annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 11793813
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2160889
Et andet syn 1855471
Jesu ord 1427434
Den Evige Filosofi 1223659
Galleri
Tiger i form (i Kristus; in Christ)
Hvem er online?
1 registreret Hanskrist 49 gæster og 232 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 7 af 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#39460 - 26/04/2023 00:40 Re: Hvem kan redde jorden? [Re: ABC]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2967
Sted: Odense, Danmark
Du: "Vær modig og stærk..."

På det seneste har jeg blandt andet en hel del gang bedt om frimodighed og hellig styrke! En ting er kroppens tilstand men andet også sindet. Jeg mærker virkeligt Helligåndens kraft (´the force/energien´, ikke forcerende).
Jeg har ikke i denne verden og folks mishandling imod mig grund til mit ekstra kald endda uden fysisk elskov eller bare hud mod hud kropskontakt kærligt, hvilket kræver, at jeg ikke opgiver det gode.
På det punkt kan jeg li de få tophellige personligheder i Indien, som ligner at være ligeglad med alt, fordi det/de jo er midlertidigt dog ikke ligegyldigt i nuet ligesom evigheden om ´jeg´ på en måde Riget og det himmelsk hjem, bolig, hus, hvor Det guddommelige sker om alt. Jeg oplever skæbnebestemt om viljen, at ske ikke mine egoistisk behov.
Biblen ligesom psykologi taler om et sandt ego, hvor det falske ego ligesom dem i Indien må forsages, altså selvopofrelsen...
Ligesom om dåben kom jeg ned ydmyget undertrykt, men ´jeg´ lige-som andre sådan kommer igen selv-op-frelsen (dansk sprog).
Måske det er 0k, at jeg ikke kender til lykkelig men gal forelskelse og ligesådan begær? Jeg griner selv af, at måske ham i Indien som var meget væk fra verden og folk i cirka tredive år, han var så en autist eller andet psykisk sygeligt med en social fobi eller manglende seksuel, social, økonomisk og materiel belønning. blinker
Ånden ligesom jeg er altså ikke kød og blod identitet.
Jeg kæmper p.t. for ikke at drikke for meget alkohol igen og analsex hore profilen har jeg fjernet, så p.t. har jeg ingen og intet at leve for andet end åndeligt arbejde...
VÆREN
Jamen så betyder mine personlige lyster vel ikke alt...
En kvinde på DR om sex fortalte, at en orgasme fik hende til at føle sig ligesom en gudinde, men jeg oplever istedet kun spirituelt en anden slags enhed med alt som et/en ´med´ Det guddommelige.

En samtaleperson siger: "Mange ligesom du har aldrig haft en orgasme endda tilmed anderledes end du ingen meningen med livet." Jeg ved onani nærmer mig orgasmisk nydelse men ikke endnu, fordi det virker kedeligt uden en partner. Jeg gider ikke engang for mig selv sådan en stræben efter det, hvor netop det åndelige jeg kan. Miraklet en kæreste ved jeg ikke længere, men er det så forkert, at hele mit liv som mig blev viet (pagt) ligesom ægteskab til kun Det guddommelige og jer? Allerede nogen tager dette seriøst diskret, så jeg vil ikke hade alt og følelsen kærlighed ligesom mirakler virker ikke logisk og dog alligevel er en del af det gode.


Redigeret af Gerth (26/04/2023 01:00)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#39466 - 26/04/2023 13:40 Re: Hvem kan redde jorden? [Re: Gerth]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 4568
Sted: Vanløse
Hej Gerth (øvelse gør mester)

Hvad har vi brug for...

https://www.facebook.com/groups/vmlforum?locale=da_DK

Lad os følge med derinde allesammen heart Hvem er alvidende ler Jeg vil gerne bringe noget til torvs...

https://www.jvfakta.dk/index.html

Citat:
Et åbent brev til Jehovas Vidner fra ”Verden”

21-02-21

I forbindelse med Jehovas Vidners nyligt overstået brevkampagne, har vi her på jvfakta valgt at lave en lille brevkampagne

For det første. På trods af hvad I måske er blevet fortalt, hader vi jer ikke. Selv om Jeres ”vidnesbyrd” er ret irriterende til tider, har vi generelt respekt for Jeres iver og beundrer Jeres forsøg på, at leve efter, hvad I mener er den rette måde at leve på. Vi tror, at I, de fleste af Jer, er særlige mennesker med et godt hjerte, men desværre blevet vildledt til at forfølge en illusion.

At forfølge en illusion er ikke nødvendigvis den værste skæbne at få. For nogle mennesker er det lige det, de har brug for til at kommer igennem livet. Men de er både få og der er langt imellem: Ældre mennesker, personer med svære følelsesmæssige problemer eller mentale forstyrrelser m.m. De fleste af Jer passer ikke til de nævnte grupper og derfor tror vi, at I er bedre tjent med at holde op med at forfølge en illusion. Alle Jeres talenter og etiske ønsker kunne så blive brugt på noget reelt og virkeligt! Det ville virkelig gavne os alle her ude i verden og vi vil byde Jer velkommen med åbne arme.

En ting som virkelig irritere os er Jeres totale mangel på perspektiv. I ser de fleste ting i termer: Sort og hvidt; Godt og ondt; Guds organisation og Verden; Jehova og Satan.

Virkeligheden er sjældent det. Kun få ting er helt sort eller hvidt. Ikke alene er der en masse gråt i verden, men der er en hel regnbue af farver her i den virkelige verden!.

Der er sædvanligvis flere sider i en sag. Vi har alle en tendens til kun at tænke fra ”to sider”, den måde at løse problemer på er også en illusion. At fokusere ekstremt på den ene side af en sag, som om det var de eneste muligheder, er ikke kun begrænsende, men også tåbeligt. Sandheden ligger for det meste et sted i midten.

Eksempelvis fra fortiden ved vi, at Organisationen opfordrede Jer til ikke at gå efter en uddannelse eller karrierer, sælge Jeres huse, opsige Jeres arbejde og bruge al Jeres tid i forkyndelsen til ”enden kommer.” Lad os tage det som et ekstremt synspunkt.

Hvad ville så være det modsatte af det førnævnte ekstreme synspunkt? Lade være med at forkynde og forfølge en karriere som besat. Vi kan nu opstille et argument med disse to ekstreme synspunkter op mod hinanden i et forsøg på at afgøre, hvilket et de to synspunkter der er bedre eller ”sandt.” Men det ville være tåbeligt; sandheden ligger et sted i mellem de to ekstreme synspunkter. Så i dag lærer Organisationen, at Vidner ikke skal opsige deres arbejde eller sælge deres hus, men at de skal finde en balance imellem arbejde, hus og forkyndelsen.

Et så balanceret synspunkt er at foretrække, men det er sjældent, hvis overhovedet opmuntret til fra Organisationens side, når det gælder ”Verden”. Organisationen stiller Vidnerne på den ene side imod ”Verden” på den anden side. Vi bliver fortalt, at Jehovas Vidner er Jehovas ”folk” som har ”afvist had” og er de ”eneste som viser Kristi kærlighed”. Vi i verden, er på den anden side udstillet som onde, selvviske, hadefulde, ledt af Satan, nogle som Jehova utålmodigt venter på at udslette.

Selvfølgelig ser vi i verden, ikke os selv på den måde. Men i sagens kerne: Vi deler ikke mennesker op i Vidner og ikke-Vidner. Vi ser ikke på andre mennesker som enten bukke eller får. For os er Jehovas Vidner bare en anden religion (hvis medlemmer er en anelse mere irriterende end andre trossamfund). For os er mennesker ikke grundlæggende onde og har brug for en bestemt form for ”frelse” eller et gruppemedlemskab for at holde Guds vrede på afstand. Mennesker er som individer mere eller mindre ”gode” i forhold til de grupper de måske tilhører. Der er gode og onde mennesker både i verden og i Jeres Organisation.

Skillelinjen mellem os (hvis der overhovedet er én) er ikke en linje mellem godt og ondt: Der er kun en tynd streg imellem et bestemt snævert synspunkt (Jeres side) og en bred vifte af åbne synspunkter (Vores side).

Et liv udenfor Jeres Organisation er ikke automatisk eller nødvendigvis et liv med egoisme eller ondskab eller for den sags skyld ugudelighed. Nogle af os er religiøse. Dette vil uden tvivl overraske Jer, men nogle af os har oven i købet valgt religion fra( Jeres indkluderet) netop fordi den ikke er moralsk nok!

Den respekt og beundring vi føler for Jer som individer, rækker dog ikke til Vagttårnselskabet. I tror måske, at det er fordi Vagttårnselskabet angriber os eller fordi den giver os skyldfølelse over ikke også at være et Vidne. Sandheden i den sag er dog anderledes.

Grunden til at Vi ikke respektere Vagttårnselskabet er, at Vi kan se at den lyver overfor Jer, finder på farlige regler og tvinger Jer til at tjene og adlyde dem, uden at stille spørgsmål (næsten som om de er Jeres Gud).

I over hundrede år har Verden set på, hvordan Jeres Organisation er kommet med forskellige profetier om dommedag. Men Vi er her stadig. Forudsigelserne om 1914, 1925 eller 1975 skete aldrig. Vagttårnselskabet påstår at være ”Guds profet på jorden.” Der er bare det, at når en profet kommer med profetier, som ikke går i opfyldelse, er en falsk profet.

Så på trods af at I stolt fortæller om, hvor mange timer i bruger på at forkynde, er Vi ikke imponerede af Jer. Hvad godt gør det, at kvantiteten af Jeres forkyndelse (som i princippet er at sprede Vagttårnselskabet budskab ud over hele jorden), hvis budskabet er falsk?

Organisationen har bevist, at de ikke er trofaste og diskrete. Når Vi i verden fandt ud af at vaccinere mod ting som kopper, nedgjorde Jeres Organisation denne livreddende opdagelse og omtalte det som ” ulækkert pus som aldrig har forhindret kopper.” Men Vi ude i verden blev vaccineret og udryddede bogstavelig talt kopper over hele verden. I kontrast tillod Jeres Organisation ikke, at Vidner blev vaccineret og det blev for Jer, til grundløs forfølgelse og dødsfald.

I dag indrømmer Vagttårnselskabet, at koppevaccination faktisk forhindret kopper og var årsagen til at man kunne udrydde den sygdom. Så hvem havde ”Sandheden” dengang? Vagttårnselskabet eller Verden?

Et lignende tilfælde ses omkring organtransplantation. Dette var endnu en utroligt livreddende mulighed, som Vi i verden har udviklet, mens I havde travlt med at gå ud med Jeres blade. Vagttårnselskabet kaldte organtransplantation for ”kannibalisme” og udtalte, at det var imod Guds lov. Hvad blev resultatet? Vidner som havde brug for en transplantation døde. Mennesker ude i verden som havde behov for en transplantation overlevede.

I dag siger Vagttårnselskabet, at der ingen bibelsk grund er til at afvise organtransplantation og at det ikke er imod Guds lov.

I begge tilfælde bandlyste Vagttårnselskabet i starten disse livreddende medicinske opdagelser og spredte falske oplysninger om det (at koppevaccinen ikke er lavet af ” pus” og modtageren af et organ ikke spiser menneske kød). Hvor kommer disse fatale forbud og falske informationer fra?

Vagttårnselskabet gør krav på at være Guds Organisation på jorden. De påstår, at de er de eneste som har Sandheden, men i de omtalte tilfælde vidste den ”onde verden” bedre end Vagttårnselskabet. Verden havde Sandheden og dens medlemmer overlevede på grund af dette. Vagttårnselskabet spredte løgne og medlemmerne døde på grund af det.

Det ser ud til for os i Verden, at sådanne farlige og dødelige løgne ikke komme fra en Gud, som meddeler sine regler og ønsker til ”sin jordiske Organisation.”

En ”trofast og diskret” Organisation, som ”uddeler sandhed til de trofaste”, kan ikke lave fejltagelser som medlemmerne dør af.

Nu til dags fortsætter situationen med et forbud mod blodtransfusion. I lader Jeres børn dø på grundlag af det, Vagttårnselskabet fortæller Jer. Husk, at det er den samme Vagttårns-Organisation, som har taget dødeligt fejl i deres medicinske rådgivning og forbud mindst to gange i nyere tid!

I løfter Jeres Vågn Op! -blad op i Vores ansigter..... men Vi tror helt ærligt, at det er Jer som skal vågne op! JA, Bibelen siger, at man ”skal afholde sig fra blod.” Men den siger også, at man skal afholde sig fra kød ofret til afguder (faktisk siger den to ting i det samme skriftsted, som I godt ved). Andre steder i Bibelen er det i orden at spise kød, der er ofret til afguder, men man skulle være forsigtig, så man ikke var årsag til, at en anden snublede, som ikke vidste det. (1.kor. 8). Præcis det samme med blod. Reglen var kun lagt sammen for at forhindre, at Jødiske kristne, som fornyeligt havde konverteret, skulle snuble tilbage i det første århundrede. Selvfølgelig var det sådan, da de første kristne fandt på reglen, som var baseret på de omstændigheder, de levede under på den tid. De gjorde, hvad de mente var rigtigt under de omstændigheder, de levede under( mange kristne jøder var meget nærtagende omkring kød, der var ofret og at spise blod). De havde ikke lavet en regel eller lov, som også skulle gælde for medicinske behandlinger 2000 år ud i fremtiden, som de i deres vildeste fantasi ikke kunne forstille sig!

Det er den fortolkning alle andre trossamfund har omkring blod. Kun Vagttårnselskabet har en holdning imod blodtransfusion. Eftersom Vagttårnselskabet har taget grueligt fejl i medicinske behandlinger i fortiden, mener Vi ikke, at det er fornuftigt eller moralsk rigtigt at lade Jeres børn dø på grundlag af Vagttårnselskabet fejlfortolkning.

Måske Jørgen har en kommentar til tingene...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#39468 - 26/04/2023 13:56 Re: Hvem kan redde jorden? [Re: ABC]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2967
Sted: Odense, Danmark
En fiktiv clip;
øH det kan jeg ikke vise dig klip...
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#39470 - 26/04/2023 14:18 Re: Hvem kan redde jorden? [Re: Gerth]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 4568
Sted: Vanløse
Hej Gerth (øvelse gør mester)

Hvorfor kan du ikke samarbejde med os andre ler Meld dig nu ind i forummet...

https://www.facebook.com/groups/vmlforum?locale=da_DK

Jeg laver snart et opslag...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#39471 - 26/04/2023 14:20 Re: Hvem kan redde jorden? [Re: Gerth]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2967
Sted: Odense, Danmark
Ja, ´valget ´selv bevist..
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
Array
Side 7 af 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >


Seneste indlæg
Hvem lavede Gud...
af Hanskrist
24/09/2023 04:17
Så er der linet op...
af ABC
23/09/2023 09:57
Hvad HansKrist dog skriver
af ABC
21/09/2023 20:48
skadelige urenheder
af somo
21/09/2023 18:31
Kaldet fra det høje...
af ABC
21/09/2023 12:00
Nyheder fra DR
Nasa-kapsel vender hjem med tasken fuld ..
24/09/2023 04:24
Fransk stjerne-rapper skal 12 år bag tr..
24/09/2023 03:09
Brandmænd kæmper med skovbrande på it..
24/09/2023 02:45
Titusindvis samlet til bøn inden stor j..
24/09/2023 00:26
Saudi-Arabien til FN's generalforsamling..
23/09/2023 23:44
Nyheder fra Religion.dk