annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15623519
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2377853
Et andet syn 1986989
Jesu ord 1521197
Åndelig Føde 1500035
Galleri
Symbol
Hvem er online?
0 registrerede 85 gæster og 15 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#38391 - 12/01/2023 13:33 Trosfrihed - 2023
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Trosfrihed 2023 hvem huserer her:

Vi er 7 aktive debattører

Arne

HansKrist

Jan ABC

Gerth

Jørgen Primdahl

Tikka

Somo


-0-0-0-

Vi har været mange mange flere - senest har Thomas og RoseMarie og Simon og Bjørn og Zenia forladt os - går vi lidt længere tilbage var her store debattører som Kræn-p og Tros, "jmp Michael" ALH (Anne), Treram, Ipso Facta, Board med mange flere.

-0-0-0-

Nå men om os 7 aktive der er aktive her i 2023 kan man sige mange sjove ting

Arne:

agnostiker og panteist og udelukkende fokus på at verden er - han har haft en Wikipedia systematisk tilgang til hvad vi drøfter. Hans interesse for NEGATIV TEOLOGI endte op i at han idag ikke er kristen.

HansKrist:

"a Christ intoxicated man" - Paulus der er blevet far til HansKrist = Paulus har iklædt ham KRISTUS. Kun HansKrist bekender sig til kristendommen helt og holdent. Så eneste hard core kristen på siden. Kristen Mystiker som Paulus - altså både KRISTUS MYSTIKER og til at få FORSTAND af at høre på, på samme tid.

Jan ABC:

Stor tilhænger af VML - VANDRE MOD LYSET og ikke at forglemme da især Sadhguru tilhænger, disciple. Og en ærlig ivrig alkoholiker - storforbruger, misbruger, af alkohol og drikke gerne sig selv i hegnet.

Gerth:

Har oplevet RECOVERY takket være Helligånden og et par ÅBENBARINGER (ikke den kristne Gud Helligånd) efter en svær mørk fortid i psykiatrien og han er nu igang med at iklæde sig FRELSERSKIKKELSEN for en dag at møde folket som han vil samle om sin Helligånd. Ikke kristen. Gerth drikker også i perioder som han i perioder er meget optaget af masturbation og anal sex liderlighed - han har udarbejdet en bøsse prostitutions annonce - kan ses/findes på Trosfrihed og Facebook.

Jørgen Primdahl:

Jehovas Vidner til fingerspidserne. Kan blive meget verbalt aggressiv. Hvad de ældste siger hertil ved vi ikke - måske de ikke har opdaget hans debat aktivitet på Trosfrihed. Før kopierede han fra Jehovas Vidner's hjemmesiden uden at opgive reference hertil men Tikka og HansKrist har fået ham til at opgive link (referencer) til de tekster han præsenterer os for.

Tikka:

Bibellærd som få. Forsøger ihærdigt at beskrive kristendommen men mener samtidigt at alt det SPIRITUELLE i Bibelen slet og ret er hjernespind. Derfor ikke kristen. Tikka opdagede Trosfrihed da hun i sin tid lavede en Google søgning på New Age tanker om NU'et. Her finder vi hendes eget ståsted, selv om det ikke er noget hun præsenterer os for - da Tikka er 100% optaget af at redegøre for hvordan kristendommen SKAL forstås, ene og alene kan forstås korrekt og det ud fra Bibelen - at tro alt der står her - at der er en sammenhængende forståelse fra GT til NT der kan rumme det hele så det giver mening - og dette skal man TRO og mene for at kunne kalde sig selv for kristen. Dermed findes der næppe mange kristne om nogen overhovedet.

Somo:

Koran fundamentalistisk muslim'sk "stærkt troende". Meget teoretisk lærd.-0-0-0-
-0-0-0-
-0-0-0-


Gjorde du ikke især meget ud af Gerth og Tikka? Lidt flere uddybende tanker om deres ståsted end de andre.

Alle er selvfølgelig velkomne til at anfægte og korrigere måden jeg her har præsenteret dem på.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38392 - 12/01/2023 15:00 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1875
Citat:
Trosfrihed 2023 hvem huserer her:

Ja, faktisk er der kun én, hvor jeg som nr 2 er på gæstevisit.
Top Svar Citer
#38393 - 12/01/2023 15:28 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Tikka]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Ha ha Tikka -

godt med dig

og

godt nytår også

-0-0-0-

Synes ikke du udviser ret stor respekt for vores

Grand Nestor Arne
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38395 - 12/01/2023 15:40 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5393
Sted: Vanløse
Kære HansKrist

Jeg er bare glad for alkohol ler Kunne godt tænke mig at skrive en guddommelig bog og tjene nogle penge til alle vores projekter blinker Mine inspirationskilder er mange...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38396 - 12/01/2023 16:02 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
Tikka Offline
bor her
Registeret: 05/09/2015
Indlæg: 1875
Citat:
godt nytår
Tak smiler
Top Svar Citer
#38402 - 12/01/2023 19:46 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5393
Sted: Vanløse
Kære HansKrist

Jeg er bare glad for alkohol blinker Kunne godt tænke mig at skrive en guddommelig bog og tjene nogle penge til alle vores projekter ler Mine inspirationskilder er mange...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38403 - 13/01/2023 12:11 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Ham HansKrist på Trosfrihed burde jeg jo nok kunne sige et par ord om.


Men HansKrist er måske ham jeg forstår dårligst. Og så dog, jeg tror jeg vil formulere det anderledes; jeg forstår ikke hvordan andre opfatter HansKrist.

Jørgen Døør min underviser i filosofi på Odense Universitet sagde at SELVERKENDELSE var at blive bevidst om hvordan andre mennesker opfattede os og med den viden man kunne korrigere sin egen adfærd i en mere hensigtsmæssig retning.

HansKrist er ikke så diplomatisk og er ikke så god i en debat som Thomas (de sidste år han var aktiv) fx og ja Kræn-p og Tikka fx.Jeg har også altid ment jeg var et ALTERNATIV og en parentes og at jeg ikke fyldte ret meget på Trosfrihed.

Mine indlæg skulle læses og forstås som STJERNESKUD eller måske nærmere GRANAT NEDSLAG. Fordi jeg netop ikke er så debat orienteret - mere som om JEG VIL HAVE RET - ja hvad jeg skriver står nærmest ikke til debat og diskussion og tvivl.

Deri ligner jeg måske lidt min helt Paulus.

Man skal ikke TRO på OS - der er ikke noget AT TRO PÅ - men man skal OPDAGE og FORSTÅ hvad vi siger/skriver og hvad man så vil bruge den forståelse til må folk selv om.

Begge har vi set og forstået noget - og det er nøjagtig hvad vi har set erkendt og forstået vi gerne vil give videre.

At vi begge insisterer så kraftigt på at nøjagtig hvad vi har SET og FORSTÅET - det skal vi kunne forklare for andre - gør os mindre god i en samtale - i en debat og vi bliver let meget temperamentsfulde hvis vi bliver modsagt fordi vi er så optaget af hvad vi har SET og FORSTÅET - vores egen INDSIGT og ERKENDELSE.

Autoritetstro og menneskefrygt er der intet af, som i INTET - i vores liv. Iøvrigt en indstilling vi gerne vil videreformidle. "I ham og ved troen på ham har vi frimodighed og tillidsfuld adgang til Gud". Ef 3

En form for ANARKI eller måske demokratisk stor FRIHED repræsenterer og præsenterer vi begge. I KRISTUS har vi fået FRIHEDEN og ÅNDEN fra GUD.

Begge er vi GNOSTIKER (1 Kor 2) - GUD HAR IKKE SKJULT NOGET FOR OS.

Vores MYSTISKE VÆREN i KRISTUS - de Nye Skabninger vi er i KRISTUS er nok det væsentligste - altså en hel ny KRISTOLOGISK ANTROPOLOGI verden aldrig har set før er brudt igennem til verden i og med kristendommen = i og med Begivenheden KRISTUS ind i verden ved mennesket Jesus:

Det GUDS NÅDES KRAFTVÆRK VI ER i KRISTUS - gennem GUD HELLIGÅNDENS VIDUNDERLIGE FORUNDERLIGE GERNINGER MED OS.


-0-0-0-

Jeg skriver vi om Paulus og mig selv. Dette er en uforskammethed da jeg er et barn af Paulus - eller Paulus er blevet far til mig i KRISTUS - det er PAULUS der har iklædt mig KRISTUS - så jeg skylder ham livet - mit liv i KRISTUS.


-0-0-0-


At opsummere hvad jeg ville sige med det her indlæg er at min aktivitet her på Trosfrihed mere er at formidle et SYN - en ERKENDELSE - en FORSTÅELSE - GNOSIS - guddommelig visdom og indsigt = "Guds Hemmelighed KRISTUS" og på samme tid at være FORSTANDIGT at høre på.

Uanset hvor meget GNOSIS og KÆRLIGHEDS MYSTERIET KRISTUS mellem Gud og mennesket fylder hos os, PAULUS og PAULUS'S barn HansKrist så forlanger vi af os selv altid at kunne lovsynge med vores FORSTAND om tingene da det er det eneste der virker konstruktivt og opbyggeligt på menigheden eller KIRKENS liv og overlevelse. Og netop Kræn-p sagde at jeg gjorde kristendommen forståeligt for moderne mennesker med et naturvidenskabeligt verdensbillede.


-0-0-0-


Selvfølgelig kan jeg ikke komme udenom at det vigtigste for mig er at i alle lærer at forstå PAULUS som han fortjener at blive forstået, ikke som han groft er blevet misforstået og misbrugt og slet ikke som en der har fordrejet hvad JESUS KRISTUS iværksatte - igangsatte i verden - at GUD ikke kan længere kan holdes ud i strakt arm - vi kan ikke længere tillade os at spekulere og gisne og tvivle om GUDS KÆRLIGHED KRISTUS der er kommet nær i og med og ved Jesus - KÆRLIGHEDEN mellem GUD og MENNESKET der bryder løs i verden - fordi i og med Begivenheden KRISTUS er GUD kommet NÆR som VIRKELIGHED i vores liv gennem GUD HELLIGÅNDENS VIDUNDERLIGE FORUNDERLIGE GERNINGER MED OS - en VIRKELIGHED vi fandeme bare har at få undersøgt - få taget hul på ved at tage GUD i KRISTUS til os.


-0-0-0-

Hvad er forskellen på dig HansKrist der har GUD HELLIGÅNDEN i KRISTUS og Gerth der bare har Helligånden?

Der er en verden til forskel - nemlig INKARNATIONs MYSTERIET KRISTUS

At have HELLIGÅNDEN i KRISTUS flytter Helligånden ud af sindet og bevidstheden og gør det til en KOSMISK VERDENSJÆLS BEGIVENHED at have GUD HELLIGÅNDEN.

Fordi i KRISTUS er vores legeme et Tempel for Gud Helligånden.

I KRISTUS er det himmelske og jordiske forenet (det himmelske menneske og det jordiske menneske forenet); det usynlige og synlige forenet - det ubevidste og det bevidste forenet - GUD og MENNESKET forenet.

Derfor det ikke er hjernespind og aldrig kan være hjernespind - da det er vi mennesker i vores KOSMISKE TOTALITET TAO ZEN i verden VÆRENS TILSTEDEVÆRELSE DASEIN EKSISTENS.

Det er ikke en subjektiv oplevelse - men en EKSISTENTIEL ERFARING - hvor subjekt og objekt - hvor selv og verden - ikke er adskilt.


Gerth der har Helligånden uafhængig KRISTUS risikerer som Tikka påstår at det hele er hjernespind og blot subjektive vilkårlige oplevelser.

Hvorimod at have HELLIGÅNDEN i KRISTUS er en garanti på at det er en KOSMISK VERDENSJÆLS BEGIVENHED - os i vores KOSMISKE i VERDENS VÆRENS TOTALITET TAO ZEN TILSTEDEVÆRELSE DASEIN EKSISTENS.

Og det igen fordi "i KRISTUS" er det himmelske og jordiske forenet = INKARNATIONs MYSTERIET. Der er ingen skillevæg mellem det transcendente og immanente. Også derfor det dynamiske kreative skabende kærligheds samliv og samarbejde mellem GUD og MENNESKET er blevet VIRKELIGHED.

En VIRKSOMHED - KRISTUS VIRKELIGHEDEN - vi fandeme bare har at få undersøgt - Jung har betrådt vejen vi andre må gå videre i det spor vi har fået fra Paulus og Jung.


-0-0-0-0-

Dette var dog et sært indlæg fra din hånd og ånd HansKrist.


-0-0-0-0-0-


Hvad er det der i KRISTUS er blevet brudt ned - hvilken mur og adskillelse er det der bliver nedbrudt i og med Begivenheden KRISTUS ind i verden ved mennesket Jesus???


Tikka står på spring - tripper utålmodigt for at få lov til at svare.

Der er dog trods alt visse fordele ved at kunne Bibelen forfra og bagfra og stort set huske alt der står - fx så kan man derved forstå ihvertfald noget af hvad HansKrist skriver.

Jeg tror Tikka vælger den med Jøderne Guds Folk og grækerne hedningerne. Er der da andre muligheder?
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38404 - 13/01/2023 13:29 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
Anonym
Uregistreret

Måske du kunne undlade dine store bogstaver i dit skriv.

De forstyrrer læsningen, og vanskelig gør forståelsen af det du skriver
Top Svar Citer
#38405 - 13/01/2023 13:41 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Altså jeg har altid opfattet mig selv som et ALTERNATIV - som en parentes - som blot sidebemærkninger og indskudte indlæg som STJERNESKUD eller GRANAT NEDSLAG - som folk kunne gøre med hvad de ville.

Jeg har aldrig anset mig selv som toneangivende på Trosfrihed som Thomas, Michael jmp, som Kræn-p, som Arne, Simon og Bjørn med flere - som i min optik var de debattører der drev Trosfrihed og var toneangivende her.

Men guderne skal vide det var bestemt ikke sådan jeg blev opfattet - tværtimod.

At jeg fyldte så meget og var så dominerende og ja destruktiv for hele Trosfriheds eksistens som et interessant sted at debattere kom fuldstændig bag på mig.

Dog var der en teologi studerende der sagde til mig at hun kendte andre studerende der gerne ville debattere kristendom men af ængstelighed for at falde i unåde hos HansKrist det afholdte dem derfra.


Jeg havde mit arbejde og mine tidskrævende sport og fritidsaktiviteter og skrev meget spontant blot for at formidle Paulus og det SYN den ÅBENBARING der grundlægger kristendommen nemlig begivenheden KRISTUS den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus der grundlægger de urkristne menigheder fællesskaber nye kristne samfund der senere bliver til KIRKEN (hvor der senere efter Paulus død (hvor Paulus ikke kan komme til orde) der opstår en KIRKEkristendom der ofte er i direkte modstrid med Paulus).

Jeg ville ikke ANDET

Og min tanke om mig selv som debattør var at andre debattører ikke skulle lade sig forstyrre af tossehovedet HansKrist der var så ensporet omkring Paulus og urkristendommen og begivenheden KRISTUS den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus der grundlægger kristendommen - de første urkristne menigheder fællesskaber og samfund som der efter Paulus død bliver til en KIRKE med en kirkekristendom ofte i direkte modstrid med Paulus.


Jamen undskyld kære folkens hvis jeg har ødelagt noget for Trosfrihed.


Hvorfor fyldte jeg så meget for I andre???


Hvad er det ved min debat optræden der bliver så dominerende og for meget for visse andre debattører?

Jo jo idag kan jeg godt se mine egne fejl og jeg har engang for nogle år tilbage undskyldt herfor - og gør det gerne igen.

Der er mange af mine gamle indlæg især rettet mod Thomas i sin tid og ja Michael jmp jeg fortryder.

Fortryder du ikke så meget dine indlæg imod Simon og Bjørn. Jo nogle gange gik jeg måske over stregen i min karakteristik af de to herre - men jeg ser lidt på det ud fra at de konstant ringeagtede mig og især Simon skrev konstant løgne historier om mig. Så de to var selv ude om at jeg slog igen - ikke fandt mig i at blive "kanøflet" - konstant at få bøllebank i skolegården - på Trosfrihed.

Men det er meget vigtigt at forstå at både Simon og Bjørn anså mig for at være en mindre værdig skabning (qua min debat adfærd) der retfærdiggjorde at de måtte sige om mig hvad de lystede uanset om det var sandt eller ej. Jeg var blevet et menneske de ingen respekt overhovedet havde for mere - kunne ringeagt og ynke og latterliggøre fordi de oplevede konsensus i deres referencegruppe om at jeg var sølle og ingenting af værdi formåede at bidrage med i mine skriverier. Hvilket vi så ved at tydeligvis akademikere gang på gang hoppede ind fra sidelinjen og støttede Simon i at jorde mig fuldstændig.

Jamen HansKrist du er også en voldsom trussel imod den akademiske dannelse. Du er lidt en Nicolai Berdyaev.


Simon satte sit liv, person og ære på spil i et storstilet forsøg på at beklikke mig og begå karaktermord på mig som en "skribent" der overhovedet var værd at lytte til og læse. I den sammenhæng jeg var det ringeste tænkes kan og direkte dum og havde misforstået alt - og her brugte Simon sin erfaring fra professor på Københavns Universitet og som Chefredaktør af en af landets største aviser til at jorde mig totalt som kun akademikere kan gøre det subtilt ondskabsfuldt.


Jeg fortalte mine venner da det i efteråret 2019 går op for mig hvem Simon var - den mand jeg havde lyttet til i deadline - hvordan han havde behandlet mig.

De der ikke kendte Simon personligt mente jeg burde være stolt at der faktisk lå en anerkendelse i den infame medfart han konstant udsatte mig for.

De få der kendte Simon en smule in real life kunne slet ikke forstå denne flinke venlige kultiverede mand også havde en sådan side ved sin personlighed. Det kom bag på mig udbryd en.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38406 - 13/01/2023 14:13 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Anonym]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Citat:
Anonym:

Måske du kunne undlade dine store bogstaver i dit skriv.

De forstyrrer læsningen, og vanskelig gør forståelsen af det du skriverHvis du Anonym hvem du end måtte være - virkelig læser mine indlæg og endda fra tid til anden stort set kan følge min argumentation fra begyndelse til slut (uden at du behøver være enig med mig i hvad jeg konkluderer) -- kunne du så ikke være så venlig at sige dette til Arne når han råber op om at der ingen overhovedet er der forstår mig.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38407 - 13/01/2023 14:22 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
Anonym
Uregistreret

Dit skriv læser jeg sjældent efter en skimming
Top Svar Citer
#38408 - 13/01/2023 14:38 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Anonym]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Citat:
Dit skriv læser jeg sjældent efter en skimming


Okay jamen så gi'r du jo indirekte Arne ret.

Men hvorfor bad du mig så om ikke at bruge store bogstaver?

Og måske vi lige skulle få afklaret om du ikke er Tikka?


Tror vi få debattører der er her vil få os en positiv overraskelse hvis der ud over Tikka skulle være endnu en debattør der pipper med.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38409 - 13/01/2023 15:11 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
Anonym
Uregistreret

Citat:
hvorfor bad du mig så om ikke at bruge store bogstaver?

Ud over de store bogstaver er = at råbe, så vanskeliggør de en skimming og ønsket om en evt læsning, hvis der skulle være noget nyt engel


Tikka
Top Svar Citer
#38432 - 15/01/2023 23:03 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: ]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5393
Sted: Vanløse
Kære Gerth

Hvorfor gør du det ler blinker halvfuld
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38437 - 16/01/2023 00:15 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: ]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5393
Sted: Vanløse
Kære Gerth

Glæder mig over skålen...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38441 - 16/01/2023 00:41 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth:


Hans K skrev sandsynligvis provokerende eller ligesom fjendtlige politikere og aggressivt ´religiøse´ sekter en åndsvagt fremstilling om mig inklusiv alle andre profiler undtagen ham selv på den negativt usand forvrænget måde. Han fortjener ikke Ordet fra jeg."en åndsvagt fremstilling om mig inklusiv alle andre profiler undtagen ham selv på den negativt usand forvrænget måde".


Jeg sluttede af at enhver selvfølgelig var velkommen til at korrigere min præsentation af dem.

Men som sagt er det dig der taler om drikkeri og onani og anal liderlighed og følger man dine link ja jeg tør næsten ikke sige hvad man kommer frem til.

Jeg har bedt dig om ikke at bruge Trosfrihed som kladderpapir for dine prostitutions bøsse annoncer og bedt dig stoppe med at skrive om din onani og anal liderlighed som jeg ej heller mener hører til i vores samtaler og debat med hinanden.

Hvis du ikke kan stoppe dig selv med disse vulgære meningsløse seksuelle indslag så har jeg bedt dig om at gøre det, ikke i vores tråde debatter, men i en tråd du selv starter opretter.

Når du gang på gang har ødelagt mine tråde emner debatter med dine vulgære seksuelle indslag bliver jeg godt nok irriteret på dig.

Aner du overhovedet ikke hvad det er du foretager dig???

Kan du huske hvor mange gange jeg har bedt dig stoppe???

-0-0-0-
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38446 - 16/01/2023 01:53 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5393
Sted: Vanløse
Kære HansKrist

Hvad kæmper vi rundt med? Jeg har ikke været Guds bedste barn, så kan du skrive nogle ord om det...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38449 - 16/01/2023 02:46 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: ]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5393
Sted: Vanløse
Kære Gerth

Hvad er vi andre optaget af ler blinker halvfuld Sov godt broder...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38451 - 16/01/2023 03:32 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: ]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5393
Sted: Vanløse
Kære Gerth

Hvem er du? Hvem er jeg? Hvem er vi? Fortaber det hele sig i en tåge af ord ler blinker halvfuld Lad os samarbejde...
Your friend forever

Jan
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#38523 - 22/01/2023 13:09 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth:

Slet denne tråd, tak!


Ha ha lol griiiiner

Hvem tror du egentlig du er?


Når man tænker på hvor mange tråde du har ødelagt her på Trosfrihed med dit meningsløse ulæselige ævl så vil du have en tråd slettet der kan læses og forstås og som ligesom gør status over Trosfrihed i øjeblikket.


Allerede da du begyndte på Trosfrihed talte du straks ned til os alle

Hvem fanden tror du du er????

Hvad med lidt respekt for andre mennesker
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#38529 - 22/01/2023 14:26 Re: Trosfrihed - 2023 [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3642
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth:

Slet denne tråd, tak!


Du er dum at høre på

Og hvis der er nogen der skulle slettes er det dig - du har ødelagt så meget på Trosfrihed

Hvornår gør du alvor af at forlade stedet

Du er det mest respektløse normløse menneske jeg til dato har mødt - og du er endda over 40 år gammel - måske man kunne forstå din adfærd hvis du var 13 -16 år - men du er sgu over 40 år gammel
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 5 1 2 3 4 5 >


Seneste indlæg
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Arne Thomsen
13/04/2024 18:33
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
13/04/2024 15:40
Eid-Al-Fitr
af somo
12/04/2024 15:56
Ramadan-måneden
af somo
12/04/2024 15:50
BIBLIANA
af ABC
10/04/2024 10:32
Nyheder fra DR
Kong Charles og prins William er 'choker..
13/04/2024 18:00
Løkke er 'dybt bekymret' over meldinger..
13/04/2024 17:38
Tyskland donerer endnu et luftforsvarssy..
13/04/2024 16:15
Udenrigsministeriet advarer danskere i f..
13/04/2024 14:38
Mand varetægtsfængslet efter at have p..
13/04/2024 14:21
Nyheder fra Religion.dk