annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15703557
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2383558
Et andet syn 1992840
Åndelig Føde 1529234
Jesu ord 1524620
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
0 registrerede 428 gæster og 39 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: ole bjørn
Emne: Re: Religion - pesten over verden.


Vores nytilkomne anonyme debattør, Mofoe, synes at have forladt os lige så hurtigt, som han kom ind, måske fordi han ikke fik medhold i mistænkeliggørelsen af alle indvandrere fra muslimske lande, uanset om de faktisk var flygtet fra et islamistisk styre.

Men emnet, han åbnede, var derimod meget relevant. Islam er faktisk involveret i langt de fleste af verdens voldelige konflikter, ofte endda på begge sider af fronterne. Ofrene er hovedsageligt kvinder og børn, som er helt uskyldige i konflikterne. Det vedkommer os, fordi konflikterne ikke er begrænset til de islamiske lande. Islamisk terror er eksporteret til alle lande i vesten og kan i princippet ramme hvem som helst og når som helst.

Nu er alle religiøse samfundssystemer jo eksponenter for magtudøvelse, så kristendom, buddhisme, shintoisme, hinduisme m.m. kan ikke melde hus forbi, uanset om de officielt søger at forbinde sig med fredelige idealer. I praksis er de alle menneskeundertrykkende magtorganisationer, som ønsker at styre mennesker tanker og opførsel. De er denne verdens pestepedemi, som ikke tolererer trosfrihed. Det sidste er nemlig retten til at tro, hvad man har lyst til, så længe det ikke indskrænker andres ret til det samme.

Men selv om alle religioner er skyldige i undertrykkelse og magtmisbrug, kan der alligevel være grund til at ofre særlig meget opmærksomhed på islam, som ubetinget er den værste af de store religioner. Det skyldes primært to ting. For det første det islamiske dogme, at koranen er guds ord, og som der derfor ikke må stilles spørgsmålstegn ved, og det andet er kravet om dødsstraf for alle, der forlader religionen. Disse to ting gør islam til en decideret terrorreligion, og det har den været siden Muhammed startede sin religiøse karriere som karavanerøver i Medina.

De fleste danskere kender stort set intet til islam. De har aldrig læst koranen eller sat sig ind i trosgrundlaget, og de er derfor tilbøjelige til at sammenligne den med kristendommens rolle i det sekulariserede samfund, hvor kirkelige myndigheder ikke er involverede i lovgivningen. Tværtimod forsvarer de kirkelige myndigheder islams ret til at etablere sig i det danske samfund, af frygt for at en modstand vil føre til en yderligere begrænsning af deres egen magt. Dette er en brøler i kæmpeformat. Hvordan kan man forsvare begrebet "trosfrihed" ved at invitere trosfrihedens værste fjende til at omvende danske unge til islam og true andre indvandrere med voldelige midler til ikke at protestere.

Hvordan har du det selv med islam? Mener du, at det ikke kommer dig ved, at vi har fået voldelige religiøse konflikter på grund af islam - i et samfund hvor selv jøder og kristne og andre fanatiske religioner har kunnet leve i fredelig sameksistens i mange generationer?

Hvad tror du, at den nuværende udvikling ender med i løbet af de næste par tiår?

Mvh

Ole Bjørn :o)


Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Min ”religion”
af Anonym
27/04/2024 08:48
Vigtige præciseringer
af somo
27/04/2024 08:22
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ge..
27/04/2024 10:29
Norge forment adgang til internationalt ..
27/04/2024 10:02
Bagagefolk i Københavns Lufthavn har ne..
27/04/2024 09:41
Grøn-billetter udsolgt på rekordtid
27/04/2024 09:29
Københavnske skoler skal have hjælp ti..
27/04/2024 09:13
Nyheder fra Religion.dk