annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15683607
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2381898
Et andet syn 1991544
Åndelig Føde 1524281
Jesu ord 1523334
Galleri
Hvem gemmer sig bag HansKrist
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen, Hanskrist 219 gæster og 159 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Intet at misforstå...

I den islamiske opfattelse repræsenterede "budskabet", der blev fremsendt gennem profeten Muhammad (fred over ham), ikke en helt ny religion, men en korrigering af de forfalskninger og forvridninger, der havde fundet sted og samtidig en kompromisløs re- påstand om den ene guds rene lære.

Islam er kulminationen af ​​guds universelle budskab undervist af alle hans profeter. Muslimer tror på, at en profet blev udvalgt for hver nation på et tidspunkt i deres historie, idet de opfordrede dem til at tilbede Gud alene og levere vejledning om, hvordan man fredeligt kan leve med andre. Nogle af Guds profeter omfatter Adam, Noah, Abraham, Ishmael, Isak, Jakob, Josef, Moses, Jesus og Muhammad, fred være over dem alle. Profeterne alle formidlede den konsekvente guddommelige budskab om at tilbede en Gud sammen med specifikke samfundsmæssige love for hver nations forhold.

Men efter at profeterne havde leveret den guddommelige vejledning til deres folk, var deres budskab tabt, forladt eller ændret over tid, med kun dele af den oprindelige besked intakt. Gud sendte derefter en anden profet for at rette op på deres tro. For at genoprette det oprindelige kald af alle profeter, sendte Gud Muhammad, fred være med ham (pbuh), som den sidste profet for hele menneskeheden i det 7. århundrede C.E.

I 610 C.E. besøgte engel Gabriel Muhammad (pbuh) med den første guddommelige budskab. I de næste 23 år fortsatte han at modtage åbenbaringer, indtil meddelelsen var afsluttet. Muhammad (pbuh) kaldteopfordrede dem til at være retfærdige og barmhjertige med hinanden. Han var et levende eksempel på Guds vejledning til gavn for hele menneskeheden.

"Da afslørede vi for dig [Muhammad]," Følg Abrahams trosbekendelse, en mand af ren tro,


Islam omfatter religion, politisk, økonomisk og socialt liv
Islam er en omfattende religion

Ved at sætte grænserne for samspillet mellem islam og demokrati diskuterer muslimer i dag islams forhold til demokratiske institutioner i deres samfund. Mens de fleste muslimer ønsker større politisk deltagelse, retsstatsprincippet, regeringsansvar, friheder og menneskerettigheder, er der mange forskellige måder at nå disse mål på. For nogle har islam sine egne mekanismer, der udelukker demokratiske institutioner. Stadig andre hævder, at islam er fuldt ud i stand til

imødekommende og støtte demokratiske institutioner. I forbindelse med reformprocessen argumenterer de for kompatibiliteten mellem islam og visse typer "demokrati" ved at bruge traditionelle islamiske begreber som konsultation (shura) mellem herskeren og den herskerede samfundskonsensus (ijma), offentlig interesse (maslaha) og skriftlig baseret mening (ijtihad). Disse mekanismer kan bruges til at understøtte regeringsformer med kontrolsystemer mellem de administrative, lovgivningsmæssige og retslige filialer. Men herskerne af autoritære stater har tendens til at ignorere, afskrække eller undertrykke demokratiske institutioner.

Generelt kan man se, at islam er en religion, der ikke kun styrer et individs privatliv, men også mandater og regulerer alle aspekter af det offentlige liv. Da begrebet tilbedelse i islam ikke er begrænset til blotte ritualer, men inklusive alle gerninger af lydighed og godhed, så omfatter begrebet religion alle livets veje på jorden. For en muslim er begreberne religion og stat
uadskillelige. Ved at overholde dette princip respektivt, uanset hvilken form for regering et muslimsk samfund vælger at gennemføre, skal alle dets bestanddele være i direkte overensstemmelse med religionsbestemmelserne.




Flerkoneri i Islam - YouTube
‫فيديو عن
https://www.youtube.com/watch?v=BWq_tm9qAiQ

Izzah i Islam af Abdelrahman Mohammad - fredags khutba - ...
‫فيديو عن
https://www.youtube.com/watch?v=e2B9Ybx6z3A
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Arne Thomsen
24/04/2024 19:40
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Kom op på bjerget...
af ABC
23/04/2024 13:13
Tanker - idéer - visioner.
af Hanskrist
23/04/2024 11:55
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Den uvildige Elbit-undersøgelse bliver ..
24/04/2024 18:58
Genopdaget Klimt-maleri solgt for 224 mi..
24/04/2024 18:08
SF er ude forhandlinger om ny handicapaf..
24/04/2024 18:07
Mand varetægtsfængslet efter dødsulyk..
24/04/2024 18:03
Folketinget undskylder for at have søgt..
24/04/2024 17:29
Nyheder fra Religion.dk