annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383757
Et andet syn 1992990
Åndelig Føde 1529753
Jesu ord 1524685
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 468 gæster og 35 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Måneden Ramadan,


Hvorfor konverterede du til islam fra kristendommen?

Kristne følger ikke engang deres egen såkaldte Gud, hvordan ville de kende budskabet om kærlighed. I Mathew Profet Jesus PBUH nævnte, at han ikke kom for at afskaffe loven eller profeterne, men se på kristne, følger de nogle af befalingerne. Kristne vælger de bud, de skal følge. Uanset hvad de kan lide, følger de, og hvad de ikke gør, siger de simpelthen, at det ikke gælder for dem. Først og fremmest forstå kristendommen, hvis den virkelig giver et budskab om kærlighed.


Lad os tale om islam, og hvorfor folk konverterer til den. Hvis islam giver en besked om krig, had osv. Ifølge nogle mennesker, hvorfor så alle disse mennesker forlader kristendommens fredelige religion og slutter sig til islam. Svaret er simpelt min ven. Islam er den sande religion. Allah SWT giver vejledning. Se hvad bibelen siger om prohet lot PBUH. Det nævnes i bibelen, at profeten Lot PBUH havde sex med sine egne døtre. Dette er et budskab om kærlighed og etik, der skal følges. Bibelen siger også, at profeten Noah PBUH var fuld og han havde sex med sin datter. Hvilken slags meddelelser Bibelen giver folk at følge. Er dette kærlige budskab? I hele Bibelen læser du ikke et ord eller et vers, der taler om kvinder. Hvorfor? I Koranen er der et helt kapitel med navnet Merry. Profeten Muhammad PBUH sagde, at hvis nogen ikke er sikre mod muslimens hånd og tunge, så er han ikke muslimer. I Islam elsker Allah SWT sit folk mere end 70 mødre. Islam giver respekt for kvinder, mens kvinder i kristendommen kun er et middel til nydelse. Islam er en komplet livskode. Det handler om alt i livet.

Bortset fra det, hvorfor folk konverterer til islam, er fordi de ved, at alle profeterne bragte det samme budskab om monoteisme. Fra profeten Adam PBUH til den sidste og sidste budbringer af Allah SWT Prohet Muhammad PBUH. Alle underviste i monoteisme inklusive profeten Jesus. Profeten Jesus PBUH sagde, at Israels børn, din og min herre er en. Profeten Jesus PBUH hævdede aldrig guddommelighed, han var en af ​​Allahs mægtigste profeter.

En anden grund til, at folk konverterer til islam, er på grund af begrebet treenighed. Hvilket komplekst koncept at kende din herre. Dette koncept giver ingen mening, det er derfor, når folk studerer om dette koncept uden for kirken, indser de, at det ikke giver mening. I Islam er hovedbudskabet kernebeskeden så let at forstå. Der er ingen, der er værd at tilbede, undtagen Allah. Hvorfor fordi der ikke er nogen som ham. Han avler ikke, og heller ikke er han født. I kristendommen er en mand Gud, og han blev dræbt. Gud blev dræbt, hvad der virkelig var. Den hellige profet Muhammad PBUH blev sendt som en barmhjertighed for hele menneskeheden, og islam betyder fred.



Den grundlæggende grund til, at kristne konverterer til islam, er deres fitrah: naturlig disposition for alle mennesker til at acceptere Tawhid (Guds enhed). Deres fitrah kan ikke acceptere, at 1 = 3.

1) Koranens mirakel
2) islams rationalitet
3) begrebet guddommelig retfærdighed (alle bliver nødt til at svare for deres gerninger uanset hvem de er, "en sjæl kan ikke bære en anden sjæls synder" Koranen)
4) kvinders rettigheder i islam (flere kvinder end mænd konverterer, et stort antal er højtuddannede)
5) islamfilosofi i forhold til social retfærdighed
6) islamfilosofi i forhold til alle menneskers lighed undtagen i tro og gode gerninger
7) direkte kommunikation med Gud når som helst og hvor som helst


Jeg anbefaler dig at forstå Koranen, læse den og dens oversættelse.

KONVERTERET TIL ISLAM

https://www.youtube.com/watch?v=Mu6xqnW_Tl0
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
27/04/2024 18:12
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
45 mennesker dræbt i oversvømmelser i ..
27/04/2024 23:17
31-årig fængslet og sigtet for drabsfo..
27/04/2024 23:12
Ny lov giver op til 15 års fængsel for..
27/04/2024 22:05
Knivstikkeri i Nordvest: 27-årig mand r..
27/04/2024 21:37
Harvey Weinstein indlagt fra fængslet
27/04/2024 21:27
Nyheder fra Religion.dk