annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 370 gæster og 318 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Ny Baby Tillykke


Professor Emeritus Keith L. Moore er en af verdens mest prominente videnskabsmænd indenfor anatomi og embryologi, og han har skrevet bogen The Developing Human, der er oversat til otte sprog.

Denne bog er et videnskabeligt opslagsværk, og den blev valgt af en speciel komité i USA som den bedste bog skrevet af en enkelt person.
Dr. Keith Moore er Professor Emeritus i anatomi og cellebiologi ved University of Toronto, Canada.
Der var han vicedekan i grundlæggende videnskaber ved det medicinske fakultet, og han var formand for institut for anatomi i 8 år.
I 1984 modtog han den mest ansete pris indenfor anatomi i Canada, J.C.B. Grant Award fra Canadian Association of Anatomists.


Han har stået i spidsen for mange internationale foreninger, såsom Canadian and American Association of Anatomists samt Council of the Union of Biological Sciences.
I 1981 under den Syvende Lægekonference i Dammam, Saudi Arabien, sagde Professor Moore: Det har været en stor fornøjelse for mig at hjælpe med at klargøre udsagn i Koranen om menneskelig udvikling.


Det står klart for mig, at disse udsagn må være kommet til Muhammad fra Gud, fordi næsten al denne viden ikke blev opdaget før mange århundreder senere.
Det beviser for mig, at Muhammad må have været et af Guds sendebude.
Så blev Professor Moore stillet det følgende spørgsmål: Betyder det, at du tror på, at Koranen er Guds ord? Han svarede: Jeg har intet besvær med at acceptere det.



dag er det utænkeligt, at mange af de udsagn i Koranen, der er forbundet med videnskab kunne have været arbejdet i en mand. Det er i øvrigt helt legitimt, ikke blot at betragte Koranen som et udtryk for en åbenbaring, men også at give det et meget specielt sted, på grund af den garanti for ægtheden det giver og tilstedeværelsen i det videnskabelige udtalelser,




Hvordan kunne Muhammad på nogen måde have vidst alt dette for 1400 år siden, når videnskabsmænd først i nyere tid har opdaget det ved at bruge avanceret udstyr og stærke mikroskoper, der ikke eksisterede på den tid?
Hamm og Leeuwenhoek var de første videnskabsmænd, der observerede menneskelige sædceller (spermatozoer) ved hjælp af et (forbedret) mikroskop i 1677 (mere end 1000 år efter Muhammad ).
De troede fejlagtigt, at sædceller indeholdt en på forhånd dannet miniature af et menneske der voksede, når det kom ind i kvindens livmoder.


De intensive studier af Koranen og hadith (pålideligt overleverede rapporter fra profeten Muhammads Sahabah (omgangskreds) om, hvad han sagde, gjorde eller billigede) igennem de sidste fire år har afsløret et system til at klassificere menneskelige embryoer, der er forbløffende, fordi det blev nedskrevet i det syvende århundrede efter vor tidsregning.
Selvom Aristoteles, grundlæggeren af videnskaben embryologi, vidste, at hønseembryoer udviklede sig i stadier fra sine studier af hønseæg i det fjerde århundrede før vor tidsregning, gav han ingen detaljer om disse stadier.

Så vidt man ved fra historien om embryologi, vidste man meget lidt om stadierne og klassificeringen af menneskelige embryoer før det tyvende århundrede.
Af denne grund kan beskrivelserne af det menneskelige embryo i Koranen ikke være baseret på videnskabelig viden i det syvende århundrede.

Den eneste logiske konklusion er: Disse beskrivelser blev åbenbaret til Muhammad af Gud.
Han kunne ikke have kendt disse detaljer, fordi han var analfabet uden nogen form for videnskabelig uddannelse.

“Vi har visselig skabt mennesket af et udtræk af ler (jord og vand). Derpå har Vi gjort det til en dråbe, fastsat et sikkert sted. Derpå gjorde Vi dråben til en klump tykt blod, og Vi gjorde klumpen til et stykke kød, og Vi skabte fra stykket, knogler, og Vi beklædte knoglerne med kød, og derpå bragte Vi det frem, som en ny skabning. Så glorværdig er Allāh, den bedste skaber.”
[Al-Mumenoon #23 : 12-14]

Denne korte passage er enestående i sin præcis beskrivelse af selve processen samt dets frihed fra alle de forkerte teorier og synspunkter, der var fremherskende på det tidspunkt, Muhammed. Som nævnt i oversættelsen, kan det arabiske ord alaqah indebære igle, suspenderet ting eller blodprop. I virkeligheden er alle disse begreber er beskrivende for embryoet. Faktisk i sin tidligste fase, .

https://www.youtube.com/watch?v=upa4BSH7ua4

https://www.youtube.com/watch?v=_TiJplzLjMY
Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Ramadan-måneden
af ABC
26/03/2024 19:13
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
FN: Flere end 1.500 dræbt under bandevo..
28/03/2024 13:27
Efter sygdom: Paven prædiker igen til p..
28/03/2024 13:19
Visitationszone forlænges yderligere ef..
28/03/2024 12:50
Menneskerettighedschef i FN advarer: Sul..
28/03/2024 11:40
11 mennesker dræbt af cyklon på Madaga..
28/03/2024 10:29
Nyheder fra Religion.dk