annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 511 gæster og 48 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Intet at misforstå...


(Religionen er hos Gud overgivelsen til Gud ) 3:19 (Truly, the religion before Allah is al-islam.) 3:19 Og han siger: (Hvis nogen ønsker sig en anden religion end overgivelsen til Gud, så bliver den ikke godtaget fra ham, i det hinsides vil han være en af de fortabte.) 3:85 (And whoever seeks a religion other than Islam, it will never be accepted of him and in the Hereafter he will be one of the losers.) 3:85 Guds sendebud (fvmh) forklarede hans lighed med Guds tidligere profeter, sigende: "Mit eksempel og eksemplet på profeterne før mig, er som en person, der byggede et smukt hus. Huset var perfekt og storslået Med undtagelse af manglen på en enkelt mursten ( i et hjørne). Folk, som så huset, beundrede det, men undrede sig...hvorfor har ejeren ikke fuldendt arbejdet med den manglende mursten? Jeg er den manglende mursten.

Jeg er den sidste profet (for mennekeheden på jorden) " Hele menneskeheden er enig om det generelle princip, at sandhed, retfærdighed og godhed må opretholdes og må forsvares overfor angreb fra falskhed, tyrannni og ondt. Muslimer tager denne pligt meget alvorligt, og stræber efter at fremme sandhed, retfærdighed og godhed med alle lovlige midler til rådighed. For det sekulære samfund bliver religion betragtet som en fuldstændig privat affære.

Legalt må det offentlige liv være vejledt af sekulære principper og institutioner, og aldrig af religion eller religiøs lov. Vi må huske, at udviklingen af sekularisme i sig selv var en reaktion på ekstravagance og konflikter indenfor den kristne kirke og adskillige herskere og konger i Europa. Dette fører os frem til det ømfindtlige emne: "Jihad" (kamp, stræbning). Det er et ord, der er meget ondskabsfuldt omtalt og meget misbrugt. Det følgende vers i Quranen, når læst i sin fulde sammenhæng, giver en generel regel omkring Jihad: (Kæmp for Guds sag mod dem, der kæmper mod jer! Men i må ikke begå overtrædelser! Gud elsker ikke dem, der begår overtrædelser.) 2:190 Kortfattet betyder Jihad, at kamp er tilladt for muslimer, for at beskytte mod angreb, udnyttelse og undertrykkelse, og dog, i alle disse er al overtrædelse



Lad os se, hvilke berømte ikke-muslimer siger om koranen ???? Jeg håber det vil lade få folk vide om sandheden.




Joe Leigh Simpson, formand for obstetrik og gynækologi ved Baylor College of Medicine i Houston, er en kirke-presbyterian.


Der er ingen mening i at kigge efter denne slags sammenfald. Sagen er, hvis du vil finde noget, vil du. Og det faktum at Koran er forbundet med videnskabelige fakta gør mig virkelig glad.








\\\\\
"Koranen (Koranen) optager ganske vist en vigtig position blandt verdens store religiøse bøger. Selvom det er den yngste af epoken, der hører til denne litteraturklasse, giver den næsten ingen i den vidunderlige virkning, som den har produceret på store masser af mænd. Det har skabt en helt ny fase af menneskets tanke og en ny type karakter. Den forvandlede først en række heterogene ørkenstammer på den arabiske halvø til en heltes nation og fortsatte derefter med at skabe de store politisk-religiøse organisationer af muslimer verden over, som er en af ​​de store kræfter, som Europa og Østen må regne med med i dag. "
[G. Maragliouth i sin introduktion til J. M. Rodwells - 'The Koran', New York - 'Everyman's Library, 1977, p VI]


[Holy] Quran :Top Scientists Comments on Scientific ...
https://www.youtube.com/watch?v=ZTmifKO5a0k
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Talsmand for Det Hvide Hus: Vi håber p..
29/04/2024 05:02
Oklahoma i undtagelsestilstand efter tor..
29/04/2024 01:44
Fare for, at stilladset ved Børsen kan ..
28/04/2024 21:48
Biden og Netanyahu har talt sammen
28/04/2024 20:46
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Nyheder fra Religion.dk