annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15889555
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2399871
Et andet syn 2004414
Åndelig Føde 1606886
Jesu ord 1534795
Galleri
Efter en tur i Vesterhavet
Hvem er online?
0 registrerede 574 gæster og 220 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Fortæl mig sandt eller falsk?,,,,,, Hvorfor

Spred bakteriel lungebetændelser når afhængige af alkohol som et resultat af følgende årsager:

1 berøres af processen rense lungerne af ufoer.

2 svagt immunforsvar narkoman i sygdomsresistens .

3 påvirket munden med alkohol og især tandkød og tænder , hvilket fører til en spredning af bakterier, der finder grobund på hendes rådnende tænder og Almtsush og dermed skabe mulighed for at nå dem bakterier i lungerne og betændelse gentagne skader.

4 fejlernæring er forbundet med afhængighed af alkohol .

Ifølge medicinske kilder , forekomsten af ​​dødsfald som følge af bakterielle lungebetændelser når misbrugere overstiger tre gange den hastighed, andre ikke- misbrugere.

Som rapporten fra Royal College of Physicians i Storbritannien i 1987, som følger: ( skal være rettet læger til at sætte spørgsmålstegn alle patienter , der lider af lungeinfektioner , er du der bruger alkohol eller ikke ?) .

Shopping og vores Medical Journal of North America nogle statistikker og undersøgelser på dette område , herunder:

* Form lungebetændelser forårsaget af Streptococcus pneumoniae ( Streptococcus pneumoniae ), ca ( 80%) af en gruppe af bakterielle lungebetændelser .

En undersøgelse har vist , at alkoholisme var årsag til dødsfald i tilfælde af mellem tredive og syvogtredive tilfælde af lungebetændelse i en af ​​de stater .

* Forskerne fandt ( Schmidt) og ( de Lint ) gennem en opfølgning på omkring ( 6478 ) afhængig og afhængige lidt lungebetændelse og i en periode (14) år, og i løbet af deres modvilje mod at Clinic Narkotikamisbrug i Toronto, Canada , fandt, at den andelen af ​​dødsfald fra lungebetændelse mere end tre gange , når mænd og syv kvinder, når sammenlignet med ikke - misbrugere.

* Forskerne fandt ( CAPS ) og ( Coleman ), at andelen af ​​dødsfald som følge af lungebetændelse på dem, der misbruger alkohol i store mængder anslået ( 49,9 %), mens de, der stod ved stofbrugere i moderate mængder (ca. 34,4 %) , mens de, der er stofmisbrugere mængder få procentdelen af disse dødsfald (ca. 22,5 %).

* I en undersøgelse foretaget af en forsker ( Dorf og sine kolleger ) til ca (148) inficeret med lungeinfektioner behandlet på et amerikansk hospital viste, at alkoholisme var årsag til skaden (35% ) af det samlede antal patienter.

Forskerne ( topmål) og ( Jach ) har en rapport om situationen og (37) kroppen af ​​ejerne døde på grund af lungeinfektioner er fundet , at ( 30) krop blev afhængige af alkohol , og at 22 af dem døde i den første dag at komme ind på hospitalet.

* I en undersøgelse foretaget af (og Antrbawir og kolleger ) i ca 158 patienter en gentagelse Tnoimam i amerikanske hospitaler på grund af gentagne skade af pulmonal inflammation, hvor det blev konstateret , at 63 af dem ( 40%) havde alkohol er årsag til at have gentagne infektioner .

* Bekræfter forskerne ( Adams ) og (Jordan) fra det medicinske fakultet ved University of California , at en række af de smittede pulmonal inflammation har misbrugt alkohol kraftigt før skaden et par dage eller uger.

Det er værd at nævne, at der er flere andre typer af bakterier kan inficere misbrugere betændelse pneumoniae , herunder: Klebsiella ( Klebsiella ) og Escherichia coli ( E. coli) n og bakterier Pseudomonas ( Pseudomonas ) , og bakterierne Proteus ( Proteus ) og Staphylococcus bakterier ( Staphyl0ococcus ) og Haemophilus influenzae (H. influenzae ) og Allijrnala ( Ligionella ) og anaerobe bakterier ( anaerobe bakterier ).

På trods af de imponerende fremskridt i anvendelsen af antibiotika til behandling af pulmonale infektioner, men dødeligheden er stadig høj blandt alkoholikere.

Og tilskrives årsagen til, at symptomerne på sygdommen ikke viser tydeligt, når misbrugere , men tests viser tegn på uklar og usikker , hvilket gør diagnosen med dem umulig , hvilket giver mulighed for forværring af sygdommen , foruden til misbrugeren ikke estimere sværhedsgraden af ​​sygdom, fordi det er næppe kølvandet på fuldskab endda komme tilbage til det en anden gang uden at vide , hvad der foregår i hans lunger.

Og alvorlige lungeinfektioner det kan forårsage alvorlige komplikationer , herunder: depression og respirationssvigt , og være bylder, meningitis og endocarditis ( Endocarditis )
http://www.youtube.com/watch?v=liarCOULXNA
Seneste indlæg
Kristi himmelfart
af Anonym
15/05/2024 07:30
Vigtige præciseringer
af somo
10/05/2024 22:05
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Hilsner
af Hanskrist
06/05/2024 13:33
Nyheder fra DR
Danske kunstnere på Spotify tjener peng..
15/05/2024 08:48
Rusland: Vores forsvar har nedskudt 10 u..
15/05/2024 08:45
Vejdirektoratet forventer længere rejse..
15/05/2024 07:51
Vejarbejde giver kø på E45/E20 ved Kol..
15/05/2024 07:34
Tatovører donerer til verdens truede dy..
15/05/2024 07:07
Nyheder fra Religion.dk