annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15705811
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383757
Et andet syn 1992990
Åndelig Føde 1529753
Jesu ord 1524685
Galleri
ER DU GAL MAND
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 472 gæster og 40 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Måneden Ramadan,


Den oprindelige kilde til muslimen,
Koranen og haditherne fra profeten Muhammed fred være med ham

Men andre muslimske mennesker har meninger
Vi muslimer bryr os om disse meninger
hvis deres meninger stemmer overens med Koranen og profeten Muhammeds ord være med ham



Himlen og helvede nævnes i Koranen på en nøjagtig måde

Alle mennesker skal opleve dommedag og oprejses fra døden og blive dømt i overensstemmelse med deres handlinger her på jorden. Der er nu to muligheder for opholdssteder: helvede eller paradis.

Helvede er beskrevet som et sted, hvor syndere/vantro/de onde vil blive tortureret og leve i al evighed (Koranen 43,74-75; 39,72; 19,68; 79,39 og flere steder).

De, der har levet et verdsligt liv uden at følge Allâhs (Guds) bud, vil ende deres liv her. Beboerne i helvede vil bede beboerne i paradiset om at få del i deres goder, f.eks. vand (7,50), men det vil blive dem nægtet. I stedet skal de bl.a. drikke kogende ildelugtende vand (14,16), og i det hele taget vil livet være yderst pinefuldt.

De, der i modsætning til de vantro eller onde, har levet et retfærdigt liv (jf. 3,15), vil komme til at bo i paradiset/haven for evigt. Det er et smukt sted, hvor der er fuldkommen fred og ro (jf. 10,9). Adgangsbilletten er troen og belønning for retfærdige gerninger (4,124), og de retfærdige vil opleve en smuk natur og en overflod af mad og drikke. Og "på den dag skal ansigter stråle, skuende hen på deres Herre" (75,22-23).


Profeterne i det gamle testamente som Abraham, Noah og Jonah prædikede aldrig, at Gud er en del af en treenighed og ikke troede på Jesus som deres frelser. Deres budskab var enkelt: der er en Gud, og han alene fortjener din tilbedelse. Det giver ikke mening, at Gud sendte profeter i tusinder af år med det samme vigtige budskab, og så pludselig siger han, at han er i en treenighed, og at du skal tro på Jesus for at blive frelst.

Sandheden er, at Jesus prædikede det samme budskab, som profeterne i Det Gamle Testamente forkyndte. Der er et afsnit i Bibelen, der virkelig fremhæver hans kernebudskab. En mand kom til Jesus og spurgte "Hvilket er det første bud for alle?" Jesus svarede: "Det første af alle budene er Hør, Israel, Herren vor Gud, Herren er en." [Markus 12:28 -29]. Så det største bud, den vigtigste tro ifølge Jesus, er at Gud er en. Hvis Jesus var Gud, ville han have sagt 'Jeg er Gud, tilbed mig', men det gjorde han ikke. Han gentog blot et vers fra Det Gamle Testamente, der bekræftede, at Gud er Én.


Nogle mennesker hævder at Jesus kom for at dø for verdens synder. Men overvej følgende udsagn fra Jesus: Dette er evigt liv: at kende dig, den eneste sande Gud, og Jesus Kristus, som du sendte. Jeg har herliggjort dig på jorden ved at afslutte det arbejde, du gav mig at udføre. [Johannes 17: 3-4].





\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\



Messias Jesus, fred være med ham, skrev ikke Det Nye Testamente. Snarere blev det skrevet af

ansigtsløse forfalskere, der hævdede, at Kristus Jesus, fred være med ham, kom med ubetinget kærlighed til at bære deres synder, og det er en løgn, så folk begår synder og ikke bærer konsekvenserne af deres handlinger




Helvede eksisterer for den vantro

Bibelvers der benægter ubetinget kærlighed

Faktisk tror nogle blandt de kristne, at deres "All-Love" Gud ikke tillader, at hans skabninger fordømmes for evigt helvede. For disse mennesker ville denne straf være uretfærdig, fordi, ifølge dem altid, hvorfor straffe evigt en fejl, som ikke er?
Så paradoksalt som det kan synes, taler de kristne Guds kærlighed: Jesus fra NT mange gange mere om helvede end i hele A.T. Lad os se de pågældende vers:

"Slanger, " hvordan vil du undslippe helvedes dom? "(Mattæus 23,33)

“... Gå væk fra mig, du, der er forbandet af Gud! Gå ind i evig ild (...) ”(Mattæus 25,41)


”Men jeg siger jer, at den, der bliver sur på sin bror, fortjener at blive straffet af dommerne; ”(Matt 5,22)

“Hvis dit højre øje får dig til at snuble, så riv det ud og kast det væk fra dig; for det er til din fordel, at et af dine medlemmer skal omkomme, og hele din krop ikke kastes i helvede. Og hvis din højre hånd får dig til at snuble, skal du afskære den og kaste den væk fra dig; for det er til din fordel, at et af dine medlemmer skal omkomme, og hele din krop ikke skal gå i helvede. "(Matt 5,29-30)

Alle disse vers gør det klart, at en evig og smertefuld gengældelse venter på ikke-troende på et sted, hvor der vil være et tandskær og gråd. Det ville være bedre at skære øjne, hænder eller fødder af end at skulle gennemgå denne forfærdelige straf beregnet til de ugudelige.

Som vi ser, er evigt helvede en realitet i Bibelen. De, der bestrider denne virkelighed, skal kun modsige os i sagen, og de vil helt sikkert aldrig få succes. Versene er eksplicitte i sagen. Nu kan vi spørge os selv flere bemærkninger:


1) NT Jesus, som er en kærlighedsgud, taler om evigt helvede i N.T. meget mere end i A.T.

2) de onde vil lide en evig og eksemplarisk straf for deres ugjerninger

3) hvordan forene denne særlige kategori af kristne deres opfattelse af kærlighed med den evige straf for helvede?

4) Kristne er hyklere, når de fortæller os "den gode nyhed" om evangeliet, fordi der også er meget, meget dårlige nyheder i teksterne til ikke-troende


Hvordan kommer jeg af med min pornoafhængighed? - Kamal Saleh

https://www.youtube.com/watch?v=U1nNaPVK6ek

Elsker Sunnier virkelig Ahlul-Bayt? - Mohamed Hoblos

https://www.youtube.com/watch?v=P01J1QjRUos
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
27/04/2024 18:12
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Ruslands industriproduktion stagnerer
27/04/2024 19:32
Danmark investerer i Ukraines forsvarsin..
27/04/2024 18:30
Selskab overvejer at lukke flyrute melle..
27/04/2024 17:05
Propalæstinensisk protestlejr opløst p..
27/04/2024 16:55
Store mængder kokain fundet i banankass..
27/04/2024 16:14
Nyheder fra Religion.dk