annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15540585
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372635
Et andet syn 1981099
Jesu ord 1518507
Åndelig Føde 1466783
Galleri
Kærlighed
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 508 gæster og 262 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Lyser på vej

Koranen er det største mirakel

Selvom miraklerne, der er anført ovenfor, er ekstraordinære, er Koranen det største mirakel for profeten. Det hellige Koranens mirakel kan bevises ud fra flere perspektiver fra dens historiske præcision, dets sproglige perfektion til de mange profetier, det præcist forudsagde. Det er en bog, der blev åbenbaret for menneskeheden gennem profeten, som vil forblive uændret indtil tidenes udgang.

Frem for alt udgør Koranen en udfordring for menneskeheden om at fremstille ligner det.
En udfordring, der har varet i over 14 århundreder ubestridt. Derfor er den hellige Koran profetens største mirakel


Mohammed i Bibelen
Sendebudet fra Arabia

Det gamle testamentet profeterer en profet som skal komme fra Arabia, fra etterkommerne til Kedar. Versene i Jesaja 42 beskriver en profets komme, som Gud refererer til som «Mitt sendebud» (Jesaja 42:19).

Dette sendebudet skulle gi hedningene (ikke-jøder) «dom», «lys», og «lov», (Jesaja 42:1-4), og være en «krigens mann» som først vil bli forfulgt, for så å kjempe og beseire avgudsdyrkere (Jesaja 42:13-17).

Beskrivelsen passer perfekt til Mohammed (fvmh). Han (fvmh) kommer fra Arabia og er direkte etterkommer av Kedar. Han forfølges av avgudsdyrkere, før han makter å beseire dem.[3] Som hersker over Den arabiske halvøy, bringer han «dom» og «lov» til et lovløst arabisk folk (araberne ble klassifisert som «hedninger»).

Denne beskrivelsen passer perfekt til Mohammed (fvmh). Han (fvmh) kom fra Arabia og var direkte etterkommer av Kedar. Han ble forfulgt av- og kjempet og beseiret avgudsdyrkere.[3] Da han ble hersker over Den arabiske halvøy, brakte han «dom» og «lov» til et lovløst arabisk folk (araberne ble klassifisert som «hedninger»).
Konklusjon

Vi har kort beskrevet noen av de mange bibelversene som omhandler Mohammeds (fvmh) komme. Mange kristne og jøder aksepterer islam (som betyr underkastelse til Gud) ved å anerkjenne Mohammed (fvmh) i Bibelen. Blant dem, er avdøde pastor David Benjamin Keldani, forfatteren av Mohammad in the Bible[4]:

«Jeg må minne de kristne på at hvis de ikke tror på Guds fullstendige enhet, men heller tror på de tre personene, er de sannelig blant dem som ikke tror på den sanne Gud… Det gamle testamentet og Koranen fordømmer læresetningen om at Gud utgjøres av tre: Dette verken støttes eller forsvares i Det nye testamentet. Selv om treenighet antydes, har de ingen autoritet, da dette verken ble sagt eller skrevet av Kristus selv. Skriftene er ikke skrevet på språket som Jesus snakket, og eksisterte heller ikke i sin daværende form og innhold, før minst to århundrer etter ham.» Pastor David Benjamin Keldani (1867-1940)

I Koranen ber Gud kristne og jøder følge Profeten som nevnes i deres egne bøker:

… Min nåde omfatter alt, og Jeg vil gjøre den gjeldende for dem som viser gudsfrykt, som gir det rituelle bidrag og som tror på Vårt ord, for dem som følger Sendebudet (Mohammed), den ulærde profeten som de finner omtalt hos seg i loven og evangeliet… (Koranen, 7:156-157)

Vi har gått gjennom flere bibelvers som nevner Mohammed (fvmh). Et naturlig steg videre for mange, vil være å undersøke islam nærmere. Det kan føles vanskelig; tanken om å snuse borti andre religioner enn sin «barnetro». Det har å gjøre med kultur, tradisjoner og identitet. Men islam er ikke bare en annen religion, det er samme budskap forkynt av Moses, Jesus og Abraham. Mohammed frembrakte den siste åpenbaringen av en lange rekke åpenbaringer. Islam lærer oss å ha et direkte forhold til Gud, og at ingen skal tilbes utenom Gud. Islam lærer oss at Gud ikke ligner et menneske, eller noe vi kan forestille oss.

Gudskonseptet oppsummeres slik i Koranen:

Si: «Han er Gud, én. Gud, Den evigvarende. Ikke har Han avlet noen, ei heller er Han selv blitt avlet. Ingen er Hans* like.» (Koranen, 112:1-4)

Veiledning kommer til syvende og sist fra Gud. Vi ber Gud veilede oss og deg. Måtte Guds fred og velsignelser være med deg resten av livet.

* Gud er verken hankjønn eller hunkjønn, når ordet «Han» brukes for Gud, så refererer det ikke til kjønn.

http://www.onereason.no/jesus/mohammed-i-bibelen/

Den Absolutte Sandhed Om Profet Mohammad I Bibelen - del 1

https://www.youtube.com/watch?v=3bttYGNPq10

Den Absolutte Sandhed Om Profet Mohammad I Bibelen - del 2
https://www.youtube.com/watch?v=uOvU7x0Ja6E
Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
29/03/2024 08:41
Ramadan-måneden
af ABC
29/03/2024 08:40
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
'Oppenheimer' har haft forsinket premier..
29/03/2024 12:30
Storebæltsbroen er lukket i retning mod..
29/03/2024 12:13
Rumænien efterforsker dronelignende fra..
29/03/2024 10:53
Israel reagerer på ICJ's ordre om nødh..
29/03/2024 10:23
Problemer giver op til 40 minutters læn..
29/03/2024 09:53
Nyheder fra Religion.dk