annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15703952
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383598
Et andet syn 1992859
Åndelig Føde 1529334
Jesu ord 1524630
Galleri
Delfin i Aalborg Nørresundby
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 408 gæster og 44 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta

Korset

Af hvilken grund betragtes korset som et helligt objekt i kristendommen, mens det samtidig er stedet for Kristi tortur - som du tror? Er det ikke erindringen om en lovovertrædelse? Er det ikke et symbol på forbrydelsen og dens instrument? Desuden kan du ikke se, at korsfæstelsen, som den er forbundet med Kristus, ikke har noget historisk eller religiøst grundlag, som den autentisk kan tilskrives? Og hvor tænkeligt er det, at universet i tre dage kunne fortsætte uden en gud (Jesus) i kontrol og opretholdt dets stabilitet?


"Hele Bibelen indeholder seksogtres bøger skrevet af fyrre forskellige forfattere i løbet af omkring femten århundreder." Det siges tydeligt i bogen, at: Jesus Kristus selv skrev intet om kristendommen. "Evangelierne giver ikke en komplet historie om Kristi liv. De er snarere erindringer." ('Grundlægger af kristendommen og hans religion' Side 17-18, udgivet af Christian Literature Society, Madras)


Børn skubbes i kirken

"Når du er ung, bliver du ført til kirken af ​​dine forældre, og du bliver skubbet ind i religion i skolen. De prøver at sætte noget i dit sind. Naturligvis fordi ingen går i kirken og ingen tror på Gud. Hvorfor? Fordi de har ikke fortolket Bibelen, som den var beregnet til. Jeg troede ikke rigtig på Gud, som jeg havde lært den. Det var ligesom noget ud af en science fiction-roman. Du lærer bare at have tro, du don behøver ikke bekymre dig om det, bare tro på det, vi fortæller dig. " (George Harrison)



Tomme kirker

"Det er næppe overraskende ... når verdens kirker tømmes, er islams moskeer fyldt op, for i denne tidsalder, som i de sidste fjorten århundreder, er viden om Jesus, som kun muslimerne har adgang til, langt mere nøjagtig og langt mere pålidelig end nogen af ​​perversionerne i den oprindelige lære og beretninger om Jesus, der stadig eksisterer i dag - og som er alt, hvad nutidens troende kristne, hvad enten de er unitariske eller trinitariske, har - og i denne tidsalder, som for de sidste fjorten århundreder, er den eneste måde at virkelig følge Jesus, islams profet, fred være med ham, ved at følge islams vej. " (Ahmad Thomson)


Paulus 'bibel

Ud af de i alt 27 bøger i Det Nye Testamente er mere end halvdelen skrevet af Paulus. I modsætning til Paulus har mesteren ikke skrevet et eneste ord af de syvogtyve bøger. Hvis du kan lægge hænderne på det, der kaldes "'A Red Letter Bible", vil du finde hvert ord, der hævdes at være udtalt af Jesus - med rødt blæk og resten med normalt sort blæk. Vær ikke chokeret over at finde ud af, at i dette såkaldte evangelium om Jesus er over halvfems procent af de 27 bøger i Det Nye Testamente trykt med sort blæk!

Skrev Jesus Bibelen?

Nej, Jesus skrev ikke den bibel, som blev åbenbaret af Gud. Ikke engang blev det skrevet umiddelbart efter hans afgang. Han beordrede eller ønskede ikke på noget tidspunkt i sit liv at skrive noget på hans vegne. Derfor er Bibelen, som er i omløb i dag, ikke en repræsentation af Jesu lære.

A New Testament scholar proves what the Quran said about the bible 1400 years ago
https://www.youtube.com/watch?v=TUek0aXdDMI&feature=emb_title
Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Min ”religion”
af Anonym
27/04/2024 07:03
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Lastefolk i Københavns Lufthavn strejke..
27/04/2024 13:10
Den olympiske flamme fortsætter rejsen ..
27/04/2024 12:22
31-årig anholdt efter at have været p..
27/04/2024 12:20
Ukraines udenrigsminister om manglende l..
27/04/2024 11:40
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ge..
27/04/2024 10:29
Nyheder fra Religion.dk