annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 7974429
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1601514
Et andet syn 1508749
Jesu ord 1124762
Den Evige Filosofi 928660
Galleri
HansKrist Tigerens Rede :) Have
Hvem er online?
1 registreret somo 66 gæster og 35 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Forskere og ..........!

Følgende er nogle kommentarer fra videnskabsfolk [1] om de videnskabelige mirakler i den hellige Koran.

1) Dr. TVN Persaud er professor i anatomi, professor of Pediatrics og børns sundhed, og professor i obstetrik, gynækologi og reproduktive Sciences ved University of Manitoba, Winnipeg, Manitoba, Canada. Der var han formand for Anatomisk Institut i 16 år. Han er kendt i hans område. Han er forfatter eller redaktør af 22 lærebøger og har udgivet over 181 videnskabelige artikler. I 1991 modtog han den fornemste pris præsenteret inden for anatomi i Canada, JCB Grant Award fra Canadian Association of anatomists. Da han blev spurgt om de videnskabelige mirakler i Koranen, som han har undersøgt, udtalte han følgende:

"Den måde det blev forklaret for mig er, at Muhammad var en meget almindelig mand. Han kunne ikke læse, vidste ikke [hvordan] for at skrive. Faktisk var han en analfabet. Og vi taler om tolv [faktisk omkring fjorten] hundrede år siden. Du har nogen analfabeter lave dybtgående udtalelser og erklæringer og der er forbavsende nøjagtige om videnskabelig karakter. Og jeg personligt ikke kan se, hvordan dette kunne være en ren tilfældighed. Der er for mange nøjagtigheder og, ligesom Dr. Moore, har jeg ingen problemer i mit sind, at dette er en guddommelig inspiration eller åbenbaring, som førte ham til disse udsagn. "


Professor Persaud har medtaget nogle koranske vers og citater af profeten Muhammed, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, i nogle af hans bøger. Han har også fremlagt disse vers og citater af profeten Muhammed på flere konferencer.

2) Dr. Joe Leigh Simpson er formand for Institut for Obstetrik og Gynækologi, professor i obstetrik og gynækologi og professor i molekylær og Human Genetik ved Baylor College of Medicine, Houston, Texas, USA. Tidligere var han professor i Ob-Gyn og formanden for Institut for Ob-Gyn ved University of Tennessee, Memphis, Tennessee, USA. Han var også præsident for American Fertility Society. Han har modtaget mange priser, herunder Sammenslutningen af ​​professorer i Obstetrik og Gynækologi Public Recognition Award i 1992. Professor Simpson studerede de følgende to citater af profeten Muhammed:

"I hver eneste af jer, er alle komponenter i din skabelse indsamlet sammen i din mors livmoder med 40 dage ..." [2]

»Hvis toogfyrre nætter er gået over embryo, sender Gud en engel til det, der former det og skaber sine hørelse, syn, hud, kød og knogler ...." [3]

Han studerede disse to citater af profeten Muhammed udførligt, at bemærke, at de første 40 dage udgør en klart adskiller etape af embryo-genesis. Han var især imponeret over den absolutte præcision og nøjagtighed af disse citater af profeten Muhammed. Derefter gav under en konference han følgende udtalelse:

"Så at de to hadeeths (citater af profeten Muhammed), der er blevet noteret os en specifik tidsplan for de vigtigste embryologiske udvikling inden 40 dage. Igen er der sket det punkt, tror jeg, gentagne gange af andre talere her til morgen: Disse hadeeths ikke kunne være opnået på grundlag af den videnskabelige viden, der var tilgængelig [at] tidspunktet for deres skrivning. . . . Det følger, tror jeg, at det ikke kun er der ingen konflikt mellem genetik og religion, men i virkeligheden, religion kan vejlede videnskaben ved at tilføje åbenbaring til nogle af de traditionelle videnskabelige tilgange, at der findes opgørelser i Koranen viste århundreder senere at være gyldig , der støtter viden i Koranen er blevet afledt fra Gud. "

3) Dr. E. Marshall Johnson er professor emeritus i Anatomi og Developmental Biology på Thomas Jefferson University, Philadelphia, Pennsylvania, USA. Der, i 22 år, han var professor i anatomi, formanden for Anatomisk Institut, og direktøren for Daniel Baugh Institute. Han var også formand for reproduktionstoksisk Society. Han har forfattet mere end 200 publikationer. I 1981 under den Syvende Medical Conference i Dammam, Saudi-Arabien, professor Johnson sagde i præsentationen af ​​sin forskning papir:

"Resumé: Koranen beskriver ikke kun udvikling af ydre form, men understreger også de interne etaper, stadierne inden i embryo, af dets oprettelse og udvikling, understreger større begivenheder anerkendt af moderne videnskab."

Også sagde han: "Som forsker kan jeg kun beskæftige sig med ting, som jeg specifikt kan se. Jeg kan forstå embryologi og udviklingsmæssige biologi. Jeg kan forstå de ord, der er oversat til mig fra Koranen. Som jeg gav eksemplet før, hvis jeg skulle omsætte mig ind denne æra, at vide, hvad jeg vidste i dag og beskriver ting, jeg kunne ikke beskrive det, som blev beskrevet. Jeg ser ingen beviser for, at tilbagevise det koncept, at denne person, Muhammad, måtte udvikle disse oplysninger fra et sted. Så jeg ser ikke noget her i konflikt med det koncept, guddommelig indgriben var involveret i, hvad han var i stand til at skrive.


4) Dr. William W. Hay er et velkendt marine videnskabsmand. Han er professor i Geological Sciences ved University of Colorado, Boulder, Colorado, USA. Han var tidligere dekan for Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science på University of Miami, Miami, Florida, USA. Efter en diskussion med professor Hay om Koranens omtale af nyligt opdagede fakta om have, sagde han:

"Jeg finder det meget interessant, at denne form for oplysninger i de gamle skrifter den hellige Koran, og jeg har ingen mulighed for at vide, hvor de ville komme fra, men jeg synes, det er yderst interessant, at de er der, og at dette arbejde er . går på at opdage det, betydningen af ​​nogle af de passager «Og da han blev spurgt om kilden til Koranen, svarede han:" Nå, ville jeg synes, det skal være den guddommelige væsen ".


5) Dr. Gerald C. Goeringer er Course Director og lektor i medicinsk embryologi ved Institut for cellebiologi, School of Medicine, Georgetown University, Washington, DC, USA. Under ottende Saudi Medical Conference i Riyadh, Saudi-Arabien, udtalte professor Goeringer følgende i præsentationen af ​​sin forskning papir:

"I et relativt få aayahs (Koranens vers) er indeholdt en ret omfattende beskrivelse af den menneskelige udvikling fra det tidspunkt, sammenblanding af kønsceller gennem organogenesen. Ingen sådan tydelig og fuldstændig registrering af menneskelig udvikling, såsom klassifikation, terminologi og beskrivelse, eksisterede tidligere. I de fleste, hvis ikke alle, tilfælde denne beskrivelse går forud ved mange århundreder registrering af de forskellige stadier af humane embryonale og fosterudvikling registreret i den traditionelle videnskabelige litteratur. "


6) Dr. Yoshihide Kozai er professor emeritus ved Tokyo Universitet, Hongo, Tokyo, Japan, og var direktør for National Astronomical Observatory, Mitaka, Tokyo, Japan. Han sagde:

"Jeg er meget imponeret over at finde sande astronomiske fakta i [] Koranen, og for os de moderne astronomer har studeret meget små stykker af universet. Vi har koncentreret vores indsats for forståelse af [a] meget lille del. Fordi ved at bruge teleskoper kan vi kun se meget få dele [af] himlen uden at tænke [om] hele universet. Så ved at læse [den] Quran og ved at svare på de spørgsmål, jeg tror, ​​jeg kan finde min fremtidige vej til undersøgelse af universet. "


7) Professor Tejatat Tejasen er formand for Anatomisk Institut på Chiang Mai Universitet, Chiang Mai, Thailand. Tidligere var han dekan for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved samme universitet. Under ottende Saudi Medical Conference i Riyadh, Saudi-Arabien, professor Tejasen stod op og sagde:

"I løbet af de sidste tre år, blev jeg interesseret i Koranen. . . . Fra min undersøgelse, og hvad jeg har lært af denne konference, jeg tror, ​​at alt, hvad der er blevet registreret i Koranen 1400 år siden, må være sandheden, der kan bevises af de videnskabelige midler. Siden kunne profeten Muhammed hverken læse eller skrive, skal Muhammad være en budbringer, der viderebragt denne sandhed, som blev åbenbaret for ham som en oplysning fra den, der er berettiget [som] skaberen.

Denne skaberen skal være Gud. Derfor mener jeg, det er tid til at sige La ilaha illa Allah, der er ingen gud at tilbede undtagen Allah (Gud), Muhammadur rasoolu Allah, Muhammad er Allahs (Profet) Allahs (Gud). Endelig skal jeg lykønsker for den fremragende og meget vellykkede arrangement for denne konference. . . . Jeg har fået ikke kun fra det videnskabelige synspunkt og religiøst synspunkt, men også den store chance for at møde mange kendte videnskabsmænd og gøre mange nye venner blandt deltagerne. Det mest dyrebare af alt det, jeg har fået ved at komme til dette sted er La ilaha illa Allah, Muhammadur rasoolu Allah, og at være blevet muslim. "Efter alle disse eksempler, vi har set over de videnskabelige mirakler i den hellige Koran, og alle disse videnskabsmænds kommentarer til dette, så lad os spørge os selv disse spørgsmål:

• Kunne det være en tilfældighed, at alt dette nyligt opdagede videnskabelige oplysninger fra forskellige områder blev nævnt i Koranen, som blev åbenbaret for fjorten århundreder siden?

• Kunne dette Quran er forfattet af Muhammed, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, eller ved enhver anden menneske?

Den eneste mulige svar er, at denne Koran skal være den bogstavelige Guds ord, åbenbaret af Ham.

https://www.youtube.com/watch?v=IdYsUU1Q-io
Seneste indlæg
Åndelig Føde
af Arne Thomsen
19/09/2021 19:38
Klima- og Corona-krise
af Anonym
13/09/2021 17:36
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af somo
11/09/2021 07:18
MENNESKET VERSION 2.0
af Gerth
04/09/2021 01:03
Slet min profil
af Gerth
30/08/2021 01:24
Nyheder fra DR
Ishøj-borgmester har været 53 gange i ..
20/09/2021 06:51
Ugen starter med sol og tørt vejr
20/09/2021 06:37
Boris Johnson vil presse Amazon-stifter ..
20/09/2021 06:21
Kansler-rivaler gik til angreb på krist..
20/09/2021 05:49
The Crown skovler priser ind ved Emmy-ud..
20/09/2021 05:28
Nyheder fra Religion.dk
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17
Må præsten selv vælge bibeloversætte..
27/08/2021 07:54
Hvordan skal en lærer håndtere, når f..
19/07/2021 06:00
Hvad mener buddhismen om genmanipulation..
06/07/2021 08:25
Hvordan opdrager man bedst sine børn, n..
28/06/2021 06:00