annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 20959472
Åndelig Føde 2726320
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2646563
Så er der linet op... 1981641
Jesu ord 1677655
Galleri
Rødhus strand
Hvem er online?
0 registrerede 8 gæster og 313 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Vær forsigtig,,,,,

1) En gris . Det vil spise noget, herunder urin, ekskrementer, snavs, rådnende dyrekød, maddiker eller rådnende grøntsager. De vil endda spise de ondartede svulster off andre svin eller dyr.

2) kød og fedt af en gris absorberer toksiner som en svamp. Deres kød kan være 30 gange mere giftige end oksekød.

3) Når man spiser oksekød eller vildt, det tager 8 til 9 timer at fordøje kød, så hvad lidt toksiner er i kødet langsomt sættes ind i vores system, og kan filtreres af leveren. Men når svinekød er spist, tager det kun 4 timer at fordøje kødet. Vi får således et meget højere niveau af toksiner inden for en kortere tid.

4) I modsætning til andre pattedyr, er en gris ikke sved eller svede. Sved er et middel, som toksiner fjernes fra kroppen. Da en gris ikke sved, forbliver toksiner i kroppen og i kødet.

5) Svin og svin er så giftige, at man næsten ikke kan dræbe dem med stryknin eller andre giftstoffer.

6) Landmændene vil ofte pen op svin inden for en klapperslange reden fordi grisene vil æde slangerne, og hvis bidt de ikke vil blive skadet af giften.

7) Hvis en gris bliver slagtet, orme og insekter tage til dens kød hurtigere og hurtigere end andre dyrs kød. I et par dage svin kød er fuld af orme.

køligt Svin og grise har over et dusin parasitter i dem, såsom bændelorm, flukes, orme og trikiner. Der er ingen sikker temperatur, hvor svinekød kan koges for at sikre, at alle disse parasitter, deres cyster og æg vil blive dræbt.

http://www.youtube.com/watch?v=vbJ691STgpk
Seneste indlæg
Troens frihed
af Tikka
01/06/2025 22:29
Misforståelsen
af somo
26/05/2025 10:06
Religioner globalt set
af Arne Thomsen
22/05/2025 19:22
Lys
af Hanskrist
18/04/2025 04:14
Den religiøse spirituelle dimension
af Arne Thomsen
14/04/2025 19:37
Nyheder fra DR
Holger Rune sat på plads af stærk ital..
02/06/2025 00:42
Exitpoll viser tæt løb mellem polske p..
01/06/2025 21:26
Silkeborg tryner Randers og er klar til ..
01/06/2025 20:28
Jylland ramt af tre skybrud i dag
01/06/2025 19:45
72-årig patient anholdt i forbindelse m..
01/06/2025 19:21
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
FBI-chef melder om målrettet terrorangr..
01/06/2025 21:39
Hver tredje mark får mere gødning end ..
01/06/2025 21:21
Zelenskyj: Ukraine forberedte stort dron..
01/06/2025 20:48
Borgerlige partier vil give skoleledere ..
01/06/2025 20:42
Vildt vejr har kostet Danmark op mod 19 ..
01/06/2025 20:04