annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 20959472
Åndelig Føde 2726320
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2646563
Så er der linet op... 1981641
Jesu ord 1677655
Galleri
Strandbumse livet
Hvem er online?
0 registrerede 110 gæster og 140 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Vær forsigtig,,,,,

1) En gris . Det vil spise noget, herunder urin, ekskrementer, snavs, rådnende dyrekød, maddiker eller rådnende grøntsager. De vil endda spise de ondartede svulster off andre svin eller dyr.

2) kød og fedt af en gris absorberer toksiner som en svamp. Deres kød kan være 30 gange mere giftige end oksekød.

3) Når man spiser oksekød eller vildt, det tager 8 til 9 timer at fordøje kød, så hvad lidt toksiner er i kødet langsomt sættes ind i vores system, og kan filtreres af leveren. Men når svinekød er spist, tager det kun 4 timer at fordøje kødet. Vi får således et meget højere niveau af toksiner inden for en kortere tid.

4) I modsætning til andre pattedyr, er en gris ikke sved eller svede. Sved er et middel, som toksiner fjernes fra kroppen. Da en gris ikke sved, forbliver toksiner i kroppen og i kødet.

5) Svin og svin er så giftige, at man næsten ikke kan dræbe dem med stryknin eller andre giftstoffer.

6) Landmændene vil ofte pen op svin inden for en klapperslange reden fordi grisene vil æde slangerne, og hvis bidt de ikke vil blive skadet af giften.

7) Hvis en gris bliver slagtet, orme og insekter tage til dens kød hurtigere og hurtigere end andre dyrs kød. I et par dage svin kød er fuld af orme.

køligt Svin og grise har over et dusin parasitter i dem, såsom bændelorm, flukes, orme og trikiner. Der er ingen sikker temperatur, hvor svinekød kan koges for at sikre, at alle disse parasitter, deres cyster og æg vil blive dræbt.

http://www.youtube.com/watch?v=vbJ691STgpk
Seneste indlæg
Misforståelsen
af somo
18/10/2025 09:00
Egen tro - og andres
af Anonym
08/10/2025 19:03
Godmorgen og god dag
af Hanskrist
05/10/2025 12:26
Dumme svin
af Hanskrist
10/09/2025 10:25
Lys
af Hanskrist
06/09/2025 11:11
Nyheder fra DR
USA dræber seks formodede medlemmer af ..
24/10/2025 16:04
Inflationen i USA stiger en smule
24/10/2025 14:44
Lang kø på Fynske Motorvej efter vejpr..
24/10/2025 14:37
Forsvundet Picasso-maleri dukket op i Ma..
24/10/2025 14:35
Eksplosion på togstation i Ukraine
24/10/2025 14:24
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
Kurt Strand: Der er større minkskandale..
24/10/2025 14:00
5 stjerner: Denne bog burde være obliga..
24/10/2025 14:00
Advokat om afvisning af muslimsk mand: M..
24/10/2025 13:35
Ny rapport: Psykologhjælp hjælper på ..
24/10/2025 13:00
USA's inflation når højeste niveau sid..
24/10/2025 12:55