofe og pinligt.

Uha uha uha EN VILDFARELSE.

Virkelig pinligt du optræder sammen med os andre med sådanne skriverier - som jeg stadig mener må være ulovlige. Det kan ikke være rigtig at voksne mennesker i fuld alvor spreder sådanne religiøse ideer.

Du må udvikle dig Somo.

Første skridt kunne være at du fortæller mig hvilke muslimer der tar kraftig afstand fra disse dommedags profetier - for dem må der være mange mange hundrede millioner af. Ihvertfald er det ikke alle muslimer der vil have at gøre med sådanne dommedags profetier - da de ikke har del i Gud.

Iboende Gud er der selvfølgelig ikke racisme og ønsker om at udslette to religioner og dets folk. Dette har neurovidenskab for længst demonstreret at så er man slave af det mest primitive ondskabsfulde voldelige der kan bo i vi mennesker - så er man så formørket at man slet ikke er modtagelig for at forstå det med Gud - da man der skal være ren i hjertet ❤️ og ikke må huse sådanne idéer - tilskrive disse ideer nogen som helst guddommelig gyldighed og legitimitet.

Alle mennesker der mediterer ved det og det er alligevel den største del af jordens befolkning der gør det og det indenfor alle religiøse retninger, jøder, kristne, hinduer, buddhister og muslimer med mange flere.

At være kompatibel med det virkelige liv når dette er sublimt spirituelt religiøst åndeligt så er der ikke overhovedet plads til sådanne dommedags profetier.

Ingen mennesker, uanset hvilken kultur eller religion de tilhører vil, der arbejder spirituelt med sig selv vil vide af sådanne idéer da de tydeligvis er ateistiske og menneskes værk - har intet med Gud og åbenbaringer fra Gud at gøre.
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Anonym
15/05/2024 14:39
Vigtige præciseringer
af Anonym
15/05/2024 14:24
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
USA vil give Ukraine ekstra milliarder
15/05/2024 14:14
Politiet har ophævet afspærringer i Sl..
15/05/2024 13:58
Musikeren Karen Mukupa får som den før..
15/05/2024 13:47
Københavns politi leder stadig efter 15..
15/05/2024 13:39
Tidligere svensk rigspolitichef mistænk..
15/05/2024 13:19
Nyheder fra Religion.dk