annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 11079747
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2110504
Et andet syn 1820164
Jesu ord 1396004
Den Evige Filosofi 1192307
Galleri
Symbol
Hvem er online?
0 registrerede 97 gæster og 48 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#38726 - 10/02/2023 17:29 Folketinget/kirken/gud og krig
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1744
Citat:
Folketinget arrangerer gudstjeneste på årsdagen for Ruslands invasion af Ukraine
https://www.dr.dk/nyheder/seneste/folketinget-arra...sion-af-ukraine

Hvad sker der lige her hjælp

Citat:
For at cementere sin støtte til det ukrainske folk vil Folketinget markere et-årsdagen med en gudstjeneste i Holmens Kirke i København.


Citat:
Gudstjenesten vil forløbe mellem klokken 10 og 11. Her vil blandt andet medlemmer af kongefamilien samt den ukrainske ambassadør, Mykhail Vydoinyk, statsministeren og Folketinget selv være til stede.


Så folketinget arrangerer en gudstjeneste og tager, formoder jeg, gud som hjælper, eller hvordan skal jeg forstå det, for at vise de støtter det ukrainske folk.

Er medlemmerne af folketinget kristne. Dronningen skal jo være det.


Nå, ikke alt man kan forstå her i livet.

.
Top Svar Citer
#38727 - 10/02/2023 17:47 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Tikka]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
Man kan simpelthen ikke støtte Ukraine folket nok og dets og Europas Frihed og demokrati

Hvad de bliver udsat for af en slyngel som Putin og slyngel stat som nuværende Rusland Kreml styre er rædselsfyldt og gruopvækkende. Løgnen og myrde nuværende Putin staten Rusland hvor menneskeliv ikke overhovedet tæller.

Selvfølgelig er det vigtigt for et diktatur at styre en befolkning med løgn og løgne propaganda kampagner og igennem russisk troll virksomhed det er ikke bare indenfor Ruslands grænser men også udenfor hvor de har haft en finger med i Brexit og at Trump blev valgt.

Vi kan ikke stå nok sammen om at støtte det ukrainske folk.

Gudstjenester og pengedonation (vi skal alle have fat i pengepungen) - vi kan ikke gøre nok - det der undrer mig er at vi ikke får en landsdækkende indsamling på DR TV og TV2 i fællesskab - som når vi samler ind til verdens fattigste børn som for uges tid siden og som når vi samler ind til kræft.

Om noget kristendommen er ÅNDENS og FRIHEDENS religion. Giv nu folk FRIHED og DEMOKRATI og kristendommen kan kun støtte op om et folk - det ukrainske - der kæmper også vores FRIHED.

Jamen lad da bare den store æde Ukraine - NEJ er I klar over hvad der er på tegnebrættet - ja stort set alle de østeuropæiske lande der også inkluderer de baltiske lande. Ukraine er infiltreret af russisk interesse og det er de andre østeuropæiske lande også.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38729 - 10/02/2023 19:49 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Hanskrist]
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1744


Det der overraskede mig var dette, at regeringen kan arrangere en gudstjeneste i folkekirken.

Ved godt stat og kirke ikke er adskilt, men - at folketinget kan arrangere en gudstjeneste for at vise sin støtte til et folk i krig kommer bag på mig, og tilmed at de vil gøre det ved at møde op i kirken med dronningen mm

Hvilken støtte giver det, og er det troværdigt i forhold til om de fremmødte er kristne.

(Syntes det stritter i alle retninger.)

Hvad med ateister og andre trossamfund?

Skal de så lave deres egne støtte arrangementer?


Jeg mener ikke, man skal blande gud ind i menneskers krige.

Folketinget har jo vist og givet støtte, og vil sikkert forsætte med det, for mener at há læst Mette Frederiksen har sagt, at Ukraine skal vindeDer er påtænkt en program fra DR

Citat:
DR klar med massiv markering af et-året for den russiske invasion af Ukraine

https://www.dr.dk/presse/presse-koncern/dr-klar-me...sion-af-ukraine

...og det da fint med information, så du skal nok få dit ønske om pengeindsamling opfyldt, når ,,vi,, sådan bliver bombarderet med info, der påvirker vores følelser, og landet skal vel bygges op igen.

Nu skal det jo ikke forstås sådan, at jeg ikke syntes man skal hjælpe nødlidende, men der skal jo 2 til tango … og jeg vil tro at de russiske folk også lider.

(Så et indslag for længe siden om at russiske mennesker - herunder børn – der boede på en losseplads for at overleve.)

Jeg er ikke nok orienteret til at indgå i en politik snak om, hvad der gik forud for krigen i Ukraine, men har læst de behandlede den russiske befolkning i deres land dårligt, og forbød dem tale deres modersmål.

Nå, men meget magthaverne kan bestemme, også sådan kristendommen er blevet udbredt.


.
Top Svar Citer
#38731 - 11/02/2023 01:03 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Tikka]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3196
Sted: Nørresundby
1):

Er du overhovedet ikke klar over at Putins Rusland har startet en storstilet angrebskrig hvor hele Ukraine skulle indtages og erobres og bringes under russisk kontrol.

2):

At russerne destabilisere i deres grænser områder med prorussiske aktiviteter (som de via troll virksomhed har haft finger med i Brexit og valg af Trump og valg i Frankrig med mere)

3):

At Ruslands krigsførelse er at terrorisere og bombe og myrde løs mod den ukrainske civilbefolkning. Ufattelig slyngelstats agtig måde at føre krig på med overlagte krigsforbrydelser som strategi.

--

Der er ikke to sider i den her sag - der er kun Putin Ruslands angrebskrig (selv folk der er prorussiske indrømmer dette) og måden de som en slyngelstat bare bombarderer civilbefolkningen


-0-0-

Kirken er ikke forbeholdt kristne selv du er velkommen


Citat:
Tikka:

Hvad med ateister og andre trossamfund?


De tager sgu da ikke skade af at folketinget arrangerer en gudstjeneste. Vi lever i et frit land så de kan jo brokke sig højlydt som du gør. Men der er sgu da grænser for overfølsomhed som om vi nu skal tage hensyn til ateister og deres missionær følelser.


Citat:
Tikka:

Jeg mener ikke, man skal blande gud ind i menneskers krige.


Hvis der er noget Gud og religion skal blandes ind i er det sgu da når et folk et land en nation bliver offer for en fuldstændig umotiveret og uretfærdig angrebskrig og terror krig og erobringskrig. Hvis ikke kirkerne engagerer sig hører alting sgu da op.

Ellers kan vi jo da overhovedet ikke bruge religion til noget som helst


Citat:
Tikka:

når ,,vi,, sådan bliver bombarderet med info, der påvirker vores følelser,


Hvad pokker mener du??? Du skræmmer mig med dine synspunkter.

Du skulle have en spark i din røv og sendes til fronten så du selv kan se hvad der foregår.

Jeg forstår dig simpelthen ikke - vil du have at vi ikke skal informeres om hvad der foregår??? Skal vi lukke øjnene for verdens gru.

Citat:
Tikka:

men der skal jo 2 til tango


Relativistisk vrøvl - den her angrebskrig har kun en årsag og en der er ansvarlig og det Putins Kreml Rusland (iøvrigt er en lang række andre østeuropæiske lande på tegnebrættet og jeg kan sige dig at disse lande ikke har lyst til en Tango med Rusland - en krig med Rusland derfor de søger NATO).

Det har intet at gøre med to til en Tango men Putin Ruslands Stormagts drømme.Citat:
Tikka:

Nå, men meget magthaverne kan bestemme, også sådan kristendommen er blevet udbredt.


Magthaverne - hvad taler du dog om??

Ukraine og den ukrainske befolkning er sgu da offer - og vi sådan set ligeså (så hvilke magthaver taler du om) selv om det ikke går ud over os i særligt stort omfang endnu (vi bruger økonomiske ressourcer på at hjælpe) - det er jo Ukraine og den ukrainske befolkning der betaler den største pris.


Har du overhovedet tænkt på hvordan Putins Kreml Rusland behandler dets egen befolkning???-0-0-0-

Dit indædte had (negative holdning og modstand) til kristendommen har jeg observeret men nu ser jeg det hænger sammen med et had (negativ holdning og modstand) der er langt mere omfattende og gælder eller dækker over de vesteuropæiske institutioner tilsyneladende også. Som tydeligvis er årsagen til at du ingen kritik har af Putins Kreml Rusland og dets angrebskrig og erobringskrig som mål for et Stor Rusland - for Rusland slår jo bare hårdt ned på "os" vores demokratiske institutioner som du alligevel ikke har noget til overs for og ihvertfald ikke vil forsvare. Tværtimod sidder du og gør det stik modsatte.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38732 - 11/02/2023 01:03 Re: Folketinget/kirken/gud og krig [Re: Tikka]
Gerth Offline
veteran
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 2708
Sted: Odense, Danmark
TÆNKETANKENS BESSERWISSER

Du: "Ved godt stat og kirke ikke er adskilt, men - at folketinget kan arrangere en gudstjeneste for at vise sin støtte til et folk i krig kommer bag på mig, og tilmed at de vil gøre det ved at møde op i kirken med dronningen mm."

Jeg er ikke en The Illuminati´ (eliten om fysisk ting) ligesom, at Jesus Kristus blev heller ikke officielt behandlet som en konge-profet-ypperstepræst af det, tværtimod.
Men, jeg synes, at regeringen sådan fredeligt udtrykker en næstekærlighed imod krig, dog hvor de også kæmper for sine og/eller vores samfunds egne menneskerettigheder.
Jeg har Helligånden og Det guddommeliges vilje med mig, men hvem/hvad/hvordan konkret så om gudsrigets ´himmelske´ regering (Det guddommeliges rige) på Jorden hos folket men uden en´ vantro totalitær stat eller teokratiets ´religiøse´ stat ligesom sekter og terroristerne og istedet menneskeheden i verden sammen om dette...
Idag sker både hierarki og lighed, så oplys gerne den nye verdensorden, tak.


Redigeret af Gerth (11/02/2023 01:05)
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
Det spirituelle parti...
af Gerth
28/05/2023 00:46
skadelige urenheder
af Gerth
26/05/2023 16:41
OPLYSTHED
af Gerth
26/05/2023 06:37
Tro, håb og kærlighed
af ABC
17/05/2023 21:58
Vandrer mod Lyset...
af ABC
16/05/2023 22:02
Nyheder fra DR
Biden og republikanere når principaftal..
28/05/2023 03:09
Messi-scoring sender det franske mesters..
27/05/2023 22:54
Fransk forfatterthriller vinder årets G..
27/05/2023 21:35
Omtrent 600 migranter reddet ud for Sici..
27/05/2023 21:03
Karneval i Aalborg er kommet roligt fra ..
27/05/2023 18:49
Nyheder fra Religion.dk