annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
Rødhus strand
Hvem er online?
1 registreret Hanskrist 273 gæster og 245 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: hvorfor denne måde ........ ?????


nogen fortalte mig
Tidligere kristen

“Den eneste løsning for menneskeheden er islam.

Vi skal ikke begive os ud i ordkløveri og sige noget andet. Og gennem islam har vi kuren for alle menneskehedens sygdomme, med begyndelsen af hjertets sygdomme. Alle i verden leder efter lykke. Uanset hvad de foretager sig i livet, om de så løber efter dunya (verden). Prøver at hamstre penge, ønsker om at blive berømte… dit og dat. Hvad de søger efter er lykke. Når ikke-muslim tager i klubber eller diskoteker og de bliver fulde, hvad leder de efter? De søger efter lykke. Men fandt de den? De vil aldrig finde den. Og vi ved at Allah (den Almægtige) har vist os vejen i Qur’an. “Enhver som vender væk fra Min ihukommelse, de vil få et elendigt liv.” Det ser vi i Qur’an. Den eneste vej til sand lykke i vores hjerte og sind er gennem islam. “Sandelig, i ihukommelsen af Allah finder hjerterne hvile.”

Ethvert problem man kan tænke på, ved Allah, man kan finde den gennem islam. Se nu på de problemer vi står over for. Med økonomien. Den vestlige økonomi var bygget op af riba (renter). Og det er derfor den kollapser. Den var bygget på noget som var haram. Noget som gjorde Allah utilfreds. Hvis de følger det islamiske system… og subhan-Allah, de undersøger det islamiske bank-system nu. De får ingen problemer.

Svine-syge… i islam, alhamdulillah, så har vi ikke svin. Så i et rigtigt muslimsk land, så ville vi ikke få dette problem. Fordi det er et af de mest beskidte dyr på denne jord. Og det var derfor Allah gjorde det haram. Hvis man ser på de problemer som vesten står over for, for eksempel problemerne med stoffer. 56% af dem der sidder inde i USA er på grund af stoffer. I islam har vi en kur. Det kan lyde lidt hårdt for nogle men vi har en kur. Også i USA er der kvinder som bliver voldtaget hvert andet minut, vi har en kur for voldtægtsmændene. Det bliver en

lærestreg for den næste der kommer ind efter ham, når han bliver straffet gennem det islamiske system. Ikke-muslimerne siger at disse love er barbariske. Men det giver liv til samfundet. Når en person dræber en anden person, så bliver dennes liv taget. Når du engang ser denne (straf), så vil du aldrig tage et andet liv igen. Så vi ser gennem islams skønhed, vi har en kur til alle menneskehedens problemer. Og den eneste måde at folk kan finde lykke er gennem praktisering af islam.

Og dette bringer os til næste punkt og det er: vi som muslimer skal have ære i islam, at vi holder fast i islam. For mange af vores egne muslimer i dag ønsker en fortyndet version af den. De ønsker ikke at implementere islam 100%. Ser I, denne komplette islam vil bringe ikke-muslimerne tættere på den. Vi kan kalde dem til islam hvis vi kan gøre den tættere på dem. De ønsker forandringer og forklaringer som vi aldrig har hørt fra vores lærde før. Og det kan være de gør ting som er haram, blot for at kalde folk til islam. Se på hvordan islam spredte sig da


sahabah (den første generation) og tabieen (den efterfølgende generation) implementerede den fuldstænding. Den spreder sig meget langsomt nu, sammenlignet med før. Og hvis vi også ønsker at få succes med at vejlede menneskeheden til fred, så må vi fokusere på hvad profeten (fred være med ham) fokuserede på mht.

dawah (at kalde til islam), og dette er islams monoteistisk system. Da jeg omfavnede islam, det der ramte mig mest var tawheed (tilbedelse af Guds énhed). Det var det som påvirkede mig. Selv den obligatoriske bøn blev ikke implementeret før 10 år efter. Åbn Qur’an, gå hen til andet kapitel og se på påbudene. Den første ordre er at tro på at Allah er én. Og så nævner den at man ikke må sidestille partnere med Ham (forbuddet om at forene partnere i tilbedelse).”

https://www.youtube.com/watch?v=fMO3fWGpdrY
The Future of Islam in Europe - Sh. Dr. Haitham al-Haddad
https://www.youtube.com/watch?v=jOreJ28GG1E
Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Ramadan-måneden
af ABC
26/03/2024 19:13
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Efter sygdom: Paven prædiker igen til p..
28/03/2024 13:19
Visitationszone forlænges yderligere ef..
28/03/2024 12:50
Menneskerettighedschef i FN advarer: Sul..
28/03/2024 11:40
11 mennesker dræbt af cyklon på Madaga..
28/03/2024 10:29
Kreml beder populært russisk socialt me..
28/03/2024 10:21
Nyheder fra Religion.dk