annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
Vinter Nytårs Løbehilsner fra Nordjylland
Hvem er online?
0 registrerede 380 gæster og 308 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: hvorfor denne måde ........ ?????


Tolerancen af ​​islam

Tolerancen af ​​Islam er en anden faktor i spredningen af ​​islam. Den britiske historiker Toynbee roser tolerancen over for Bogens Folk, efter at sammenligne det med holdningen hos de kristne mod muslimer og jøder i deres jord. (Historiker tilgang til religion, S.246) T. Link tilskriver udbredelsen af ​​islam til troværdigheden af ​​dets principper sammen med dets tolerance, overtalelse og andre former for attraktioner. (A History of Religion) Makarios, ortodokse Patriorch af Antiokia i det syttende århundrede, sammenlignet den barske behandling, modtaget af russerne i den ortodokse kirke i hænderne på de romerske katolske polakker med tolerante holdning over ortodokse kristne vist ved den osmanniske regering og bad for de sultaner. (T. Link, A History of Religion)

Dette er ikke det eneste eksempel på præference af tilhængere af religioner for muslimsk herredømme over, at deres egne trosfæller. De ortodokse kristne i Byzans åbent udtryk for deres præference for det osmanniske turban i Istanbul til hatte af de katolske kardinaler. Elisee Reclus, den franske rejsende af det nittende århundrede, skrev, at de muslimske tyrkere tillod alle tilhængere af forskellige religioner til at udføre deres religiøse pligter og ritualer, og at de kristne emner af den osmanniske sultan var mere fri til at leve deres eget liv, end det Kristne, der boede i de landområder under reglen om enhver rival kristen sekt. (Nouvelle Geographie Universelle, Vol. IX) Popescu Ciocanel hylder de muslimske tyrkere med, at det var held for det rumænske folk, de levede under regeringen i tyrkerne i stedet dominans russerne og østrigerne. Ellers påpeger han, "ingen spor af den rumænske nation ville være forblevet." (La Crise de L'Orient)

Hvordan har muslimer opfører sig over for de mennesker i de erobrede områder?

Den muslimske holdning til befolkningen i de erobrede landområder er helt klart i instruktionerne fra de rette-guidede kaliffer må Allah være tilfreds med dem:

Hold altid frygt for Gud i dit sind; husk, at du ikke har råd til at gøre noget uden hans nåde. Glem ikke, at islam er en mission for fred og kærlighed. Hold Noble profeten sallâ Allâhu `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale), før du som model for tapperhed og fromhed. Må ikke ødelægge frugttræer eller frugtbare marker i dine stier. Være lige, og skåne de følelser af besejrede. Respekter alle religiøse personer, der bor i eneboerhytter eller klostre og skåne deres bygningsværker. Må ikke dræbe civile. Må ikke harme kvindernes kyskhed og ære erobret. Må ikke skade gamle mennesker og børn. Må ikke acceptere nogen gaver fra den civile befolkning i ethvert sted. Må ikke billets dine soldater eller officerer i husene af civile. Glem ikke at udføre dine daglige bønner. Frygt Gud. Husk, at døden uundgåeligt vil komme til alle jer et eller andet tidspunkt, selvom du er tusindvis af miles væk fra en slagmark; derfor være altid klar til at møde døden. (Andrew Miller, Kirkehistorie)

En historisk episode, der Balazuri, en berømt muslimsk historiker, fortæller om hvor glad de indfødte folk var med deres muslimske erobrere er af stor betydning:

Når Heraklius bliver samlet sine tropper mod muslimerne, og muslimerne hørte, at de kom for at møde dem, de refunderet indbyggerne i Hims hyldest, de havde taget fra dem og sagde: ". Vi har for travlt til at støtte og beskytte dig Pas af jer selv. " Men folk i Hims svarede: "Vi kan godt lide din regel og retfærdighed langt bedre end staten undertrykkelse og tyranni, hvor vi var Hæren af ​​Herakleios vi faktisk med din hjælp, slå tilbage fra byen.". Jøderne rejste sig og sagde: ". Vi sværger til Toraen, ingen guvernør i Heraclius træder byen Hims medmindre vi først besejrede og udmattet" Siger dette, de lukkede porte i byen og bevogtet dem. Indbyggerne i andre byer - kristne og Jews- der var blevet kapituleret gjorde det samme. Når ved Guds hjælp, blev de vantro besejret og muslimerne vandt, de åbnede portene til deres byer, gik ud med de sangere og spillere af musik, og betalte tribut. (Futuh al-Buldan)

Islamisk historie Europa
Islamic History Of Europe - BBC Documentary

https://www.youtube.com/watch?v=TFvqpl5UQnM

https://www.youtube.com/watch?v=c0KlgrjuEdA
Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Ramadan-måneden
af ABC
26/03/2024 19:13
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Letlands udenrigsminister trækker sig e..
28/03/2024 14:45
FN: Flere end 1.500 dræbt under bandevo..
28/03/2024 13:27
Efter sygdom: Paven prædiker igen til p..
28/03/2024 13:19
Visitationszone forlænges yderligere ef..
28/03/2024 12:50
Menneskerettighedschef i FN advarer: Sul..
28/03/2024 11:40
Nyheder fra Religion.dk