annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15772589
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2391534
Et andet syn 1997860
Åndelig Føde 1553315
Jesu ord 1529727
Galleri
Kærlighed
Hvem er online?
3 registrerede Hanskrist, Arne Thomsen ,(1 usynlig), 174 gæster og 132 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Anonym
Emne: Re: Hijab

Hej Simon

"- Læser du overhovedet de svar du får, eller forstår du simpelthen ikke sproget? ... "

Forstår Somo dansk? Når man læser Somos indlæg, ser det umiddelbart ud som ubehjælpsomt dansk, det kan skyldes at han copy/paster fra islamiske hjemmesider og oversætter med google translate eller lign. program.

En 'fordel' ved islam er at man ikke behøver at tænke selv og intet tyder på Somo, som den opvakte dreng/pige(?) i klassen, der filosoferede over emnet og stillede spørgsmål til læreren.

Somo er ikke på et debatforum for at debattere – alt tyder på han ikke ved, hvad debat er – Somo har udset sig den mission at belære os vantro om SANDHEDEN og DEN RETTE VEJ til denne.

citat fra et foregående indlæg fra dig:

"Tja, men åbenbart giver reklameværdiens negative art ikke anledning til Somos bekymring, og i betragtning af Somos gentagelser skal man åbenbart forstå det som et udtryk for islam han ser med stolthed på, hvilket omvendt giver andre grund til bekymring."

Denne bekymring er der særdeles god grund til. Én af årsagerne er at islam/koranen er ÉN STOR LØGN – Den guddommelighed, der er tillagt koranen, er ÉN STOR LØGN – ikke en lille løgn - eller en løgn - men ÉN STOR LØGN.

Denne påståede guddommelighed er årsagen til at islam, er mere bekymringsvækkende end andre trosretninger.

Store løgne er magtfulde og kan grundlægge memer – som Hitler skrev i Mein Kampf, 1925 – "En nations brede masser vil lettere blive ofre for en stor løgn end for en lille".

Mennesket (her menes det raske, normale individ) er født med evnen til at tænke… men det er tilsyneladende et fåtal, som bruger denne medfødte egenskab … De masser som nazisterne manipulerede så virtuost med, er de mennesker der, af en eller anden grund, ikke benyttede sig af denne natur.

I USA, er det ikke muligt at blive valgt til præsident, hvis kandidaten melder ud at han/hun ikke tror på en gud. Mange i den lovgivende forsamling, er kreationister eller tilhængere af Intelligent design. Der findes, inden for jødedommen, kristendommen, islam, jehovas vidner og andre religioner, flere varianter af kreationisme.

IHEU’s rapport, Freedom of Thought 2012, nævner følgende syv lande, som straffer ikke-muslimske synspunkter med dødsstraf: Afghanistan, Maldiverne, Iran, Mauretanien, Pakistan, Saudi-Arabien og Sudan.

Vi som er født i den frie del af Verden, tager demokrati, ytringsfrihed, tanke og trosfrihed, forsamlings- og foreningsfrihed, retssikkerhed mm. for givet - men vi ved fra historien at disse rettigheder, er der mennesker, der har kæmpet (ofte hårde kampe) for at opnå og videregive. Det er vitalt for vores liv og levevis at vi ikke glemmer dette faktum.

citat fra et foregående indlæg fra dig:

"Igrunden er det jo bare pinligt at se Somos uvidenhed statueret sort på hvidt…"

Uvidenhed i den grad som Somo her demonstrerer, er pinligt at overvære. Han må og skal have lov til at tro, som han vil men han skal også have at vide - at han er offer for en før-middelalderlig, primitiv trosretning – Én stor løgn, kreeret af magtgale, krigsliderlige, ekspansionistiske kameldrivere i en fjern fortid.

Islam, Allah, Muhammed og koranen burde for længst være havnet i skarnbøtten.

citat fra et foregående indlæg fra dig:

"Og det kan lige præcis ikke modsiges ofte nok, at Somo har lige så lidt begreb om frihed som han har viden om hvad videnskab faktisk drejer sig om, …"

Videnskab i koranen kan der ikke opponeres nok imod.

Koranen repeterer til ulidelighed allah er alvidende, vis - klogskaben i højeste potens…. Spis vingerne af en flue… - drik kamelens pis… - ferskvand og saltvand kan ikke blandes…. - Ikke et ord om noget der er opsigtsvækkende f.eks. Döbereiner's triads, eller endnu bedre Det Periodiske System… eller bare et hint til løsningen på Isaac Newtons problem om flyvende objekters baner.

"… Ikke nødvendigvis fordi jeg tror Somo eller andre vil undersøge tingene mere indgående, men muligheden foreligger, og dét er vigtigt. Der er ingen tvang – vi er mennesker der kærer os om andre og hinandens frihed ;)"

Nej Somo m.fl. har ikke til sinds at undersøge noget, som kunne rokke ved deres foretrukne fantasi. Men måske kommer en forbi, som tror han/hun søger SANDHEDEN - men opdager han/hun søger oplysning – og det er i grunden ikke så galt…

Zeff

Seneste indlæg
Kristendommens ABChristus
af Hanskrist
03/05/2024 15:09
Vigtige præciseringer
af somo
03/05/2024 12:20
Hilsner
af Tikka
03/05/2024 09:21
Min ”religion”
af Arne Thomsen
30/04/2024 14:16
FRI SEX?
af Anonym
30/04/2024 05:12
Nyheder fra DR
Flere landmænd vil plante blomster og l..
03/05/2024 16:21
Værested for socialt udsatte i Hadersle..
03/05/2024 15:34
Kongeparret deltager i fejringen af 175-..
03/05/2024 15:21
Lavere jobvækst i USA kan bane vej for ..
03/05/2024 15:16
Novo Nordisk er millimeter fra ja til at..
03/05/2024 15:03
Nyheder fra Religion.dk