0
registrerede
177
gæster og
335
søgemaskiner online. |
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
|
|
Skribent: somo
Emne: Re: Vær forsigtig,,,,,
|
Consumer Reports Magazine har vakt debat om patogener i svinekød ved at rapportere en lille undersøgelse, hvor Yersinia enterocolitica blev fundet i 69% af prøverne, mens mere almindelige fødevarebårne patogener som salmonella og listeria var langt mindre udbredt.
Y enterocolitica forårsager en tarm sygdom, der manifesterer sig som feber, mavesmerter, og ofte blodig diarré, især hos børn. Sygdommen normalt går væk af sig selv, men det kræver undertiden antibiotisk behandling, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC).
Consumer Reports, som udgives af nonprofit gruppe Forbrugere Union, testet 198 rå svinekød prøver, herunder 148 svinekoteletter og 50 hakket svinekød, fra en række dagligvarekæder.
Ud over at finde Y enterocolitica i 69% af prøverne, efterforskerne opdaget salmonella i 4%, Staphylococcus aureus i 7%, og Listeria monocytogenes i 3%, ifølge rapporten. Også 11% af prøverne havde Enterococcus arter, en mulig indikator for fækal forurening.
Forurening var mere almindelig i hakket svinekød end i svinekoteletter, siger bladet.
http://www.youtube.com/watch?v=NgrK7ZUOa0E
http://www.youtube.com/watch?v=sUciwTVH0Hg
|
|
|
|