annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15820860
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2394771
Et andet syn 2000374
Åndelig Føde 1576324
Jesu ord 1531253
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
2 registrerede somo ,(1 usynlig), 143 gæster og 32 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: tegn og begivenheder / beviser på islam

Du/I Somo gør det samme som ateisterne, først opfatter I, hvad I læser i Bibelen som børn opfatter tingene - det næste I så gør er at tilbagevise og latterliggøre den barnlige opfattelse tingene I selv gjorde jer skyld i fra først af.

Hvor intelligent er dette lige?

Hvad får vi ud af det?


Først opfatter vi tingene naivt barnligt uden overhovedet at udvise nogen som helst forståelse for hvad der egentlig er på tale - dernæst angriber vi disse vores egne barnlige opfattelse tingene. Jeg synes det er trivielt og fuldstændig ufrugtbar at gå til sagen (menneskets SPIRITUALITET) på den måde.

En bedre måde at angribe tingene var den videnskabelige undersøgende nysgerrige tilgang.

At mennesket er et frit religiøst spirituelt beåndet (højt begavet) begejstret og kreativ væsen fyldt med entusiasme og glæde og musik og sang er en kendsgerning - og at mennesket ikke ønsker at gøre næsten noget ondt men gerne vil elske andre mennesker, forsøge efter bedste evne at være ikke bare retfærdig men også være hjælpsom og fornuftig samarbejdende. Alt det vi møder hos Paulus for fuld udblæsning.

Både Jesus og Paulus arbejder for at give mennesket dets religiøse spirituelle autonomi og skabende frihed tilbage - at ophæve den uretmæssige styring og undertrykkelse vi udsættes for og hjælpe os frem til at vi ikke underkaster os falske ideer om Gud og det guddommelige - hvorfor Jesus Kristus største fortjeneste er at bringe os i vores frie rette forhold til Gud.

Mennesket skal ikke underkaste sig hvad der umuligt kan være fra Gud af.
Og hvordan undgår vi så falsk ydmyghed og falsk underkastelse hvad der umuligt kan være fra Gud af? Jo ved at vi åbner op for at hvert enkelt menneske står i samme frie kærlige skabende forhold til Gud som Jesus Kristus. Således er LOVEN ikke længere vores OPDRAGER men KRISTUS - de nye skabninger vi er i og med Begivenheden KRISTUS den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus.

Den historiske begivenhed KRISTUS den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus for omkring 2000 år siden der er "klippen" eller fundamentet og kilden til de kristne samfund og det at være KIRKE i verden - bygget eller bestående af levende sten = mennesker grebet og drevet af Ånden - Gud HelligÅnden, se 2 Kor 3 - er en kendsgerning og uanset om andre religioner skulle have misundelses ønsker om at Gud vil udslette de kristne og kirkerne - så er disse dommedags ønsker ateistisk ondskabsfuld menneskeværk og er bestemt ikke fra Gud af. Det er barnligheder der kan bo i mennesker der bliver psykotiske (formørkede og forbistrede i deres sind) af at leve dag ud og dag ind i teologisk spekulation uden at få dagslys i øjnene (til sidst kan de ikke se og sanse mere men kun tænke teologisk teoretisk spekulativt) og uden at gå ud i verden og udføre et stykke hæderligt arbejde med deres hænder og krop. Vi der beskæftiger os med de religiøse spirituelle åndelige erfaringer og spørgsmål vi må aldrig udvikle os væk fra virkeligheden og ind i teologisk teoretisk spekulation. Vi skal holde hinanden fast på altid at bevare forbindelsen til det pulserende liv hvor der er masser af praktiske opgaver der skal løses hvis vi skal finde ud af at leve sammen fredeligt med hinanden.

Vi må aldrig blive idioter der konstant er væk i verdensfjern teologisk spekulation - vi skal bevare en videnskabelig praktisk indstilling til alt og vi skal selv bidrage med et stykke håndværk og praktisk arbejde hver dag - vi må aldrig forsvinde ind i sindet og her få mærkelige idéer og tanker om alting.

Vi skal stå med begge ben på jorden og mærke hjertet ❤️ banke og pulsen slå når vi arbejder sammen om at løse praktiske opgaver - der er så meget vi skal hjælpe hinanden med - og det er her omkring hvad vi skal hjælpe hinanden med at vi skal have vores tanker -- ikke oppe i teologisk spekulation - den tid hvor vi fyldte hinandens hoveder med teologisk spekulation og teori er overstået. Idag er SPIRITUALITET en videnskabelig disciplin - som vi kan forstå og endda på videnskabelig vis undersøge.

Så konkret var det religiøse spirituelle (åndelige) allerede for Jesus og Paulus - den ene tømrer og den anden teltmager. Det var en folkebevægelse og sådan vil det være i dag og ud i al fremtid og jeg er blot en af en million milliard andre der fører vidensbyrd for at de religiøse spirituelle spørgsmål er håndgribelige praktiske og forståelige og som kan underkastes videnskabelige undersøgende studier om det er hvad vi skulle ønske.

Vi skal ikke sidde her som voksne mennesker og i fuld alvor bilde hinanden ind at fx de omtalte dommedags profetier er andet end ateistiske ondskabsfulde hævngerrige menneskelige psykotiske fantasier - ihvertfald er de ikke fra Gud ej heller "muslimernes Gud". Enhver kan se de er urene og ateistiske disse dommedags profetier og at Gud aldrig vil kunne være racist endsige ville udslette to religioner han selv står bag oprindelsen til. Hvis noget er fra Gud er det fredeligt og næstekærligt og fyldt med empati og forståelse og ikke mindst anerkendelse og respekt for at mennesker netop er forskellige - mennesker er ikke ens og Gud ønsker ikke en ensartet homogen menneskehed men diversitet differens og forskellighed = personligheder - altså mangfoldighed.


1 Kor 2:

Hvad intet øje har set og intet øre hørt,

og hvad der ikke er opstået i noget menneskes hjerte,

det, som Gud har beredt for dem, der elsker ham,

det har Gud åbenbaret for os ved Ånden. Thi Ånden ransager alt, selv Guds dybder. For hvem ved, hvad der bor i mennesket, undtagen menneskets egen ånd? Således ved heller ingen anden end Guds ånd, hvad der bor i Gud. Vi har ikke fået verdens ånd, men Ånden fra Gud, for at vi skal vide, hvad Gud i sin nåde har givet os. Og om dette taler vi ikke med ord, som menneskelig visdom har lært os, men med ord, som Ånden har lært os, og vi tolker det åndelige for åndelige.



2 Kor 3:

I er et Kristus-brev, der er blevet til ved vores tjeneste, ikke skrevet med blæk, men med den levende Guds ånd, ikke på tavler af sten, men i hjerter, på tavler af kød og blod.
En sådan tillid har vi til Gud ved Kristus. Ikke at vi af os selv duer til at udtænke noget, som kom det fra os selv; at vi duer til noget, skyldes Gud, som også har gjort os duelige til at være tjenere for en ny pagt, ikke bogstavens, men Åndens; for bogstaven slår ihjel, men Ånden gør levende.

Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
09/05/2024 14:19
Kristi himmelfart
af Tikka
09/05/2024 14:10
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Svensk politi advarer: Kriminelle rekrut..
09/05/2024 14:32
FN: 80.000 er flygtet fra Rafah de senes..
09/05/2024 13:36
Odense godkender byggeri af Novo Nordisk..
09/05/2024 13:28
Cyperns udenrigsminister: Første skib m..
09/05/2024 13:18
Motorvej ved Horsens genåbnet efter uhe..
09/05/2024 12:33
Nyheder fra Religion.dk